![]() |
Cytat:
|
Heh, czy ktoś jeszcze zgłasza jakieś uwagi o tym, że o MP będą tłuc się Wisła z Legią, a potem długo długo nic? :D
Chryste Panie, niech ktoś mi wytłumaczy, jakim cudem ja jestem takim frajerem, że co runda wmawiam sobie, że "ta runda będzie dużo lepsza od poprzedniej, a liga zyskuje sukcesywnie na poziomie!"? |
Nie no poziom jakiś tam jest tylko że to już nie dno, a muł :D
|
Cytat:
|
Ekstraklasa może mieć sponsora i to jakiego:
http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Je...wiadomosc.html W tej sytuacji mając taki zastrzyk gotówki Ekstraklasa TV niezależna od żadnej z platform cyfrowych wydaje się najwłaściwszym wyborem. |
Cytat:
|
Pewnie będzie T-Mobile Ekstraklasa, bo robią rebranding Ery i tak, więc będzie to się wpisywało w politykę zmiany marki i, na dobrą sprawę, będzie dla DT bardzo korzystne. Mnie do tej pory ze słowem ekstraklasa kojarzy się Orange, więc siła takiego sponsoringu jest niemała, w szczególności dla mało rozpoznawalnej (tzn. na naszym rynku oczywiście) marki.
Inna ciekawa informacja z tej samej bajki: http://www.sport.pl/pilka/1,65050,91...u_Chorzow.html Pepsi ma zakusy na sponsorowanie Ruchu. J*baniutcy, niczego się nie boją... Jeżeli to przejdzie, to może się okazać, że poza Polonią Bytom Cracovia nie będzie miała kogo spychać do I ligi na lewo. |
Cos czuje, ze Theo Bos jest juz na wylocie z Polonii ;)...
|
Akurat Polonia w drugiej połowie zepchnęła do desperackiej obrony Amice i jakby wykorzystała ze 3 setki mecz wygrałaby Polonia. To nie wina trenera ze Smolarek, Gołębiewski czy Trałka nie potrafią celnie strzelić na bramkę (mówię o tym meczu).
Polonia zagrała w drugiej połowie naprawdę bardzo dobrze i szczerze to żałuje że nie zamknęła ryja tym płaczkom i oszustom z Amiki patrz. Uwajaj i Kotorowski |
Cytat:
|
Problem z tym ze dla Wojciechowskiego liczą się wyniki i trofea, a dziś wieczorem odpadł mu kolejny. Józio juz kilka razy pokazywał że nie działa racjonalnie więc można się spodziewać że właśnie Boss zostanie;) Choć nie wykluczone że wyleci;) Co do gry to zgodzę sie że jak na polskie warunki mecz mógł się podobać, tak jak mecz Lechii z Jagą.
Kilka dnie temu ktoś pytał w wątku Mam pytanie czy jest ktoś wyżej od trenera klasy Uefa PRo (czy coś w tym stylu), według mnie wyżej jest tylko J.W :) |
Znając jego nature jego złość pójdzie w kierunku Smolarka i ewentualnie Kokoszkę za karny ale możliwe że jak
piszecie trener już powoli zaczyna się pakować |
Myślałem, że wstanę rano i zobaczę news "Trener Theo Bos zwolniony". Ku mojemu zdziwieniu Józio trzyma się dzielnie i walczy ze swoim nałogiem.
|
Cytat:
Przez ten czas, który poświęca Wojciechowski na szukanie i zwalnianie trenerów, skończyłby już kurs trenerski i miałby kwit na prowadzenie swojego zespołu. Albo nawet bez papieru, wszak Bajor chyba bez kwitów prowadził Zagłębie. Jakby chciał to już by siedział na ławie i prowadził swój zespół. Ewidentnie boi się odpowiedzialności. |
Na ławce wypić by nie mógł ;) A tak czasem się wku$#i i wyjdzie z trybuny.
|
Theo Bos i Józek Boss...To musi się skończyć zderzeniem cywilizacji :)
|
dlaczego w sumie miałby zwolnic Bossa?
Mogli wygrać? mogli.. na forum ksp wyczytalem ze Arboleda wyjebał z łokcia Bobo, widział to ktoś bo mi chyba umknęło? co mnie wczoraj zaskoczyło : od 60 minuty piłkarz w niebieskiej koszulce leżał na boisku non stop. Ja zdaje sobei sprawe ze mogło chleba braknąć, ale nie dziwmy sie ze liga stoi w miejscu jak Mistrz Polski strzela 2 bramki potem traci zaczyna sie panika, i 30 minut udawania!Gancarczyki,Arboledy,Wilki,Kikuty kazdy lezy płacze krzyczy, noszowi przybiegają zeby ów kaleka mógl opuścic boisko ten jednak nie chce, wkoncu sie udaje piłkarz za boczną linią...to nie piłkarz,to heros któremu dopiero urwano noge a ten wraca znow na boisko. ŻENADA |
Tak sobie przypominajac zachwyty na tym forum nad niejakim Sobiechem, po raptem jednym sezonie znośnej gry i licytacjach nad jego ceną, jaki to wspaniały zakup zrobił Wojciechowski i ile milionów na nim niby nie zarobi w przyszłości, zastanawiałem się kiedy wreszcie ten znakomity wg. wielu kopacz, strzeli w końcu jakąś bramkę. Czy przytrafi się to mu wczesniej niż np. Lewandowskiemu w Borussi ? Narazie jak widać ma z tym duży problem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz za duzo mediow i obraz jakis taki lepszy w telewizorni zeby takie numery odwalac;) Ciekawe czy jakby zatrudnil czarnego trenera i tak by mu rozkazywal czy wszelkiej masci chore organizacje oskarzalyby go o rasizm? :australopitek: |
Cytat:
Trenera - kobietę, czarną, wyznania mojżeszowego i lesbijkę zarazem. Nikt by jej nie ruszył |
Cytat:
Lewandowski w Borussii strzelił 6 bramek (5 w lidze) i zaliczył 1 asystę. Zanim zaczniesz szyderę, sprawdź fakty. |
Cytat:
Tak czy siak Sobiech nadal należy do najlepszych napastników tej ligi, szczególnie biorąc pod uwagę jego wiek i potencjał na przyszłość. Od wielu wielu wielu lat nie mieliśmy 20-letniego napastnika w naszej lidze z takimi statystykami i to jest fakt. |
Cytat:
|
Cytat:
Jedno jest pewne Theo leci i pytanie tylko kiedy to nastąpi :D |
Jutro nasza wygrana + wygrana Braci z Wrocka i tabela będzie jeszcze bardziej kolorowa :kumple:
|
[QUOTE=Jagul;1059407]A pamiętasz, że był okres, że był najlepszym strzelcem Wisły?? Czyli tak jakby samsobie w stopę strzeliłeś swoim postem.
Jedno jest pewne Theo leci i pytanie tylko kiedy to nastąpi:D Mam przeczucie, że trener Polonii dotrwa do co najmniej do końca rundy, a Legia derbów nie wygra. Polonia jeszcze może w lidze zamieszać, kwestia czasu potrzebnego na trening. |
Co do Sobiecha to powiem jedno : Klasyfikacja kanadyjska. Sobiech i Sernas potrafia tez asystowac co jak widac nie kazdemu super duper napastnikowi w naszej buraczanej sie udaje.
Czekam teraz na tych "mistrzow" zakupionych w tym okienku transferowym, nad ktorymi nie jeden sie rozpisywal jacy to beda killerzy :D Wkurza mnie ze sa w naszej lidze totalne drewna, ktore strzela te 4-5 bramek, ale i tak sa lepsi niz taki Sobiech, bo za mlodu zamiast schabowego jedli Puchero. |
Cytat:
Brożek = 6. Grosicki = 6. Najwięcej mają po rundzie jesiennej Niedzielan z Frankowskim, czyli 8, całe kopy więcej. No ale rozumiem, że Sobiech, Brożek i Grosicki to patałachy są, niegodne grania w B klasie. Zresztą Marcelo, to strzelił te 7 bramek przez cały sezon, jak już mamy być skrupulatni. A Lewandowski te 5+1 strzelił wchodząc podczas większości meczów jako joker i nie grając na pozycji, która jest dla niego naturalna. Nie mówiąc już o tym, że gole te strzelał w Bundeslidze. Co za pokraka, Polskę ośmiesza, pieprzone drewno. Niektórym chyba zimny kubeł na głowę by się przydał. |
[QUOTENiektórym chyba zimny kubeł na głowę by się przydał.][/QUOTE]
Szczególnie tym, którzy za byle kopacza płacą 1 mln. euro, i po pół kubełka dla tych co uważają, że gość z takim dorobkiem (6 bramek) jest godzien takich pieniędzy i jeszcze się nim zachwycają. |
Cytat:
Skoro to "byle kopacz" to pokaż mi JAKIEGOKOLWIEK 20-latka w ostatnich dziesięciu latach w naszej Ekstraklasie, który miał te 6 bramek i 6 asyst po połowie sezonu...a wcześniej w wieku 19-stu lat skończył sezon z 10 bramkami. |
Cytat:
powtarzasz się misiu :D :D że jeszcze nie wstyd ci pisać takie hasła? od poczatku sezonu waliłeś w stylu "zaraz spuchną" a tu od kilku miesięcy wciąż lider, strasznie musi ciebie to boleć :-D |
Cytat:
Jesli chodzi o strzelcow to mamy Niedzielana ktory w Wisle kaleczyl, Frankowskiego ktory juz o emeryturze mysli, Sernasa ktory chcial uciekac ale go nie puscili, Rudnevsa ktory potrafi strzelac co pokazal w PE jak i w lidze. Nastepnie mamy kilku zawodnikow ktorzy juz w naszej lidze nie graja i... Sobiecha. Czyli Emeryci,zagraniczni ktorych chca juz zagraniczne kluby i mlody Sobiech. Straszny cienias, nie ma co. Wychodzi wiec ze w tej chwili Niedzielan/Frankowski/Sernas/Rudnevs/Sobiech. Chlopak ma 21 lat i jest w czolowcenajlepszych strzelcow w ekstraklasie, prowadzi w klasyfikacji kanadyjskiej ale nadal jest slaby i nie ma co sie podniecac. Zu No w sumie nie ma bo Frankowski w jego wieku w naszej lidze strzelil ile bramek? Zurawski w jego wieku po prostu zabijal skutecznoscia ? Moze Niedzielan w jego wieku mogl sie pochwalic podobnym bilansem? Mozna tak wymieniac dosc dlugo. Chlopak jesli dalej tak bedzie sie rozwijal to JW na nim zarobi. Takie jest moje zdanie. Z tym mozecie polemizowac, ale nie ze statystykami a te pokazuja ze w jego wieku dzisiejsze "gwiazdy" byly w mniej lub bardziej glebokiej dupie. Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To tylko potwierdza powiedzenie "Na bezrybiu i rak ryba". W Polsce wystarczy, że byle kopacz kopnie prosto piłkę, a jesli do tego strzeli kilka bramek to przez zawodowych medialnych otumaniaczy, robiony jest za wielka gwiazdę.
W glorii i lokalnej sławie, bliskiej kosmosu, odchodzi na Zachód i..........zaczyna grzać ławę, czyli zostaje jokerem,( bo jest za słaby by wyjśc w pierwszym składzie) tak jak największa przereklamowana gwiazda ostatnich lat czyli Lewandowski. |
Sytuacja parchsiaków komplikuje się jeszcze bardziej. Nie dość, że Ruch coś kombinuje z Pepsi to do tego laseczka z Warty chciałaby po poznańsku załatwić sobie ekstraklasę. Na Kałuży panika i poszukiwanie następnego z problemem licencyjnym...:)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75918,t...wiadomosc.html |
Cytat:
|
:/ mam nadzieję że Warta jednak nie wejdzie do 'ekstraklasy' w miejsce Polonii Bytom. Było by szkoda obu klubów. Mam nadzieję że znajdą lepszą alternatywę w Bytomiu dla przetrwania, niż sprzedaż licencji pani z botox warami. W Warcie powinni najpierw spokojnie zbudować silne struktury w klubie i drużynę, a awans do wymarzonej Ekstraklasy przyjdzie z czasem. Nie ma co iść w ślady 'Kolejorza', chociaż nawet jeśli by faktycznie grali na licencji Polonii to i tak będą budzić większy szacunek niż Amikorz który jest dobry w pompowaniu balonika i kupowaniu meczów.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl