![]() |
Cytat:
ponad 200 lekko i raczej nie jest tam ekipa typowo śpiewająca :) Clebi czerwień, się zaczyna :) |
kolejna głupia czerwona kartka Wisełki :(
|
gramy w 10, czyli.... powinnismy w koncu cos dobrze pograc
|
Aha dzięki za informację myślałem że skoro bilety były dostępne w wolnej sprzedaży to każdy mógł pójść ale nic sie nie zmienilo i to dobrze że jest ekipa od '' innych atrakcji '''
|
"Wypierdalaj, wypierdalaj z trybun" "Cleber prowokacyjnie macha w stronę kibiców".
I gramy 2 z tyłu i tyle. |
Co to za debil komentuje ?
Malecki wykorzystal sytuacje i sie przewrocil przy lekkim kontakcie to udaje ble ble ble, takie rzeczy nie moga sie zdarzac na stadionie. Przy czerwonej Clebera pasiak tez wykorzystal sytuacje to "tak trzeba grac i to wykorzystac". Czerwona dla Malego ?! :lol: |
Były i mogłeś wczoraj kupić
Wiadomo że dana część została odstawiona dla odpowiednich osób.. Mogłeś iść na mecz i pokazać jak się dopinguje a nie marudzić na necie.. Mały czerwień, jaja :) |
Niech ta runda sie skonczy bo to jakis koszmar co ci goscie graja. Albo co ci goscie odpierd#@ja na boisku. 2 mecze --4 czerwone kartki, 1 strzelony gol.
|
ja bym na miejscu Clebera nie włączał komputera,będą mu grozić zapewne śmiercią za ten gest :lol:
|
Małecki redddddddd fuckkkkkkkkk
|
Nie wiem jak Wy ale ja mam ku*** deja vu :/
|
O kurde co się dzieję w ogóle tutaj normalnie ah żal szkoda pisać
|
no i druga czerwieni Wisło gdzie ty zmierzasz?
|
Cytat:
****A - podejbało ich już doimentnie? No to teraz Boguski strzeli w 90 minucie i powieziemy ich w 9. A mam nadzieję, że te tłoki nic więcej nie będą komentować "mam nadzieję, że będą dalej prowokować zawodników Wisły do gry faul" - co jest k***a? |
Prawda jest tak że jest to kartka jak najbardziej zasłużona , wejście bardzo brutalne w nogi a nie w piłkę .
Kontuzja zawodnika Cracovi |
gramy w 9 o ile Dudzic teatralnie upadł to w Maly juz zasłużył ale nie na czerwień .
|
poprawka, 2 mecze 4 czerwone kartki i ani jednego gola, bo trudno sobie samobóje dopisywać :)
Zaczyna się nerwówa. |
Cytat:
czy kontuzja to się okaże jeśli Cracovia teraz nie strzeli gola to są typowymi ciotami :) |
co jak co ale idiotyczne zachowanie naszych ****a co to ma byc..
|
O mało mu nogi nie urwał
|
panom piłkarzom przestał się podobać trener??
i postanowili dopomóc ... hmm szczęściu ?? |
Widac nagonka trwa,
Jak uslyszalem "Wisla jest bardzo sfrustrowana" to sie oplulem :D SkorZa, Bogucki, Laszczuk... Ten pajac to jakis kibic/byly zawodnik koszernych ? |
Coś mi się wydaje że jesteśmy bardzo blisko tematu o nowym trenerze Wisły.
|
Pejsy zwietrzyły szanse na dobry wynik , prowokuja Baszcza a komentatorzy doznali olśnienia że teraz poznamy umiejętnosci Cracovii bardzo odkrywcze przy grze w 11 przeciwko 9 .
|
Cytat:
To tylko ciekawe domysły ale jakże podobno do moich:> |
Chłopaki chcą odpocząć przed ligą i zeszli wcześniej :rotfl:
|
mega padaka. czekam na przerwe zimową z nadzieją na zmiany...bo na przyszłość to dobrze nam nie wróży.
co sie stało z tą drużyną? |
Jaki wynik we Wrocku? Awansujemy przy remisie?
|
1-1 nas remis ratuje
|
Dudzic do reprezentacji! Czaruje, miesza zwodzi, podoba się..
|
Załatwili nas przyjaciele....
Sląsk 1;2 Piast, no to po zawodach |
Wydaje mi sie ze wychodza nam bokiem braki transferowe. Chlopaki maj dosc siebie i pilki noznej. Przerwa im ewidentnie bedzie potrzebna.
PS. Widze Piotrek ze odpoczywasz przed Indorem hehee. |
Hmmm nawet ja zaczynam miec watpliwosci czy nasi pilkarze nie chca czasem zmienic trenera...
|
No to po Skorzy
|
"Wisly nie ma w pucharze ekstraklasy, nie wiem co zrobi prezes Cupial" :lol:
Ladnie mozna sie posmiac dzisiaj :D |
Byle za ten remis Skorży nie zwolnili...
|
To jest jakaś osrana paranoja. Ponad 11 najlepszych chłopa w Polsce zapomniało, jak się gra w piłkę. Czy Skorza nie ma jaj, żeby ich zmobilizować?
|
już nas remis przestał ratować, Piast wygrywa 1-2 i na razie oni awansują
|
No to do widzenia Panie Maćku, i to chyba czas już najwyższy bo coś tu jest nie tak...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl