![]() |
Cytat:
|
Sivakow szuka gry , Ale też Podbeskidzie nacisnęło nas i nie gramy swojego. Zleli ten mecz widać 3 zmiany są wymagane.
btw dziwić się czemu tak gramy musimy ściągnąć z dwóch podobnych do Meliksona i będzie gitara. Cupial na pewno się bardziej rozchorował po tej 1 połowie :D |
Cytat:
|
Żurawski słabo, ale napastnik żyje z podań, a tych nie ma.
Kirm - nie stwarza żadnego zagrożenia. Mały - coś tam szarpie, ale jego dośrodkowania są niecelne. Guła - odejdź człowieku, nawet piłki poprawnie nie umiesz podać! Kompletnie niewidoczny, dużo strat. Sobol - jeśli Wilk utrzyma formę, to Radek może stracić miejsce w składzie. |
Chciałbym aby wszedł Rios Jirsak i Melikson ;) nie chce mi się wierzyć,że Rios przegrywa sportowo walkę z Żurawiem..;| który gra tak,że dramat..napastnik bez szybkości to nie napastnik..wyjątek to Franek ale on na boisku myśli więcej niż cała nasza 11 ;)
|
Cytat:
|
Cieńciała wyłączył Żurawskiego??? Cieńciała wyłączył wszystkich!!! Hahha Spokojnie na boisku jest Patryk!!!
|
Cytat:
I do tych co piszą, żeby wyluzować itp, jeśli to takie normalne, że gramy słabiej od 1 ligowca, że kolejny raz połowa drużyny przechodzi obok meczu to dlaczego są takie ceny za bilety na PP?? Nie uważacie, że powinny być o wiele niższe albo nawet za darmo? Za Co przepraszam się płaci ? Oby Maaskant dotarł do ich mózgów .......... |
żadnych zmian !
|
Z negatywow :
- Tradycyjnie Zurawski. Jak na niego patrze, to jest mi go zal, bo wyglada na kogos komu ktos kazal grac za kare, a on w dodatku nie ma sily zeby biegac za pilka. Tu chyba juz tylko wrotki spalinowe cos by pomogly. - Sziwakow. Nie podzielam pozytywnych opinii (m.in. Mielcarskiego) na jego temat. Uwazam, ze jest zbytnio niezdarny, za malo agresywny i zdeterminowany Z pozytywow to chyba tylko tyle, ze nadal jest 0:0 mimo ze Podbeskizie non-stop nacieralo i przesiadywalo na polowie Wisly,marnujac na szczescie swoje okazje i multum rzutow roznych |
Cytat:
|
:O i już byłoby 0:1 gdyby nie Pereiko. Świetna prognoza na II połowe :(
|
Cytat:
|
Widzieliście jak teraz Garguła podał wprost do przeciwnika, a nie do Kirma wychodzącego na wolne pole? Jeśli w takiej sytuacji nie potrafi pokazać, że zna się na tworzeniu gry, to powinien iść na emeryturę.
|
dlaczego Bunioza wykonuje wolne to nie wiem.
|
Cytat:
I znalazł się ten co chodzi ....... |
Maskant ich po meczu rozniesie....No i Żuraw........
|
Żuraw, lewa noga drewno, prawa noga drewno, głowa cegła.
|
szacun Żuraw!!!;/ Co się z niego zrobiło??
|
Cytat:
|
no to ja juz wiem dlaczego nie przegrywamy jeszcze z Podbeskidziem.. nie ma Jacka Broniewicza.. jest jakis problem z martwica tkanki...oj.. jak pech to pech..
|
Powoli się rozkręcają, po pierwszej bramce powinno już być znacznie lepiej. (OBY)
|
Cytat:
|
Kurcze, niektórzy piłkarze przyjezdnych mają nienaganną technikę, może by się Kirm czego nauczył, nie nalegam!:D
|
no widzę że już bramka dla Wisełki "wisi" w powietrzu !! :D Wisełko wygraj mecz...
wchodzi Melikson |
jest Maor :D
|
Trzeba dać im czas na zgranie. A PP to dobry poligon tym bardziej ze Podbeskidzie się mocno stawia i nasi będą mieć dobre przetarcie przed Ruchem.
|
Melikson wejdzie.... :D
|
Wchodzi nasze WUNDERWAFFE...
|
Cytat:
|
Małeckiemu to jeszcze żadne dośrodkowanie nie wyszło...i nie wiadomo dlaczego on najczęściej wykonuje rzuty rożne skoro dzisiaj mu to nie wychodzi.
|
Łukasz, jak Cię lubię- OGARNIJ SIĘ!!!
P.S No ja nie wiem co w tym Sivakowie jest takiego specjalnego, no chłopak słabiutko, bardzo, a kozaczy!!:D:D |
Cytat:
Na mecze chodzi sie po to zeby sie spotkac z innymi kibicami, zeby dopingowac swoj klub, zeby byc z duzyna na dobre i na złe a dopiero na ostatnim miejscu po to zeby wymagac mega gry w kazdym meczu Po co wiec ogladasz mecz w tv skoro cierpisz takie katusze? Wylacz tv bo nie warto zeby Twoje oczy sie meczyly ogladajac taka gowniana gre Wiedzialem ze napiszesz to ostatnie zdanie. tylko wez poprawke na to ze mieszkam pol Polski od Krakowa |
Cytat:
|
to juz po nas.. wchodzi Francisek Metelka...
|
Piechnik pewnie powiedzialby, ze to dyskryminacji Polakow ciag dalszy, ale na miejscu Maaskanta odeslalbym Gargule do ME.
|
Atycympuję, że będzie remis!:D
|
wow, nowa jakość w Wiśle :D
|
Cytat:
Atmosfera meczu jest nieporównywalna z niczym innym, niestety na każdym być nie mogę co nie powinno mieć wpływu na to, że wyrażam teraz swoje opinie na temat ich gry oglądając ją w TV, tragiczneij w 1 połowie, lepszej w 2 ......... |
Jak natrafimy na Levadię to będą grać podobnie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl