![]() |
Cytat:
|
Dlaczego konto wislakrakom.com zostało zawieszone na youtub?
|
a ja mam aqq i nie mam nigdy problemow :)
|
Cytat:
|
ludzie błagam potrzebuje cd kay do: Microsoft office 2003 standard edition !!
|
Cytat:
Spróbuj ten GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY |
ten jest do proffesionala... juz go znam;/ ja sciagnbąłem jakaś hujową wersje "standart" i lipa;/
|
To może ten H4WX6-V2J76-X828Q-2PDY3-THG9G ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedyś widziałem taki filmik poświęcony chyba dziesięcioleciu Canal+Sport, ze 30 minut trwał
BŁAGAM POMÓŻCIE MI GO ZNALEŹĆ !! potrzebuje go jak Ronaldo żelu |
Wychodziła lutowa Forza Wisła czy dopiero marcowa będzie ?
|
Cytat:
|
Chciałem sprawdzić pocztę włączam interie a tu takie coś mi się włącza http://i39.tinypic.com/2z562qh.jpg
Może wie ktoś jak się tego pozbyć ? Bo nawet na pocztę nie da się wejść. |
ktoś wie co się stało z 90minut.pl
od dwóch dni strona się nie otwiera |
Cytat:
Interia prowadzi prace modernizacyjne. |
ktoś potrafi mi znaleźć link do czeskiego forum fanow U2 i o koncercie w Chorzowie?
|
Cytat:
|
Cytat:
może mają Twojego meila w bazie ;] |
Bawil sie ktos kiedys Yahoo widget ?
|
Był ktoś kiedykolwiek w Rotundzie ? czy opłaca się kupić bilet na balkon czy na dole ? gdzie jest lepsza widoczność i w ogóle ? :)
|
Cytat:
Na dole są mało wygodne siedzenia,na balkonie są fotele.Ogólnie balkon nie jest zły,tylko trzeba bardziej wytężyć słuch(kiepsko słuchać ciche kwestie) |
Mam pytanie .. Czy zmieniło sie cos apropo zajmowania miejsca na D po przejsciu kibicow z A i B ?? Chodzi mi o to czy ktos sie do mnie bedzie sadzil jak bede stal nie przy swoim krzeselku. Wybieram sie na mecz , znajoma mi kupowala bilety , wiec niewiem na ktore miejsca... Wiem ze na calym D powinno sie dopinngowac ale wiadomo ze im blizej D3 tym lepiej ...
|
Cytat:
|
Cytat:
vista śmierdzi |
Znikają wam też wasze filmiki w ulubionych na youtube? 40% moich film jest już niedostęnych...
|
Posiada ktoś Canal + i nagrywarkę dvd? Potrzebuje nagrać pewien program. Jak coś to priv.
|
gdzie dokładnie mogę zmienić język na polski? w sensie,że jak jestem tylko w internecie,to nie mam np narzędzia,pliki tylko file,tools,zamiast kopiuj copy itp. Gdzie się takie coś zmienia?:)
|
Działa wam stronka www.90minut.pl ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl