![]() |
Prosiłbym o taki wieniec w duzej rozdizelczosc(!) jaki wystepuje na tej vlepie:
http://i44.tinypic.com/29pcild.png najlepiej priv z gory dzieki |
Takie pytanie, bo chce sobie gg mobilne -WAP pobrać na telefon (samsung) i chodzi o to, że wejde na internet w telefonie w celu wyszukania i pobrania, i nie chce się plątać po necie bo to sporo kosztuje tylko szybko znaleźć odpowiedniego linka i nie wiem też jak się pobiera w taki sposób? :)
|
Cytat:
http://www2.wislakrakow.com/forum/member.php?u=35891 |
Spotkał się ktoś z was z programem System Security?
Wziął się u mnie niewiadomo skąd, wywalił ogromne ostrzeżenie na pulpicie zamiast tapety i wykrywa masę wirusów. Jeżeli chciałbym je usunąć muszę zakupić licencje za 80$! Bardzo prosze o pomoc, co mogę z tym zrobić? |
wislacki - próbowałeś to co proponują tutaj: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...ystem+Security
|
Cytat:
Wszystkie metody jakie znalazłem u mnie nie działają ponieważ nie mogę niczego ściągnąć ani uruchomić. Robię wszystko zgodnie z instrukcjami, lecz gdy przychodzi do uruchomienia skanerów czy innych plików nie włączają się, podejrzewam, że blokuje je System Security. Dlatego pytam, czy ktoś miał już styczność z tym programem i może mi pomóc? |
Ktoś wie coś więcej o promocji z umbro.pl ?
"PROMOCJA DLA KIBICÓW WISŁY 05.06.2009 16:26 Umbro - Sponsor Wisły Kraków gratuluje Drużynie i Kibicom tytułu Mistrza Polski 2009. Świętując sukces i dziękując za gorący doping, zapraszamy wszystkich posiadaczy Kart Kibica Wisły Kraków do udziału w promocji. Każdy, kto w terminie 6-27 czerwca, zakupi w wybranych punktach* dowolną koszulkę Wisły Kraków (m.in. koszulka meczowa, koszulki - jubileuszowa i Mistrz Polski 2009) marki Umbro, otrzyma od nas wyjątkowe prezenty - okolicznościowy plakat Wisła Mistrz Polski 2009 i smycz Umbro.** *W promocji udział biorą sklepy: Umbro Galeria Krakowska, wszystkie sklepy sieci Sizeer w Krakowie oraz sklep internetowy sklep.sizeer.com. **Promocja trwa do 27 czerwca lub wyczerpania zapasów." Niestety w najbliższym czasie nie będe w Kraskowie i chciałem to załatwić przez internet. W info jest podana strona sklep.sizeer.com. ale przeglądam ją i nic takiego nie widze prócz identycznego info. Jakie ten plakacik jest? |
Cytat:
|
Witam,
mam pytanie, czy ktoś wie jak dojechać (jakim autobusem) ze Strusia, albo Wiślickiej na ul. Dobrego Pasterza 100 (Czerwonoprądnicki Dom Kultury), na jakim przystanku mam wysiąść i gdzie się pokierować, proszę o szybką odpowiedź bo jutro mam się tam stawić na WKU a za Chiny nie wiem gdzie to jest i jak się tam dostać |
Cytat:
w razie czego polecam http://mapy.google.pl/ :) |
Ściągnąłem gg na telefon i takie coś mi wyskakuje: " The aplication has unexpectedly quit it ran out of memory" co to oznacza i co mam zrobić w razie czego ? ;p :)
|
Cytat:
Może to też wina RAMu (bo każdy telefon go ma), spróbuj pobrać inną wersję. |
Mam wystarczająca ilość pamięci. No ale to GG na telefony z Javą takze na każy model z Javą 2.0 ma iść a nie idzie....
|
Mam pytanie: ma ktoś jakieś wiślackie motywy do komunikatora aqq?
|
Cytat:
Combofixa miałem na dysku, skąd? To już nie mnie pytajcie :p Oczywiście uruchomić się nie chciał ale zrobiłem to w trybie awaryjnym i wszystko już wporzo. Dzięki za pomoc |
Jesteście ostatnią moją nadzieją - chce zaktualizowac sobie składy w Fifie 08 i podczas aktualizacji(program eastern) wyskakuje mi coś takiego:
http://img236.imageshack.us/i/beztytuudw0.jpg/ Wie ktoś może co mam zrobic żeby hulało? |
Aparat Samsung L310W
Zdjęcie o takich parametrach "- 4240 x 3180, 13.5MP, 4:3" ile może ważyc? |
Mam pytanie do Was, prosze o szybką i konkretną odpowiedź,
jest promocja w UMBRO że jak sie kupi koszulke Wisły Kraków i pokaże sie Karte Kibica to dostaje sie różne gratisy. Problem jest taki, że ja nie mam karty kibica, i chcialbym pozyczyc od kolegi. Z tym że on juz wczesniej pozyczyl ta karte innemu koledze na promocje UMBRO i ten kolega skorzytsał z tej promocji. Moje pytanie jest takie: czy oni jakoś zapisują w pamięci że na tą karte kibica kupiono już koszulke? Czy nie bedzie problemu z kupnem drugiej koszulki wraz z gratisami? Prosze o odpowiedź |
jakie gratisy jaka koszulkę:)?
|
Ma ktoś z Was To My Kibice czerwcowe? bo byłem wczoraj w empiku to jeszcze nie było
|
Czy to prawda że w Decathlonie prawie zawsze oddają kasę jak się złoży reklamację :) ?
|
czy ktos mi powie gdzie w Krakowie mogę dostać najnowszy numer FORZA WISŁA i czy jest jakaś inna gazetka wiślacka?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W jakim bukmacharze mogę wpłacić ile chcę. np. 3zł albo 5zł?
|
Totomix, STS ??!!
Chyba, że bukmacher internetowy to nie wiem za bardzo, bo brat w tym długo siedzi, musiałbym zapytać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja obecnie mam aparat max 4 MP i zdjecia robi o dwa razy mniejsze dlatego pytam. |
Nero - to zależy jeszcze od jakości zdjęcia jakie ustawisz ect. W D300 zdjecie ma podobne wymiary (ciut wiekszy), 12,3 Mp - zdjęcia moga mieć od 2,5MB aż do 9 prawie ...
Jak usunąć IE z komp ? Da się ? Bo mam coś zrypane i przydałoby mi się zainstalować na nowo. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z boku po prawej klikasz Dodaj/Usuń składniki systemu Windows, pomyśli i wyświetli listę na której będzie IE, odhaczyć i kliknąć Dalej wg wizzarda. |
Chcialbym sie zapytac czym dojade z Placu Centralnego na ulice Bandurskiego (tam gdzie sie miesci budynek Asinfo agencji sportowej). Ponoc to kolo ul. Grochowskiej, ale tez nie wiem gdzie sie znajduje.
Dziekuje osobie ,ktora mi pomoze w tym! |
2 pytania.
1. Oglądał ktoś serial Anime Death Note? Jak tak to niech mi ktoś powie jak się skończyło bo obejrzałem jakieś 25 odcinków, na resztę nie mam czasu, a chcę porównać z filmowym odpowiednikiem DT. 2. Ma ktoś linka, albo u siebie w domu skarb kibica II ligi polskiej? Chodzi o lata wcześniejsze, czyli o sezony 64/65, 85/86-87/88 oraz 94/95-95-96. Żeby uściślić chodzi mi o wyniki wszystkich meczów w tych sezonach II ligi. |
Cytat:
Lepiej upgrejdowac |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy przypadkiem nie formatowałeś partycji systemowej, a na innej partycji masz grę?
Jeśli tak to musisz przeinstalować grę, albowiem nie ma jej w rejestrze i dlatego nie widzi poprzedniego pliku. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl