Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1318)

serek.c2 09.01.2015 16:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maaarcin (Post 1387054)

Ludzie (jak widać z małymi wyjątkami) po prostu chcą mu dać szansę...

Nie zauważyłem nikogo, kto by mu tej szansy odmawiał...

63.5 Kg 09.01.2015 16:56

Haloooooooooooooooooo....!!

Może wkoncu zakończymy ten bezsensowny temat który w ogole nie miał prawa się pojawić...
Gaszynski przyszedł do klubu jako nowy prezes i co by nie było musi dostać na początku pelne zaufanie...
Tylko od niego zależy czy to zaufanie sobie utrzyma czy niestety je utraci..
Nie może dochodzić do takiej sytuacji ze gość przyszedł do klubu i już na dzień dobry jest traktowany jak Bednarz ,Basalaj i reszta idiotow...
Może przestaniemy się dzielic i My i ludzie z SKWK którzy najlepiej by zrobili usuwając debilny artykul i zaczeli takie sprawy zalatwiac rozmowa a nie jakimiś smiesznymi podzialami...

SPOKOJ....tylko to może zbudować nowa wielka Wisłe...
Gaszynski musi dzialac spokojnie bez nerwow...
SKWK tez proponuje dzialac spokojnie i bez nerwow...trochę ochłody się przyda...

Smuga 09.01.2015 17:11

Jak się czyta ten tekst, który pojawił się na stronie SKWK aż się cisną na usta znane wszystkim słowa: „W złym miejscu, o niewłaściwym czasie.” Rozumiem, że ktoś może być rozgoryczony komuś coś nie przypadło do gustu w związku ze zmianami jakie zaszły, ale nic nie usprawiedliwia opublikowania tego paszkwilu, który pojawił się na stronie stowarzyszenia. Jako, że lubię grać w otwarte karty to, chciałbym, żeby osoba, która coś takiego napisała podpisała się imieniem i nazwiskiem. Wtedy byłoby wszystko jasne. Nie sądzę, żeby zarzuty z owej publikacji były opinią wszystkich członków SKWK. Jeżeli tak jest, to uważam, iż jegomościa, który sobie na takie coś pozwolił powinno się utemperować, a przyjmując bierną postawę stworzono niestety wrażenie, jakby to był głos całej organizacji. Fragment dotyczący Czerwińskiego, to przykład klasycznej manipulacji czytelnikiem. Przecież od początku było wiadomo, że będzie on p.o. członka zarządu i po okresie 3 miesięcy wraca na stanowisko wiceprzewodniczącego Rady Nadzorczej. Gaszyńskiemu postawiono zarzut budowania jakiegoś „muru” między klubem, a kibicami. Na jakiej podstawie ktoś tak twierdzi? W jakim charakterze miał się spotykać z SKWK? Od początku było mówione, że stanowisko obejmie dopiero w styczniu, bo z dnia na dzień obowiązków w dotychczasowym miejscu pracy porzucić nie może. Zresztą zarząd Wisły, to nie tylko Gaszyński. To, że w klubie nadal pracują osoby idące w sukurs Łysemu nie jest żadną tajemnicą. Mi też się nie podoba, że wysokie funkcje nadal sprawuje desant chorzowsko-katowicki (Pawełczyk), spadochroniarze z Tele-Foniki (Pilch), czy skompromitowany Kapka. Jaki ma na to wpływ Gaszyński? To Cupiał dobiera sobie takich współpracowników jakich chce. Ma do tego święte prawo jako akcjonariusz S.A. Machanie szabelką w stronę Gaszyńskiego z tego powodu, to przejaw niewiedzy albo celowej ignorancji. Nie chcę tworzyć jakiś pomówień, bo pełnej wiedzy na temat tego nazwijmy „nieporozumienia” między klubem, a SKWK nie mam, ale, jeżeli komuś chodzi o jakieś stanowisko, czy granty, to niech założy sobie swój klub i prowadzi go. W historii piłki nożnej już mieliśmy takie przykłady. Chociażby wtedy, gdy zbuntowana część kibiców Manchasteru United w proteście przeciw nowemu właścicielowi i jego polityce założyła swój własny klub występujący w niższych ligach. Swego czasu nawet CWKS Legia będąca w sporze z KP Legia miała swoją drużynę w lidze okręgowej. Dla chcącego nic trudnego. I naprawdę apeluję mocno do wszystkich ludzi, którym na sercu leży Wisła: nie dzielmy się w tak trudnym dla klubu momencie. Jesteśmy braćmi po szalu. Wszyscy przecież każdego dnia na swój sposób budujemy Wielką Wisłę. Po co kolejny konflikt, który będzie implikował kolejne perturbacje i wojenki? Takimi oświadczeniami SKWK daje tylko pożywkę dla pismaków, którzy tylko czekają, żeby po raz kolejny pokazać Wisłę w negatywnym świetle.

rafkur 09.01.2015 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Smuga (Post 1387061)
I naprawdę apeluję mocno do wszystkich ludzi, którym na sercu leży Wisła: nie dzielmy się w tak trudnym dla klubu momencie. Jesteśmy braćmi po szalu. Wszyscy przecież każdego dnia na swój sposób budujemy Wielką Wisłę. Po co kolejny konflikt, który będzie implikował kolejne perturbacje i wojenki? Takimi oświadczeniami SKWK daje tylko pożywkę dla pismaków, którzy tylko czekają, żeby po raz kolejny pokazać Wisłę w negatywnym świetle.

Szczęśliwie wygląda na to, że o jakichś kolejnych podziałach tym razem raczej nie będzie mowy. Na tą chwilę jest to bardziej dyskusja akademicka na temat: czy i kogo poj....ło oraz jak bardzo. Takie tam w sumie faktycznie bezsensowne dywagacje.

Gwiaździsty 09.01.2015 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wit.Ek. (Post 1387033)
Gdybym był Gaszyńskim odpowiedziałbym :
Szkoda, że nie udało nam się uzgodnić co każdy mógłby zrobić i wziąć odpowiedzialność za to, że to coś będzie robić. Jeśli Stowarzyszenie nie chce wspierać nas na przykład poprzez konsultacje naszych pomysłów, które mamy, które chcemy podejmować by mecze były jeszcze lepszym widowiskiem to cóż, żałuję. Będziemy kontaktować się z kibicami w inny sposób na przykład prowadząc badania wśród kibiców, którzy przyszli na stadion. Proszę pamiętać, że jesteśmy otwarci zawsze na współpracę ale współpracę polegającą na tym, że gotowi jesteśmy do szukania rozwiązań i podejmowania ustaleń za które później każdy ze współpracowników weźmie później odpowiedzialność. Współpracę wyobrażamy sobie na takich i tylko takich warunkach"

:rotfl: Wit.EK , rozumiem, że robisz sobie jaja tym wpisem :>. Tylko proszę nie opierać sie na badaniach CBOS-u :-D.
Jak kończę na razie ten temat. Czekam na wydarzenia, czyli to spotkanie. Po nim powinniśmy być mądrzejsi. Szkoda rozdzierać szaty, za mało wemy w tym momencie.

crazykaro 09.01.2015 17:36

Pycha SKWK nie zna granic. A artykułu na ich stronie na pewno nie opublikował żaden 15-latek.
SKWK nie interesuje publiczne spotkanie z kibicami bo oni potrzebują przedstawić swoją agendę która nie spodobała by się "szarym kibicom" jak np. Darmowe wejściówki na sektor VIP.
SKWK w Wiśle jest jak związek zawodowy w kopalniach. Chcieliby podejmować decyzje na najwyższym szczeblu dbając jedynie o interes grupy "wybranych", wmawiając reszcie ze to dla ich dobra.
Bo tak naprawdę to co to są za tajne tematy których nie można omowic na spotkaniu z kibicami w poniedziałek?

pysio 09.01.2015 17:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1387065)
Bo tak naprawdę to co to są za tajne tematy których nie można omowic na spotkaniu z kibicami w poniedziałek?

Chodzi zapewne o sprawy o sygnaturach S51 i N90...

Widzisz, niewiele Ci to mówi, ale wtajemniczeni wiedzą co te skróty oznaczają. Pan Gaszyński też wie i ciekawe jak się do nich ustosunkuje. Poprzednik nie podjął się rozwiązania tych kwestii.

saklak1906 09.01.2015 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manhunt (Post 1387052)
Na ten moment to SKWK ma więcej + niż Gaszyński.

Chyba zamiast rac na stadion wystrzelili Ciebie tylko musiales przeleciec nad
Pozyjemy zobaczymy
Wladzy i kasy sie SKWKa zachcialo i o to jest caly ferment

palikot 09.01.2015 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 1387069)
Chyba zamiast rac na stadion wystrzelili Ciebie tylko musiales przeleciec nad
Pozyjemy zobaczymy
Wladzy i kasy sie SKWKa zachcialo i o to jest caly ferment

dajże spokój

Reserve 09.01.2015 19:07

....a ale wy .......icie. To jak ma działać prezes bez odrobiny zaufania? Jeśli w końcu ogłosi sponsora to zaczniecie protestować, bo na pewno będzie z nim jak z UFA?

Po raz kolejny powtarzam - Gaszyński wcześniej pracował na Węgrzech. Więc do ciężkiej ....y nędzy jak miał się z nimi spotkać? SKWK chyba się odrobinę zapomniało ostatnimi czasy, o ile wcześniej ich popierałem i stałem za nimi murem to ostatnio strasznie mi ciśnienie podnoszą.

Zwyczajowa odpowiedź na moje posty w których nie zgadzałem się ze stowarzyszeniem brzmiała: Idź na spotkanie i zabierz głos. Skoro wam nie podoba się działanie klubu - go on, spotkanie w poniedziałek. A nie wylewanie swojego płaczu (jeszcze z taką perfidną manipulacją, sic!) w komunikatach na stronie.

63.5 Kg 09.01.2015 19:28

Ja bym po prostu zwyczajnie proponowal wziasc się już zakmnac i zaczac patrzec na efekty...
Dac pelne zaufanie nowemu prezesowi bo na to zasluguje....bedzie dobrze będzie zaufanie....
Nie będzie dobrze będzie podziękowanie....

Smyrgu 09.01.2015 20:19

a może chodzi o możliwość wyprania brudnych pieniędzy ?...a w tym przypadku o wciąz braku takiej mozliwosci ... ?
bo zazwyczaj gdy nie wiadomo o co chodzi to o nie chodzi...

krasny 09.01.2015 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Smyrgu (Post 1387086)
a może chodzi o możliwość wyprania brudnych pieniędzy ?...a w tym przypadku o wciąz braku takiej mozliwosci ... ?
bo zazwyczaj gdy nie wiadomo o co chodzi to o nie chodzi...

W tej kwestii mamy chyba podobne zdanie...

wiesniak842 09.01.2015 21:02

:D:D:D
Nie wiem co tu wiecej mozna dodac.

aNouc 09.01.2015 21:05

o .......a :shock: ci wyzej tak na serio? :D

chodzi tez o przerzucenie islamskich bojownikow do europy zachodinej.

Przeciez juz w TS Wisla wyprali brudne pieniadze czyz nie? :D ..dzieki czemu TS Wisla nie zbankrutowala i ma sie coraz lepiej.

FraMat 09.01.2015 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1387043)
Silver nie możesz dostrzec, że tym razem ew. bojkot będzie miał o WIEEEELE mniejszą skalę?

Może tak, może nie.
Wystarczy nowego prezesa sprowokować do jakichś działań, które większość kibiców uzna za szkodliwe (jak na przykład zakazy stadionowe da kilkuset osób w obliczu niemożności zapanowania nad sytuacją za poprzedniego prezesa) i już znakomita większość da się ponownie zmanipulować i stanie murem za SKWK, które i tak będzie w ewentualnym nowym bojkocie mogło mieć cel zupełnie inny od tego, jaki poda się do wierzenia zwykłym kibicom.
Wszystko już było.

ABGwislakABG 09.01.2015 21:13

Jeżeli wzorem wiadomo kogo zastosuje odpowiedzialność zbiorową, lojalki itd. sam będę bojkotował mecze dopóki nie ustąpi. I nie będę do tego przykładał karnetu/biletu.

Na razie jednak nie ma niczego. Etap Kononowicza.

!!IRIVER!! 09.01.2015 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1387075)
dajże spokój

Naprawdę podziwiam, że bezgranicznie ufasz w całkowicie czyste intencje SKWK.

Nikt nie kwestionuje, że robią wiele dobrych i pożytecznych akcji. Ale to musi mieć związek z chęcią bycia bliżej zarządu niż to było do tej pory. Szefowie SKWK to ogarnięte osoby, w biznesie też (a może i przede wszystkim), dlatego pieniążki liczyć potrafią. A wiadomo, że nowe rozdanie niesie nowe szanse na osiąganie korzyści. "By żyło się lepiej, wszystkim." :-)

palikot 09.01.2015 23:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1387092)
:D:D:D
Nie wiem co tu wiecej mozna dodac.

SKWK sponsorowała od złotówki z biletów zamach w Paryżu

a co myślisz że nie?

mazo 10.01.2015 09:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1387103)
SKWK sponsorowała od złotówki z biletów zamach w Paryżu

a co myślisz że nie?

Sprowadzenie dyskusji do absurdu-typowa cecha. Bo race to odpalali pewnie terroryści islamscy? zniżając się do twojego poziomu dyskusji

63.5 Kg 10.01.2015 09:10

Z dyskusji zrobilo się typowe .......olo...
Na chwile obecna nie ma zadnych podstaw zby cos zarzucić prezesowi Gaszynskiemu...
Nie ma zadnych podstaw do pojawiania się tego typu artykulow na stronie SKWK ...
I może zaprzestańmy na tym a czekajmy na rozwój wydarzem...

PabloTS 10.01.2015 09:52

czas pokaże ..co z tego wyjdzie.....jak czytam wypowiedzi kilku z was o praniu pieniędzy i innych gównach...to po prostu jest mi wstyd ze ktos taki kibicuje naszemu Klubowi...............proponuje zamknąć ten temat...bo przynosićie swoimi wypowiedziami więcej zła niz oswiadczenie SKWK.....zobaczymy co sie stanie i wtedy będziemy oceniać....

Rustin 10.01.2015 11:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1387106)
Z dyskusji zrobilo się typowe .......olo...
Na chwile obecna nie ma zadnych podstaw zby cos zarzucić prezesowi Gaszynskiemu...
Nie ma zadnych podstaw do pojawiania się tego typu artykulow na stronie SKWK ...
I może zaprzestańmy na tym a czekajmy na rozwój wydarzem...

Dokładnie tak, popieram głównie dwa pierwsze zdania.
Co do mojej opinii, to SKWK przegięło już nie tyle artykułem, bo od pewnego czasu pojawia się tam takich "złotych myśli gimnazjalisty" coraz więcej, ale cenzurą na stronie. Wstrzymałem się od głosu tam, bo wiedziałem, że prędzej czy później argument "to przyjdź pod gniazdo" się pojawi, ale że komentarze tam będą wyglądały jak wolność słowa w Korei Północnej? Nawet do głowy mi to nie przyszło.
Oby Gaszyńskiemu dali popracować w spokoju, bo coś mi mówi, że gość może zniknąć tak samo szybko jak się pojawił i będzie ta mityczna IV liga.

c. 10.01.2015 11:26

.... zobaczymy co wyniknie z tego otwartego spotkania i czy jakiekolwiek korzyści z niego będą :)
po mojemu nic z niego nie wyniknie, spotkanie powinno odbyc sie na linii Gaszynski vs SKWK, tak jak to wszedzie sie dzieje, nawet w II lidze, za zamknietymi drzwami reprezentanci kibicow omawiaja z prezesem wszystkie wazne sprawy dla losow klubu i dzialaja w imie jego potęgi, po takim spotkaniu Stowarzyszenie Kibicow i Klub wspolnie wystosowuje odpowienie komunikaty co i jak ktore trafiaja do wszystkich kibicow.

http://stadionowioprawcy.net/foto/08...7acfc72f_0.JPG

rav 10.01.2015 11:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1387094)
Może tak, może nie.
Wystarczy nowego prezesa sprowokować do jakichś działań, które większość kibiców uzna za szkodliwe (jak na przykład zakazy stadionowe da kilkuset osób w obliczu niemożności zapanowania nad sytuacją za poprzedniego prezesa) i już znakomita większość da się ponownie zmanipulować i stanie murem za SKWK, które i tak będzie w ewentualnym nowym bojkocie mogło mieć cel zupełnie inny od tego, jaki poda się do wierzenia zwykłym kibicom.
Wszystko już było.

Do tego jeszcze prezes musiałby co chwila strzelać sobie w kolano. Czyli:
- być byłym legionistą,
- sprzedawać lub pozbywać się kolejnych zawodników, ściągając teoretycznie gorszych,
- przez dwa lata mówić o nowym sponsorze i go nie znaleźć,
- w kompromitujący sposób wprowadzić nowy system biletowy,
- niemal każdą propozycję z zewnątrz analizować w nieskończoność, powodując że temat nie miał szans wejść w życie,
itd...

Pamiętaj, że ex-ex-prezes miał pod górkę od samego początku. A potem, z przerwą na drooobne sukcesiki (Myślenice, nowa umowa stadionowa, kilka darmowych transferów, które okazały się korzystne) było już tylko gorzej.

crazykaro 10.01.2015 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manhunt (Post 1387114)
Masz jakiś dowód ,że to SKWK stoi za ostrzelaniem stadionu racami ?? Więc zakończ dyskusjęD

Na pewno bylo to kilka piknikow i przeciwnicy protestu ktorzy przez przypadek znlezli sie na terenie pobliskiej restauracji.

emjot 10.01.2015 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rustin (Post 1387112)
Co do mojej opinii, to SKWK przegięło już nie tyle artykułem, bo od pewnego czasu pojawia się tam takich "złotych myśli gimnazjalisty" coraz więcej, ale cenzurą na stronie. Wstrzymałem się od głosu tam, bo wiedziałem, że prędzej czy później argument "to przyjdź pod gniazdo" się pojawi, ale że komentarze tam będą wyglądały jak wolność słowa w Korei Północnej? Nawet do głowy mi to nie przyszło.
Oby Gaszyńskiemu dali popracować w spokoju, bo coś mi mówi, że gość może zniknąć tak samo szybko jak się pojawił i będzie ta mityczna IV liga.

Ona nie jest mityczna. Ta IV liga... co do reszty się nie wypowiem, bo zgoda na 1906%

vabanq 10.01.2015 11:40

Zadałem pytanie pod artykułem na wiadomej stronie dlaczego usuwaja komentarze ( nie odnoszac sie w ogole do tresci artykulu). I co? I ....a dozywotni ban ! ŻENADA jedna wielka żenada, komuś sie tam dobrze w glowach pojebalo. Nie wiem czy moze framat zmienil poglady i zatrudnil sie u nich w roli admina, ale sytuacja ta pokazuje, ze naprawde w skwk nie dzieje sie dobrze. Dozywotnie bany za odmienne zdanie i poglady, dozywotni ban za pytanie dlaczego usuwane sa komentarze ludzi w wiekszoci stojacych murem za skwk. Nie zajedziecie taka polityka daleko. Naprawde nie spodziewalem sie takiego zachowania po takiej orgnaizacji jak SKWK. I pisze to kibic z 15- letnim stażem na Wiśle, który od samego poczatku stal za wami murem !

KrzychooR 10.01.2015 11:55

Skoro na forum nie przyjmują żadnych argumentów to po spotkaniu w 4 oczy przyjmą jakiekolwiek? Zabawne... Ale może to tylko czarne owce moderują tę stronę a reszta jest normalna..

Przybyszewski 10.01.2015 12:23

Komentarze pod artykulem zywcem wyjete z podrecznika mlodego propagandzisty - kilka perelek. Ale tak to jest - jak sie poczuje ze mozna zwolnic prezesa to pojawia sie apetyt zeby zostac prezesem.

"gdy tylko go zobaczyłem ten gość nie przypadł mi do gustu"

"Ludzie wstańcie z kolan ! "

"nie dajcie się omamić jakiemuś typowi co jedzie na farmazonie "byłego piłkarza Wisły""

"SKWK reprezentuje wszystkich kibicow Wisly, czy to chcecie czy nie.. a jezeli nie chcecie to to przyjdzcie na spotkanie SKWK, dajcie swoja kandydature na prezesa.. wiadomo, ze nie przyjdziecie wiec po co plakac po internecie znow. "

"Gaszynski musi spotkac sie z przedstawiciela mi kibicow (SKWK), osobom ktorym na klubie najbardziej zalezy. To jest jego obowiązek."

crazykaro 10.01.2015 12:30

:gp:
SKWK coraz bardziej zapatrzone w swoja "potęgę", bo przejęło TS Wisła, wprowadziło Miśka (najwiekszego szkodnika kibicowskiego Wisły w jej historii), jako operatora siłowni na terenie Wisly, a teraz chce się dodatkow rządzić w SSA. Bo oni to są wiślacy z krwi i kości jakimi nikt na tym forum tu nie jest.

Mam nadzieję że nowy prezes nie ugnie się pod naciskami tego stowarzyszenia podającego się za przedstawiciela kibiców Wisly.

palikot 10.01.2015 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rustin (Post 1387112)

No ale jak można się dziwić że cenzurują skoro można wejść tutaj na forum i zobaczyć, że połowa komentarzy tutaj jest do wyje.bania? :D Przychodzi taki popier.doleniec mocny zza klawiatury i pisze o praniu brudnych pieniędzy... to jest wolność słowa? :D
Nie ma wolności słowa, szczególnie dla hien, które pojawiają się na forum raz na rok i są nadmiernie aktywni jak jest dyskusja o SKWK i piszą wiadome treści. Na żywo ich nie uświadczysz, bo te cymbały myślą, że kibicowanie opiera się na pisaniu na forum. Na mecze połowa nie chodzi jak nie więcej, na akademie pieniędzy nie wpłacą, na wyjazd nie pojadą, na spotkanie nie przyjdą. Ale srać się do SKWK pierwsi :D
Proponuje ocenzurować również ten temat, bo o wiele więcej szkodzi niż ten artykuł na SKWK

crazykaro - szkoda że nie zauważysz tumanie jaki potencjał wyciągają z TS-u przy bardzo ograniczonych środkach. Gdzie byli twoi "kibice" zarządzający klubem którzy zadłużyli TS i ostatnio S.A? Chcesz takich "kibiców" to sobie palancie szukaj takiego klubu gdzie są tacy "kibice" i nie szkaluj ludzi chamie.

pchelas 10.01.2015 12:41

Chłopie co Ty wypisujesz za farmazony.

gypsy 10.01.2015 12:56

Kompromitacja SKWK tym oświadczeniem, czytając to myślałam, że to jakiś kiepski żart.

BlurgH 10.01.2015 13:44

Ehhhh - jeden chybiony artykuł nakręca kibiców gorzej, niż wielomiesięczna działalność legionisty.
Dajmy sobie na wstrzymanie wszyscy, bo nawet łysemu nie udało się moim zdaniem tak skłócić ze sobą ultrasów, pseudoultrasów, kibiców, pseudokibiców, januszy, pikników i wszyskich innych ludzi, którym i tak zależy tylko na jednym - na klubie z Białą Gwiazdą.
Poczekajmy na spotkanie zarządu z kibicami, dajmy im chwilę na popracowanie.

Reserve 10.01.2015 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1387131)
No ale jak można się dziwić że cenzurują skoro można wejść tutaj na forum i zobaczyć, że połowa komentarzy tutaj jest do wyje.bania? :D Przychodzi taki popier.doleniec mocny zza klawiatury i pisze o praniu brudnych pieniędzy... to jest wolność słowa? :D
Nie ma wolności słowa, szczególnie dla hien, które pojawiają się na forum raz na rok i są nadmiernie aktywni jak jest dyskusja o SKWK i piszą wiadome treści. Na żywo ich nie uświadczysz, bo te cymbały myślą, że kibicowanie opiera się na pisaniu na forum. Na mecze połowa nie chodzi jak nie więcej, na akademie pieniędzy nie wpłacą, na wyjazd nie pojadą, na spotkanie nie przyjdą. Ale srać się do SKWK pierwsi :D
Proponuje ocenzurować również ten temat, bo o wiele więcej szkodzi niż ten artykuł na SKWK

crazykaro - szkoda że nie zauważysz tumanie jaki potencjał wyciągają z TS-u przy bardzo ograniczonych środkach. Gdzie byli twoi "kibice" zarządzający klubem którzy zadłużyli TS i ostatnio S.A? Chcesz takich "kibiców" to sobie palancie szukaj takiego klubu gdzie są tacy "kibice" i nie szkaluj ludzi chamie.

Skończ .......ić bo oczy bolą.

Smuga 10.01.2015 14:02

Ale, po co te wszystkie kule armatnie wystrzeliwane w kierunku SKWK? Masz dowody na pranie brudnych pieniędzy, czy jakieś szemrane interesy stowarzyszenia? To przedstaw jeden z drugim dowody na potwierdzenie tej tezy. Jeżeli nie macie takowych dowodów, to się tu nie upubliczniajcie i nie puszczajcie w eter pomówień. Za to oświadczenie powinna beknąć jedna konkretna osoba. Przede wszystkim ten ktoś powinien się ujawnić. Ma jakieś pretensje, czy roszczenia względem Gaszyńskiego lub zarządu? Niech pisze otwarcie, a nie podjudza innych nakręcając przy okazji łamistrajków, pismaków i wszelkiej maści wrogów Wisły, którzy mają idealną okazję, żeby znowu leczyć swoje kompleksy oraz frustracje kosztem naszego klubu.

Sevi 10.01.2015 14:13

Ale po co te wszystkie kule armatnie wystrzeliwane w kierunku Gaszyńskiego?

Oj, boli co poniektórych że większość zaczyna samodzielnie myśleć, a nie pod dyktando.

serek.c2 10.01.2015 14:19

Gaszyński obiecuje spotkanie od 3 miesięcy i się z obietnicy nie wywiązuje. Tyle "kul armatnich" w tym kiepskim artykule na stronie SKWK się doszukałem.

Samodzielne myślenie? Pranie brudnych pieniędzy, walka o władzę... Może jakiś romans?

aNouc 10.01.2015 14:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1387140)
Gaszyński obiecuje spotkanie od 3 miesięcy i się z obietnicy nie wywiązuje. Tyle "kul armatnich" w tym kiepskim artykule na stronie SKWK się doszukałem.

O to tylko chodzi. A niektorzy dopisuja swoja historie. Tekst opublikowany pewnie po to zeby Gaszynskiego bardziej zmobilizowac i zeby mial swiadomosc ze nic sie nie ukryje.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl