![]() |
|
Znając realia Piotrek wielkich pieniędzy nie dostanie a zwiększy pole manewru Smudzie po lewej stronie. Poza tym Piotrek zawsze dobrze wykonywał stałe fragmenty gry.
Ja tam jestem na tak, cudów się nie spodziewam ale pod ręką Smudy Piotrek szybko wróci do normalnej dyspozycji jak Paweł:) BTW W Lechii w zeszłym sezonie nie grał źle, parę asyst zanotował. |
Cytat:
Znając realia, to czekają nas pewnie testy jakichś kompletnie egzotycznych kolesi z całego świata (oby zawodowych piłkarzy). Znając realia, owe mityczne cztery wzmocnienia, o ile w ogóle będą miały miejsce i wypalą sprawią po prostu, że będziemy mieli jakąś ławkę. To są realia klubu. Piotrek Brożek w formie z Lechii to spokojnie pierwszy (i raczej jedyny) zmiennik Bunozy. Piotrek Brożek sprzed wyjazdu to obecnie pierwszy skład. Trzeba na sytuację spojrzeć realnie - nie bardzo możemy wybrzydzać. Guerrier w swoim jednym meczu na lewej obronie odpierdalał czasami takie akcje, że mi się słabo robiło. Nie, żebym go skreślał - to jest ewidentnie materiał do oszlifowania, bo technika, zdrowie, lewa noga są. Potrzebny jest jeszcze czas. Ja się spodziewam po Piotrku solidnej gry. Takiej minimum na poziomie obecnego Burligi. Czy Wisła potrzebuje takich piłkarzy? Według mnie to jest pytanie retoryczne. Cytat:
Zakładając oczywiście, że byłoby nas na nowy kontrakt dla Bunozy stać, w co również szczerze wątpię, skoro wyśmiał ofertę Belgów. Pojawią się kupcy to pewnie zostanie pożegnany, jak nie - odejdzie za darmo. Znam mnóstwo przypadków piłkarzy z naszej ligi, którzy życiową formę osiągają przed końcem kontraktu - i tylko wtedy. Zwykle po podpisaniu nowego notują dramatyczny zjazd. Na pewno na nowym kontrakcie Bunozy zyskałaby tylko "Bonarka". |
Czy Piotrek to jeden z tych 4 obiecanych transferów? ;)
|
Gurrier nadaje sie tylko do pomocy , widać było że tylko stał tam z tyłu i korciło go isć z każdą akcją do przodu ale nie zawsze się dało.
Piotrek to dobry ruch. Przypominam, że Bunoza chce od jakiegoś czasu odejść i jeśli tak to wierzmy, ze w zimie to przynajmniej z 500 tyś euro zarobimy, PRZYNAJMNIEJ. Więc ew. w przypadku odejsciu Gordana jest dobra alternatywa o imieniu i nazwisku PIOTR BROŻEK. Przypominając sobie Mauro, szkoda że już nie ma w klubie żadnego tak pozytywnego zawodnika. Ostatnim takim był Paljic. |
Dragan Paljic? Pajac który skopał koszulkę Wisły.
Jak masz wypierdalać takie kwiatki to lepiej czytaj i siedz po prostu cicho |
Skopał, to skopał, nie będę wnikał po co dlaczego i jak się tłumaczył.
Chodzi o to że był cholernie pozytywnym gościem a tacy ludzie mogą tylko i wyłącznie działać na dobre nastroje w szatni |
Cytat:
Jakie były kulisy odejścia Piotrka z Lechii? Wiem, nie przedłużono mu kontraktu. Ale gdy oglądałem mecze Lechii był bardzo solidnym piłkarzem, z reguły w 11 wyjściowej. |
Cytat:
P.S. O szatnię to Ty się nie bój. Są tam osoby, które potrafią zadbać o atmosferę, a są też takie które potrafią złapać za ryja. I tego w tej chwili najbardziej nam było potrzeba. |
Pietia swój chłop.
Jak Franz weźmie się za niego i przywróci chociaż do 2/3 takiej dyspozycji jak w Trabzonie to walka o lewą obronę wyjdzie nam tylko na dobre. |
Tak jak mój ojciec powiedział...
Co by nie mówić o Brożkach, to można było być pewnym jednego: Jak przychodził mecz z Legią czy Żydami to zawsze wychodzili z pianą na zębach. I tego po ostatnim sezonie nam najbardziej brakowało. |
Cytat:
Fakt, że zachował się jak pajac, ale nie dorabiajacie ideologii. Dragan sam przyznał, że go poniosły złe emocje i przeprosił. |
Cytat:
Kopnął w trawę i przy okazji kopnął koszulkę? Ja też go ze wściekłości kopnę w mordę a póżniej przeproszę... Dodam, że nigdy do niego nic nie miałem. Na tle zaciągu wyrózniał się walecznością ale takie zachowania są niedopuszczalne i dlatego go skreśliłem. |
Też uważam, że nie ma co do tego wydarzenia dopisywać jakiejś ideologii. Wyłączył myślenie i tyle, zresztą na następny dzień za to przepraszał...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pamiętam, że mnie też ta sytuacja wkurzyła.
Potem jednak sobie przypomniałem, ze i ja czasami reaguję zbyt emocjonalnie i wychodzi bardzo głupio. Nie miał na celu obrazic barwy, tylko wyładowac swoją złość. Dobrze, że nie kopnął wtedy Czarka Wilka, a miał za co. :p Ale faktycznie, podpadł mi wtedy (podobnie jak gdy obmacywał się z Czarkiem) |
Z Piotrkiem w składzie mamy najlepszą obronę w lidze. Podobno Bunoza chce w zimie odchodzić, a moim zdaniem trzeba by przedłużyć mu umowę i puścić go za rok, po pucharach jako mistrza Polski ;).
|
Bunoza chce odejść, więc Brożek jest najlepszym wyjściem.
Nawiązując jeszcze do Paljicia i koszulki to nie ma sensu juz dyskutować, ale facet był mega opytmistyczny. Nie ma go co obwiniać, poniosły go nerwy. Na drugi dzień przeprosił i było mu głupio. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gorszy od Paljicia w ostatnich latach był chyba tylko Fredriksen.
|
Serge Branco?
|
Bunoza 3/4 kontraktu?
|
Bunoza na bank odejdzie... fajnie byłoby gdybyśmy odzyskali kase którą za niego daliśmy... ale to raczej nierealne...
|
Cytat:
|
Bednarz powinien zabrać się za przedłużanie kontraktów. Umowy kończą się połowie składu m.in.: Arkowi, Pawłowi, Patrykowi, Gordanowi i Łukaszowi
|
Cytat:
Retoryczne. Naszym celem na obecny sezon jest: a) utrzymać się b) nie zbankrutować. Sprzedaż Gordana w pierwszym nie przeszkodzi, a w drugim wydatnie pomoże. Nie zapominaj, że mamy długi u zawodników... Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:38. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl