![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Spotkanie będzie w poniedziałek. Nie widzę problemu aby wtedy zapytać Gaszyńskiego czy się spotka z SKWK, a nie wypisywać brednie w internecie i to umieszczone jako oficjalne stanowisko SKWK (bo artykuł podpisany jest jako SKWK).
Ale skoro SKWK nie potrafi się zachować i wywleka swoje żale w stronniczym artykule w pierwszym dniu prezesury, zamiast załatwić to mailowo-piśmiennie lub telefonicznie, i zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko, to nie ma sie co dziwić jeśli prezes nie będzie chciał sie spotkać. Bo któż by chciał sie spotykać z organizacją, która nie potrafi szanować prezesa klubu któremu kibicują? A już tekst: Cytat:
Prezes postąpił bardzo dobrze organizując najpierw spotkanie ze wszystkimi kibicami. A jeśli stowarzyszenie uważa inaczej to niech się podzieli z kibicami (których są rzekomymi przedstawicielami), jakie to są tematy rozmów, które tak bardzo kibiców dotyczą (podobno)? A jeśli nie chcą się dzielić to oznacza że chodzi o wewnetrzne sprawy mało związane z kibicowaniem i losem kibiców na stadionie. |
Cytat:
2. Manipulacja z rzekomym zwolnieniem Czerwińskiego 3. Budowanie muru Pojedyncze słówka w stylu "Nadzieje związane z Robertem Gaszyńskim od początku były ogromne". Ten kto to pisał zawarł w tym wyrzut do prezesa jakby już zdążył coś grubo zjebać. No cóż, artykuł pisałą na pewno osoba która na tym się zna. A pranie brudnych pieniędzy? ....a, proszę was:haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Może się wyczerpał i trzeba już na starcie podejmować jakieś kroki? Cytat:
2. A skąd ty wiesz, że to manipulacja?? :D A może między czasie wynikła chęć zostawienia Czerwińskiego w zarządznie o czym szersza opinia nie wie? Póki co nic się nie wyjaśniło a ty już wszystko wiesz! Może ty jesteś prawą ręką Bogusława, że ty wszystko wiesz? 3. A skąd wiesz, że to Gaszyński muru nie buduje? Jakie masz informacje o kontaktach SKWK z panem Gaszyńskim? Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Na jakich przesłankach? Z nienawiści do SKWK? Nienawiść wam oczy zasłania... gorzej olej z mózgu wytłacza Jak się o czymś nie wie, to się nie dyskutuje i czeka się na informacje przesłanki by łączyć je w całość. Cała dyskusja jest zbędna, bo się opiera na domniemaniach z czego prosta droga do pomówień takich jak: "pranie brudnych pieniędzy", "władza, rządzenie" itp. Naprawdę skończcie już pisać o tym bo nie macie żadnego pojęcia o relacjach pan Gaszyński vs SKWK |
Cytat:
|
Rozumiem, że nie ma prawnej możliwości, by Czerwiński kiedykolwiek mógł być w zarządzie klubu? ;)
|
Cytat:
2) Każdy ma prawo do własnego zdania tyle, że akurat dzisiaj nie da się w żaden racjonalny sposób tej sytuacji obronić. 3) Godzinę po opublikowaniu słynnego artykułu na stronie stowarzyszenia pojawiło się pod nim min 20 komentarzy z czego pewnie 18 było negatywnych. Po chwili wszystko zniknęło i zostały jakieś przesiane brednie. Przecież to działanie rodem z Korei Pn albo z wyborczej, które u każdego rozsądnego budzi tylko zniesmaczenie. Jeżeli w tej sytuacji znajdują się jeszcze obrońcy (w tym min Ty) to pojawia się pytanie komu i co olej z mózgu wytłacza. Rozumiem zażenowane milczenie ale obrona? W dodatku polegająca na obrażaniu innych? |
Cytat:
|
Cytat:
Staram się być w zasadzie obiektywny. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem, to widzi, że piszę o tym że SKWK napisało to w złej formie, ale to nie znaczy, żeby pomawiać ich o pranie brudnych pieniędzy o to, że chcą źle dla klubu, bo z tym nawet nie ma co dyskutować. Jeślli tego nie widzisz i uważam, że ja kogoś tutaj bronie popieram czy cokolwiek, to nie odpisuj mi więcej, bo szkoda czasu. Ja tylko apeluję o rozsądek i staram się niektórym użytkownikom rozwiewać wątpliwości. i tyle |
Cytat:
2. Z reguły wyrażam swoje zdanie, jeśli wiem o czym piszę. Tutaj mogę tylko zganić za formę i czas ukazania się artykułu. Czy SKWK miało podstawy do opublikowania takiego artykułu? Podejrzewam, że miało, ale nie wiem tego na 100%, więc nie dyskutuję i nie wymyślam bzdurnych teorii. 3. Nie wiem jakie to były komentarze, jestem przeciwny cenzurze - widzę jednak, jakie idiotyzmy potrafią wypisywać ludzie choćby w tym temacie. Jeśli takie były komentarze na stronie SKWK to wybacz, sam bym je pokasował, bo wstyd... Cytat:
|
Cytat:
Ja się na prawie nie znam a napisałem tyle co gdzies przeczytałem... Tak naprawdę to mam to w dupie czy ma jakies możliwości czy nie ma...Nie ma teraz potrzeby jego obecności w strukturach klubu... |
Cytat:
|
ja się nie znam, mam to w dupie ale piszę.
Niech to będzie podsumowaniem całego wywodu |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na prawie się nie znam ale pisze to co napisał inny facet w innym miejscu najpewniej znający się na prawie(tak wynikało z formy jakiej o tym pisal) Czerwinski był 3 mieisace które miał być, wrocil do TF tam gdzie na chwile obecna jest jego miejsce... Będzie może kiedyś potzrebny w strukturach klubu to zapewne się pojawi... Wiec może skończy temat Czerwinskiego który jest całkowicie bezsensowny... PS. Dacie pracować spokojnie temu człowiekowi czy już jest skreślony?? |
Cytat:
Cytat:
I dalej uźródła:: Cytat:
Mylę się? |
Swojego posta nie pisałem, by pokazać gdzie ja bym widział Czerwińskiego (gdybyś był ciekaw, to wg mnie tej osoby w ogóle w klubie być nie powinno ze względu na jego przeszłość).
Swoje trzy grosze wtrąciłem dlatego, że zarzuca się tu w tekście SKWK manipulację odnośnie sytuacji z Czerwińskim (zwolnienie, odsunięcie na boczny tor), a wg mnie to po prostu błędnie dobrane słowa autora artykułu. Skoro wiadomo, że można zmienić skład RN i przesunąć Czerwińskiego do zarządu, to chyba można przypuszczać, że jakiś czas temu mogły być prowadzone rozmowy pomiędzy klubem a SKWK, by Czerwińskiego w nowym zarządzie umieścić? Być może nowy prezes zarządu nie wyraził na to zgody - stąd zdanie o odsunięciu na boczny tor np. Czerwińskiego... I tyle tu manipulacji... |
Cytat:
|
Ktroś pytał czy Czerwiński nie mógł być w zarządzie. Otóż mógł. Można go było wy**bać z rady Nadzroczej i wtedy mógłby być w zarządzie. Widocznie nikt (w tym on sam) na to nie reflektował. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
W październiku został odwołany z zarządu, teraz pełni tylko funkcję w Radzie Nadzorczej. W Krakowie z pewnością nie będzie pojawiał się już tak często jak kiedyś (na stałe wszak mieszka w Warszawie), ale jak zawsze podkreśla nigdy o Wiśle nie zapomni. Patrząc na jego dokonania w ostatnim czasie chyba możemy mu wierzyć. Taki tekst pojawił się swego czasu na SKWK więc już wtedy wiadome było że Czerwińskiego w nowym zarządzie nie będzie i nikt problemu nie robił. Po drugie czy to że prezes sam wybiera ludzi z którymi chce pracować jest problemem? Bo jak dla mnie rzecz normalna i nic w tym dziwnego a oceniać będziemy efekty. Nie widział go w swojej wizji, nie darzą się sympatią, mają zatargi z przeszłości, może Czerwiński sam nie chciał co za różnica? Dzisiaj Gaszyński będzie rozliczany przez kibiców i Cupiała. Czerwiński w erze Cupiała w sumie przez kilka miesięcy był prezesem, na 3 miesiące oddelegowany na stołek wiceprezesa z wiadomych przyczyn a tak to Rada Nadzorcza. Więc jego brak w zarządzie nie jest jakąś niesamowitą niespodzianką. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
W ogóle proponuję przestać gdybać, bo możemy tu snuć różne teorie, tylko po co? Niewiele wiemy, więc może lepiej wstrzymajmy się z przesadnym komentowaniem?
|
Rozmowa idzie w coraz to nowsze kierunki...
|
W związku z tym że adwokaci Czerwińskiego są na forum skorzystam ze sposobności i proszę o wytłumaczenie dlaczego Czerwiński jest "cacy" a Żurawski "bee"?
|
Żurawski dlaczego beeee to chyba wiadomo??? Czy za ciężko się domyślić?? Czerwiński adwokatów nie potrzebuje bo po co?
|
Cytat:
|
Panowie ci co wiedza wystarczy...
Tylko ze zrobil się straszny syf a rozmowa ma watki których w ogole nie powinno być... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jaki ma sens rozmowa o Czerwinskim,jego przeszlosci czy jego pracy teraz w stosunku do Gaszynskiego?? |
Zarzuca się manipulację w artykule w związku z Czerwińskim i jego zwolnieniem czy też odstawieniem na boczny tor, (sam pisałeś głupoty na ten temat) więc próbuję to sprostować, bo nie widzę tu manipulacji. Nie rozumiesz? Trudno. Dyskusja debilna jest od samego początku, wczoraj był szczytowy moment, jak zaczęto pisać brednie o praniu pieniędzy. Z mojej strony koniec, kto miał zrozumieć wie o co mi chodzi.
|
Może odchodząc trochę od tego ''mocnego'' tematu
'' Boban Jović wznowił przygotowania w Olimpiji Ljubljana i miał najlepsze wyniki' Słoweński obrońca, którym zainteresowana jest Wisła, rozpoczął treningi w ojczyźnie. Olimpija wróciła w piątek do treningów. Na zajęciach nie zabrakło 24-letniego Jovicia, który może wzmocnić Wisłę. Jedne źródła podają, że zawodnik jest już nawet po testach medycznych. Problem w tym, że umowa z dotychczasowym klubem obowiązuje do końca czerwca, a Wisła nie ma pieniędzy na transfery. Na oficjalnej stronie słoweńskiego klubu możemy przeczytać, że trener Darko Karapetović był zadowolony z formy, w jakiej zawodnicy wrócili po urlopach. Najlepsze wyniki badań miał m.in. Jović Źródło: www.sport.pl |
Cytat:
Cytat:
Przecież już można i od czerwca za darmo |
Ale czy on chce? Było też mówione o jakimś klubie z Węgier, że chce go na już, ale samemu Joviciovi to się nie widzi?
|
Cytat:
3. No to Gaszyński musiałby zatrudnić wszystkich murarzy w Krakowie żeby w okresie 2 dni taki mur zbudować :rotfl: Cytat:
I na koniec - Nie czuję nienawiści do SKWK. Wręcz przeciwnie, uważam że jest Wiśle potrzebne, jednak teraz otwarcie z nimi się nie zgadzam ;) |
Jeśli dobrze pamiętam (ze słoweńskiego artykułu z innego wątku), to ten węgierski klub jest dziewiąty w lidze. Lepszą trampoliną na Zachód będzie raczej Wisła. Nie wydaje mi się też, żeby przez te pół roku zrobił większy postep niż w lidze słoweńskiej (ktoś ogarnia te dwie ligi? Zna ich poziom?).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl