![]() |
Cytat:
Poza tym odśwież informacje, bo Wasyl zrzekł się sporej części tej kasy. |
Kiedy się zrzekł?
|
Cytat:
i co się z tą kasą stało? Bo przypominam, że wyszła od socios z konkretnym przeznaczeniem: właśnie na część pensji Wasyla. Podkreślam: "część". Być może Wasyl zrzekł się jakiejś części swojej pensji, ale nikt chyba nigdy nie mówił, że chodzi o "część" od socios i kasa wróciła do socios, albo wspólnie z socios klub zdecydował co z nią zrobić. |
Foottruck z Kuba, wstyd że nie ogladaliscie.
|
Pewnie chodziło o obniżki wynagrodzeń z 2-3 miesięcy :D. Ja też poproszę o dokładne informacje(z jakiego okresu - czy to przypadkiem nie chodziło o sprawy pandemiczne, o ile, itd.).
|
Cytat:
|
Cytat:
Kiedy Wasyl zrzekł się pieniędzy od Socios i co się z tymi pieniędzmi stało, skoro to była darowizna celowa? |
Cytat:
Maila do socios znasz, pisz i sprawdź u źródła skoro tak Cię to ciekawi zamiast spamować |
Cytat:
Wystarczyłoby powiedzieć: przejęzyczyłem się. |
Cytat:
To samo powiedział Kuba. Reszta to pytania nie do mnie ale do zarządu socios. |
: opad rąk
|
Cytat:
|
Skoro Ty piszesz "Wasyl zrzekł się sporej części tej kasy" (w domyśle kasy Socios) to na Tobie spoczywa obowiązek dowiedzenia, że tak było.
Moim zdaniem kasa do Socios nie wróciła. To ne ja a Ty powinieneś maila do Socios wysyłać jeśli chcesz udowodnić, że nie zmyśliłeś. Jak dla mnie EOT |
Cytat:
To nie koncert życzeń kolego. |
Cytat:
Po drugie, czy Ty w ogóle interesujesz się piłką nożną? W polskiej lidze były takie przypadki, że piłkarz któremu kończył się kontrakt nie zgadzał się na obniżkę z powodu pandemii. Co wtedy się działo? Rozwiązanie kontraktu(po kiego komuś takie zgniłe jajo) lub klub kokosa do końca sezonu. Byli też tacy, którzy mieli dłuższe kontrakty i nie zgadzali się na obniżkę, wtedy wytykanie palcami(w zespole, w mediach). Wyobrażasz sobie, że 99,9% kadry naszego zespołu zgadza się na obniżki(w tym piłkarze zarabiający znacznie mniej Wasilewskiego), a Pan Marcin tego nie robi :D?? Ja nie, zwłaszcza że robi różne biznesy i dba o dobry PR. |
Rozumiem że do Kuby też wypisujesz co on takiego w wygaduje w foottrucku na temat pensji Wasyla? :) skoro atakujesz mnie ad persona to proszę zacznij atak w kierunku Jakuba Błaszczykowskiego
Sugerujesz że Wasyl miał u nas kontrakt 80 tys miesięcznie? Seriously? |
zarówno Klemenz jak i Janicki nadają sie jako uzupełnienie obrony pod warunki że biga koło nich ktoś kto ogarnia
w parze ze sobą , dodatkowo wsparci średnim młodzieżowcem na PO i parodystą na LO , to już jest dramat |
Ten parodysta na lewej ostatnio poprawił swoją grę moim zdaniem.
|
Ciekawe ze parodysta nazywa sie Sadloka a nie Janickiego i Klemenza gdzie obaj podali pod nogi przeciwnika prokurujac bramki...
|
kolego , już się tłumaczę , otóż w/w panowie uchodzą za słabych , żeby nie powiedzieć ujowych , i co do tego panuje pełen konsensus
natomiast Maciek z jakichś względów cieszy się estymą , ocierał się o kadre , forum kibicowało poprzedniemu zarządowi w przedłużaniu z nim umowy to wszystko powoduje że można sobie pozwolić na większą dozę złośliwości nad Janickim nie ma co się pastwić , Koń jaki jest każdy widzi - zacytuję twórcę pierwszej polskiej encyklopedii Benedykta Chmielowskiego |
Mimo wszystko uwazam, ze slowo parodysta to zbyt daleko idaca zlosliwosc zeby nie powiedziec ze obelga.
Mimo wszystko pewien poziom Sadlok trzyma. Inaczej. Gdzie w tabeli, pomimo skowronkowego sabotazu, bylaby Wisla, gdyby faktyczni parodysci nie popelnili baboli? |
ale to Twoje "inaczej" sugeruje że to argument w dyskusji o Macku , a przecież to nie jest ad rem
wracając do "parodystowania" Maciek wykonując prawie każdy SFG zaliczył 21 asyst w całym swoim życiu ! a komentatorzy C+ za kazdym razem mówią "potrafi uderzyć" no więc tak potrafi , że w całej 14 letniej karierze goli strzelił całe 5 |
Cytat:
A SFG sa u niego ok, biorąc pod uwagę że w tej chwili pierwszy do nich idzie Kuba, a wcześniej robili je również inni zawodnicy, choćby Carlitos, Stillic czy Gargula (tyłu sobie przypominam od kiedy Sadlok jest w drużynie). Fakt że u nas wykonuje je najlepiej gorzej świadczy o reszcie zespołu, niż o nim samym. Sadlok jest w tej materii zaledwie powyżej średniego poziomu w ekstraklasie, choc gdy złapał dobrą formę to nawet miał momentu że utrzymywał.dluzej dobry poziom. |
Arku,
ale ktos mu pozwala te SFG wykonywac. IMHO ma strzal z dystansu, ale z gry jako tako daje to korzysci. SFG podsumowales slusznie. Pytanie jest inne. Czy jest w druzynie ktos kto lepiej je wykona? |
Cytat:
Skłaniałbym się do nazwania Sadloka człapakiem. Ile to razy była dziura na lewej bo wracał sobie truchcikiem. Sadlok jest do odpalenia od przynajmniej dwóch lat - ale , że Wisła finansowo jest w takim miejscu a nie innym wciąż u Na gra. Jak już jednak mamy go widywać w wyjściowym składzie to niech gra na środku obrony - nie nabiega się a i może baboli mniej wywinie niż ww. dwójka. |
Powiem wiecej, on bedzie jeszcze przyszly rok grac pierwszy sklad.
Bo jak zacznie sie rewolucja w obronie to w pierwszej kolejnosci tu trzeba dwie solidne wieze, ktore beda potrafily grac pilka i prawego obronce bo jednak Sadlok > glupi i glupszy (zajebiste :D), Niepsuj, Burliga. Wiec przyszly rok obrona bedzie wygladac tak, ze na lewej zostanie i Sadlok i Abramowicz (zobaczymy jak dalej bedzie sobie radzic, ale widac, ze potrafi grac poprawnie), nowi srodkowy obroncy + Hoyo + Szot, nowy prawy + Gruszkowski. Wiec na Sadloka jestesmy raczej skazani jeszcze na dlugo :-) |
SFG u Sadloka są na kujowym poziomie i każdy to widzi oprócz trenera(ów) być może reszta załogi jest jeszcze gorsza w tej materii.
Ja za każdym razem gdy gość podchodzi do wolnego to jestem pewien że nic z tego nie będzie i podejrzewam że gdyby to policzyć to w ponad 90% mam rację. Gdy chłopak podchodzi do rożnego to mam podobne odczucia, np dobry moment żeby iść bo browara do lodówki. |
https://www.youtube.com/watch?v=tlahw6H2n1E
Uros Cosic. Moze to ten o ktorym Krolewski pisze? Z karta na reku, 27 lat, 4 mecze w LM i LE. Niezle wystepy w AEK Ateny. Dobrze wyprowadza pilke i raczej typ czysciciela niz babolarza. Prawo nozny. Oj przydalby sie taki 187 cm :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...07081666576385
Fajny pomysł. Jednak skoro możemy sobie pozwolić na sprowadzenie obrońcy/ów i nie traktujemy tego sezonu jako kary za grzechy, przez którą trzeba się przeczołgać, to szkoda, że tego nie uczyniono przed sezonem. |
Przed sezonem tacy zawodnicy są dla nas nieosiągalni.
|
Napisałem że skuteczność ma z 10% to chyba i tak zawyżony szacunek, zazwyczaj wrzuca w trybuny albo kuj wie do kogo.
|
aha rozumiem, że byliśmy pierwszym wyborem Frydrycha
czaro weź nie .......... |
No to teraz jeszcze nowy bramkarz. Panie Królewski bardzo proszę.
|
Jeśli Frydrych wypali, to usadzi na ławie z miejsca jednego z naszych "orłów" obrony.
Oby... |
Cytat:
Oby to był początek końca naszych problemów z obroną. |
Jeżeli ten Pepik przyjdzie to koniecznością jest przedłużenie kontraktu z Hoyo i wypozyczenie. Bo się chłopak zmarnuje, potrzebuje seniorskiego grania
|
Cytat:
|
Ja tam zachwycony nie jestem. I biorac pod uwage jego babole z meczu z Interem to zastanawiam sie czy glupi i glupszy nie dostaja trzeciego do gry co by nudno nie bylo i mieli z kim rywalizowac...
Ale... bledy kazdy popelnia. Moze to byl po prostu gorszy dzien, trema, stres... aczkolwiek przychodzi 30 latek na ktorym na pewno nie zarobimy. Ciekawe czy cos za niego placimy. Bo ma jeszcze rok kontraktu w Slavii Praga. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl