![]() |
"niejednokrotnie po "burach" upominawczych od kolegów z zespołu postawę swą na należytą zmienić raczył" ;)
A tak serio, to najeżdżajcie na Marcina. Najeżdżajcie, a póki co wychodzi na to, że jego krytyka Kasperczaka była słuszna... |
Ktoś powitał panienki na lotnisku?
|
Tak jak zawsze bylem za Kowalskim tak teraz stwierdzam, ze nie ma co byc naiwnym i sie ludzic ze bedziemy mieli z niego obronce. Chlop ma juz 24 lata a niestety po tym jak dostal szanse u Kasperczaka pokazal ze nalezalo by sie z nim rozstac bo najzwyczajniej sie nie sprawdzil, Moze w dole ekstraklasy jest w stanie gdzies pograc ale to max dla niego, niestety.
|
To samo tyczy się żenującego Piotra Brożka.
|
Cytat:
Piotrek Brożek nie potrafi grać na obronie. Może ktoś powinien mu wytłumaczyć, że jako obrońca powinien zrobić choć kroczek w stronę zawodnika z przeciwnej drużyny. Sobolewski rozegrał najgorsze swoje spotkanie w Wiśle. Miałem wrażenie, jakby ktoś zabrał mu jego wielki atut - waleczność. PS. Chyba, że Kasperczak nie miał słownika pod ręką i chciał sprawdzić co to znaczy "pasywnie". |
Cytat:
Tak jakby kompletnie zapomniano, ze do czasu pojawienia sie w Wisle Lobodzinskiego, Piotr Brozek byl najgorszym skrzydlowym od lat i jego gra (o ile w ogole miala miejsce, bo zniknac to on tez potrafil jak malo kto) polegala glowniie na posylaniu 99 % podan w kierunkuna brata, niezaleznie od ustawienie pozostalych kolegow z zespolu. Warto dodac, ze wiekszosc z tych podan byla niecelna, badz ladowala pod nogami rywala, bo rzeczywiscie niektorzy moga juz nie pamietac. |
Cytat:
|
Nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem, pokażemy tym pokrakom na arce, że Wisła to nie oni, którzy maja w dupie Nas i Nasz Klub, ale swoje zapełnione konto kolejną pensyjką. Pokażemy im że Wisła TO MY. ABG.
|
pokażemy na co nas stać w niedziele, bez względu na wynik, a piłkarze powinni podejść pod młyn i przeprosić NAS.
|
oni podejda do nas na koncu meczu zeby odspiewac przyspiewki jak gdyby nigdy nic, bo to nie ma wstydu ani pokory, a co dopiero mówić o przepraszaniu :D ja bym na ich miejscu sie spalil ze wstydu.
|
wątpię, czy by tak zrobili powiem Ci szczerze :)
|
jeżeli podejdą ,to w tył zwrot i wychodzimy.niech krzyczą do pustych trybun.
|
Cytat:
Czy jak Wasza piękniejsza strona Was zdradzi i okpi, to potem bez problemu, też robicie w tył zwrot w łóżku, gdy natychmiast Was skusi ponownie ? Przyznajcie się , że raczej Wisła może Wam wejść na głowę a nie tylko Was ośmieszyć z innymi. Bo Wisła to My a nie Oni :> Tylko kto to są ONI i dlaczego nie szanują naszej Wisełki tak jak My ?? Dlaczego sama Wisełka ( klub ), także się nie szanuje wystarczająco na tyle, aby ONI wszyscy zrozumieli, że nie wolno Wisełki lekceważyć lub nadużywać ?? Ps. nawet nie wiedziałem, że aż tak mocno, drużyna wybijała Marcelo z głowy, jego indywidualizm, zwłaszcza chyba ten od treningów indywidualnych, aż zszedł na " własciwe " tory i przestał gadać do prasy, że piłkarze Wisły przychodzą pięć po umówionej godzinie na treningi i wychodzą pięć minut przed ich końcem, oraz, że sam trener nawet nie rozumiał, dlaczego ktoś musi tracić z Marcelo swój cenny prywatny czas na jego zachcianki treningowe. No proszę, jak kopacze wytłumaczyli Kempesom - inność i obcość Marcelo w Wiśle. Widać niektórzy kibice, także wychodzą z założenia, że praca hańbi człowieka i tylko frajerzy tacy jak Marcelo, mogą się pracą pobrudzić. Niesamowite, że gadki szmatki kopaczy, zmieniły Marcelo z patałacha, jaki do nas przybył, w najlepszego piłkarza Wisły ostatnich dziesięcioleci. Jak widać, nie praca a gadka o niej, uczyniły z Marcelo piłkarza. :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
ja nie czuję sie teraz oszukany pzrez Wisłę i nigdy się nie czułem.pamiętam spadki do drugiej ligi i na mecze chodziłem.nie odwracalem sie do Wisły plecami i teraz tego też nie proponuję.nie nawołuję do bojkotu meczu,bo to jest strata dla klubu,ale nie widzę powodu by tym (ogromnej większości przynajmniej)ktorzy graja w naszych barwach dziękowac za cos co jest ich zasranym obowiazkiem ,bo za to biora pieniadze.tym bardziej,ze ostatnimi czasy nas najzwyczajniej w swiecie kompromitują. |
Ktoś w którymś temacie pokusił się o podzielenie aktualnych zawodników ze względu na przydatność do drużyny. To ja też się pobawie. Kategorie: powinien zostać, dać szanse pokazania się, powinien odejść.
Jovanić- dać szansę Pawełek-powinien odejść Singlar- powinien odejść Cikos- dać szansę Kowalski- powinien zostać Cleber- kończy w grudniu kariere Bunoza- dać szansę Piotr Brożek-powinien zostać Junior Diaz- powinien odejść Łobodziński- powinien odejść Burliga-dać szansę Sobolewski- powinien zostać Wilk- dać szansę Garguła- powinien zostać Kirm- powinien zostać Paljić- dać szansę Żurawski-dać szansę Rios- dać szansę Małecki- powinien zostać Brożek- powinien zostać Boguski-powinien zostać |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak dla mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by pozbyc sie Pawla i Piotra Brozka
|
Zarząd i Cupiał muszą w zimie pokazać jaja i chociaż część skompromitowanych piłkarzków kopnąć w dupę. Szkoda czasu i pieniędzy.
|
Cytat:
A co do Pawła to ciekawe kto by za niego wyłożył kasę. On nam jeszcze popsuje dużoo krwi, bo sądzę że jeszcze kilka sezonów tu będzie. |
Cytat:
Pewnie rzucą niektórzy koszulki mam na myśli np: Piotra Brożka i dla większości będzie ''nic się nie stało.. '' |
Brożek jak zwykle w sytuacji sam na sam... lipa... on nie jest napastnikiem!
ogólnie drużyna wygląda mizernie... brak jakichkolwiek elementarnych umiejętności czysto piłkarskich... żenada! Nie wiem co robi w bramce "pewny chwyt" Pawełek... zaskoczeniem jest Rado... widać, że zżera go trema, ale sunie po skrzydle aż miło! i co warto było tego chłopaka trzymać w ME? |
Jak widze Maleckiego na murawie, to patrzac na jego brzuch zastanawiam sie ile on je kebabow dziennie na Grodzkiej
|
Mączyński kolejne 90 minut w barwach ŁKS-u i kolejna asysta- przy bramce na 1-0. ŁKS ostatecznie pokonał Dolcan Ząbki 2-0.
|
Cytat:
Masz coś jeszcze z cyklu - przy*******ić się a będzie jakaś akcja i może fajna afera? |
Boguski - jedno wielkie zero..
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl