Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

dj_ibutti 06.08.2010 00:22

"niejednokrotnie po "burach" upominawczych od kolegów z zespołu postawę swą na należytą zmienić raczył" ;)

A tak serio, to najeżdżajcie na Marcina. Najeżdżajcie, a póki co wychodzi na to, że jego krytyka Kasperczaka była słuszna...

wolfy 06.08.2010 06:01

Ktoś powitał panienki na lotnisku?

fanTS1906 06.08.2010 06:54

Tak jak zawsze bylem za Kowalskim tak teraz stwierdzam, ze nie ma co byc naiwnym i sie ludzic ze bedziemy mieli z niego obronce. Chlop ma juz 24 lata a niestety po tym jak dostal szanse u Kasperczaka pokazal ze nalezalo by sie z nim rozstac bo najzwyczajniej sie nie sprawdzil, Moze w dole ekstraklasy jest w stanie gdzies pograc ale to max dla niego, niestety.

zim zum 06.08.2010 07:29

To samo tyczy się żenującego Piotra Brożka.

murray 06.08.2010 11:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanTS1906 (Post 953857)
Tak jak zawsze bylem za Kowalskim tak teraz stwierdzam, ze nie ma co byc naiwnym i sie ludzic ze bedziemy mieli z niego obronce. Chlop ma juz 24 lata a niestety po tym jak dostal szanse u Kasperczaka pokazal ze nalezalo by sie z nim rozstac bo najzwyczajniej sie nie sprawdzil, Moze w dole ekstraklasy jest w stanie gdzies pograc ale to max dla niego, niestety.

Max dla niego to jest praca na budowie, bo jak obrońca nie potrafi dobiec do napastnika, który jest w jego polu karnym, to świadczy o tym, że grać w piłkę nie potrafi.
Piotrek Brożek nie potrafi grać na obronie. Może ktoś powinien mu wytłumaczyć, że jako obrońca powinien zrobić choć kroczek w stronę zawodnika z przeciwnej drużyny.
Sobolewski rozegrał najgorsze swoje spotkanie w Wiśle. Miałem wrażenie, jakby ktoś zabrał mu jego wielki atut - waleczność.

PS. Chyba, że Kasperczak nie miał słownika pod ręką i chciał sprawdzić co to znaczy "pasywnie".

Eustachy 06.08.2010 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 953870)
To samo tyczy się żenującego Piotra Brożka.

Tez tak uwazam, ale juz pojawiaja sie glosy, aby przesunac Piotra do pomocy i wszystko bedzie dobrze.
Tak jakby kompletnie zapomniano, ze do czasu pojawienia sie w Wisle Lobodzinskiego, Piotr Brozek byl najgorszym skrzydlowym od lat i jego gra (o ile w ogole miala miejsce, bo zniknac to on tez potrafil jak malo kto) polegala glowniie na posylaniu 99 % podan w kierunkuna brata, niezaleznie od ustawienie pozostalych kolegow z zespolu. Warto dodac, ze wiekszosc z tych podan byla niecelna, badz ladowala pod nogami rywala, bo rzeczywiscie niektorzy moga juz nie pamietac.

K4millo 06.08.2010 12:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eustachy (Post 954101)
Tez tak uwazam, ale juz pojawiaja sie glosy, aby przesunac Piotra do pomocy i wszystko bedzie dobrze.
Tak jakby kompletnie zapomniano, ze do czasu pojawienia sie w Wisle Lobodzinskiego, Piotr Brozek byl najgorszym skrzydlowym od lat i jego gra (o ile w ogole miala miejsce, bo zniknac to on tez potrafil jak malo kto) polegala glowniie na posylaniu 99 % podan w kierunkuna brata, niezaleznie od ustawienie pozostalych kolegow z zespolu. Warto dodac, ze wiekszosc z tych podan byla niecelna, badz ladowala pod nogami rywala, bo rzeczywiscie niektorzy moga juz nie pamietac.

No ale w końcu muszą za coś zrzucić wine na Kasperczaka, to krytykują że wystawił świetnego skrzydłowego Piotra Brożka na obrone, na środku zamiast Kowalskiego nie zagrał wielce doświadczony na tej pozycji Singlar, a za Bunozę nie zagrał Diaz oraz że od początku pierwszego meczu nie grał świetny z Szawlami Małecki.

junior1906tsw 07.08.2010 02:22

Nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem, pokażemy tym pokrakom na arce, że Wisła to nie oni, którzy maja w dupie Nas i Nasz Klub, ale swoje zapełnione konto kolejną pensyjką. Pokażemy im że Wisła TO MY. ABG.

ostach1906aka 07.08.2010 02:25

pokażemy na co nas stać w niedziele, bez względu na wynik, a piłkarze powinni podejść pod młyn i przeprosić NAS.

junior1906tsw 07.08.2010 02:57

oni podejda do nas na koncu meczu zeby odspiewac przyspiewki jak gdyby nigdy nic, bo to nie ma wstydu ani pokory, a co dopiero mówić o przepraszaniu :D ja bym na ich miejscu sie spalil ze wstydu.

ostach1906aka 07.08.2010 03:00

wątpię, czy by tak zrobili powiem Ci szczerze :)

picasso 07.08.2010 07:43

jeżeli podejdą ,to w tył zwrot i wychodzimy.niech krzyczą do pustych trybun.

kot 07.08.2010 08:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 954898)
jeżeli podejdą ,to w tył zwrot i wychodzimy.niech krzyczą do pustych trybun.

Zadam pytanie

Czy jak Wasza piękniejsza strona Was zdradzi i okpi, to potem bez problemu, też robicie w tył zwrot w łóżku, gdy natychmiast Was skusi ponownie ? Przyznajcie się , że raczej Wisła może Wam wejść na głowę a nie tylko Was ośmieszyć z innymi. Bo Wisła to My a nie Oni :>

Tylko kto to są ONI i dlaczego nie szanują naszej Wisełki tak jak My ?? Dlaczego sama Wisełka ( klub ), także się nie szanuje wystarczająco na tyle, aby ONI wszyscy zrozumieli, że nie wolno Wisełki lekceważyć lub nadużywać ??

Ps. nawet nie wiedziałem, że aż tak mocno, drużyna wybijała Marcelo z głowy, jego indywidualizm, zwłaszcza chyba ten od treningów indywidualnych, aż zszedł na " własciwe " tory i przestał gadać do prasy, że piłkarze Wisły przychodzą pięć po umówionej godzinie na treningi i wychodzą pięć minut przed ich końcem, oraz, że sam trener nawet nie rozumiał, dlaczego ktoś musi tracić z Marcelo swój cenny prywatny czas na jego zachcianki treningowe. No proszę, jak kopacze wytłumaczyli Kempesom - inność i obcość Marcelo w Wiśle. Widać niektórzy kibice, także wychodzą z założenia, że praca hańbi człowieka i tylko frajerzy tacy jak Marcelo, mogą się pracą pobrudzić. Niesamowite, że gadki szmatki kopaczy, zmieniły Marcelo z patałacha, jaki do nas przybył, w najlepszego piłkarza Wisły ostatnich dziesięcioleci. Jak widać, nie praca a gadka o niej, uczyniły z Marcelo piłkarza. :rotfl:

Mixu 07.08.2010 08:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kot
Zadam pytanie

Czy jak Wasza piękniejsza strona Was zdradzi i okpi, to potem bez problemu, też robicie w tył zwrot w łóżku, gdy natychmiast Was skusi ponownie ?

Ja bym tą piękniejsza stronę, tę ****ę udusił. Tak samo jak mam ochotę udusić piłkarzy. Tylko że piłkarze to nie ta piękniejsza strona, piękniejsza strona to Wisła której będe kibicował do końca życia, a ona nigdy mnie nie zdradzi. Piłkarze to raczej ta kurewska natura o której wspomniałeś, niestety..

picasso 07.08.2010 15:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kot (Post 954911)
Zadam pytanie

Czy jak Wasza piękniejsza strona Was zdradzi i okpi, to potem bez problemu, też robicie w tył zwrot w łóżku, gdy natychmiast Was skusi ponownie ? Przyznajcie się , że raczej Wisła może Wam wejść na głowę a nie tylko Was ośmieszyć z innymi. Bo Wisła to My a nie Oni :>

no cóż,nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć,bo ja nie mam tego problemu.mnie po prostu moja żona nie zdradza,ale w razie czego współczuję i nie załamuj się.to tak żartem,bez obrazy.
ja nie czuję sie teraz oszukany pzrez Wisłę i nigdy się nie czułem.pamiętam spadki do drugiej ligi i na mecze chodziłem.nie odwracalem sie do Wisły plecami i teraz tego też nie proponuję.nie nawołuję do bojkotu meczu,bo to jest strata dla klubu,ale nie widzę powodu by tym (ogromnej większości przynajmniej)ktorzy graja w naszych barwach dziękowac za cos co jest ich zasranym obowiazkiem ,bo za to biora pieniadze.tym bardziej,ze ostatnimi czasy nas najzwyczajniej w swiecie kompromitują.

Manager89 08.08.2010 09:07

Ktoś w którymś temacie pokusił się o podzielenie aktualnych zawodników ze względu na przydatność do drużyny. To ja też się pobawie. Kategorie: powinien zostać, dać szanse pokazania się, powinien odejść.

Jovanić- dać szansę
Pawełek-powinien odejść
Singlar- powinien odejść
Cikos- dać szansę
Kowalski- powinien zostać
Cleber- kończy w grudniu kariere
Bunoza- dać szansę
Piotr Brożek-powinien zostać
Junior Diaz- powinien odejść
Łobodziński- powinien odejść
Burliga-dać szansę
Sobolewski- powinien zostać
Wilk- dać szansę
Garguła- powinien zostać
Kirm- powinien zostać
Paljić- dać szansę
Żurawski-dać szansę
Rios- dać szansę
Małecki- powinien zostać
Brożek- powinien zostać
Boguski-powinien zostać

IncognitoTSW 08.08.2010 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manager89 (Post 955636)
Ktoś w którymś temacie pokusił się o podzielenie aktualnych zawodników ze względu na przydatność do drużyny. To ja też się pobawie. Kategorie: powinien zostać, dać szanse pokazania się, powinien odejść.

Jovanić- dać szansę
Pawełek-powinien odejść
Singlar- powinien odejść
Cikos- dać szansę
Kowalski- powinien zostać
Cleber- kończy w grudniu kariere
Bunoza- dać szansę
Piotr Brożek-powinien zostać
Junior Diaz- powinien odejść
Łobodziński- powinien odejść
Burliga-dać szansę
Sobolewski- powinien zostać
Wilk- dać szansę
Garguła- powinien zostać
Kirm- powinien zostać
Paljić- dać szansę
Żurawski-dać szansę
Rios- dać szansę
Małecki- powinien zostać
Brożek- powinien zostać
Boguski-powinien zostać

No tak, wygląda na to, że mecze w europejskich pucharach zawalili nam Pawełek, Singlar, Diaz i Łobodziński. Rzeczywiście logika aż razi :rotfl:

Manager89 08.08.2010 09:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 955654)
No tak, wygląda na to, że mecze w europejskich pucharach zawalili nam Pawełek, Singlar, Diaz i Łobodziński. Rzeczywiście logika aż razi :rotfl:

Szanowny kolego ja nie oceniam tych zawodników na podstawie "popisów" Wisły w meczach Ligi Europejskiej...

IncognitoTSW 08.08.2010 10:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manager89 (Post 955657)
Szanowny kolego ja nie oceniam tych zawodników na podstawie "popisów" Wisły w meczach Ligi Europejskiej...

To czym sugerujesz się pisząc o odejściu Singlara? Jego obecną formą? Czy wyglądem? Kiedy go ostatni raz widziałeś, że od razu go odsyłasz?

Manager89 08.08.2010 10:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 955661)
To czym sugerujesz się pisząc o odejściu Singlara? Jego obecną formą? Czy wyglądem? Kiedy go ostatni raz widziałeś, że od razu go odsyłasz?

Kieruje się właśnie tym, że go dawno nie widziałem... Chłopak ma pecha do kontuzji... kontrakt Petera obowiązuje do 30 czerwca przyszłego roku i jak dla mnie powinien to być jego ostatni sezon w Wiśle, a może jakiś klub zdecyduje się go zatrudnić w styczniu... Tym lepiej dla Wisły i dla Petera

qchar90 08.08.2010 10:18

jak dla mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by pozbyc sie Pawla i Piotra Brozka

tofik 08.08.2010 10:26

Zarząd i Cupiał muszą w zimie pokazać jaja i chociaż część skompromitowanych piłkarzków kopnąć w dupę. Szkoda czasu i pieniędzy.

Arkas 08.08.2010 10:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 955666)
jak dla mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by pozbyc sie Pawla i Piotra Brozka

Piotrek w pomocy dobrze sobie radzi, tylko że trener musi mu dać jedną pozycję a nie co mecz to gra gdzieś indziej.
A co do Pawła to ciekawe kto by za niego wyłożył kasę. On nam jeszcze popsuje dużoo krwi, bo sądzę że jeszcze kilka sezonów tu będzie.

Marcinnno 08.08.2010 10:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ostach1906aka (Post 954867)
pokażemy na co nas stać w niedziele, bez względu na wynik, a piłkarze powinni podejść pod młyn i przeprosić NAS.

Pewnie rzucą niektórzy koszulki mam na myśli np: Piotra Brożka i dla większości będzie ''nic się nie stało.. ''

tomasz_19 08.08.2010 18:44

Brożek jak zwykle w sytuacji sam na sam... lipa... on nie jest napastnikiem!

ogólnie drużyna wygląda mizernie... brak jakichkolwiek elementarnych umiejętności czysto piłkarskich... żenada!

Nie wiem co robi w bramce "pewny chwyt" Pawełek...

zaskoczeniem jest Rado... widać, że zżera go trema, ale sunie po skrzydle aż miło! i co warto było tego chłopaka trzymać w ME?

AS82 08.08.2010 18:59

Jak widze Maleckiego na murawie, to patrzac na jego brzuch zastanawiam sie ile on je kebabow dziennie na Grodzkiej

Uran235 08.08.2010 20:21

Mączyński kolejne 90 minut w barwach ŁKS-u i kolejna asysta- przy bramce na 1-0. ŁKS ostatecznie pokonał Dolcan Ząbki 2-0.

Ogryzek 08.08.2010 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 956116)
Jak widze Maleckiego na murawie, to patrzac na jego brzuch zastanawiam sie ile on je kebabow dziennie na Grodzkiej

Co nie przeszkadza mu dobrze grać. Dzisiaj po Pawełku najlepszy na placu.

Masz coś jeszcze z cyklu - przy*******ić się a będzie jakaś akcja i może fajna afera?

junior1906tsw 08.08.2010 21:10

Boguski - jedno wielkie zero..

Proud 08.08.2010 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 956116)

Bez przesady. Małecki ma taką budowę ciała. I gdyby nie ten "brzuch", to zupełnie nie miałby szans na walkę z rosłymi obrońcami. Akurat co jak co, ale przepychać się Mały potrafi.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl