![]() |
Wiem że po fakcie,ale nie było mnie wcześniej na forum,ja dzień na plus postawiłem na to że Bayern strzeli gola i że strzeli Rooney.Na jutro zastanawiam się nad kimś z pary Messi/Ibrahimovic nad strzelcem gola oraz Westerlo-Mechelen 1
|
Arka - Polonia X2
Nadal Inter - CSKA 1 Za 3 dychy do zgarniecia troche ponad stowke. Zobaczymy. |
Myślę nad:
Polonia-Wisła 2 Lech-Legia 1 za 20 do wyjęcia 79 zł |
Co sądzicie o czymś takim, próbował ktoś?
http://zeroryzyka.blogspot.com/ |
ja bym nie płacił, chyba ze skany pokaze z wygranych
|
Ja pewnie spróbuje, najwyżej napiszę co i jak
|
Nie próbuj Reksio. Moim zdaniem szkoda kasy. Milion jest takich typów, wyłudzaczy, na necie.
|
Panserraikos - Kerkyra 2 kurs 4,5
za 50 zł |
Cytat:
|
Gdzie znajde informacje nt. kontuzji/zawieszeń w meczach ligi mistrzów?
|
Na dzis :
Arsenal-Barcelona over 2,5 |
Cytat:
Na ligapolska.pl masz po prawej linki do różnych meczy, pod którymi są opisy spotkań+ typ na wynik na końcu. Edit: A tej kerkyrze wybitnie na wyjazdach nie idzie. ;) |
Żeby lepiej się mecz oglądało:
Arsenal v Barcelona HT 2 i Barca -1 też. w 1 połowie 1342 strzały Barcelony i bez gola, pare sekund 2 połowy i od razu bramka...ehh oby przynajmniej tych śmiesznych ludzików z Arsenalu pocisneli wysoko. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Racja, Podstawkowi wisze duzy browar.
Fajnie. 103 zl. do kieszeni, Arka blizej spadku. Zycie jest piekne;) |
Soderling R. - Youzhny M. 1 1.35
Berdych T. - Verdasco F. 1 1.75 Kurs ogólny 2.36 |
Cytat:
Benfica-Liverpool 1x Fullham-Wolfsburg 1x Bełchatow-Odra 1 DNB ako 2.21 Stawka srednia,liga europejska to jest cyrk i tyle,wyniki z dupy wiec nie szalejcie ze stawkami jak dzis gracie... |
Jednak się skuszę na jeden kuponik:
Bartoli Marion - Williams Venus 2 Benfica - Liverpool FC Both teams to score Valencia CF - Atlético de Madrid Both teams to score Ako: 3,55 |
Fulham - Wolfsburg 1
Bełchatów - Odra 1 Prokom - Olympiakos (handi 4:0) 1 Valencia - Atletico (liczba bramek) powyżej 2,5 KSZO - Widzew 2 ako: 26.37 |
witam ma pytanie gdzie znajde wyniki z kwalifikacji uefa u17?
|
http://www.livesports.pl/
Na jutro: West Bromwich - Leicester City 1 Millwall - Brentford 1 Ako:2,40 |
Tak z ciekawości:)
Arka - Polonia B. X Cracovia - Jagiellonia 2 Piast - Korona X Polonia W. - Wisła 2 Zagłębie - Lechia X Lech - Legia X Ruch - Śląsk 1 Bełchatów - Odra 1 KURS: 1402.60 STAWKA: 2zł PWK: 2 524.72 zł Arka - Polonia B. X2 Cracovia - Jagiellonia 2 Piast - Korona X2 Polonia W. - Wisła 2 Zagłębie - Lechia X2 Lech - Legia X2 Ruch - Śląsk 1 Bełchatów - Odra 1 KURS: 86.89 STAWKA: 2zł PWK: 156.40 zł |
Na dzisiaj mam:
Nadal R. - Roddick A. 1 1.35 Soderling R. - Berdych T. 1 1.35 Kurs: 1.82 |
Cytat:
Millwall-Brentford 1 Fc Zwolle-Top Oss 1 Salzburg(-1)-Mattersburg 1 ako 2,83 stawka lekka |
Na jutro:
Ruch - Śląsk 1X Zagłebie - Lechia 1X Rapid Wiedeń (-1) - Austria Karntnen 1 Vaslui - Unirea Alba Iulia 1 Kurs trochę ponad 2 |
Co myślicie o takim zestawieniu
Polonia Warszawa - Wisla Krakow x2 Manchester United - Chelsea x2 Burnley - Manchester City x2 i zagranie to 5/10:) |
Burnley FC - Manchester City 2 1.65
Polonia Warszawa - Wisla Krakow 2 1.95 AKO: 3.22 |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl