![]() |
Dzięki zaraz coś wybiorę.
a oglądaliście to: http://www.filmweb.pl/serial/Wykl%C4%99ci-2009-549728 :) specyficzne |
Cytat:
|
Czy ktoś ma pojęcie co się stało z napisami do Gry o Tron. Sezon 2 odcinki 7 oraz 8?
Rozdzielczość 1280x720 FPS 23,976 MPEG-4 XVID 867MB oraz 838MB Gdziekolwiek nie znajdę to zawsze dla tych dwóch odcinków są skopane - początek 7go to końcówka z 6go. 8 w ogóle inne synchro. A cała paczka sezon 2 którą mam jest jedną z najbardziej popularnych do ściągnięcia. |
Kurcze Homeland 3 sezon trzyma w napięciu. Jak się ktoś zniechęcił poprzednim sezonem może rozważyć obejrzenie kilku odcinków 3 serii.
HIMYM przynudza. Słabiutki sezon, niby ostatni ale nie ma już z czego pociągnąć. Mentalista też dobry ostatnio. Ogólnie cały czas RJ i w każdym odcinku coś tak naprawdę przełomowego. Przyśpieszyli akcje mocno. Downton Abbey toczy się swoim rytmem :) |
http://showtv.pl/news_item_6802.htm Koniec "Californication".
Co szykujecie do nadrabiania w okresie świąteczno-noworocznym? :) |
Wszystkiego. Delikatnie mówiąc zostałem w epoce kamienia łupanego, więc pora przejść do epoki brązu.
Co z tegorocznych premier jest godnego uwagi do wchłonięcia za jednym zamachem? Typowałem już i wychodzi mi na to, że trzeba nadgonić Person of Interest oraz Newsroom. |
Cytat:
|
Głównie dramy, bądź pseudofantastyka w stylu Heroes, Lost - pierwsze serie, czy Lost Room, a mniej w stylu Smallville, czy seriali o wampirach.
|
Ogląda ktoś Detektywa Murdocha? W niedziele na ale kino zacznie się 6 sezon.
|
Newsroom w pierwszym sezonie było takie słabe że głowa boli.
Jak nie oglądałeś to może lepiej Bates Motel albo Under the dome |
Cytat:
|
w ramach zabijaia nudy mozna ogladnac the following http://www.filmweb.pl/serial/The+Following-2013-655968
|
Sleepy Hollow bardzo fajne i powinno utrafić w gusta.
The Following mocno mnie zawiódł. Początek bardzo dobry ale później takie to proste a w niektórych momentach nie trzymające się kupy że szkoda czasu. |
a trzecia serie homeland warto zobavzyc?
|
Cytat:
|
Homeland 3 seria jest mega zajebista!!!
Nadrobiłem zaległości i czekam na ostatni odcinek. Jest bardzo dobry, adrenalina i wątek taka poprowadzony że z każdym odcinkiem jest ciekawiej. |
Homeland naprawdę super.
Niestety teraz przerwa i zająłem sie Grimm-em. http://1.fwcdn.pl/po/49/20/624920/74...=1350889118000 opis serialu z filmweb.pl http://www.filmweb.pl/serial/Grimm-2011-624920 Cytat:
Kod:
|
Grimm obejrzany do 3 sezonu Epiz. 9. na bieżąco...
Ktoś coś poleci ? Zacząłem z ciekawości DRACULA http://www.filmweb.pl/serial/Dracula-2013-661388 ale nie wiem czy mi podejdzie. |
Cytat:
|
Widział ale tylko początkowe sezony. Może masz rację... bo Dracule odpuściłem i nawet nie dałem rady do końca 1 odc. Nic dziwnego że go ściągają z anteny.
|
Almost Human? inny klimat ale z braku laku można obejżeć
|
Chicago Fire oglądał ktoś to? Dobre, warto?
|
jestem na 3 odcinku i średnio.
|
Jest już nowy odcinek Grimma ale za to na napisy trzeba poczekać... :/
|
No więc wchodzimy w czas serialowych powrotów.
Suits, Banshee, Following. Following to nie wiem co to będzie. Dalej walka z sektą? Czy jakiś nowy maniak, a może żyje. Ogólnie pierwszy sezon mnie w pewnym momencie tak irytował że nie wiem czy do drugiego podchodzić. Suits to wiadomo co będzie grane. Tak naprawdę zostaje czekać na ostatni odcinek żeby się czegoś nowego dowiedzieć. Banshee rekalmuje się na UFC więc chyba modelu z pierwszego sezonu nie zaburzą :) Dziś premiera jakiegoś mrocznego True Detective na HBO. Po promo wygląda fajnie. Coś czuję klimat jak w the bridge, ale obsada niezła więc chyba warto zobaczyć. |
Szukam na forach warezowych linków w dobrej jakości (720p) do wszystkich sezonów American Horror Story, ale niestety nie mogę znaleźć. Jakby ktoś dysponował fajnym źródłem to prosił bym o podzielenie się, albo tutaj, labo na priv :)
|
Spoko jest ten Detektyw (True Detective).
Niby sztuczni policjanci no ale jeśli ma to być retrospektywa to przerysowania są na miejscu. Obsada kozak. Historia też ciemna, intryguje. Edit: Coś około serialowego: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...ul-ladies.html Może na święta będzie. O ile szalony reżyser nie pójdzie w dragi :D No chyba że będą chcieli premierę zrobić w Cannes. |
Gdzie obejrzę w necie za darmo i bez żadnych rejestracji serial House of cards?
|
|
Można nieco chyba odkurzyć temat, bo kwiecień zapowiada się dla seriali MOCNO!
Kalendarz premier Przede wszystkim z mojego punktu widzenia powrót Orphan Black! Do tego Californication i dwie bardzo ciekawe premiery - Salem i Turn. |
Shit, a ja dopiero kończę 3ci sezon Gry o Tron :/
|
Cytat:
|
Cytat:
Z tymi ośmioma sezonami GoT to na razie bym się nie zapędzał. Serial to kura znoszące złote jaja, ale wybieganie tak daleko w przyszłość, bez oficjalnych informacji na ten temat, to lekka przesada :) "Turn" coś dla fanów produkcji szpiegowskich :) |
Może jestem jakiś dziwny, ale GoT nie przypadła mi za bardzo do gustu. Takie widowisko serialowe dla mas, które nie do końca odpowiada mojemu upodobaniu do małych i kameralnych produkcji.
Z ostatnich produkcji HBO zdecydowanie bardziej odpowiada mi "True Detective", który wskoczył u mnie do czołówki seriali "best ever", a z wielkich widowisk "Zakazane Imperium" plasuję o oczko wyżej. Z nowości liczę na "Silicon Valley" oraz "Fargo". Pierwsze dlatego, że sukces "Social Network" oraz filmu o Jobsie pokazały, że przeniesienie mody na produkcje o geekach może przynieść sukces, a "Fargo" z dobrą obsadą może być dobrym rozwinięciem świetnego filmu Coenów. |
HIMYM już po ostatnim odcinku...
Sezon słaby ale odcinek kozak. Wszystko rozegrane i spięte. |
Teraz oglądam OZ jak komuś podobało sie The Wire powinien spróbować bo poniekąd podobny klimat i dużo znajomych aktorów, produkcja w klimacie więziennym.
Shielda sobie tez obejrzałem może nie jakiś top ale fajnie się to ogląda można sie wciągnąć. |
trochę sensacji to "czarna lista" jestem przy 6 odcinku i na razie można oglądnąć przerwałem walking dead bo kurde ile można oglądać jak trupom głowy odrabują ale może jeszcze wrócę do tego.
Coraz wiecej słychac o grze o tron i pytanie warto? nie oglądałem żadnego odcinka ale wolę się upewnić zanim poświęce najbliższych kilkanaście nocy |
Breaking Bad, polecacie? Zacząłem 2 serię i tak średnio ogólnie na razie to idzie. Myślicie, że się rozkręci ?
|
Gra o Tron jak dla mnie super, zanim zacząłem oglądać to myślałem że to totalnie nie mój klimat, bo takie niby troszkę fantasy, niby średniowiecze, ale jak zacząłem to od razu się wkręciłem. No i te aktorki, ach...
Breaking Bad - trochę podobnie, z tym że na początku jak oglądałem to mi nie podchodziło, ale stwierdziłem że obejrzę, może się rozkręci. Obecnie jestem w połowie 5 sezonu i szkoda, że to ostatni. Zwłaszcza podoba mi się tutaj rozwój i przemiana bohaterów, gdzie z czasem są jakby zupełnie innymi osobami. Też polecam. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl