![]() |
|
Kadre mamy wąską, ale w obecnej sytuacji finansowej nie zanosi na to aby szybko uległo to poprawie. Jedyna nadzieja będzie w sprowadzaniu młodych graczy, którzy może odpalą.
|
Do końca miesiąca Lucas ma podpisać kontrakt z Wisłą:-)
|
Cytat:
- Trwają prace nad pozyskaniem napastnika i nie będzie to anonimowy zawodnik - usłyszeliśmy przy Reymonta. http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._ofensywe.html |
|
Cytat:
|
Kluivert? :D
|
A co z Machedo ? Dalej go testują czy już spakował się i pojechał gdzieś...
|
Cytat:
była informacja na głównej że doznał kontuzji i wrócił do domu.. oczywiście łatwiej zapytać niż samemu poszukać |
Połamał się i go odprawili z kwitkiem.
|
potrzebujemy jeszcze jednego defensywnego pomocnika. Dalej zastanawiam się nad kulisami rezygnacji z Radka, jak można do tego było dopuścić.
|
Cytat:
|
Diego Tristan :D
|
Obawiam się jednak że mogliby oblać test schodów Smudy... Już Machado się połamał na nich a co dopiero ludzie po 30...
|
Cytat:
czy chcesz byc na siłe "fajny" ? |
Jeleń albo Ebi?
|
Cytat:
10 znakow. |
Jeleń jakby dostał wycisk od Smudy i jego plecy by to wytrzymały, to może by coś z tego było.
Nie wyszło mu w Podbeskidziu, to fakt, ale może akurat by odpalił? No i kwestia zarobków, wiadomo że on się ceni.. |
Jeleń to chyba karierę ma kończyć ....
E: hunter: Premier League? |
Cytat:
|
nie wiem czy dobry temat.
Czy skoro Wisła podpisała kontrakt z Frycem to nadal chcą ściągnąć tego całego Guerera(czy jak mu tam było) ?? |
Cytat:
fajnie że Fryc podpisał , choć teraz mnie ciekawi , gdzie będą grali Stolarski i Burliga , któryś z nich na pewno wyląduje w pomocy ( choćby jako zmiennik, a Burliga mógłby być jak dla mnie wiecznym rezerwowym ) , a i Stolarski od zawsze był bardziej skrzydłowym niż bocznym obrońcą . konkurencja na tej stronie prezentuje się ciekawie . Jedyne czego się obawiam to fakt gdy Stolarski przesiedzi całą rundę na ławce i zimą podpisze kontrakt z innym klubem ( wiem co mówił w wywiadach, ale z takich twierdzeń łatwo się wycofać ) co do tajemniczego napastnika , to skoro Smuda się cieszy to znaczy że a) musi być to grajek który jest co najmniej solidny b) Smudzie się wydaje że jest dobry c) Smuda go zna/kojarzy |
Cytat:
|
Cytat:
To to byś się cieszył jak by nawet podpisali kogoś z Ogniwa Sopot . Byle by był młody. |
Franz potwierdził w pomeczowym studiu, że jest coś na rzeczy jeśli chodzi o transfery. Oprócz przyjścia obrońcy z Haiti można się spodziewać jeszcze napastnika i pomocnika.
|
może Piech, który jest chyba na wylocie z Sivassporu
|
Jeśli Bunoza będzie tak grał jak we wszystkich meczach tego sezonu, to Guerrier z Haiti będzie grzał ławę przez cały sezon :)
|
Peszko?:(?
|
Cytat:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...zie-reki/8nzsq http://www.fcgol.pl/1471/peszko_o_smudzie.html |
Piech to byłaby bardzo dobra opcja ,ale myślę ,że w Turcji sie nachapał i Wisła nie dałaby rady go opłacać.
|
Był kiedyś taki jeden mocno czekoladowy w Lechii, teraz kontrakt rozwiązuje, może on :) ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:46. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl