![]() |
|
bo Boguś kiedyś myślał że na prowadzeniu klubu można zarobić a to jest nic innego jak hobby z lekką domieszką filantropii
|
Nie ma co marudzić, biorąc pod uwagę obecną sytuację finansową klubu.Sprowadzono Pawła, który już pokazał, że jest wzmocnieniem dla ataku który wcześniej wogóle nie istniał. Młodego Fryca, zobaczymy co z niego będzię...Wcześniej macedończyka, teraz ten Haitańczyk...jeśli potwierdzi się, że uda się sprowadzić jako tako prosto kopiącego pomocnika i napastnika, to można uznać, te okienko za bardzo udane...bo jak mówi przysłowie "z pustego nawet..." a jednak u nas pusto a coś nalać się udało :)
|
Cytat:
|
Haitańczyk przy tej formie Bunozy i naszych skrzydłowych będzie raczej rywalizował o miejsce w pomocy. O ile go wreszcie zakontraktujemy. Może to jest ten pomocnik, o którym mówił Smuda ;)
Co do Piecha, to ja też nie widzę przejścia na 4-4-2. Za cienki mamy środek drugiej linii, a i Piechowi bliżej do charakterystyki Brożka niż Boguskiego. Nie wierzę też, że taki Piech odpuści tureckie dolary dla wiślackich złotówek i oglądania jak gra Brożek. Ze wszystkich rzuconych tutaj nazwisk najbardziej prawdopodobnie wygląda Smolarek, który może być zmiennikiem Brożka, ale można go też upchnąć gdzieś w drugiej linii. |
M.Jankowski
|
Z forum Zbymaka, Maci0sa...
Cytat:
|
Cytat:
|
Jankowski dopiero co nie dogadał się z Belgami w sprawie kontraktu, a teraz niby dogada się z Wisłą? Nie mówiąc o tym, że Smagorowicz na pewno nie puści go za frytki. Belgowie podobno oferowali 250 tysięcy euro +20 % z następnego transferu. Zresztą z Zagłębiem nie mamy co rywalizować.
Nawet jeżeli Piech rozwiązałby kontrakt, to nie przyjdzie tu grać za 100 tyś euro. Traore, Stilic, czy Dudka to już w ogóle sci-fi. Smuda odpalił Smolarka z kadry po 2 miesiącach, także ten transfer też nie trzymałby się kupy. Obstawiam wariant Karheropa. |
Cytat:
Ostatnio zbłądziłem na TVN24, a tam tytuł: "Polscy lekkoatletyści zdobyli medale", czy coś w ten deseń. Nawet nie czytałem dalej, momentalnie wymiękłem... |
Ja myślę, że to będą bracia Mak w pakiecie:D
|
Cytat:
Z dotychczasowych przecieków wynika że w przypadku napastnika będzie to raczej dobrze znane nazwisko czyli raczej nie Mak .... |
A może tak Roger ?
"Znane" nazwisko - Tak. "Polak" - Tak. Pokłócony z Frankiem - Tak. Młodszy od Sobola - Tak. Bez kontraktu - TAK! Spełnia wszystkie wymagania. ;) |
Cytat:
Stać nas na kontrakt? Nie. Czym jak czym ale Polakiem to on nie jest. |
Cytat:
Skoro przewijał się temat Semira Stilica na forum i jest już na pewno nieaktualny to pomyślałem o Rogerze. Myślę, że bardzo różniących wymagań nie mieliby a naturalizowany Brazylijczyk byłby większym wzmocnieniem chodź wiadomo, iż było by to bardzo krótko terminowe myślenie. |
Znany, Polak i lubiany dodatkowo przez Franka jest T. Frankowski.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Smolarek lub Rasiak, ewentualnie Olisadebe
|
Tylko Tata nie będzie miał z kim kiwać na mieście :( ciężkie czasy nawet dla kanarów nastały, co zrobisz
|
Fajnie, że Wilde-Donald Guerrier do nas dołączy. Bunoza na razie radzi sobie świetnie na lewej obronie, ale nie miał żadnego zmiennika na poziomie. Rywalizacja z Haitańczykiem może mu wyjść na dobre. Zresztą Donald może też grać na skrzydle i moim zdaniem, tam będzie wystawiany w razie kontuzji/zawieszenia Sarkiego lub Patryka.
|
Cytat:
|
Cytat:
uskrzydleni donaldem, piękne :-) |
Na razie okienko udane :)
Burdenski - ... (pomijając niektóre fakty) raczej słaby zawodnik ale poczekajmy Stjepanovic - Teoretycznie wzmocnienie choć na razie nic nie pokazał. Może wystrzeli jak Injac w Lechu po jakimś czasie Broziu - strzał w ''10'' Donald :) - dobry ruch, reprezentant, szybki, dobry techn. , może grać na skrzydle. transfer in plus Jankowski jest kibicem ległej więc raczej bye bye , Piech niedawno kontrakt podpisał , Razack - kasa |
A wiecie, ze donald jeszcze nie ma kontraktu? Mówicie jakby już był nasz, a nóż złamie nogę w sparingu i powiedzą mu "nara".
|
Cytat:
|
"Ostatnim zadaniem były uderzenia z toczącej się piłki. W trakcie tego ćwiczenia nienaganną techniką oraz dobrze ułożoną lewą stopą mógł pochwalić się właśnie Guerrier. Haitańczyk kilkakrotnie nie dał szans na obronę Mateuszowi Zającowi" - oficjalka
Zapowiada nam się kolejny niewypał. Rozmawiałem z "Kicem" i na wklejenie przeze mnie tego fragmentu odpowiedział krótko: "gówno prawda". Donald miał problemy z wstrzeleniem się w bramkę, znowu nas ktoś chyba w balona chce zrobić. Czyżby kolejny niewypał a'la Burdenski? |
Cytat:
--- Cytat:
Donaldzie z zielonego pólwyspu nie łam sobie nogi i podbijaj Europę! |
Cytat:
Z drugiej strony zaś peany. Świetny zawodnik! Bunoza w końcu ma konkurencję! A jak nie to na skrzydło! Wreszcie dobry transfer! Może dajmy mu wystąpić chociaż w jednym spotkaniu? W tym momencie nie jest ani świetny, ani słaby. Jest nieznany i na ocenę za wcześnie. |
Ale Guerrier nie jest do końca nieznany. Gość grał w reprezentacji swojego kraju, w meczach, które całkiem niedawno można było oglądać.
Guerrier: - jest szybki - jest dynamiczny - warunki fizyczne, jak na obrońcę, ma niezbyt imponujące - umie groźnie zacentrować i strzelić, ale nie spodziewałbym się w tych elementach wysokiej powtarzalności Co do wyszkolenia, to raczej jest materiałem do rzeźbienia. Piłkarze z tamtego regionu rzadko kiedy mają dobre wyszkolenie - techniczne, taktyczne, często mają złe nawyki - vide Chavez, Diaz, Henriquez z Lecha też z początku był "dziki", jeśli się nie mylę. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:27. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl