![]() |
yoda79, ale my gramy tak samo jak oni, jak nie gorzej.
EDIT: 63.5 Kg, ale to akurat najważniejsze. |
Po tych zmianach Maaskant stracil szacunek u mnie. Tragiczna runda. Transfery totalny niewypal. Cracovia w drugiej polowie wyglada o niebo lepiej przy braku ambicji "naszych" kopaczy. Zal!!!!! PADAKA!!
|
U nas w podstawówce był kiedyś gość, który stawiał sobie za cel przebiec co najmniej pół boiska z piłką, za wszelką cenę. Gdybym był młodszy to powiedziałbym, że nazywa się Małecki :). Oglądanie tego meczu to męczarnia.
|
jesteśmy ciency jak dupa węża
|
Cytat:
|
Wziąć 18 najlepszych piłkarsko kibiców i wystawić w składzie. Zaangażowanie 1906%.
|
Kończmy już mimo że 5 minut do końca.Zal żal co za formę mają
|
Sedzia koncz ten mecz bo zygac sie chce
|
Cytat:
|
przykre to wszystko.....
|
Cracovia na 11 meczy 9 przegrała - a my z nimi sie meczymy...
|
strzelimy w koncu gola ?
|
dokładnie..sedzia niech konczy tek spektakl bo na wymioty bierze..
|
to sa jakies jaja doslownie zygam normalnie
|
Patrząc na Maaskanta nie moge przestać odnosić wrażenia że ma już totalnie na to wyjeb*** więc albo już wie że poleci prędzej czy później albo zrozumiał że z tego zespołu nic nie da się już zrobić.
EDIT: i pamiętajcie że na tych skórokopaczy nie można zagwizdać bo jak to tak. Oni dzisiaj swoją grą śmieją nam się w twarz tak bardzo że człowiek ma ochote krzyknąć im wypierd***. Tak tak, możecie mnie nazwać kibicem sukcesu i powiedzieć że pewnie jak spadniemy to mnie nie będzie chociaż nie wiem co ma jedno do drugiego. |
Zuraw.....
|
Do ch.ja wafla, po k.wę nędzę Żuraw wchodzi na minutę przed meczem?
|
Cytat:
|
Gramy na czas :)) to jest ....a jakaś parodia - zmiana w 89 minucie...
|
Zupełna degrengolada.Nie ma ani jednego piłkarza,który wart by byl zatrzymania.Natomiast taktycznie to już nie jest dno,ale zbrodnia.Czy Maaskant w ogóle siedzi na ławce,czy pije w tym momencie kawę na mieście?
|
chyba już każdy widzi że nie mamy NAPASTNIKÓW...
a nasze ustawienie to w ogóle dramat oni chyba nie wiedzą jak się poruszać w tym systemie... |
Co więcej, craxa ma najgorszą obronę w lidze, a my nawet jednej bramki nie potrafimy strzelić.
Robert no comment. Żurawski na ostatnią minutę...i co ma zmienić? Tu trzeba było grać o 3 pkt, czyli wystawić dwóch napadziorów, a ty w kulki lecisz. J |
brak słów... Co się stało z tą mistrzowską Wisłą ?
Czy w jeden sezon można aż tak rozpie.dolić drużynę ? |
szkoda sie denerwowac lepiej pier...lnac tym wszystkim i koniec
|
Tutaj nie ma drużyny, brakuje zgrania, pomysłu oraz umiejętności. Wisła od kilku dobrych lat jest beznadziejnie przebudowywana. Myślę sobie ,że trener Maaskant jeszcze tego nie ogarnia zupełnie. Oby tylko nie spadli.
|
Haha 90 minuta a nasz geniusz z Holandii robi ciekawą zmianę. Brawo panie Holender!
|
Grnt ze trener znowu powie ze mamy najlepszy zespol,jestesmy lepsi od wszystkich i ze gramy o inne cele niz zakonni itd. itp....
Jedz chlopie do domu... |
Cytat:
Nasz trener pogubił się totalnie w ty wszystkim, szkoda.. |
Cytat:
|
Cytat:
Wierzę, że na wiosnę zobaczę inna Wisłę. Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl