![]() |
Już przestańcie pisać o tym Małeckim bo jego wypowiedź nie ma żadnego wpływu na frekwencję.
|
No i stał się cud. Jutro i w poniedziałek pojawi się zapewne więcej osób niż dotychczas.
|
Cytat:
|
Jak czytam takie posty jak powyższy, to chyba faktycznie sobie kupie kiełbache i cole na najblizszym meczu...
|
pamiętajcie - MAŁECKI!!!\
Henio1 Zapomniałes jeszcze dodac: "Dobry widok - nie zasłaniaj" :D |
bo się jednym od dobrobytu sportowego a drugim od jakieś chorych jazd .......i w głowach!!
a co to już na meczu kiełbasy zjeść nie mogę ....A?? bo co? to cwaniaku dopłać do biletu 10 zeta co ja wydam na tą kiełbachę!! odnośnie jasnowidzów to jak będzie 13tys, to klękajcie narody! |
to jest zabawne.
Gdy sprzedaż biletów idzie źle, piszecie: "gdzie do cholera ci wszyscy piknicy, będzie blamaż, 5 tysięcy na meczu!" Gdy idzie/będzie szła dobrze: "wynocha pikniki, zjedzcie se kiełbache w Bonarce!" kurna, stadion jest i dla fanatyków i pikników, i każdego kto się mieści między tymi dwoma grupami. A czy jak zjem tę pyszną tortille koło żabki to jużem nie fanatyk? To kiedy można zjeść ostatni posiłek przed meczem? |
Witam.
Jestem z Wrocławia i zastanawiam się czy w dniu meczu będzie można dostać bilet na Wisła - Odense? Raczej nie, co? |
Raczej tak. Chyba że pikniki (bez obrazy, ale tylko oni uzależniają pójście na mecz od gry zespołu) rzucą się na bilety po wczorajszym meczu :)
|
Na APOELu był komplet, a na fazę grupową nie będzie raczej kompletu?
|
Na to się póki co zapowiada.
|
Cytat:
To jest przezabawne. Komentarz i hit sezonu. I każdy ultras z C powinien Twój tekst napisać sobie na takiej małej podręcznej karteczce. |
Niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest, że na ten cudowny Lech, który podobno już po 4 kolejkach wygrał tego Championa na hitowy mecz z Mistrzem przyszło 18 200 osób? Przecież to nawet połowa pojemności nie jest....
A u Nas lament, bo narazie dwa mecze mecze z cieniasami (bez obrazy dla nikogo, ale taka jest prawda jeśli patrzeć na tabele jak narazie) było po 12-13k i trzeba brać po uwagę, że ludzie wykrwawili się na Pucharach jeśli chodzi o kase. Już nie wpominając, że był środek wakacji... |
Zgiebongo- przed meczem bilet kupisz na 100% więc nie ma się co martwić. (na APOEL można było kupić przed meczem, i dobrze wiecie że kompletu na tym meczu nie było)
art- a może dlatego że Amica ma drogie bilety, prowadzą protest, itp. |
Cytat:
|
Cytat:
|
i to Amica perwszy mecz w tym sezonie grała i siebie i to od razu z nami
|
Był ktoś dzisiaj kupować bilety ?
Ciekawi mnie czy wczorajszy mecz ożywił ruch w Strefie Kibica... |
Cytat:
|
Byłem dzisiaj około godz 12:30 w Strefie Kibica po bilety pusto jak nigdy szkoda że tak małe zainteresowanie meczem w lidze europejskiej
|
Ciekawe jak frekwencja na meczu z Odense wpłynie na ceny biletów na pozostałe dwa mecze
|
Cytat:
|
Cytat:
Najtańsze bilety na piątkowy mecz były po 35 zł (dla studentów po 30). Najdroższe po 55 (dla studentów po 47) Moim zdaniem dość drogie, jednak karty kibica mają za darmo |
A jak tam dziś bileciki się rozchodzą w strefie kibica, był ktoś?
|
Cytat:
Cóż, wybiorę się jeszcze raz :) |
Od kiedy będzie można kupować bilety na Bełchatów, bo żadnego info nie widziałem jak dotąd a chcę kupić odrazu jak pojadę po bilet na czwartek.
|
Słabo, bardzo słabo. 2 kasy otwarte na pół godziny przed przyjściem piłkarzy do strefy kibica ;/
|
Cytat:
a co jak ktos mieszka np w gdowie, i jedyny trasport to bus? jak ma wrocic o x>23 ? co innego gdy massz mpk bo kursuja nocne linie a co innego gdy masz tylko busy |
Cytat:
|
to skoro kolegę zbeształeś to pochwal sie wiedzą i powiedz ile tych fan clubów obecnie jest i ile osób z nich jeździ właśnie na biletach dla nich przeznaczonych?
i zgadzam się z nim w pełni bo jak ja sobie samochodem jadę to mi wisi o której jest mecz ale jest gro młodych którzy jeżdżą właśnie busami i o tej porze niestety do domu nie dojadą a pierwszy powrotny przeważnie jest rano koło 6. co do kibiców z Krakowa to inna bajka... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl