Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Joan Carrillo były trener Wisły Kraków. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9898)

ashkeczup 18.03.2018 23:55

To były początki trenera, który wprowadzał nie najłatwiejszą filozofię. Nie ma co narzekać, bo w końcu w pojedynkach z najmocniejszymi tej ligi wyglądamy jak równorzędny rywal, a i wynikami są satysfakcjonujące.

Dzimi 19.03.2018 01:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1496738)
To były początki trenera, który wprowadzał nie najłatwiejszą filozofię. Nie ma co narzekać, bo w końcu w pojedynkach z najmocniejszymi tej ligi wyglądamy jak równorzędny rywal, a i wynikami są satysfakcjonujące.

Bez przesady. Z TOP5 graliśmy za Carrillo z Jagą i Legią. Jeden wper..ol i jedna wygrana. Poczekajmy na Lecha i Górnika Zabrze.

wiesniak842 19.03.2018 07:15

Chopy to temat o Carillo a nie o wieku Bartkowskiego. saymon sie zali na sb wiec kulturalnie(poki co) zwracam uwage!!!

KOMINEK 19.03.2018 17:30

Tak widzę że strasznie rozmywa się nam temat. Tka że przypominam rozmawiamy tu o naszym trenerze . Część postów przerzuciłem do Nasi piłkarze

Kemot22 19.03.2018 23:37

Podoba mi się co Carillo zrobił z Cywką, odrazu dał go na właściwą pozycję, widać że przyszedł przygotowany i widać jego rękę. W niektórych meczach wyniki nie były super ale widać styl pomysł i przygotowanie taktyczne na przeciwnika - oby tak dalej !!!!

PSYCHOLTSW 20.03.2018 07:18

miejmy nadzieję, że Carrillo zostanie z nami na dłużej, bo widać jego rękę i pomysł. wydaje mi się, że to naprawdę dobry trener no i jego ludzie w połączeniu z Wiślakami, tworzą dobry skład trenerski.

wiesniak842 20.03.2018 07:26

W sumie zadna nowosc ale ciekawą kwestie odnosnie treningow u Carrillo poruszyl Sadlok w pomeczowym wywiadzie dla Pilki Noznej. Organizacja gry, przesuwanie formacji i w zwiazku z tym duzo biegania. Te kilometry z Legią to nie przypadek.

art 20.03.2018 09:42

Dobrze, że w końcu potwierdziło się dla szerszego grona, że mamy dobrego trenera.

Teraz czekam na pierwszy kryzys i zobaczymy czy zarząd wytrzyma presję swoją i kibiców i nie zwolni Carrillo jak każdego innego wcześniej. To będzie prawdziwy test.

bob85 20.03.2018 13:05

Ja tam myślę, że dopiero zaczniemy dobrze grać a jakiś kryzys to złapiemy może w przyszłym sezonie :)

pepe72 20.03.2018 13:35

Cieszmy się Carrillo (i spokojem) do kolejnej rundy. Po stracie Lloncha i Carlitosa ogarnięcie Wisły od nowego sezonu to będzie mistrzostwo świata.

brylant17 20.03.2018 14:05

Rzeczywiście mistrzostwo świata Pol jeszcze nie odszedł może uda się go zatrzymać.Junco znajdzie następców chodź będzie trudno

mitmichael 20.03.2018 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez art (Post 1496953)
Dobrze, że w końcu potwierdziło się dla szerszego grona, że mamy dobrego trenera.

Teraz czekam na pierwszy kryzys i zobaczymy czy zarząd wytrzyma presję swoją i kibiców i nie zwolni Carrillo jak każdego innego wcześniej. To będzie prawdziwy test.

Beda musieli, nawet jak to ujma to mozna spokojnie popatrzec na Cracovie i Probierza, u nas juz dawno by go w klubie nie bylo, tam mial pelne zaufanie Filipiaka i teraz sa tego efekty. Nawet sami kibice juz zaczynaja z tego powodu myslec o europejskich pucharach :rotfl:

Danielek1906 20.03.2018 16:28

Wiadomo co się dzieje z Małeckim? Słabsza forma czy po prostu stara gwardia już w odstawkę idzie?

ashkeczup 20.03.2018 16:47

Toż na przykładzie Kiko można śmiało twierdzić, że zarząd ma sporą cierpliwość. Fatalne wyniki w grupie mistrzowskiej, niezły początek jesieni, a potem do miernej gry oraz całkowitego braku progresu doszły gorsze wyniki, a na horyzoncie pojawił się wymarzony trener. Kiko pod koniec swojej kadencji był najdłużej pracującym trener w tej lidze.

Arkadiusz.Czerepach 20.03.2018 17:58

z tymże to ostatnie Twoje zdanie to jest akurat, chyba się zgodzisz, patologia...

brylant17 20.03.2018 18:06

A nie był ?

regan 20.03.2018 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Danielek1906 (Post 1497017)
Wiadomo co się dzieje z Małeckim? Słabsza forma czy po prostu stara gwardia już w odstawkę idzie?

Jedno się wiąże kolego z drugim zapewne :)

Małemu jak nas czyta doradzam odstawić siłkę statyczna, bo stracił kompletnie świeżość i szybkość i nie ma z niego pożytku.
Mały jak straci szybkość, to traci ducha gry. Niestety.

Marcinnno 20.03.2018 18:36

Małecki nie pasuje taktycznie do systemu Carillo - takie słowa usłyszał od samego trenera. Zagrał 60 minut, teraz poszedł w odstawkę i wygląda na to, że pomału dobiega koniec tego zawodnika, jeśli nic nie przewidywanego się nie stanie.

ashkeczup 20.03.2018 18:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1497026)
z tymże to ostatnie Twoje zdanie to jest akurat, chyba się zgodzisz, patologia...

Zgodzę, ale taka jest rzeczywistość w naszej lidze.

AgresywnyChomik 20.03.2018 19:34

Brawo dla trenera.

Jeszcze jakby mogl podmienic Cywke na Bashe (kiedy sie wyleczy) to byloby miodzio.

Wojtas 20.03.2018 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 1497030)
Małecki nie pasuje taktycznie do systemu Carillo - takie słowa usłyszał od samego trenera. Zagrał 60 minut, teraz poszedł w odstawkę i wygląda na to, że pomału dobiega koniec tego zawodnika, jeśli nic nie przewidywanego się nie stanie.

Kurde troche szkoda Malego,tyle lat w Wisle ,oddany ,a tu nagle slyszy "nie pasujesz"....

czaro 20.03.2018 19:55

Cytat:

Już z kimś o tym ostatnio pisałem.

To niech mu trener znajdzie inną pozycję, albo nauczy grać na nowej. Małeckiego dopiero co przedłużaliśmy, poza tym jest w Wiśle od lat. Ja rozumiem, że liczy się wynik i nikt nie będzie grał z sentymentu, ale przychodzi trener z kosmosu, na rok, dwa, góra trzy i mamy wyrzucać z klubu piłkarzy, bo mu do czegoś nie pasują? Możemy tak robić, ale niech potem nikt nie pieprzy, że Wisła to więcej niż futbol. Tu przez lata źle się traktowało ludzi, myślałem, że za TS będzie inaczej.

czaro 20.03.2018 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1497037)
Trudna sytuacja. Miejmy nadzieję, że rozwiążą to tak, że obie strony będą zadowolone, a Mały będzie wiedział, że zawsze znajdzie się dla niego jakieś miejsce w Wiśle. Lubię tego gościa, ale fakty są takie, że kompletnie nie wykorzystał szans, które dostał.

A ja pamiętam, jak nas ciągnął za Wdowczyka i za Ramireza na początku. Parę meczów nam wygrał, wydatnie pomógł i spłacił się za podanie mu ręki po wylocie ze Szczecina.

[nie umiem kasować postów, przepraszam za podwójne]

sandomingo 20.03.2018 20:05

Nie chce mi się wierzyć, że Carillo od tak powiedział Małeckiemu, że nie pasuje do taktyki...Pewnie powiedział mu co musi zmienić i nad czym pracować żeby pasować ale póki co tego nie ma, więc nie gra.

Patryko 20.03.2018 20:08

Cytat:

Jakieś konkretne źródło czy dziennikarskie fantazje?

serek.c2 20.03.2018 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1497037)
Trudna sytuacja. Miejmy nadzieję, że rozwiążą to tak, że obie strony będą zadowolone, a Mały będzie wiedział, że zawsze znajdzie się dla niego jakieś miejsce w Wiśle. Lubię tego gościa, ale fakty są takie, że kompletnie nie wykorzystał szans, które dostał.

Mały nie wykorzystał szans? To kto wykorzystał z Polaków w ostatnich latach? Przecież ten chłopak ciągnął nas za uszy nie raz, nie dwa. I nie trwało to tylko pół roku...

serek.c2 20.03.2018 20:29

Tyle, że ja nie twierdzę, że on gra w tym sezonie coś wielkiego... ale zauważyłem, że jest taka maniera na forum, by najbardziej dopierdzielać się do Małeckiego. Jak tylko straci formę, zagra kilka słabszych meczów wiecznie to samo. Już się wymyśla jakieś konflikty, już niektórzy bredzą o rozwiązaniu kontraktu. Ty z kolei piszesz o niewykorzystaniu szans...

serek.c2 20.03.2018 20:50

Dopiero co podpisał nowy kontrakt, podejrzewam że popracuje i jeszcze nie raz sprawi kibicom Wisły radość.

cfa 20.03.2018 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1497045)
Tyle, że ja nie twierdzę, że on gra w tym sezonie coś wielkiego... ale zauważyłem, że jest taka maniera na forum, by najbardziej dopierdzielać się do Małeckiego. Jak tylko straci formę, zagra kilka słabszych meczów wiecznie to samo. Już się wymyśla jakieś konflikty, już niektórzy bredzą o rozwiązaniu kontraktu. Ty z kolei piszesz o niewykorzystaniu szans...

Tak samo jak manierą jest najeżdżanie na Boguskiego nawet jeśli ten strzeli 3 bramki zanotuje 4 asysty to i tak zawsze wychodzi na to, że jest marny.

Maciek17 20.03.2018 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1497041)
Nie chce mi się wierzyć, że Carillo od tak powiedział Małeckiemu, że nie pasuje do taktyki...Pewnie powiedział mu co musi zmienić i nad czym pracować żeby pasować ale póki co tego nie ma, więc nie gra.

+1
Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1497048)
Dopiero co podpisał nowy kontrakt, podejrzewam że popracuje i jeszcze nie raz sprawi kibicom Wisły radość.

+2

Dajesz, Mały. Komu jak komu, ale charakteru to Tobie akurat nie można odmówić... ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl