![]() |
Z rozsądnych cen dotykowych? Samsung Galaxy Spica, Htc Wildfire
|
Szukam jakiegoś dobrego telefonu, najlepiej niedotykowy, jedyne czego chcę to przyzwoity aparat i WiFi. Możecie coś polecić? Na pewno nie chcę nic od LG, Samsung też raczej nie, ale w ostateczności może być.
W rozsądnej cenie :) myślę że do 250-300 zł. Systemu nie potrzebuję. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Siemanko panowie, nie wiecie czy da się ściągnąć samemu simlocka z nokii 6030? czytam o tym i czytam i jedni że da się ale trudno, a drudzy że nie. Zna się ktoś?
|
Cytat:
Jak telefon gra na sluchawkach i jak na glosniku ? |
witam, jaki polecicie telefon za kwotę pomiędzy 600-400 zł(może być droższy)? czy szukać tylko w Nokiach czy to bajki że reszta producentów jest kijowa?
|
Moim zdaniem bajki. Uznane marki takie jak Nokia czy Sony Ericsson wypuszczają ostatnio słabe telefony, dużą część rynku przejmuje Samsung z HTC, ze względu na stosunek jakośc / cena (lub sama jakość, jeśli mamy dużo w portfelu). Sam osobiście posiadam Samsunga, właśnie z przedziału cenowego, który podałeś - i jestem zadowolony, choć Spica to smartfon z niższej półki. Ale wiadomo, że coś za coś - do 500-600 zł nie znajdzie się telefonu, który byłby kompletny. Samsung Wave, Galaxy i9000 czy Desire HD to troszkę wyższa półka cenowa, bowiem te telefony są (z tego co się orientuje po testach i recenzjach) - rewelacyjne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podbijam, lepszą alternatywą dla Corby'ego jest i5700 (Android!) lub trochę tańszy Monte. Ale jak koledze zależy na dobrym aparacie to powinien poszukać innych modeli, dwa powyższe robią zdjęcia raczej słabe.
|
A ma ktoś z was może Sony Ericssona Xperię X10? Moglibyście się podzielić swoimi wrażeniami, albo zaproponować coś innego w podobnej cenie...
|
Jaki polecicie telefon dla kobiety ?
Musi miec: GPS Radio MP3 W miare dobry aparat mile widziane wifi Najlepiej Nokia, ale niekoniecznie Jakies opinie o E66 ? @tarantulaw2: Raczej cos standardowo-biznesowego |
Cytat:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/5730/ |
Nokia E52. Karta 4GB dokupiona do tel. w cenie ok. 30/40 zł wystarczy. A tak to spełnia wszystkie Twoje wymogi.
|
Szukam opinii na temat modelu Samsung Monte S5620, nie z internetu, tylko jeżeli ktoś z forumowiczów posiada taki telefon to proszę o komentarze :)
|
Jeśli nie będzie przeszkadzał Ci telefon dotykowy to ogólnie ma przewagę nad modelami z podobnej półki tym faktem że ma Wi-FI, przyzwoita bateria do tego całkiem fajnie wygląda.
Telefon w tej klasie i cenie jest ok. |
Panowie HTC Desire, posiada ktoś? Jakie opinie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie gubi sygnału, czy coś w tym stylu ?? Jak się pisze na takim telefonie bez tej klawiatury QWERTY, idzie się przyzwyczaić ?? - pytania dziwne ale jeszcze nie miałem dotykowego telefonu i chciałbym wiedzieć :) edit: wiem, że głupie ale jest rysik do niego ?? :D |
zdecydowałem się na Nokię E72 (lub ewentualnie E71), co myślicie o niej? znajomy mówił że to bardzo dobry telefon.
|
Cytat:
|
Korzysta ktos z Orange Free na karte (komorka)? Jak to wyglada od strony praktycznej ?
Dobrze rozumiem, ze doladowuje konto za np 25zl, ktore mam na rozmowy/smsy, a w ramach bonusa dostaje 1GB na korzystanie z netu ? |
Mam nokię E52. PONOĆ jest taka opcja w telefonach z symbianem, że można podpiąć do kompa komórkę, jakiś specjalny program trzeba ściągnąć i można odczytać na kompie wykasowane smsy z odbiorczej w komórce.
Czy to prawda ? Ktoś wie może jak się nazywa taki program ? Albo ile kosztuje taka usługa ? |
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Cytat:
Cytat:
|
Samsung Monte czy Samsung Corby Pro... Który jest lepszy i dlaczego? Pytanie do właścicieli tych komórek.
|
musze mieć informacje czy wgrywanie firmware za pomocą phoenix formatuje bądź nie telefon
|
Ile dostanę za w pełni sprawną Nokię N96, jednoroczną z gwaranacją jeszcze przez pół roku ? Giełda na Balickiej czy pierdzielić się ze sprzedawaniem przez allegro/znajomym itd?
|
Cytat:
myślisz, że jak zarabiają na giełdzie i w punktach gsm ? Mają cenniki w głowie, albo szybką sprawdzają na allegro czy jest zapotrzebowanie na telefon i odejmują od kwoty końcowej ok. 100 zł . Taką marże sobie dadzą przy Twoim telefonie. A ze znajomymi masz tak, że chcesz sprzedać i zarobić ? Czy chcesz sprzedać ;-) ? Co do gwarancji to nie licz na to, że dzięki niej dostaniesz parędziesiąt złotych więcej. W sieci można kupić czyste karty gwarancyjne i sam wypisujesz sobie sam gwarancję :). Także za ten telefon możesz dostać 400 - 500 zł. Jak chcesz więcej wal na priv |
Nie chce ktoś kupić nówki SE X10 Mini Pro z kartą 2 GB? Bez simlocka, 24 miechy gwarancji. Jutro wystawiam na allegro, więc najpierw pytam tutaj ;) Cena jaka mnie interesuje to 700 zl. W komisach ceny wahają się od 800 do 990 zł, więc myślę że uczciwa oferta. Kontakt na priv.
|
Dysponuje ktoś wislackim motywem na samsunga wave s8500 ?:>
A co do tego telefonu, to polecam go każdemu, mało telefonów obecnie na rynku może z nim konkurować, a w tej kategorii cenowej to juz w ogóle. |
UKE nakaże wszystkim operatorom sieci komórkowych zmianę cen za wysłanie SMS-a. Urząd ustalił, że telefonie nie mogą żądać więcej, niż 5 groszy za wiadomość tekstową.
Średnia cena za SMS-a to obecnie około 15 groszy. Ma się to jednak zmienić dzięki Urzędowi Komunikacji Elektronicznej. SMS ma kosztować nie więcej, niż pięć groszy. Swoją decyzję UKE argumentuje, że jeden SMS to koszt dla operatora rzędu jednego grosza. Decyzja jest już podpisana a operatorzy muszą zmienić ofertę od nowego roku. |
Tak sms ma kosztować 5 gr,a w erze zrobili przelicznik 1 minuta = 1 sms:lol:
|
Cytat:
W PLAY`u od bodaj pół roku jest taka opcja: DWIE MINUTY PRZYCHODZĄCE Z INNEJ SIECI = 1 MINUTA DLA CIEBIE NA WYCHODZĄCE DO WSZYSTKICH. Era zgapiła teraz tę usługę ale...wychodzące są tylko do ery i na stacjonarne:lol::lol: |
Nie do końca zgapiła, bo taka oferta była w Tak Taku już od paru lat, tylko teraz zaczęli szerszą kampanię. Co nie zmienia faktu, że Era ostatnio mnie coraz bardziej denerwuje i coraz intensywnie zastanawiam się nad przerzuceniem do Playa...
|
Cytat:
Play jak wiecie(?) jako nowy operator na rynku telefonii komórkowej, jest na specjalnych warunkach u UKE i UOKIK. Mają tańsze stawki za wszystko. Net, polączenia tel. sms-y i całą resztę. Dlatego też bardzo wielu ludzi tam przenosi numery. Od paru miesięcy mają promocję dla firm i nawet Ci którzy prowadzą własną działalność gospodarczą tam przenoszą swoje numery służbowe bo na prawdę warto. Ja byłem przez 6 lat w erze ( abonament ) i to co jest najgorsze u nich, to to; że jak stawiasz obok siebie nowaka i kowalskiego, którzy mają takie same abonamenty, tyle samo wydzwaniają i piszą smsów, to Nowak dostanie więcej smsów w gratisie, a Kowalski mniej. Czy też zaproponują jednemu i długiemu przedłużenie umowy , i jeden z nich dostaje korzystniejsze warunki. To jest ich główny minus. Że nie traktują tak samo wszystkich klientów - nawet jeśli mają identyczny staż, identyczne rachunki itd.... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl