![]() |
|
mnie tylko szokuje, jak Cupiał dał sie tak wyjebac?
o ile oczywscie zalezało mu na Wisle. Bo jeśli zalezalo na pozbyciu sie podmiotu, tylko i wyłacznie ,to cóż, wypada nam zapłakać :) |
Cytat:
nie do kazdego chyba dociera co sie stalo ...... rozumiem szok ale ludzie JESTESMY W CZARNEJ DUPIE KOMPLETNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Jak to prawda to BC wcale niedbał o przyszłość klubu, wszystko co pisali w oświadczeniu TF to korporacyjny bełkot nijak nie przystający do rzeczywistości. Sprzedali klub pierwszemu lepszemu by pozbyć sie niedochodowej spółki
|
Cytat:
|
jedyna nadzieje ze da sie jeszcze umowe zaskarzyc .... ale to moglby tylko BC a to fantastyka
|
Cytat:
Kazdy kto nie chce teraz stracic wizerunkowo bedzie sie trzymal daleko. |
Miał sprawy z 2014, BC wogóle go nie sprawdzał
|
"Życie jest jak rower, nie kręcisz, nie jedziesz" :lol:
|
No i zapomnijcie o transferach do klubu. Nikt z poważnym CV do nas teraz nie przyjdzie. Jak się ten syf teraz rozejdzie to kluczowi piłkarze też będą chcieli spier...c jeszcze w tym okienku. Postawcie się na miejscu Mączyńskiego np.
|
BC nie był w stanie dalej dokładać do Wisły sa, sprzedał ją byle komu, byle pozbyć sie problemu i nie być grabarzem Wisły. To teraz powrót do TS i IV liga
|
ciekawe kiedy bedzie konferencja ??
jestem w....iony rozwalony i .... a teraz pomyslcie co sobie mysla pilkarze ???????????? |
Cytat:
|
taka decyzja rozjebal cale swoje 19 lat
nigdy bym nie pomyslal porownywac pana BC do J.Wojciechowskiego ale w obliczu tych faktow ... |
Tytuł tematu trzeba zmienić na Jakub M. właścicielem....
|
Wiem, że mu bedą pamietać, ale możliwe, że myślał w ten sposób
|
W czwartek, było już mówione.
Natomiast dziwne będzie jeśli do tego czasu nie wydadzą żadnego oświadczenia. W każdym podręczniku powiedzą, ze nie można takich rzeczy zostawić samych sobie. Albo przykryć albo się odnieść. Chowanie głowy w piasek to jest samobójstwo medialne. |
Cytat:
Poprostu nie tylko na sie wydawalo dziwne skad ten koles ma kase a ze chcial wejsc na swieczik to szybcitko wyszlo |
Cytat:
Poprostu nie tylko na sie wydawalo dziwne skad ten koles ma kase a ze chcial wejsc na swieczik to szybcitko wyszlo |
Cytat:
|
Widzę, że lubicie popadać ze skrajności w skrajność. Najpierw ludzie głośno pisali o transferach pokroju Mierzejewskiego, teraz, że Wisła przestanie istnieć. Po co tak kłapać? Nikt nie zna planów JM, przecież to oczywiste, że Cupiał wiedział o jego zarzutach..
|
Już lepiej było oddać TS, nie byłoby wielkich oczekiwań ale wiedzielibyśmy na czym stoimy
|
Cytat:
Cytat:
|
Też mi się wydaje, że Cupiał musiał wiedzieć o zarzutach. I albo stwierdził, że sprawa jest stara i nie ma to znaczenia albo miał już Wisłe w d... i machnął ręką. Ale wtedy cały temat pt. Bogusław Cupiał byłym właścicielem i te wszystkie podziękowania - można sobie to wydrukować i zabrać w wiadomym celu do kibla.
I też taka ogólna uwaga - mam wrażenie, że niektórzy jakby mają satysfakcję, jak dzieje się źle. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale dzieje się źle nie panu JM tylko dzieje się źle całej Wiśle? Tak jakby byli kibicami Wisły z boku, bardziej obserwatorami beż emocji i wskakują do wątku jak mogą z dziwną satysfakcją popluć jadem. Jedziemy na jednym wózku, pamiętajcie o tym. |
ja sie nie jaralem mi to wszystko od razu smeirdzialo i nie pisalbym tu bo co to zmieni ale co mozemy innego ??
|
Cytat:
|
jedna nie wypłacona pensja i piłkarze będą kontrakty rozwiązywać. Tak naprawdę to klubu nie ma.
|
Cytat:
Jeżeli Cupiał sprzedał, to widocznie musiał to zrobić z powodu nacisku banków. Światło zgasi kto inny. Nie ma tu satysfakcji, tylko ludzie którzy musieli czytać pierdoły jakie wypisywałeś (nieważne co, byle się coś działo) widocznie stracili cierpliwość. Na przykład ja. A jak zajrzysz wyżej, to już zasugerowałem jednemu naiwnemu skąd się biorą tacy "biznesmeni" bez CV. |
wow - 2014 ... ogarnijcie sie , kogo interesuje ze oszukal zlodzi z Wiejskiej .. jak dla mnie bomba , nagle sie okazalo ze gosc jest lepszy od Solowowa , Ptaka czy innego Wojciechowkiego bo tak naprawde nie ma limitu na wydawanie kasy , jak sie dojebali o 10mil a sonduja ze moglo to byc 50mil , to bankowo wala odwalil na ponad 100 baniek + kolejne 2 lata na kontynlacje dzialalnosci , dzis on moze miec nawet z 200 do 500 milionow na wypranie ... + ciagly doplyw lewej gotowki ...
to naturalne ze musi kupowac super zawodnikow na rok czy dwa lata a potem transfer do rosji za 5-10mil euro ... stawiam ze juz za rok Wisla bedzie glownym kandydatem do mistrzostwa amen |
W Koronie bylo inaczej zapewniam WAS w magistracie dostali lite sponsorow oczywiscie potencjalynch ale juz pewnych i ktos postawil to sprawdzic co prawda pod tymi nr telefonami sekretarka i wszystko potwierdzila ,ale w rzeczywistosci potencjalni sponsorzy nawet nie wiedzieli ze maja nimi byc .TAK ICH POGONILI Z KIELC .Co do Cupiala z duzej litery jestem pewien ze wiedzial co robi ,powod jedna mug byc inny niz wam sie wydaje .
|
nesta - moim zdaniem to nic innego, jak poprostu wyraz frustracji. Ludziom zależy i tyle. Każdemu na swój sposób.
Wczoraj jeszcze niektórzy twierdzili, że gość "odniósł sukces w młodym wieku". Dziś, "no przecież nie ma prawomocnego wyroku (sic!)". Wszystko i tak sprowadza się do jednego. Gość powinien zacząć mówić kim jest. Stał się osobą publiczną w krakowskim kręgu. Tego typu przejęcia w cywilizowanym kraju, to nie układy chuligańskie. Fundamentem jest i zawsze będzie tzw. transparentność finansowa. A twierdzenie, że nic nam do tego, dajmy mu czas itp. to się nadawały na model biznesowy ze stoisk bazarowych pod halą targową albo na starej krakowskiej tandecie. W oczach wielu Wisła to zabytek. Jak Wawel, Sukiennice itp. Nie ma tu miejsca na anonimowość. Jak ma się czym bronić to niech lepiej zacznie. |
@wolfy,
Niestety, w tym momencie Wisła to JM w obecnym kształcie. Dlatego każdemu powinno zależeć, aby wszystko skończyło się dobrze. Chyba, że nas ktoś odkupi jak on się wyjebie. A co rzeczy, które wypisywałem czy to były pierdoły czy nie.. Będę miał inne zdanie od ciebie (podobnie jak kilka innych osób, o czym dowiedziałem się na PW). |
wiesz jak sie robi walek na vat ??? o czym Ty piszesz, widze ze tez w UK mieszkasz i nie wiesz o co chodzi z vatem ??
Kase sie inaczej czysci nie slyszales ?? Koles z pod czestochowy ktory robil najprostszy walek swiata ??? 100 mln ??jak Vat to roznica miedzy UK a PL czy innym panstwem zeby wyludzic trzeba zlozyc papiery wiec skad Ci sie wzielo 100 mln ??? poczytaj cokolwiek jak sie robi walki na vat to zrozumiesz ze jak gosciowi zostala 3 z tej 10 to max !!! |
Cytat:
Kolejny intelektualista. Cytat:
Zdanie możesz mieć i możesz się nim dzielić, nie ważne jak głupie ono jest. Jednak rzeczywistości ono nie zmieni, ani jej nie przykryje. |
Cytat:
w Rosji 10% , Luxemburg 15% etc.... naucz osobe ktora od 7 lat nic nie robi po za zastanawianiem sie jak vatu zaplacic mniej jak sie to robi ... Cytat:
|
PANOWIE a czym sie rozni wyludzenia pieniedzy przez Cupiala od wyludzenia watu przez tego mlokosa ..................
|
Dalej nic szczegolnego nie wiemy a stron o Meresinskim az 29
|
szkoda tylko ze dzis derby
nie ....a mecz z Lubinem tylko derby derby i takie kwasy wychodza. oby pilkarze mieli głowy wolne od tego ....czegoś. |
jak to ma być taki kwiatek to niech to teraz wypłynie, zawsze jest szansa unieważnić umowę. Kwestia tylko co w tych umowach jest.
|
Cytat:
Czyli mając do wyboru niższą ofertę Zagłębie Lubin i naszą, wybierze Zagłębie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl