![]() |
Niech lecą w....u już, zbieram się im od kilku sezonów.
|
Oj tam, dopiero w zeszłym wrócili i zresztą zajęli ostatnie bezpieczne. :P
|
Szkoda jakby spadli. Derby to derby.
|
Cytat:
|
to jeszcze jakas fundacje dla tych parchatych pi.z.d .... .... zalozcie ....normalnie szok - niech gnije parchate kupsko w 1-2 -3 lidze
|
Za pobłażliwie. Myślę że A-klasa i derby z Nadwiślanem, Wandą NH czy rezerwami Prądniczanki byłyby dla nich dobre.
Co do naszej sytuacji w tabeli: to jest już tak maksymalnie spłaszczone, że jest w chvj konieczna wygrana z Koroną lub Śląskiem, inaczej na 100% będziemy grali trzecie derby i dostaniemy kolejny w....... od Zawiszy... |
W lidze + ekstra mówili, że najpoważniejszymi kandydatami do objęcia stolca na żydach jest ktoś z dwójki Urban/Dariusz W. Myślę, że ten drugi idealnie by tam pasował :lol:
|
Urban nie wejdzie w takie gówno, zniszczyłby sobie jakąś tam renomę. Natomiast sprzedawczyk z legii nadaje się znakomicie do tego burdla.
|
Raczej z Korony jeśli mamy być szczegółowi i pisać zgodnie z prawdą ;)
|
Ja bym się z Wdowczyka u żydów nie cieszył, bo jest on niezłym strażakiem - Pogoń pod jego wodzą zaczęła świetnie, w Kielcach i obu Wa-wskich ekipach też początek był lepszy niż reszta - oznaczało by to, że może on utrzymać sąsiadkę, szczególnie, że ma tam kilku grajków, którzy nie trzymają swojego docelowego poziomu - Budziński jest zawsze groźny, Rakels ma przebłyski, Covilo zjechał z formą... jeśli Wdowczyk się za nich zabierze i trend z poprzednich klubów będzie zachowany - może nie być spadku.
|
Ani Wdowczyk ani Urban... mają nowego trenera od dzisiaj.
|
Wzięli Zielińskiego, wyczuwam I ligę :D
|
Będzie zabawa w dwa ognie na treningach :D
|
Cytat:
|
szkoda ze jednak nie Franz , po pierwsze odciazylby Wisle ze swojego kontraktu , a druga sprawa to moglby ich spuscic z ligi ...Franz idealnie pasuje do Parchovii
|
A więc Jacek koruptor Zieliński, dla mnie ok. Ciągnie muchy do gówna.
|
Podział punktów pozostaje. Na całe szczęście.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...440,1,381.html |
Też mnie cieszy, że utrzymali podział pkt, chociaż patrząc na ten sezon, bez względu na wszystko i tak jest mega gęsto. :) Podział sprawia, że różnice z małych robią się minimalne.
|
No i dobrze.
|
Pod Legie.
|
A tymczasem u sąsiadki zadziałał efekt nowej miotły - pasy wygrały z Zawiszą 3:0. Wyjątek potwierdzający regułę? Czy grali na zwolnienie Podolińskiego? ;)
|
Patrząc na interwencje Sandomierskiego przy wszystkich 3 bramkach - myślę, że coś innego ;)
|
Co ku...a :shock: patrzę i nie wierzę Zawisza why ? for money
|
Jedni to nazywają efektem miotły inni efektem pełnej walizki - patrząc na wyniki garbatych to na 200% walizka - zresztą czemu w ogóle ktoś się dziwi ?! Od ponad 10 lat handlują i nikt ich nie rusza - więc w czym problem.
|
http://gfycat.com/DigitalMerryItaliangreyhound
http://gfycat.com/WhimsicalFloweryBorer http://gfycat.com/FastShimmeringBernesemountaindog Obczajcie sobie bramki. Rozumiem jakby bramkarz za.pierd.olił 1 taką akcje - zdarza się, ale 3? |
Za pierwszą nie ma co go winić, druga jest jego, a trzecia to z własnego doświadczenie wiem, że gdy przegrywasz i ś małe szanse na odrobienie nie ten poziom koncentracji, też zawalił odpuszczając trochę sytuację.
Ale nie ma się co martwić, teraz grają o 1,5pkt, ważne, aby Zawisza wygrał z nimi w rundzie dodatkowej za 3 pkt. |
Śmierdzi to mocno, a nawet capi.
|
Z Legią wyprawiał cuda w bramce a teraz takie coś? Dziwne.
|
Druga bramka na poziomie Wisła-Legia z 93... najpierw w łatwej sytuacji totalnie zjebane podanie a potem interwencja na alibi + obrońcy niespecjalnie garnący się do jakiejkolwiek obrony, nawet wślizgu.
|
Czy ostatnie miejsce ma później 4 mecze u siebie w rundzie finałowej?
|
Ostanie miejsca w grupach finalowych: 3 mecze u siebie i 4 na wyjazdach.
|
Pierwsza czwórka w obu grupach 4 mecze u siebie 3 na wyjazd
|
zajmujac 8 miejsce gra sie z pierwsza trojka u siebie ...z ekonomicznego punktu widzenia to najlepsze miejsce w przypadku zespolow typu Wisla, ktore nie graja o puchary ....ale najpierw trzeba sie zalapac do tej 8 - bo jutro mozliwe ze KROLOWIE REMISOW poddtzymaja passe
|
Cytat:
|
nie przesadzaj - na 7egie to zawsze FC Piknikowo montowalo dobra spora bande , na Amice tez z 18-20 tys moze byc
|
Jak w meczu "Walczymy o licencję" na kuchenkach było 16-17k... jeśli by było o pietruchę to nie więcej niż 13k. A Legia wiadomo - tydzień przed biletów brak.
|
ale z Amika bedziemy grac o europejskie puchary :-D :lol: :D
|
Najpierw to my się załapmy do tej ósemki.
Bo może się okazać że nie ma meczy o pietruszkę, są mecze o utrzymanie. |
Słaby aktor z tego Sandomierskiego. Ciekawe za ile lat zaczną się procesy piłkarzy, którzy dalej kupczą, już po tej wielkiej aferze i oczyszczeniu, które nastąpiło w 2005 (?) roku.
|
Nastąpiło jakieś oczyszczenie? Ja nie mam złudzeń. Dalej sprzedaje się mecze w Polsce.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl