![]() |
Ja powiem tak: Kibicuję MU, ale bynajmniej, nie uważam, że ten mecz bedzie rozstrzygniety w taki sposób jak napisał Killzone. Barcelona w tym sezonie jest bardzo silna, i wygrać z nią będzie niezwykle ciężko. Dużym osłabieniem będzie absencja chyba 3( jeśli sie myle poprawiajcie:) ) podstawowych obrońców Barcy. Licze na piękny mecz, i pojedynek Messi vs Ronaldo, który powraca do wysokiej formy.
|
Cytat:
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html - tu dla kibicow Barcelony, ktorzy od przedwczoraj mowili o pomylce sedziego(wbrew powtorkom). Abidal ma jaja, ze sie przyznaje i chwala mu za to. Kompromitacja dla slepo zakochanych w Barcie. Nie ma to jak obiektywnym okiem spojrzec na sytuacje i powiedziec: a nie mowilem :). |
Wg mnie Liga Mistrzów jest dużo mniej ciekawa od Pucharu UEFA, piłkarsko i kibicowsko! W UEFA co roku walczą inne drużyny, pada więcej bramek, jest duża różnorodność, a w LM wkółko te same 4 angielskie kluby + Barcelona, które mają turystów zamiast kibiców ;). Mam nadzieje, że nie powtórzy się zwycięzca sprzed roku i wygra Barca, dobrze, że przynajmniej finał jest inny.
Co do czterech karnych dla Chelsea, jeden po zagraniu ręką Pique się należał, ewnwetualnie jeszcze ten przy narożniku pola karnego... ale dobrze się stało jak się stało. Emocje spore i bardzo się cieszyłem, że Chelsea nie awansowała. |
|
Liga Mistrzów dalej w nSport, ale jest też dobra informacja ;] Polsat wygrał pakiet do pokazywania dwóch meczów w tygodniu u pasmie otwartym czyli dodajać do tego naprawde dobrych komentatorów w Polsacie, w sumie jest bardzo dobrze :)
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,66..._Mistrzow.html |
Cytat:
|
Dla ITI i dla Polsatu te rozgrywki byly niczym byc lub nie byc na antenie ogólnopolskiej. Gdyby Canal pli wygrał to wykonczyli by konkurencje. Co do TVP---porażka na całej linii. Nie pokazuja juz NIC. Bo 4ery mecze na sezon polskiej ligii to chyba zenada. Mam nadzieje, ze nie uslyszymy znowu , ze sami jestesmy sobie winni bo nie placimy abonamentu w sporej liczbie <lol>
|
No cóż, na razie trzeba czekać jak to będzie z tym Pucharem UEFA, pewnie Canal+ do UEFA startować nie będzie, więc walka będzie się toczyć TVP, Polsat, ITI. Osobiście kibicuje polsatowi(dlatego że mam Polsat Sport :P), ale ITI też zniosę, byle by nie TVP ...
|
LM w wykonaniu N-ki to katastrofa, szkoda ze praw nie wygral C+ bo to jedyna stacja w Polsce ktora robi transmisje na najwyzszym poziomie, no ale coz stalo sie, przynajmniej tyle dobrze ze Polsat pusci 2 mecze i skroty, reszty trzeba bedzie szukac na streamach bo na N sie po prostu nie da ogladac, a jak slysze tego pozal sie Boze speca Wojtka Jagode to powaznie rozwazam przelaczenie sie na M jak Milosc... :D
|
Zapraszam do dyskusji nt. finału :-)
Visca el Barca |
Liczę na obustronny walkower :foch:
Ostatecznie mogę obejrzeć dobry mecz. :-p |
Zapowiada sie jednostronne widowisko. ManU 3:0 Barca
|
Cytat:
|
Nie wiem, dlaczego tak jedziecie po tej N-ce?? Mi sie strasznie podobaja ich programy szczegolnie dotyczace ligi czy tez nWieczor, a wg mnie Jagoda jako jeden z nielicznych razem z Salakiem i tym gosciem z Wyborczej naprawde fajnie prowadza programy, na pewno o niebo lepiej niz "Szybka pilka" na TVP 2. Dla mnie dolujace jest sluchanie Gmocha i tych jego analiz, ktore brzmia prawie caly czas tak samo i nie ma w nich troszke obiektywizmu.
|
Cytat:
|
Liczylem ze C+ i Orange wygraja ten przetarg bo nie mam zamiaru kupowac zestau N zeby sobie LM poogladac, Polsietu tez nie kupie.
Mam cyfre bo tam jest polska liga a na dwa abonamety to mnie nie stac |
Cytat:
|
Cytat:
|
Odnosnie dzisiejszego finalu mam nadzieje, ze Man Utd pokaze Barcie miejsce w szeregu. To bylo by smieszne, gdyby druzyna z trenerzyna zamiast trenera i bramkarzyna zdobyla LM. Personalnie chyba mocniejszy sklad ma takze Man Utd i powoli zaczyna mnie denerwowac opinia jaka ta Barca jest wspaniala, ale tylko dzieki szczesciu sa w finale kosztem Chelsea i to jest fakt.
|
Barcelona wygra 2-1. Przynajmniej mam taką nadzieję.
Luquas a mnie denerwują takie komentarze jak Twoje. Trenerzyna, bramkarzyna itp. Widocznie Pep to świetny fachowiec, skoro w pierszym swoim sezonie zaszedł tak daleko (mistrzostwo, CdR i finał LM). Potrafił zebarać do kupy ten piłkarzy Barcelony. A może pogadamy o ''lalusiu'' z MU? Albo o rzującym ciągle gumy na ławce Alexie? To też jest wkurzające, jak ciągle porusza tą swoją szczęką. Nie znoszę ich bycia, ale nie wypowiadam się na ten temat. Co do Barca-Chelsea-widzę, że nie oglądałeś pierwszego meczu, gdzie to Barca została przekręcona. Co do składów- to Twoja subiektywna ocena, że to MU ma lepszy, wg mnie natomiast, Barcelona ma lepszych piłkarzy, szczególnie środek pola i atak. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nikomu nie kibicuje. Liczę na dobry mecz :)
|
Przewiduje gladkie zwyciestwo Man Utd(chociaz nie jestem kibicem tego zespolu) i mysle, ze po 20 minutach losy finalu beda juz rozstrzygniete. Dwumecz z Chelsea doskonale pokazal, ze Barca nie radzi sobie z uszktaltowanymi, klasowymi zespolami.
|
La Liga w N-ce,no to byłaby nie powetowana strata:)kto to w ogóle ogląda?
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo ten mecz pokazał dokładnie co innego niż mówisz, Barca grając w 10, potrafiła odmienić losy meczu i awansować kosztem jak to nazwałeś "ukształtowanej, klasowej drużyny". Co do dzisiejszego Finału LM, przewaga w ofensywie po stronie Barcy, w defensywie lepsze ManU-->to na papierze. A jeśli miałbym stawiac postawiłbym na Barce, choć jakoś nie moge sobie wyobrazić porażki Manchesteru... |
Cytat:
|
Cytat:
la liga jest super - 10 razy ciekawsza niz komercyjna Champions League |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl