Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

domin_czyzyny 30.08.2011 07:51

brak mini karnetu jest duzym bledem... Mysle, ze kilka tysiecy osb by go kupilo, i juz klub mialby z tymi miejscami spokoj. A Kibice wygode, bo niektorzy dojezdzaja z dosyc daleka.

Tak wiec, nowa osoba od marketingu jeszcze nie ogarnela sie po awansie...

felipe 30.08.2011 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1158061)
W obecnej sytuacji uważam, że bardzo realne jest niesprzedanie wszystkich biletów.

Więcej jak pewne. Równie drogo jak na Apoel, a atmosfera wokół Wisły na pewno poszła w dół. Po pierwsze - przez ostatnią kichę w lidze (a być może na dobicie dojdzie jeszcze wpi*rdol z Amiką...), po drugie przez wypowiedź Patryka z Suwałk, po trzecie - LE to liga pocieszenia, nie ten kaliber co nawet ostatnia runda eliminacji do LM (gdzie ludzi podniecała sama perspektywa piłki i hymnu LM przed meczem). No i czwarte - klasa rywala. Skoro na Apoel sprzedano komplet (podobno) jakimś rzutem na taśmę, to czego sie spodziewać po przyjeździe średniaka duńskiego ?

Nie byłbym optymistą jeśli idzie o frekwecję - ale to dobrze, mniejsze kolejki będą.

Belzebub 30.08.2011 09:02

Ceny jak dla mnie za wysokie..Sam, nie wiem czy pójdę na ten mecz..
Przy takich cenach na LE, będziemy niestety skazani na na te max.15 tys w lidze, biorąc pod uwagę, że dopiero ostatni mecz w rundzie, to mecz TOP.

"Kibice" będą wybierać mecze LE, zamiast ligowych i na lidze będzie marnie.

Z jednej strony sie cieszę, bo po kompletach na eliminacjach LM, spodziewałem się statusu quo, jesli chodzi o ceny na ligę i puchary..a tu jednak klub będzie musiał ponownie przeanalizowac ceny biletów..Bo swiecacy pustkami stadion, to chyba nie to czego wszyscy oczekują.

fan01 30.08.2011 09:40

LE droższa niż "mecz stulecia" z Apoelem? dziwne... dziwne... nie spodziewam sie kompletu z Odense.

_Vodka 30.08.2011 09:43

Jak dla mnie ceny skandalicznie wysokie mając na uwadze klasę przeciwnika. Jak oni chcą zapełnić stadion skoro ustalają ceny na poziomie wyższym niż w LM. "Kiełbaska" mówił prorocze słowa - będzie grał dla garstki ludzi którzy zapełnią trybuny za bramką bo kupowanie biletów na inne sektory to masochizm..

Wisl@k 30.08.2011 09:49

Witam, orientuje się ktoś ile kosztował bilet na mecz z Feyenoordem w pucharze UEFA ?

Zubert_Wisla 30.08.2011 11:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 1158198)
Wisła teraz też za dobrze nie gra, tak więc ciężko płacić za oglądanie marnego widowiska, do tego dochodzi środek tygodnia, mało atrakcyjny rywal. Bilety powinny być tańsze przynajmniej o 10 zł. każdy.

W pełni się pod tym podopisuję, wiadomo Ci najbardziej fanatyczni nawet jak nie mają kaski, to już myślą skąd ją wsiąść, popatrzmy na to jednak z perspektywy całego stadionu. Jak klub chce zachęcić ludzi na przyjście na stadion skoro bilety normalne w wolnej sprzedaży wahają się od 60 do 100 zł. Patrząc racjonalnie żaden pikol nie da tyle na bilet z mało atrakcyjnym rywalem. Do tego dochodzi dojazd, jakieś jedzonko i koszt obejrzenia meczu wzrasta o kilkadziesiąt kolejnych złotych.
Także patrząc z jakiej klasy rywalem gramy, ceny biletów oraz termin i godzinę rozgrywania spotkania, można troszkę bać się o frekwencję.
P.S. wiadomo że kto ma być to i tak będzie i nie musi nawet tutaj zaglądać, szkoda tylko że chyba nikt z działu marketingu tutaj nie zagląda...

krzys1906 30.08.2011 12:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisl@k (Post 1158262)
Witam, orientuje się ktoś ile kosztował bilet na mecz z Feyenoordem w pucharze UEFA ?

Z tego co pamiętam 17 euro

Semper Fidelis 1985 30.08.2011 13:39

Proponuje po.jebać Odense i przyjść na Bełchatów, różnice buły jaką byście wydali na Odense przeznaczyć na cele ultras :kumple:

Mario Nh 02.09.2011 09:49

Sprawa wyglądałaby nieco inaczej gdyby ruszyła sprzedaż biletów przez internet. Ileż można jeździć po te bilety? Dla osób spoza Krakowa to spore utrudnienie i dodatkowy koszt.
Karnetów też nie ma.
Minęło kupę czasu odkąd wprowadzili te "super nowoczesne" kk z hasłem do swojego konta. Pisali coś o ostatnim meczu w zeszłym sezonie, dalej czekają na czwartą trybunę?
Różne czynniki składają się na frekwencje meczową, efekty już widać.

vabanq 02.09.2011 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1159220)
Sprawa wyglądałaby nieco inaczej gdyby ruszyła sprzedaż biletów przez internet. Ileż można jeździć po te bilety? Dla osób spoza Krakowa to spore utrudnienie i dodatkowy koszt.
Karnetów też nie ma.
Minęło kupę czasu odkąd wprowadzili te "super nowoczesne" kk z hasłem do swojego konta. Pisali coś o ostatnim meczu w zeszłym sezonie, dalej czekają na czwartą trybunę?
Różne czynniki składają się na frekwencje meczową, efekty już widać.

Dokladnie, to jest ....a smieszne, ze Wisla Krakow nie prowadzi sprzedazy internetowej biletow. Niepowazne, traktuja kibicow jak idiotow i mysla, ze 15 czy 20 tys ludzi (nie liczac karnetowcow) co mecz rzucac sie bedzie na kasy i wykupywac wszystkie bilety.. Smieszne, ze chcac isc na mecz mistrza Polski w europejskich pucharach kazdy musi zapieprzac po bilety. Smieszne!

Mario Nh 02.09.2011 10:32

Dodatkowo zapytam dlaczego u nas nie prowadzi się sprzedaży w kilku punktach na tzw. "wyspach" np. w galeriach handlowych itp?

frg 02.09.2011 10:33

i niech nie myslą, że na każdy mecz ludzie będa stali po 4-6 godzin jak przed Apoelem. A brak mozliwości płacenia karta to juz wogóle jest XIXw.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1159233)
Dodatkowo zapytam dlaczego u nas nie prowadzi się sprzedaży w kilku punktach na tzw. "wyspach" np. w galeriach handlowych itp?

Kiedys było to wprowadzone, mozna było kupic bilet w kioskach Kolportera o ile sie nie mylę. Nie wiem jak dobrze to funkcjonowało. Ale teraz wymagałoby chyba stworzenia jakies wspólnej bazy a to chyba przerasa zdolności firmy, która robi ten system. Przykładem niech bedzie brak mozliwości kupna biletu jak nie ma sie przy sobie KK - paranoja!

PAC 02.09.2011 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez frg (Post 1159235)
i niech nie myslą, że na każdy mecz ludzie będa stali po 4-6 godzin jak przed Apoelem. A brak mozliwości płacenia karta to juz wogóle jest XIXw.

Kiedys było to wprowadzone, mozna było kupic bilet w kioskach Kolportera o ile sie nie mylę. Nie wiem jak dobrze to funkcjonowało. Ale teraz wymagałoby chyba stworzenia jakies wspólnej bazy a to chyba przerasa zdolności firmy, która robi ten system. Przykładem niech bedzie brak mozliwości kupna biletu jak nie ma sie przy sobie KK - paranoja!

Też mnie to dziwi, że nie ma kilku punktów w mieście gdzie można kupić bilety. Inne kluby mają coś takiego zarówno z biletami jak i wyrobieniem kart kibica. Popatrzcie dodatkowo na Lechię, przedstawiciele klubu jeżdżą po fan clubach i na miejscu w danym mieście wyrabiają karty kibica. Legia mimo, że nie ma konkurencji w mieście ma punkty sprzedaży biletów w kilkunastu miejscach w Warszawie. U innych widać, że walczą o kibica. U nas brak sprzedaży internetowej, możliwości płacenia kartą i żenujący asortyment sklepu z pamiątkami sprawia że jesteśmy jednym z najgorszych pod względem marketingowym klubem w ekstraklasie. W klubie się chyba wszystkim wydaje, ze Wisła jest jedynym klubem w Krakowie, wystarczyło zdobyć mistrzostwo i na każdym meczu komplet beż żadnych starań z ich strony.

szprotson 02.09.2011 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAC (Post 1159245)
Też mnie to dziwi, że nie ma kilku punktów w mieście gdzie można kupić bilety. Inne kluby mają coś takiego zarówno z biletami jak i wyrobieniem kart kibica. Popatrzcie dodatkowo na Lechię, przedstawiciele klubu jeżdżą po fan clubach i na miejscu w danym mieście wyrabiają karty kibica. Brak sprzedaży internetowej, możliwości płacenia kartą i żenujący asortyment sklepu z pamiątkami sprawia że jesteśmy jednym z najgorszych pod względem marketingowym klubem w ekstraklasie. W klubie się chyba wszystkim wydaje, ze wystarczyło zdobyć mistrzostwo i na hasło Wisła na każdym meczu komplet beż żadnych starań z ich strony.

a pomyślec ze kiedyś pod blokiem można było kupic bilet w kolporterze.
Co do pamiątek i reszty też mnie ch** strzela ze marketingowcy zamiast sie przescigiwać w pomysłach na gadżety Wiślacki .......na hasło "zdobylismy mistrza" i będa jechać na tym do następnego sukcesu.
A przecież na wejsciu powinien być baner - Za słabi na LM.

zim zum 02.09.2011 12:28

Lechia: http://lechia.pl/25625

frg 02.09.2011 12:38

http://lechia.pl/26417

Tiaaa, jak patrze na to jak może prosto i ładnie to wyglądac to az mnie k***ca bierze jak popatrze na zdjęcia kolejki az do Reymonta.
Przecież to nie może byc aż tak trudne!!!:evil:

zim zum 02.09.2011 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez frg (Post 1159287)
http://lechia.pl/26417

Tiaaa, jak patrze na to jak może prosto i ładnie to wyglądac to az mnie k***ca bierze jak popatrze na zdjęcia kolejki az po Reymonta.
Przecież to nie może byc aż tak trudne!!!:evil:

A dodatkowo z całym szacunkiem, jak my zdobywaliśmy mistrzostwo to nasi bracia rywalizowali z Gryfem Wejherowo i Chojniczanką Chojnice. A jednak dalo się szybciej niż u nas.

michael 02.09.2011 13:38

Byłem dziś po bilet na Odense i otwarte były tylko trzy kasy, kolejek brak, pojedyńczy ludzie kupują bilety.
Marnie to może wyglądać, ale miejmy nadzieję że Wisła dobrze zagra z Lechem i to trochę ściągnie kibiców. Poza tym, ceny trochę za wysokie, bo wydanie dla przeciętnego Kowalskiego 50-100zł w jeden wieczór to nie taki mały wydatek.

fan01 02.09.2011 13:52

Dokładnie, jak przyszedłem to przy kasach 3 osoby... ciezko bedzie o komplet tym razem...

Tobi1906 02.09.2011 13:57

Bilety drogie nie oszukujmy się,zresztą nie tylko u nas wariuja z cenami,na Legii najtanszy na puchar bodajze kolo 58 zl na żyletę,więc ci działacze delikatnie sobie w ch... lecą z kibicami!

Romuald 02.09.2011 13:59

O ja pierdziele ludzie do meczu 2 tygodnie a wy panikujecie ,że mało ludzi kupuje bilety,każdy wie,że z zakupem biletu nie będzie problemu więc po co się rzucać jak można spokojnie po wypłacie kupić.Zresztą dużo osób nie kupuje bo na razie mogą tylko karnetowcy.Ja sam mam karnet a nie kupuję bo czekam na wypłate .

delukas96 02.09.2011 14:06

30 sierpnia – 4 września – sprzedaż biletów tylko dla posiadaczy karnetów Jesień 2011
Jeszcze się w ogóle sprzedaż nie zaczęła, a Wy tu mówicie. Kolejek nie ma, bo karneciarze mają przedsprzedaż. Jak wiemy, jest ich ok. 8 tys. Przez te 3 dni sprzedało się pewnie coś koło tysiąca biletów. Niektórzy karneciarze odpuszczą mecz - trudno. Poza tym mecz rozgrywany jest w godzinie nie najciekawszej, co pewnie nie jest większości na rękę. Liczę na 18 tys.

cuba libre 02.09.2011 14:29

Szkoda,że nie wpadli na pomysł mini-karnetu na 3 mecze pucharowe. Byłoby może troche taniej i mniej jezdzenia po bilety.

krakus76 02.09.2011 14:50

18 ? Optymista. Jak 12 tys. to będzie sukces.

alarazboy1 02.09.2011 15:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakus76 (Post 1159340)
18 ? Optymista. Jak 12 tys. to będzie sukces.

nie mieści mi się to w głowie ale może się tak zdarzyć ;(

Semper Fidelis 1985 02.09.2011 15:43

Wy piszecie tylko tak żeby sobie popisać bo wam się nudzi? 12 tyś? A chce się jeden z drugim założyć o karnet że będzie 20 tysi minimum? Załóżcie się albo skończcie pie*dolić

CH. 02.09.2011 16:14

Chcąc gwizdać na Małeckiego musicie wydać te 50 zł

_gilardino_ 02.09.2011 16:17

No ja np. nie mam zamiaru płacić 50zł bo uważam że to złodziejstwo, wolę sobie pojechać na wyjazd.

Romuald 02.09.2011 16:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _gilardino_ (Post 1159379)
No ja np. nie mam zamiaru płacić 50zł bo uważam że to złodziejstwo, wolę sobie pojechać na wyjazd.

Porypany jesteś to,że nie stać cię na wydanie 50 zł na bilet nie upoważnia cię do pisania o złodziejstwie .

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl