![]() |
Cytat:
|
przystanek Dworzec Główny Zachód (Galeria) , to jest tam gdzie są elektryczne schody,wejście do galerii takie blaszane i wejście do tego tunelu nowego ? oczywiście chcę jechać w strone Wieliczki
p [ |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki wielki wisl@k_TS :)
|
Cytat:
Ale jak to zrobić, moglby ktos napisac? |
Start --> Uruchom
wpisujesz "regedit" Rozwijasz HKEY_LOCAL_MACHINE I wyszukujesz odpowiednią wartość i usuwasz ją. A jak nie to program "RegCleaner". |
Ale jaka wartosc wpisac? Jestem gorzej niz zielony w tych sprawach... ;]
|
jak dojechac do ikei z NH ?
|
Wybiera się ktoś na derby z Kazimierzy Wielkiej?Potrzebuje transportu gg12620184
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie do znawców ery tak tak:
czy po zablokowaniu konta na połączenia wychodzące i przychodzące karta sim jest dalej aktywna? Tzn karta czy po doładowaniu, powiedzmy za 5zł, odzyska się "zamrożoną" kwotę jaka była dotychczas na kocie? |
Cytat:
Czy jest gdzieś dostępna replika najnowszej koszulki meczowej Wisły ze sponsorem bet-at-home ? |
Witam - da ktoś link na JustinTV na dzisiejszy mecz Lech - Arka ( jak coś to z hsałem też ) ...
|
Cytat:
www.soccer-live.pl |
http://www.notebookcheck.pl/Recenzja...n.11711.0.html
Jak podlaczyc tego lapka do TV zebym mogl sobie film obejrzec? Tylko telewizor ma juz kilka lat i nie bedzie mial tych najnowszych wejsc (HDMI to sie chyba nazywa?) |
Cytat:
Nic nie pomogło, ktoś ma jakieś propozycje? |
Co się dzieje z serwisem 90minut?? Wie ktoś ??
|
Pisali na weszlo ze jakies problemy mieli ale juz dzisiaj bodajze mieli uruchomic
|
Wymieniają bazę danych
Cytat:
Podobna strona www.waszapilka.pl tzn tez ma wszystkie ligi ale jest to dodatkowo portal społecznościowy, można się przy okazji dodać do kibiców wisełki |
Możecie mi polecić jakiś dobry serwis w ktorym można załorzyć darmowe forum??
|
|
Jeszcze jedna sprawa. W Wordzie pojawilo mi się na dokumencie kratki albo linie jak w zeszycie. jak to usunąc:/ mianowicie cos takiego http://i43.tinypic.com/2dwc6ix.jpg
|
Cytat:
"Widok > Linie siatki (odptaszkuj)" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak się nazywało to trofeum, które otrzymała Wisła z rąk prezydenta Krakowa, po zwycięstwie w derbach stulecia?
|
miał ktoś lub ma na maturze ustnej motyw snu?
jeżeli tak, to niech się zgłosi do mnie na p.w bo mam problem z literaturą przedmiotu |
Dziala Wam to dranskie gg ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl