![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja tylko przypomne że Kalu Uche przychodzil do nas z 4 ligowych rezerw Espanyolu Barcelona... Różnica jest tylko taka że w tamtych czasach łowiliśmy sporo talentów teraz głównie kaleki i nieudaczników bez serca do gry..
|
Z 2 strony jak oglądam Śląsk to ciśnienie skacze do 200.... Jakoś mogą mieć hurtowo pożyczane pieniądze przez miasto i robić niezłe transfery... U nas się komuś solidnie pojebało w głowie jeśli myśli że bez dobrych zawodników i dobrej drużyny klub będzie zarabiał jakieś większe pieniądze w dniu meczu czy sprzedaży biletów.
Kapitalizm po Polsku nie inwestuj ale zarabiaj... |
Cytat:
Silver03 zwracam honor.Nie zalapalem kontekstu. Wyglada na to ,ze stoimy potej samej stronie barykady ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
Nie doczytalem,zle zrozumialem,zgubilem kontekst i stalo sie. Powyzej wytlumaczylem |
Cytat:
Jeśli ktoś gra w 4 lidze i się nie wyróżnia to znaczy że prezentuje pewien poziom i kropka. Przypomnę że oni grali w 2 Bundeslidze. Wiec tym bardziej chlopak może się u nas sprawdzić. Do tego skreślanie kogokolwiek w momencie gdy brak nam nawet 1 napastnika... pozostaje liczyć na cud |
Cytat:
Jeśli ktoś gra w czwartej lidze hiszpańskiej, to do Primera División mu daleko, ale czy nie sprawdziłby się w polskiej lidze? Może większość nie, ale pewnie i tam znajdzie sie perełki. Na naszą ligę nie trzeba być nie wiadomo jakim wirtuozem. Głębokie kopanie może się opłacać. |
Cytat:
A z innej bajki ... dziwi mnie, że np skandynawia jest jakoś nie podejmowana u nas, może tylko Lech tam szukał zawodników ... Tak na prawdę zawodników można szukac wszędzie tylko szkoda, że czasami taki który wpadnie w oczy musi miec przygotowaną jakąś kopertę czy iśc na jakiś głupi układ, albo chociaż miec sławnego wójka. |
AA ja tak wtrące z innej beczki że ten testowany brazylijczyk too może być zamiast Brożka :/ takiee jakies mam przeczucie dziwne. Obym sie mylil, najlepiej byloby miec i Pawła i Machado...
|
Cytat:
|
Cytat:
raz dwa trzy.. Dzisiaj durnia robisz z siebie ty..:) |
Robie co mogee youtube 24h właczony ;)
|
"Napastnika!
Napastnika!!! Królestwo za napastnika!!!" "Gdzie jest Brożek?? Gdzie jest Brożek? Gdzie jest Brożek???" Wybaczcie ten pretensjonalny dramatyzm, ale jestem zdesperowany... |
Cytat:
Oficjalnie i nareszcie, witaj w domu Paweł! |
na bezrybiu i rak ryba... Skoro nie ma więcej kasy to dobry i Brożek. Niech mnie zaskoczy.
btw Jaki bedzie miał numer na koszulce? |
Będzie miał 22
|
Cytat:
|
ja tam się ciesze z powrotu.. witaj w domu !
ale zastanawia mnie jego kontrakt, na rok OK dobry ruch, chociaż jestem pewny, że z 10 bramek strzeli, ale.. nigdzie nie widzę żeby pisało, że jest opcja przedłuzenia kontraktu z nim, czyli za pół roku już ktoś nam może go zabrać ;) |
Boguś powinien zrezygnowac z 9 i przekazać ją Pawłowi.
|
W koncu, nie bede ukrywał, ze oczekuje od Brozka bardzo duzo i jestem przekonany, ze jest jeszcze w stanie w tej lidze pokazac na co go stac.
|
Cytat:
|
Oj chciałoby się, żeby transfer wypalił. Życzę mu aby w tym sezonie wypracował sobie nowy kontrakt i nie miałbym nic przeciwko, by przy dobrej grze został u nas do końca kariery.
|
Brożek w dobrej formie fizycznej i psychicznej (pewność siebie, motywacja) to bardzo kompetentny napastnik, a takich w naszej lidze obecnie jest niewielu. Jeśli złapie odpowiednią formę to może zrobić dla nas różnicę w spotkaniach z większością drużyn Ekstraklasy.
|
Marzy mi się Brożek dojrzały, stanowiący wzór dla coraz liczniejszej w Wiśle młodzieży. Fajnie byłoby gdyby stał się dla młodych ofensywnych tym, kim dla Stolarskiego czy Nalepy jest Głowacki. Chyba, że nadal jest kolesiem, którego pomysłem na relacje z drużyną jest wymachiwanie łapami. Przekonamy się bardzo szybko.
|
|
@ up I bardzo dobrze, Burdenski nie zabawi w Wiśle na długo
|
Cytat:
Swoją drogą, wszyscy tak po nim jadą a tak na dobrą sprawę to jeszcze nie widzieliśmy go w akcji. Smuda da mu zagrać chociaż jedną połowę to będziemy mogli oceniać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:47. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl