![]() |
Diaz to taka ulepszona wersja Dudki. Gdzie nie postawisz tam zagra
|
Glowacki ,Cantoro ława
Marcelo , Diaz za nich w przyszlym meczu |
Cytat:
o ironio losu... Ci których większość z nas nie chciała w składzie zapunktowała 2:1 :D a Małecki widać z opisu że kiepsko :/ Boguski chyba też skoro zmieniony po pierwszej ehhh.... nie trener zły, tylko nie ma czym grać i nie tyle że nie ma zmienników ale nawet podstawowi zawalają :/ |
bOGUSKI KONTUZJA A NIE ZMIENIONY BO SŁABO GRAŁ!
|
Małecki aż za bardzo chciał, kiedy trzeba było podać do kolegi w szybkiej kontrze to podawał ale do bramkarza Zabrza. Chciał ale za bardzo się grzał na bramkę! Mimo to kilka razy ładnie zagrał...
Gdyby był bardziej "chłodny" w głowie podczas gry to zaliczyłby z 2 asysty. |
Najbardziej mnie przeraza mnie fakt, ze to, co dotychczas bylo nasza najwieksza bronia czyli para swietnych stoperow dziala teraz na szkode druzynie. Nie wiem co im sie obu stalo, ale kiepsko to wyglada.
|
Cytat:
mozna gdzieś mecz obejrzeć? ( nie mam ani cyforwegoP ani "n") |
2:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zartuje |
Cytat:
|
Trzeba kombinować. W takiej ogórkowej lidze Skorża powinien rotować składem niczym Benitez :) nota bene jego ulubieniec. Baszczu może grać na środku z Marcelo a na prawej Singlar. A Diaz na środku defensywy tez elegancko wyglądał w meczu z Barcą.
|
Cytat:
|
Słabe żarty masz.
Słaby poziom tej naszej piłki, za mało zawodników;/ 1906% poparcia dla Maćka! |
Maciej!!!! SkorŻa!!!!!
|
Ufff..emocje niesamowite.
nigdy więcej takich meczy! MACIEJ!! SKORŻA!! |
Cytat:
|
DziĘkujemy!!!!!
|
No i jest kolejna runda :) trochę nerwów ale mieliśmy dużą przewagę tylko skuteczność słaba
|
No to póki co pan Maciek uratował sobie posadę...
|
Ważne zwycięstwo i dobrze że zwyciężyliśmy bez dogrywki. Skuteczność i wykończenie akcji zatrważające.... mogło i powinno być 6-2 dla nas:)
|
Brawo Wisełka! Mecz emocjonujący, ale tak jak przypuszczałam- rozstrzelają sie na koniec...
|
Cieszy mnie wygrana nie dlatego,że idziemy dalej a dlatego ze Skorże zostawią w spokoju :)
|
W Górniku widac jakosc Kasperczaka.Grali dokladniej od nas ,ale juz nawet Gornik ma bardziej ofensywnych pilkarzy od nas.Oby Boguski nie mial kontuzji jakiejs powaznej
|
Cytat:
Szacunek dla Skorży za to co zrobił . Dajcie gościowi zawodników do ofensywy, bo nie ma się jak chłopina wykazać :D |
A mi się nie chce wierzyć, że Cupiał myśli o transferach.
|
Cytat:
|
pierwszy raz od dawna widziałem AMBITNIE GRAJĄCĄ DO KOŃCA Wisłę.
|
Cytat:
|
co za ironia losu, że to właśnie Łobo i Zieńczuk stali się jednymi z bohaterów tego meczu :lol: , choć słowo "bohater" jest jednak chyba na wyrost
|
Cytat:
|
Jaka dokładnośc, jakie co u Górnika. przeciez oni nic nie grali.
Wisła miażdzyła ale brakowało skuteczności. Wynik powinien być minimum 4-1 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl