Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Przygotowania piłkarzy Wisły Kraków do sezonu: obozy, sparingi itp. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3140)

Karherop 15.01.2018 14:51

Dzisiaj sa już zdjecia w których pilkarze korzystają z tego systemu

pepe72 15.01.2018 15:04

Na której stronie?

Karherop 15.01.2018 15:37

Na fb/tt oficjalnej strony

pepe72 16.01.2018 15:15

PS ma dużą serię o przygotowaniach:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...945,1,727.html

Arkadiusz.Czerepach 16.01.2018 16:46

https://www.youtube.com/watch?v=RRnMIP9Y4EY

dzień 2

sporo o omawianych wcześniej kamizelkach, widać dobrze stan murawy wzmiankowany w innym temacie , nietypową kontuzje Wojtkowskiego , oraz parę Polaków z niedo**baniem mózgowym

siedzenaganku2 16.01.2018 17:27

Ten dziadzia co mysli ze to 3 liga to mozna go usprawiedliwic patrzac na te warunki do trenowania

Ma_niek 16.01.2018 17:31

Niedojebanie bo co? Nie kazdy sie musi interesowac pilka. Zreszta patrzac na te klepisko nie dziwie sie co mogli pomyslec.

brylant17 16.01.2018 17:54

Cytat:

niedo**baniem mózgowym

Czy ty musisz każdego obrażać

Piotr777 16.01.2018 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ma_niek (Post 1491887)
Niedojebanie bo co? Nie kazdy sie musi interesowac pilka. Zreszta patrzac na te klepisko nie dziwie sie co mogli pomyslec.

Obstawiam niedojebaanie mózgowe. Dziadek nie interesuje się piłką, ale strzela, że to 3 liga. Poza tym widzieli nasz wypasiony autokar. Obstawiam, że to mieszkańcy gorszej części Krakowa, Poznania lub Gdyni. I dobrze wiedzieli, co to za zespół.

Karherop 16.01.2018 23:09

Wg Zmietego faktycznie szlifujemy taktyke 4-3-3. Podobno tez Balaniuk trafia wszystko na treningach. Chcialbym zobaczyć jutro z przodu trio Imaz-Balaniuk-Carlitos. Jutro być może poznamy pierwszych faworytów trenera.

Charlie 16.01.2018 23:28

Cytat:

Wg Zmietego faktycznie szlifujemy taktyke 4-3-3. Podobno tez Balaniuk trafia wszystko na treningach. Chcialbym zobaczyć jutro z przodu trio Imaz-Balaniuk-Carlitos. Jutro być może poznamy pierwszych faworytów trenera.
Ciekawe kto miałby pełnić rolę najbardziej ofensywnego z trójki pomocników w tej formacji? Bo Wojtkowski to raczej dziesiątka (z resztą on nie przepada za grą obronną), Halilovic i Perez formą nie powalali, a Llonch, Mitrovic, Basha mają więcej atutów w destrukcji.

Arkadiusz.Czerepach 16.01.2018 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1491905)

przepraszam że nie na temat , ale czy naprawde po tym wszystkim co się stalo musimy na forum cytowac te kvrwe ?

przeciez to już nie jest niedejebanie mózgowe czy imbecylizm , tylko swiadome dzialanie na szkode Wisly , podejrzewam ze nie bezinteresowne

zarowno za pierwszym razem jak i drugim , ta szmata z premedytacja , nie pomylila sie , bo to sie nie da tak pomylic posiadajac jakiekolwiek IQ , tylko jawnie była strona w sprawie

poczym okazalo sie co sie okazało i zamiast byc na cenzurowanym jak kasztelaniec jest na tym forum cytowana jako rownorzedne innym mediom źródło informacji

przepraszam za offtopic , ale maczeta mi sie w kieszeni otwiera , jak widze jak sie tutaj powolujecie na tego syna kvrwy i chvja

silver03 16.01.2018 23:48

O której ten sparing?

S z c z e p a N 17.01.2018 05:46

O 11:00, transmisja na Youtube :)

xanti1906 17.01.2018 17:01

Ktoś oglądał i podzieli się ze spostrzeżeniami?

TRZEBINIAnin 17.01.2018 17:15

Też nie oglądałem, jak wypadli Ci których znamy najmniej - Mitrović, Kostal i Bałaniuk?

Karherop 17.01.2018 17:26

Z racji ułożenia i odległości kamery ciężko ocenić poszczególnych zawodników.Szczególnie operujcych na prawej stronie w pierwszej połowie i na lewej w drugiej. Hiszpanie więcej biegali, byli szybsi i widać, że w sa w trakcie sezonu.

Kostal - niewidoczny, drużyna nie grała jego strona.
Mitrovic - niewidoczny, ale kamera raczej byla zby oddalona aby dobrze wyłapac jego podania. Srodek w składzie Mitrovic, Halilovic, Cywka nie ma prawa funkcjonowac.
Balaniuk - strzelił bramkę, ale sędzia jej nie uznał. Wg mnie niesłusznie. Zaczyna dobrze grać tyłem do bramki, ale wciaz go ciężko rozgryźć.

PhantomRanger 17.01.2018 19:07

Ja mogę odnieść się tylko do pierwszej połowy. W mojej ocenie gra Wisły mogła się podobać. Jednak ustawienie kamery i fakt, że była ustawiona pod słońce utrudniało ocenę sytuacji, która działa się po 2 stronie boiska. Przy pierwszej straconej bramce Chorążka mógł się lepiej zachować. Z perspektywy kamery piłka była kierowana w niego a i tak ją przepuścił.

wiesniak842 17.01.2018 19:19

Jako, ze bylem na meczu to cos tam naskrobie.
Podoba mi sie Carrillo jak zachowuje sie przy linii. Zyje meczem, gani, chwali, zaleznie od sytuacji. Puta madre polecialo tyle razy, ze ciezko zliczyc:D
Kilkukrotnie slyszalem Sadloka i Wasyla jak darli jape, zwracajac uwage innym na realizowanie jakiejs koncepcji trenera. Cos w stylu: "grajmy blizej siebie, wiecej pressingu, to czego chcial trener".
Chorazka na bramce bez szalu. Boi sie bardziej ryzykowac i wychodzic z bramki, na co Carrillo tez zwracal uwage, krzyczac do niego zeby czesciej to robil.
Sadlok klasa, sadzilem, ze przy pierwszej bramce dla Villareallu spartolil i zostawil goscia niekrytego ale po obejrzeniu powtorki wydaje mi sie, ze ktos za Sadlokiem zlamal linie spalonego.
Bardzo widoczna byla gra po skrzydlach bocznych obroncow i skrzydlowych/napastnikow schodzacych do srodka.
Co tam jeszcze. Podobal mi sie bardzo Wasyl, chcwalil Arsenicia za dobre zagrania, jesli ktos cos zjebal to nie dasal sie tylko tlumaczyl co trzeba poprawic.
Nie podobal mi sie Malecki ale Maly to Maly:D( chodzi mi o sytuacje gdy Sobol stal przy linii i krzyczal do Malego :"chodz tu, chodz tu, cos ci z taktyki musze pokazac a Maly go kompletnie zlal i nawet nie podszedl).
Jak cos sobie jeszcze przypomne to dopisze choc wrazenia jakie wywarl na mnie kuperek jednej Hiszpanki lekko mnie rozkojarzyly:D

Arkadiusz.Czerepach 17.01.2018 19:46

zdjecie wrzuć

teo 17.01.2018 20:41

Kuperka oczywiscie.

Czyli gramy jak pisalem 4-3-3 tylko poki co Carillo robi selekcje kto do czego sie nadaje a do czego nie.
Slyszalem, ze latem duzo zmian w kadrze.

krzaq12 17.01.2018 20:45

Cytat:

Czyli wielu się nie nadaje :D

TIR_DO_SŁUBIC 17.01.2018 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez teo (Post 1491932)
Kuperka oczywiscie.

Czyli gramy jak pisalem 4-3-3 tylko poki co Carillo robi selekcje kto do czego sie nadaje a do czego nie.

Która szklanka tym razem- z prawej czy lewej dłoni? :D

teo 17.01.2018 20:54

Carillo najbardziej narzeka na to ze za wolno graja pilka co niektorzy przez co beda dezorganizowac gre zespolu.
Moze sie okazac ze z kady 27 czy 28 zawodnikow realnie bedzie grac 19.

Slubice.
Tym razem tylko luzne zdanie przez telefon ;-) Ostatnie dni to bardzo duzo pracy i brak czasu na szklaneczke, moze przy weekendzie cos sie wychyli :D

Ma_niek 17.01.2018 21:51

I co roku bedziemy robic rewolucje w nadzieji ze wkoncu wypali?.

Karherop 17.01.2018 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ma_niek (Post 1491938)
I co roku bedziemy robic rewolucje w nadzieji ze wkoncu wypali?.

Ok czyli mamy na sile przedłużać kontrakt z Brozkiem, Boguskim i Glowackim (ktory pewnie sam powie pas)?
Rewolucja kadrowa w lecie jest nieunikniona i nie trzeba byc tutaj "informatorem", ale po prostu popatrzec na stan naszej kadry i długość kontraktów.

teo 18.01.2018 00:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1491941)
Ok czyli mamy na sile przedłużać kontrakt z Brozkiem, Boguskim i Glowackim (ktory pewnie sam powie pas)?
Rewolucja kadrowa w lecie jest nieunikniona i nie trzeba byc tutaj "informatorem", ale po prostu popatrzec na stan naszej kadry i długość kontraktów.

OOO oooo oooo. Ja zaden TW!!

wiesniak842 18.01.2018 11:30

Co do tematu. Wiadomo juz cos wiecej z Wojtkowskim? Z tego co wczoraj uslyszalem jakas kontuzja, do ktorej beda potrzebne bardziej szczegolowe badania.

Arkadiusz.Czerepach 18.01.2018 11:45

chodzi o ten język czy cos nowego ?

Wiesniak chyba jestes aktualnie najlepszym źródlem informacji , chyba wiecej z forumowiczow tam nie przebywa

-Szymek79- 18.01.2018 11:46

Uszkodzony mięsień czworogłowy

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl