![]() |
Plany były bogate, pewnie skończy się jak zawsze: Zylina, Zaglębie Sosnowiec, Rozumberok
|
Mi bardziej chodzilo o nasz oboz przygotowawczy w Hiszpanii:D
|
Żebyś się nie zdziwił jak w Hiszpanii zagramy właśnie z Sosnowcem.... :D
|
ej to kiedy jakieś mecze , głodny już jestem futbolu , a nie bede precież oglądał premier ligue czy innego ścierwa :)
|
Ciekawe czy będą live ze sparingów tak jak kiedyś....
|
Cytat:
|
Podawało to kilku dziennikarzy będących blisko klubu m. in. Knura.
W wywiadzie wspominała także o tym M. Sarapata. Zakup kamizelek konsultowali z Carrillo, podobnie jak uzupełnienie braków sprzętowych na siłowni w bazie treningowej. |
Damian Dukat też potwierdził, że już są zamówione i czekają na dostawę.
|
Wg GK sparingi w Hiszpanii zagramy m.in. z Videotonem i FC Seul. Do kompletu brakuje 2 sparingpartnerów
|
Sparingi: Villarreal B, FC Seoul, Videoton i Termalica. Jakościowo... bez szału.
Villarreal B - czyżbyśmy szukali drugiego Carlitosa? Seoul - zamiast tanich Hiszpanów szukamy jeszcze tańszych Koreańczyków XD Videoton - Carillo miał kilku zawodników, których chciałby być może w Wiśle Termalica - tylko żeby zapchać terminarz i w końcu daleko nie są |
A z kim ty byś chciał grać ? Realem? Barceloną? sparingi są po to by testować taktykę,ustawienie itp Akurat poziom adekwatny do naszych kopaczy :D
Ps. Wieśniak zdąży namiot rozbić :P |
Nasi w sparingach przedsezonowych zawsze chuja grają niezależnie od przeciwnika więc argument o słabych rywalach jest... słaby...
|
Nie wiem co nam przyjdzie z mocnych sparingpartnerów którzy nam wklepią tak że piłki nie powąchamy? I tak gramy w ekstraklasie, podczas sparingów mają ćwiczyć schematy i ustawienie "na żywo".
|
FC Seul to 5 druzyna ligi Koreańskiej. Drużyna w której gra 5 reprezentantów kraju. Jest to drużyna zapewne na wyższym poziomie sportowym od nas.
O Videotonie nie ma co pisac. A Villareal B to zaplecze pierwszej drużyny. Przyszedl z tamtąd Carlitos wiec ogórkami to oni nie są. Termalika to wiadomo. Dobre przetarcie przed liga. Ogółem wydaje mi się że trochę mało tych sparingow, patrzac na liczebność naszej kadry. |
Chociaż raz nie ma sparingu z Zagłębiem Sosnowiec :D
|
Jestem rozczarowany brakiem sparingu z ZAgłębiem Sosnowiec - przecież zawsze z nimi gramy :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Po prostu tacy rywale sie napatoczyli. Nie przykuwalbym uwagi do sily poszczegolnych rywali. Kazdy mecz ma sluzyc sprawdzeniu poszczegolnych zawodnikow w okreslonych rolach oraz calosciowo zespolu. Tak na prawde im wiecej tych sparingow tym lepiej, bo i kadra dosc szeroka i koncepcja na gre zupelnie inna, wiec potrzeba gry, gry, gry. |
Cytat:
|
Sparingpartnerzy są bez znaczenia, byleby mieli siłę biegać i jako tako się ustawiali formacjami.
Też dołożyłbym z jeszcze jeden mecz, ale trener wie, co robi. Nie wyobrażam sobie, żeby po powrocie do kraju nie było meczu z Sosnowcem. |
Ja obstawiam że dojdzie Puszcza
|
Nie zdziwiłbym się, gdybyśmy zaliczyli i tych i tych : )
|
W sumie do 17 prawie 10 dni, więc jakiś sparing mogli by zagrać przed Hiszpania. Zresztą tam będą 2 tyg więc jeden więcej tam też mogli by zagrac
|
Cytat:
Obawiam się też tej Niecieczy. Póki co wszystkie sparingi z nimi były tajne/poufne ;) |
Z Niecieczą to my jakiś układ mamy sparingowy mamy czy co :D Który raz nimi gramy 5 ?
O rav wrócił kiedy ty się udzielałeś tutaj |
Na obóz nie jadą: Gonzalez, Velez, Ondrasek
Ze Manuela nie ma już nawet w kadrze na stronie głównej. |
Ktos wrzucił rozpiske sparingow Rumunskiego lidera ichniejszej ligi CFR Cluj i wg nich gramy z nimi tez sparing w Hiszpanii
|
Daniel Gouda powiedział, że były rozmowy, ale w końcu z Cluj nie zagramy. WIęc to oni mają nieaktualne info.
|
jest pierwszy materiał
https://www.youtube.com/watch?v=w7aF_qWXvKY |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl