![]() |
Te, ale zauważ, że graliśmy z Legią i jak przyjeżdża taka Polonia Bytom czy Jagiellonia, to nie śpiewamy 'LTSK'...
|
|
Cytat:
Na dodatek robi to ekipa, która jest w polskiej czołówce tracenia barw. Cytat:
Na meczach z Widzewem też śpiewają "chvj z waszym polskim, jesteśmy narodem śląskim" ? :> |
Kamson przypomnij sobie co się wydarzyło 2 lata temu w Kielcach, mnie nie dziwi takie nastawienie Scyzorów do Wisły
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
Jak juz mowilem, kazdy ma na koncie jakies kwasy. *Im zwisa co sie spiewa, zdeprymowac ich moze sila ryku, a nie kwestia, ze Legia to k, bo... wiekszosc nie identyfikuje sie w zaden sposob z klubem. |
Oprawa Legii zajebista;D Z jajem i fajnie zrobiona; )
|
Dobre !!!!
|
o co chodzi w tej oprawie Legii?
|
o wyjazdy do wrocławskiej prokuratury ;]
|
z przykrością trzeba stwierdzić że ostatnimi czasy Polska czołówka ultras nam strasznie odjechała
|
Chyba zwariowałeś, jesteśmy absolutną czołówką pod względem opraw, ciężko mi wskazać lepszą ekipę.
|
Według kogo? Chyba nie według kibicowskiej polski? Wskaż może naszą oprawę, która zrobiła na Tobie mega wrażenie?
|
Cytat:
To tylko moja opinia,bez napinki :) |
Oprawa Śląska naprawdę bardzo ładna, starannie wykonana i czytelna. Legia bardzo fajny pomysł i wykonanie też z jajem
|
Cytat:
|
Moim zdaniem pomysły i przesłania opraw mamy na bardzo wysokim poziomie, nie zawsze jednak wykonanie wychodzi najlepiej, ale to tylko subiektywna opinia bez napinki :)
|
Nie przesadzajmy znowu...
O ile w kwestii jakości młyna, liczb wyjazdowych to nie problem wskazać lepsze od nas ekipy, o tyle ultrasowania wstydzić sie raczej nie musimy. Wydaje się właściwie, że trójka Wisła, Lech, Legia odstaje od reszty stawki, kwestia kolejności na podium juz jest bardziej dyskusyjna. Ot poprostu, raz błysną jedni, raz drudzy. małolatTS - uważasz, że ciezko wskazać w naszym dorobku robiącą wrażenie oprawę ? |
Felipe chyba nie doceniasz innych ekip. Praktycznie od zawsze ŁKS i Jaga robi bardzo ładne oprawy
PS: Nie pisz"do usunięcia" tylko sam usuń |
|
ja uważam że czołówka kibicowska pod względem kibicowskim jest taka sama Wisła, Lech i Legia. Można dodać jeszcze Widzew i Jagę. A z resztą bywa nieco gorzej. W dolnych ligach na pewno na + Stomil Olsztyn
|
felipe ostania oprawa, która na mnie zrobiła wrażenie, a i tak nie była dziełem sztuki to fanclubowa z meczu z Lechem na jesieni. Śmiejecie się z Polonii ale jak się patrzy na postacie z naszych opraw to wiele się nie różnią.
|
Wrocław
Cytat:
Legionisci mieli tez wszyscy takie same koszulki z napisem: Jest tylko jeden, co z transparentem na ogrodzeniu dawało całosc: Wyjazd do Wrocławia jest tylko jeden, zaś w pewnym moemencie wszyscy na oczy założyli czarne opaski, tak jak sie zaslania oczy w gazetach czy tv panom pilkarzom, sedziom i innym wozonym do wroclawskiej prokuratury. Bardzo fajny pomysl :) |
W czołówce jesteśmy, najlepsi raczej nie.
IMHO, najlepsze pomysłowo oprawy robi zdecydowanie Legia, wystarczy spojrzeć na 'Niespodziankę' na meczu z Lechem (w rundzie jesiennej?) czy 'Wyjazd do Wrocławia' z soboty. Jak dla mnie majstersztyki. |
IMO jeśli chodzi o oprawy to najważniejsza jest rozkmina, a naszym Ultrasom dobrych pomysłów nie brakuje (w tym sezonie: "angielski styl", "God save the Queen", "Hołota zza płota", mapa z FC). U nas, z wiadomych względów, brakuje piro (i przez to może niektóre oprawy wydają sie mniej efektowne).
|
|
wlasnie czemu na innych stadionach moga uzywac rac a u nas nie? ;|
|
A skąd wiesz, ze mogą?
|
Inaczej.. dlaczego inni uzywaja a my nie uzywamy?
|
Lech dostał za to (i butelkę chyba) mecz bez publiczność. A u Was z tego co widzę jest coraz lepiej(liczę od zburzenia X). Widać, że ludzie coraz bardziej ogarniają możliwości nowej trybuny, znacznie lepszej od Lecha i przyszłej Legii, moim zdaniem.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Po spotkaniu z Lechia, procz kary finansowej dostalismy kare zamkniecia stadionu na 1 spotkanie w zawieszeniu na 6 miesiecy. |
za butelkę...
pomyłs Widzewa super :) |
Co do Widzewa oglądałem wczorajszy mecz i zwróciłem uwagę na to że mają aż 5 bębnów efekt bardzo dobry może kiedyś i My się takich dorobimy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mamy 4 bebny przeciez
|
Ponoć nawet Legia miała 'w planach' podobną oprawę, no w każdym razie Widzew wykonaniem zmiażdżył Stal, a czy 'kserowali' umyślnie, czy nie- chyba nie sposób określić.
Tutaj filmik z tej oprawy łodzian. Trzeba przyznać, że mega to wyszło, "łubu-dubu" i miś przed gniazdem- czad. Jak dla mnie oprawa wiosny, zaraz po naszej z PP z Lechem :D http://www.youtube.com/watch?v=KhmS6...e=channel_page |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl