![]() |
do X LO okolo 140 pkt.... do kazdej klasy mniej wiecej 140...
|
Ja do VII się dostałem a punktów 149 a nie byłem ostatni :P
|
Idzie ktos do tech. mechanicznego 17?...
|
Do VII około 145-148 do wszystkich, a do uniwersyteckiej okolo 157 :) Ktoś prócz mnie idzie? :)
|
Cytat:
Mój kumpel tam idzie :) |
Cytat:
|
taa a klasa B prawdopodobnie liczyć będzie 40 osób narazie tyle jest przyjetych na 32 miejsca.
|
Wie ktoś jaki był próg do II ? Bo miałem 161 i mi brakło ;/
|
Cytat:
|
Z tego co widziałem to próg do ZSE1 na Kapucyńskiej wynosił coś ponad 70 pkt. Jak ja 3 lata temu składałem papiery, to próg wynosił ponad 100 pkt. Strasznie się poziom obniża.
|
Nie wiecie jak mogę jeszcze próbować do VII się dostać gdy już się dostałem do X? Jest jakaś możliwość?
|
Chyba w drugiej rekrutacji.
|
Nie nie , złożyłeś papiery do X ? Jeśli nie to możesz podejść do VII , i zapytać się czy ktoś czasem nie zrezygnował z miejsca w takowej VII. Jak ktoś zwolnił to będziesz musiał zapytać ludzi którzy tam rekutują czy jest możliwość dostania się do szkoły z taka ilością pkt.
|
Cytat:
Odpisz na priva , bardzo Cię proszę. :) Zeby nie bylo offtopa, to wszyscy do liceum idziecie?;> |
Kurde,nie dostałem się do VII mając 149pkt...
|
Cytat:
Ja Technikum :D na Loretańskiej.... Ktoś może tam się dostał z was ?? |
Cytat:
|
Jakbyś nie zaniósł świadectw, wyników egzaminu itp. do X to byś mógł spróbować szczęścia w drugiej rekrutacji :P
|
No ale babka tak proponowała a bałem się że zostanę na lodzie ale wg. nie powinno mieć dużego znaczenie czy ktoś nie ma szkoły i chce się dostać czy ma i chce zmienić.
|
Papiery zawsze możesz zabrać(wiem to z własnego doświadczenia). Śledź na Omikronie jak piszą jak się zmieniają miejsca jak widzisz że są wolne to idziesz z podaniem o przyjecie iloscią punktów i oni Ci powiedzą czy Cię przyjmą czy nie. Wtedy oni proszą dokumenty miejsce Ci zaklepią, a dokumenty im w godzinę doniesiesz.
|
DO ZSŁ na kierunek technik telekomunikacji ktoś sie dostał??
|
Trójka, trójka. Ktoś się dostał ? Ktoś już chodzi ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiesz ile miał pkt ostatni przyjęty na liście w ZSŁ ?? bo ciekawy jestem czy bym się załapał i porównałbym z ZSE bo w sumie te 2 szkoły to najlepsze informatyczne w mieście :) |
ostatni miał 102pkt do informatyka ale są w tym roku 4 klasy informatyczne ja byłem 51 na 124 na liście :) miałem 137pkt :d
|
e to bym się załapał miałem 116 pkt i byłem 30 na 71 , ale lepszy dojazd mam na ZSE... czas pokaże czy to był dobry wybór :)
|
trzeba było się do internatu walnąć jak ja :) jest na terenie szkoły :)
|
Mam pytanie, jest taka opcja , że jak złożyłem papiery a chce zmienić szkołe to z tej szkoły pierwszzej mogą mi nie wydać potrzebnych papierów?
(wiem , że masło maślane ale.. ale do zrozumienia;) PS. ktos na kamienskiego idzie? do zespolu szkol elektrycznych?^ |
muszą Ci wydać, bo to twoje dokumenty. i lepiej by było żebyś przyszedł z rodzicami, bo w sumie to jesteś niepełnoletni, więc mogą mieć wąty...
|
Ktoś do VII jeszcze idziejak cos to pw.
|
Haha jednak udało się! Jestem w VII klasa H. Jeśli jest ktoś jeszcze proszę na Priv.
|
14 radnych za zabraniem Wiśle pieniędzy:
Piotr Franaszek (PiS), Jan Franczyk (PiS), Bartłomiej Garda, Mirosław Gilarski (PiS), Bartłomiej Kocurek, Bolesław Kosior (PiS), Wojciech Kozdronkiewicz (PiS), Marta Patena (PO), Józef Pilch (PiS), Stanisław Rachwał (PiS), Elżbieta Sieja, Łukasz Słoniowski (PiS), Piotr Wiszniewski (PiS), Zygmunt Włodarczyk. Ten jeden rodzynek z PO to nauczycielka klas H w VII LO.... |
Droga młodzieży poszedł ktoś do ZMS nr.2 ? ;P
|
Rainha musisz działać , panią profesór ładnie skwitować.
|
No no może coś z kolegami poradzimy żeby miała cięższe z nami życie ;)
|
ja też podziałam (jestem w klasie z rainhą :P), tylko jeszcze jakbyście powiedzieli czego uczy... :)
|
Matematyki. Ja już od roku mam z nią ciężko..
|
Jak Wam poszło dzisiaj...?
ciężko z tą historią generalnie ale może nie będzie tak źle. |
Mi nawet nawet. Napisałem wszystko , prócz tego otwartego co były trzy podpunkty i między innymi bodaj Kościuszko i Piłsudzki.
|
http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1...zykladowe.html
przykładowe odpowiedzi z zamkniętych... 16/20 - poniżej oczekiwań ale biorąc pod uwagę trudność wydaje mi się że ok. ; ) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl