![]() |
Macie jakieś sprawdzone taktyki dla Wisły? FM14
|
4-4-2 lub 4-5-1
|
O gotowe taktyki mi chodzi :)
|
Co za przyjemność granie na cudzej? Myśl, kombinuj ^^
O to w tej grze chodzi. Że w drodze do szkoły/uczelni/roboty myślisz, czy lepiej dać ofensywnych bocznych czy nie, jak bić stałe fragmenty. |
Panowie gram Portsmonth pierwszy sezon, i mam ogromny problem z kontuzjami. zatrudnilem lepszych fizjoterapeltow i zmniejszylem intensywnosc treningow ale nadal 1/3 skladu mecza kontuzje! co moge jeszcze zrobic?Obczailiscie juz talenty w 15?
|
Cytat:
Ponawiam pytanie, macie jakieś sprawdzone taktyki, które sprawdzą się w Polsce? |
Przetrzymaj ten kryzys uzupełniając skład młodzikami z rezerw lub kup z wolnych transferow kogoś,jeśli chodzi o talenty z Fm15 nie mam pojęcia żadnego gdyż jeszcze nie posiadam FM-a :/
|
Panowie poratujcie mnie, mam FM- 15 wszystko jest ok po za tym że jak mecz włączam to mam pomarańczowe boisko i trybuny i nic nie widać ,jaki to błąd jak to usunąć
|
Mam pewien spory problem. Gram Wisłą, pierwszy sezon skończyłem na 5 miejscu, aczkolwiek wygrałem Puchar Polski, przez co gram w europejskich pucharach. Niestety, następny sezon przywitał mnie dość dziwnym kalendarzem, co widać na obrazku niżej...
http://iv.pl/images/48433310151509070766.jpg Jak sami widzicie, zaczynam już fazę grupową LE, a Ekstraklasa dalej się nie zaczęła! Zgłosiłem już skład, runda PP wylosowana, a ligi jak nie było tak nie ma... |
Oryginał czy crack?
|
Crack.
znakiznaki |
Sprawdź czy inne polskie drużyny mają w terminarzu ekstraklasę. Jeżeli nie, to może wyłączyłeś Polską ligę? Chociaż nie wiem czy to możliwe jeśli prowadzisz Wisłę. :mysli:
Patrząc na pasek u góry widać twoje 5 miejsce w Gr. mistrzowskiej więc wygląda na to, że zwyczajnie nowy sezon się nie rozpoczął. Może na dniach dostaniesz nowy terminarz. Poszukaj w skrzynce z wiadomościami, przeważnie przed sezonem podają datę w której ukażą się terminy spotkań ligowych wraz z oceną bukmacherów na końcowe zwycięstwo. Daj znać bo wygląda to na ciekawy przypadek. |
może nie dostałeś licencji :D
|
Mała pomyłeczka, naturalnie mam oryginalną wersję gry, pomyliłem z FM 14 ;)
@bartuk1906, aż tak przesunęliby mi terminarz? Zagrałem już 2 mecze grupowe LE a o lidze dalej ani słowa... |
Ponawiam swój problem
Panowie poratujcie mnie, mam FM- 15 wszystko jest ok po za tym że jak mecz włączam to mam pomarańczowe boisko i trybuny i nic nie widać ,jaki to błąd jak to usunąć |
Cytat:
Tam powinni pomóc na 100% Ewentualnie daj w ustawieniach że chcesz oglądać mecz w 2d classic /klasyczny, bo coś z 3d nie bangla http://community.sigames.com/showthr...orange-and-red piszą że to dlatego że możesz mieć za słabą grafę albo nieaktualne sterowniki żeby odtwarzać mecze w 3D, zostaje Ci klasyczny widok w opcjach. |
Cytat:
|
Działa to na zasadzie uzyskania dostępu do konta steam tej osoby i po zainstalowaniu - przejściu w tryb offline steama. Traci się wtedy możliwość gry online. Można normalnie grać offline. Nie ma żadnego zagrożenia utraty czegokolwiek. Ja tak zakupiłem i jestem zadowolony.
|
Pytanie kwesti taktycznej....
Gram w FMa 13, oczywiście Wisłą, strasznie denerwuje mnie, że podczas rozgrywania spotkań moi zawodnicy gdy dostaną piłkę trzymają ją tak długo aż przeciwnik podejdzie i w efekcie... zabierze piłkę. Jakoś mogę to ustawić by zawodnicy rozgrywali piłkę nie czekając aż przeciwnik podejdzie na 20cm do niego? Mam ustawione rzadką grę na czas i rzadką grę przy przeciwniku. |
Panowie czy karta graficzna do Fm 2015 typu Intel HD Graphics oczywiście zintegrowna
moze miec duży wpływ na gre ?? |
Wpływ? Na zintegrowanej karcie po prostu nie pograsz w trybie 3d, zostają klasyczne kulki.
Na przebieg rozgrywki nie ma to najmniejszego wpływu. Jeżeli chciałbyś grać na piracie możesz mieć spore problemy z "Crash dump" którego prawdopodobnie nie obejdziesz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to wiem że muszę grafikę kupić bo z integrowana nie działa w 3D
|
Hej. Ostatnio odnowiłem sobie rozgrywkę w FMie 2011. Chciałbym pobrać dodatki graficzne (face'y, kitsy, loga etc), ale wszystkie linki na jakie natrafiłem dawno już wygasły. Posiada ktoś działający graphic pack do naszej Ekstraklasy? Byłbym niesamowicie wdzięczny http://www.cmrev.com/upload/emots/smiley2.gif
|
Cytat:
|
Wszystkie linki z CMrev do 11ki wygasły, dwunastki nie szukałem
|
Cytat:
|
Kojarzy ktoś może, w której wersji FMa do wyjęcia w pierwszym sezonie był Yaya Sanogo z Auxerre? Pamiętam, że go wypożyczałem do Wisły, a w połowie sezonu oferowałem umowę, bo kończył mu się kontrakt. Wydaje mi się, że to FM 2011, ale nie jestem pewny.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl