![]() |
Cytat:
Natomiast zanim w ogóle zacznie się rozważać opcję przedłużania kontraktu, to najpierw należałoby zapytać Sobolewskiego o jego plany na przyszłość, być może po zakończeniu obecnej umowy będzie myslał o innej roli... |
Czesc wszystkim
Mam pytanie z innej beczki chodzi o tatuaz w stylu lancuszka z krzyzykiem Maleckiego. Moze wie ktos w jakim zakladzie go robil lub cos w tym stylu? Jak cos prosze o pw. |
|
Je*any szok!
Patrzę na profi Kirma na facebooku a tam w "Zainteresowania i rzeczy, które lubię" Justin Bieber. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001070220060 |
juz duzo wczesniej ktos to zauwazył, choc mnie to tez rozbiło ;)
|
Twój avatar idealnie do tego pasuje Titto ^^
|
Cytat:
|
Garguła zarabia 50 tys euro wiecej niz Łobo, a ile wiecej pokazuje? Szkoda, ze tak go bronicie "bo po kontuzji", a z Łobo to tylko smiech albo żal.
|
Małecki: nigdy nie zagram w Legii :)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
Nas też to również cieszy :)
|
a mnie to nie dziwi...
|
Cytat:
taka postawa, jeśli dotrzyma słowa, jest godna pochwały w dzisiejszych czasach. Przecież piłkarz to "tylko" zawód, który przynosi profity, jednak w słowach Patryka to też przywiązanie do barw klubowych i antagonizmów kibicowskich. Wszystko by było ok, gdyby umiał zachowywać się z klasą - jak Błaszczykowski czy Sobolewski. Myślę, że Jemu by to nie zaszkodziło - a Wiśle pomogło. |
|
Cytat:
|
No przyznam szczerze nie spodziewałem się. Naprawdę Patryk wielki szacunek.
|
Może Patryk faktycznie się zmienił ?
|
Bardzo ładny gest Patryka :)
|
zobaczcie sobie jaką ma dziewczynę Erik Čikoš :)
i w znajomych ma David Bogdanov Bachrony (Ivan Bogdanov) heheh |
gdzie mogę zobaczyć, podaj link
|
profil Facebook
|
Niezła laska.
|
nie mam konta na Facebooku więc może ktoś linka wysłać?? Albo chociaż zdjęcie pokazać :D
|
Adriana Hodossyova , google i masz.
|
Cytat:
|
Wie ktoś może co stało się z tym panem? - Georgi Hristov Nie wiem wcześniej było o nim głośno a potem nagle ucichło (nie śledzę na bieżąco transferów Wisły) |
Georgi Hristov w czerwcu wrócił do Lewskiego Sofia ( z którego wypożyczyliśmy go na rok z opcją pierwokupu- jednak klub skorzystał z prawa do skrócenia wypożyczenia ) .
Obecnie jest zawodnikiem bułgarskiego klubu - Slavia Sofia PFC. W dziewięciu meczach strzelił dwie bramki. :-) |
Cytat:
:lol: |
Cytat:
Co do Christowa, to dziwnie się pojawił, dziwnie zniknął, widziałem go w meczu raz i to jeszcze w takim co nie graliśmy nic. |
Cytat:
(Nie wiem czy grał 15, nie sprawdzałem, ale tyle było kolejek.) |
Cytat:
a tu mówi "Erik ale żeś zajebał z tą Polonią" http://images.fashionmodeldirectory....ssyova-fit.jpg |
Cytat:
|
Nie udało mi się oglądnąć dzisiejszego Cafe Futbol w całości. Mówił coś Smuda o piłkarzach Wisły?
|
bełkotał raczej, nie dało się tego zrozumieć, podejrzewam, że Boenisch mówi lepiej po polsku niż nasz selekcjoner z całym szacunkiem za osiągnięcia trenerskie.
|
Dzieci w przedczkolu lepiej składaja zdania niż on.
|
Wydaje mi się, że Wisła ma trenera, dyrektora sportowego i prezesa i drażni mnie to wtrącanie się "Franca" w sprawy Wisły. Mam nadzieję, że jak mu podziękują w kadrze, to w Krakowie najwyżej bedzie przycinał trawę w swoim ogródku. Wstydem to nie jest mieć "przyjemność " z nim dyskutować, tylko wstydem jest zatrudnić go w kadrze lub topowym klubie, zwłaszcza po jego " karierze " zagranicznej, szczególnie tej na Cyprze, gdzie kibice chcieli go zastrzelić, podczas jego błyskawicznej ewakuacji do Polski. Z całym szacunkiem do Wiślackiej przeszłości Smudy, ale przyszłości z nim to już bym nie chciał oglądać i dlatego z takim wstrętem wysłu....., gdy obecnie wtrąca się Wiśle, między wódkę i zakąskę a zamiast Patryka promuje Rybusa itp. talenty. Takie są aktualne fakty w jego wykonaniu i niestety nie służą one Wiśle a wręcz jej szkodzą. :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie, tylko zapomniał ;)
|
Cytat:
ja mam to samo czasem budze sie w srodku nocy spocony i z krzykiem "k***wa tylko zeby Bogus Franca nam na trenera nie sprawił" :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl