![]() |
Cytat:
Barbaryzacja, a nie "barberyzacja". To byli barbarzyńcy, a nie barberzyńcy. 11 zmienię w maju. 022 , po pierwsze literówka, po drugie jak nie jesteś"barbarzyńcą" to zmień szybko na 10 , teraz , już ,tak dla higieny i co by ludzi nie straszyć |
Kuźwa, skończcie offtop - przejdźcie sobie na priva, poloniści, ja .......ę ich mać.
|
Zamykam temat.
|
Cytat:
UEFA podniosła stawki za grę w pucharach grubo,ale dla Polskich klubów gra w LM raczej nie szybko.Dla Wisełki to było by zbawienie zagrać w LM.Chodź pierwsze trzeba zainwestować w graczy no,ale..... |
Jest się o co bić bo nawet skrawki z tego europejskiego stołu w postaci tego co płacą w LE to kasa nie do pogardzenia. Tym bardziej szkoda że od kilku sezonów traktujemy PP po mecoszemu bo jak mawiają klasycy to najkrótsza droga do Europy...
Awans Wisły do LM rozwiązałby sprawę spłaty zadłużenia (wolno marzyć nie? :)) a i Legii której też się ostatnio zdzarza nie płacić na czas piłkarzom taki kąsek chętnie by przytuliła... |
brylant - naprawde jestes pewny ze Uczciwi z LetFootballWin w nastepnym sezonie nie zagraja w LM ??? ja sie obawiam , i stawiam 80 % na to ze jednak to stanie sie w tym roku ....chyba ze jakims cudem nie zdobeda w tym roku MP ..... choc malo realne zeby PZPN i exportowa druzyna Bonka mogla sobie pozwolic na taki klops
|
Cytat:
|
Legia przy ogromnych jak na polską ligę nakładach dotychczas nie zdobyła wiecej, niz zdobyła Wisła czy Amika. Wyjście z grupy LE to max na co było stać polskie zespoły. Nie dawno Ajax na luziku wybił im z głowy jakies senne marzenia o finale (klepane przez warszawskich pismaków). W następnej rundzie ten sam Ajax został sprowadzony na ziemię przez Ukraińców z Dnipro. Wystarczy ogladać polską ekstraklapę by widzieć, ze osiagnięte przez nich MP to efekt dłuższej niż gdzie indziej ławki a nie jakości gry.
|
Panowie, będą jutrzejsze mecze polskich ekip w LE transmitowane gdzieś w polskiej tv? Szczególnie mi chodzi o mecz Sląska. Ewentualnie wiecie może czy chociaż jakaś zagraniczna tv robi transmisję? - wtedy pewnie na necie by było do obejrzenia.
|
czy z tych wytycznych wynika, że odpadnięcie w IV rundzie eliminacji daje 2mln za przegraną + 2,4mln za fazę grupową LE? tożto są pieniądze prawie takie jak niedawno w fazie grupowej LM..
|
Cytat:
Cytat:
Legia cholera ich wie bo nie wiadomo jeszcze z kim zagrają, a o Śląsku nic nie znalazłem :neutral: |
0 22 "11 zmienię w maju."
przypadkowo przypomniałem sobie Twoją buńczuczną deklarację z 27.02.2015, 14:24 prosiłem tylko o zmianę liczby z podpisu 11 na prawdziwą czyli 10 , maj minął i nie zmieniłeś , ciekawe dlaczego :-D Kocur " o Śląsku nic nie znalazłem" z tego co czytałem nie będzie transmisji Śląska |
Cytat:
edit: WKS ma transmitować to samo coś, co Jagę, tyle że transmisja będzie niedostępna dla ludzi z Polski i Słowenii. Więc trzeba pokombinować trochę ;) |
Cytat:
|
Cytat:
2025 :haha:? |
Cytat:
Już kupiliście majstra ? :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Słabiutko Jagiellonia oj słabiutko mam nadzieję ,że u siebie pokażą jak się gra z ogórami i będzie pewne 3:0 Czas na WKS chodź też trudny wyjazd to remis biorę w ciemno
|
Narazie Śląsk prowadzi, ale ich gra nie powala...
|
Cytat:
Nie dosc ze sedziowie wam sprzyjaja, to jeszcze chceliscie nas "zmotywowac" zeby z Lechem wygrac. Co z wami jest nie tak? Fair Play? mowi wam to cos? od 1993 nic sie nie nauczyliscie. |
Cytat:
|
Takie metody sa praktykowane na zachodzie, wiec nie wiem o co chodzi.
|
Tzn możesz podać przykład że np Bayern płaci Hercie żeby z Borussią zagrała najlepiej jak potrafi? :shock:
I jakiś przykład z sędziami też by się przydał, jak to sędziowie w jakiejś zachodniej lidze pomagają zdobyć jednej z drużyn kilkanaście pkt w sezonie tylko swoimi decyzjami. |
Jak to Moskal powiedział - bardzo ciekawe, że Dudka wie o tym, skoro na tym meczu z Amicą w ogóle go nie było :D
|
nie że bronię Dudki, ale w zespole był.
Szatnia, w końcu jakimś tam juniorem nie jest. |
No dzisiaj Jaga zagrała tak jak powinna zagrac z takim rywalem. Slask sie bardziej meczył ale chyba mieli bardziej wymagajacego rywala. Najwazniejszy jest jednak sam awans
|
wielkie brawa za wysoki wynik ....oby nie powtorzyli naszego 8-2 i 3-0 z Gruzinami - zeby w nastepnej rundzie sie skompromitowac z podobnymi pasterzami
|
Omonia Nikozja to już nie tacy pasterze :) Ciekawe jak się zaprezentuje nasz były gwiazdor Kirm.
|
z podobnymi pasterzami - chodzilo mi nie o Omonie- tylko nasze gwiazdy - ktore pozniej sie skompromitowaly
|
Cytat:
|
Komuś się chyba pomyliło Dinamo Tibilisi z WIT Georgią Tibilisi.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tego Apoelu, co w sparingach zaliczył oklep kolejno od Arki, Lechii i Lecha? Co to się wzmacnia Astizem, Piątkowskim i Stilicem? No bez jaj. Cypryjskie drużyny na ten moment są na poziomie +/- austriackich, jeśli chce się cokolwiek ugrać w Europie, to trzeba je golić bez dwóch zdań i bez specjalnego stresu. No chyba, że my sami jesteśmy jeszcze słabsi, ale wtedy czego my w tych rozgrywkach szukamy?
|
Dlatego Apoel będzie łakomym kąskiem już w III rundzie do wylosowania.
|
Polskie kluby narazie dobrze nas reprezentuja. Zero wtop, same zwyciestwa. Oby tak dalej!!Musimy ciulac te punkciki do rankingu.
|
Tak jest- trzymajmy kciuki za wszystkie polskie zespoły ! :lol: Punkty do rankingu ponad wszystko ! :D
Davss875 chcesz Amicę w fazie grupowej Ligi Mistrzów ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl