![]() |
Cytat:
|
Cytat:
mam przed oczami 2 sytuacje jak wyjebał piłke w aut.. kilka razy wykopał do przodu, gdzie naszych w ogole nie było..facet nawet nie patrzył gdzie wybija piłkę, bo tam naszych nie było albo nie mieli szans dojść + za refleks, grę na przedpolu - gra nogami i ustawianie się |
Drogi Czaro z Buchalikiem w bramce Wisły to by tu Nieciecza szóstkę strzeliła.
|
Nie wierzę , po prostu nie wierzę , że dalej trwa rozkmina na temat Biegańskiego.
Wczoraj miał dwie świetne interwencje , popełnił dwa błędy - jest młody i to normalne. Czego się spodziewali Ci co teraz po nim jadą ? Miał przyjść 19 latek z drugiej ligi i emanować spokojem i doświadczeniem niczym Buffon ? Zostało już kilka razy wyjaśnione , że podpiszemy doświadczonego bramkarza za Lisa, póki co zejdźcie z młodego i dajcie mu potrenować i nabrać doświadczenia. |
Cytat:
Tak że może Buchalik wpuściłby wczoraj 6, a może wpuściłby 1. Kto wie. Na pewno zostaliśmy nagle bez bramkarza, pewnie ściągniemy jakiegoś do pierwszego składu i raczej jest to dobry pomysł. |
Cytat:
|
Cytat:
Popełnia błędy, ale i starzy wyjadacze popełniają. Moim zdaniem należy go obdarzyć zaufaniem i przede wszystkim... nie zwalać całej winy na niego za stracone gole. Nawet jeśli sprowadzą "pana bramkarza" Biegański powinien w wielu meczach wchodzić do bramki. |
Cytat:
A ja bym nawet poszedł dalej. Niech Biegański zagra 5 spotkan i udowodni na ile jest w stanie podjąć rękawice na obecny poziom ekstraklasy. Jak nie da rady, to zmiana. Przy okazji wpadną punkty do PJS. Osobiście jednak wątpię że będzie zawalał seryjnie spotkania. Oczywiście z zakontraktowaniem bramkarza za Lisa nie będziemy tyle czekać (o czym wspomniał już Gula), ale poszedłbym raczej w tanią opcje, a polska. Z chęcią zobaczyłbym u nas Filipa Kurto. 30 lat na karku, trochę pograł w poważnych ligach no i ostatni czynny mistrz Polski 10/11 ;) |
Jak mamy brać Kurto, niech już broni ten Biegański.
|
Jeśli nowym bramkarzem ma być Kurto, to nie mam pytań. Bramkarz delikatnie mówiąc słaby.
Tak, ale u nas się nada...już widzę tą zgraną pakę, na bramce Kurto, w rezerwie Biegański którego opchniemy za 5 melonów (to pewne talent jakich mało) zawsze bronic może Buchalik jakby co...dalej Gruszkowski, Szota, Szot....niech się chłopaki zgrywają tak z 5 meczy dajmy im się rozegrać, a co.... na koniec będzie płacz... |
Żaden Kurto...
|
Cytat:
Równie dobrze może może przyjść opcja zagraniczna z wysokim kontraktem i pozycja nr 1, tylko wtedy tak naprawdę po co wydaliśmy sporo $$$ na Biegańskiego skoro miałby przesiedzieć cały sezon na ławce? Po roku bez gry go wypożyczymy do 1 ligi i tak w koło Macieju.. |
wg mnie opcje są trzy Chudy, Stachowiak albo Tytoń (przewija się już to nazwisko)
|
Podobno Przemysław Tytoń.
|
wow , to by było nazwisko na miare Wasyla i Kuby
|
Nazwisko na miarę Kuby to np. Agnieszka Radwańska (lata kariery na topie w dyscyplinie o globalnej popularności), a nie Tytoń, with due respect.
|
Biorąc pod uwagę że od sezonu 15/16 zanotował katastrofalny zjazd jestem bardzo na nie. Chyba żaden inny polski bramkarz nie zanotował takiego zjazdu, będąc jeszcze w dobrym piłkarsko wieku.
Ale ufam że w klubie wiedzą co robią... |
byle Tytoń nie był już wypalony
|
No mam nadzieję że będzie miał jakieś testy, że wejdzie do bramki i Kuba mu postrzela trochę i zobaczą czy kocur czy dziad
|
może na początek testów niech trochę po schodach pochodzi....
|
Cytat:
Dodatkowo w USA za frytki nie gra (a raczej za frytki nie siedzi ławie). Już serio, lepszym kandydatem byłby Kurto, nawet wg transfermarkt obecnie 14 najbardziej wartościowy obecnie polski bramkarz. |
[QUOTE Już serio, lepszym kandydatem byłby Kurto, nawet wg transfermarkt obecnie 14 najbardziej wartościowy obecnie polski bramkarz.[/QUOTE]
daj proszę linka do tego rankingu. na pw |
Cytat:
https://www.transfermarkt.us/spieler..._id=0&yt0=Show I kazdy moze sie pobawic... |
Według tego rankingu Kurto jest lepszy od Mateusza Lisa a obaj wyprzedzają miedzy innymi Białkowskiego,Szumskiego czy Strączka.Hładun zjada ich na śniadanie a Dziekoński który jest bez wątpienia talentem ale już kilka baboli zaliczył to pierwsza dziesiątka
|
Cytat:
|
K.Kiewicz na twiterze pisze o Kieszku - dla mnie dobry wybór
|
Chyba fajnie. W sam raz na rok-dwa zanim Biegański czy Chorążka będą gotowi na grę.
|
Jaki chorazka :-D jak on nie jest naszym zawodnikiem
|
Cytat:
Chodzi raczej o odzwierciedlenie poziomu w którym mniej więcej się znajdują. Zresztą, tematu nie ma bo ma trafić do nas Kieszek, co uważam za bardzo dobry wybór, może nawet najlepszy z możliwych. Ciekawe tylko czy po dobrym sezonie z Rio Ave budżetu na niego wystarczy ;) |
Cytat:
Mój błąd, sorry :) |
Cytat:
Celowo naginasz fakty licząc że nikt nie pamięta czy nie masz pojęcia o czym piszesz? |
Mógł nie pamiętać i sprawdzić na 90 minut. Po co takie nerwy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak Buchalik grał bo Lisowi urodziło się dziecko.Czy ja gdzieś temu zaprzeczam?A co stało na przeszkodzie żeby w tym meczu szansę od mega trenera dostał Broda?Zabrakło jaj mega trenerowi?Przecież tak odważnie stawiał na młodych.Tak odpalił Buchalika że brał go jeszcze potem do kadry meczowej. Ty masz pojęcie o wszystkim o czym piszesz.Pewnie dlatego w tym sezonie gra u nas Hlousek a z Chojniczanki ściągnęliśmy Walunkiewicza ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Także otrzyj pianę z ust, od czasu Hybali w Wiśle stawia się na młodych kosztem wyników, jeśli któryś nie gra to znaczy że (jeszcze) się nie nadaje. |
Kieszek na tapecie podobno.
|
Cytat:
|
Też bym postawił na Biegańskiego, wg mnie ma to coś. No ale nie my decydujemy kibice.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl