![]() |
Cytat:
A wg ciebie niby dlaczego Pudzian odklepał ? Thompsonowi brzydko pachniało z paszczy i Mariuszowi się na wymioty zebrało ? ;) |
Cytat:
|
TSW FAnatyk, moglbys napisac do mnie na GG 6485841 w sprawie biletów, BŁAGAM SPRAWA Z|YCIA I SMIERCI. Kolega z wrocławia !
|
Marcin Najman to sie normalnie smierci nie boi - gosc chce stanac do walki z przeciwnikiem, ktory przegral w swojej karierze tylko jedna walke. Mowa tutaj o Riddicku Bowe, swietnym amerykaninie, ktory na 45 walk wygral 43, w tym 33 przez KO, jedna przegrana co wspomnialem i jeden remis. Odwazny nie ma co :rotfl:
|
UPADEK - cz. 3 ( czyżby ostatnia w Strikeforce?)
http://www.youtube.com/watch?v=ung7t...layer_embedded |
Cytat:
|
Przypominam, że dzisiaj o 21:00 ciekawa walka: Wroński- Nastula. Ja stawiam na zwycięstwo Nastuli.
|
^ Panowie zarabiają pieniążki :rotfl:
|
o ktorej dokladnie ta walka?? ok 23?? prawde mowiac po 30min mam dosc... a danie główne chciałbym obejrzec :)
|
Właśnie swoją walkę wygrał 50- letni! Andrzej Radomski.
Już niedługo będzie walka wieczoru: http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=13 |
Jezusie brodaty, organizacja tej walki to jakaś masakra! Gorzej niż gala wrestlingu w Ciudad Juarez!
KSW to przy tym pełna profeska, łącznie z tym podnośnikiem robiącym za windę :) E: Kolesiowi po skoku spadły spodnie:) A supron jako konferansjer WTF? |
Hymn a`la Edyta Górniak :D
|
Boże kto tego Wrońskiego na ring wpuscil
|
No i po ptokach. Co to miało być?
Wroński- 2-krotny mistrz olimpijski i na stare lata zachciało się mu takich walk. |
Trzech Tiestrzów Olimpijskich w jednym miejscu i kabaret organizacyjny z kolesiem ktory zgubił gacie.
Tak można w skrócie opisać tą galę |
Przecież od razu było widać, że Wroński nawet dobrze postawy nie potrafi przyjąć, nie wiem po co te kwiatki, szkoda czasu i ludzi którzy liczyli na cokolwiek..
|
Jaka gala, taka i walka wieczoru. Aż żal komentować.
|
Ja .......e, ale szopka hehe dawno nie widziałem takiej rzezni, to już te bokserskie gale w Strzelcach Opolskich i innych miejscowosciach wyglądają bardziej profesjonalnie :D
|
Słuchajcie, może stara Wrońskiego wzięła kredyt w prowidencie:D
Ale jak włączyłem transmisję na przedostatniej walce, tak banan z twarzy mi do tej pory nie zszedł. "Andrzej pierwszy raz będzie walczył w tej walce" i tym podobne kwiatki. Plus zgubione gacie.. :D :D Nie mogę. Nawet moja żona się śmiała, a weszła do pokoju z tekstem co ty znowu za bzdury oglądasz :D |
W sumie fajny odstresownik przed wtorkiem :) Jeszcze pytanie, Andrzej czy będziesz chciał rewanżu, na co Andrzej z politowaniem na Suprona :]
|
A o co chodzi z tymi zgubionymi gaciami- komu spadły - bo oglądałem tylko urywkami?
Panienki całkiem niezłe były- a Supron może niech wróci do komentowania walk wrestlingu amerykańskiego. |
nosz kurde za późno se włączyłem... jak ta "walka" wyglądała?
|
poskakali przed sobą, pomachali rękami, Nastula strzelił Wrońskiego raz nad okiem, ten sięzwinął i sędzia przerwał walkę. Niewiele straciłeś.
Koleś jakiś tancerz zrobił fikołka, wylądował i spadły mu spodnie od dresu. Uprzedzam pytanie, miał bieliznę :) |
|
Orientuje się ktoś jak się mają sprawy Mameda i jego angażu w Bellatorze? Sprawa przycichła i mam wrażenie, że to celowe puszczenie ploty w świat, bo im więcej szumu wokół Czeczena tym lepiej dla szefostwa KSW.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze że nie włączyłem TV bo bym sobie pluł w brodę że tylko mi prąd zeżarło. |
Ciekawa gala się zapowiada + koniec kariery Pudziana...
http://www.konfrontacja.com/archiwum/player/ksw17.jpg http://www.konfrontacja.com/archiwum.../ksw17_fc1.jpg |
Dlaczego koniec kariery Pudziana?
Cytat:
|
Swoją drogą dziwne że się Pudzian na Thompsona porywa kolejny raz - to tak jakby Adamek chciał znowu zebrać od Kliczki po razie :)
Chyba że kasa misiu kasa ... |
Kasa - to jedno.Druga sprawa dalsze walki.Promotorzy Pudziana jasno powiedzieli że jak nie pokona Thompsona to na lepszych rywali nie ma co liczyć.
A to porównanie z Adamkiem to jednak chyba niezbyt trafne.Adamek z Kliczko to jak Dawid z Goliatem.Pudzian z Thpmpsonem to jak Goliat z Goliatem.Z tym że Pudzian nie ma doświadczenia i wydolności w MMA a Thompson techniki.W każdym razie oby dwaj są "surowi" więc w rewanżu zadecyduje pewnie przypadek... |
|
|
ciekaw jestem tylko na jakich zasadach jest w tym ATT.. mam nadzieję ze nie przynosi ręczników zawodowcom..
|
Ile on waży teraz? Do ciężkiej się jeszcze łapie? :D
|
Ciszaa tu.
|
Przegapilem poczatek, teraz walczy Pudzian ale pytanie czy Khalidov juz walczył? Wie ktos? Bo na niego akurat czekam, nie na Mariuszka :)
|
Chyba Mamed jeszcze nie walczył.
|
Ta gala powinna nazywać się KSW17 - Wałek... Takich wałków sędziowskich to dawno nie widziałem...
Haha dobrze im powiedział ten Thompson, Polszit nie zdążył odpowiednio wczesnie reklam włączyć :D:D: Co za komedia.. |
Teraz dopiero chyba będzie walczył Mamed. Walka Pudziana całkiem znośna i ciekawa, w końcu. :p
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl