![]() |
Ma ktoś telefon w Orange?
Działa wam normalnie? Ja od tej burzy nie mogę się nigdzie połączyć ani wysłać smsów. |
Mam, smsy dostaje i wysyłam. Dzwonić nie próbowałam.
|
Ja probowalem dzwonic podczas burzy z PLAY i hooya, nie dalo sie nigdzie zadzwonic
|
Cytat:
pon.- sob. 7.00-22.00, niedz. 8.00-22.00 |
Mam mały problem a mianowiie mam viste od kilku dni i znikną mi kosz z pulpitu i nie wiem co mam zrobić żeby go odzyskać
|
Prawy klik na pulpicie -> Personalizuj -> Zmień ikony pulpitu (w lewym górnym rogu jest ta opcja) -> W miejscu "Ikony pulpitu" zaznasz fajkę przy "kosz" -> Zastosuj i OK
|
wielkie dzienki
|
Cytat:
się pisze mistrzu ;) pytanko, skrót meczu derbowego stulecia potrzebuje jakby ktoś miał linka do pobrania. |
Cytat:
|
Czy dzisiejszy mecz Anglii jest transmitowany na jakieś stacji ? Jakiś PS, C+, TVPsport, sportclub czy inne?
EDIT: widzę już, sportclub ma live. |
Kilka dni temu został założony temat, w którym wrzucone były linki z bramkami z meczy Wisły z ostatnich sezonów, ale coś go nie moge znaleźć.
Został usunięty? Jesli nie to prosze o linka |
do usunięcia
|
a jakie pliki masz po rozpakowaniu?
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=242 |
Cytat:
Może jednak drugi sposób będzie łatwiejszy dla Ciebie : rozpakuj te pliki jakimś Rarem czy Zipem, jeśli będzie potrzebne hasło to na ogół udostępniający film podaje je przy tych paczkach, ściągnij napisy jeśli są potrzebne i odtwórz za pomocą jakiegoś playera - tyle. |
Cytat:
|
Właśnie nie chce iść bo już tak robiłem pewnie jakiś szajs to był ;/
|
Cytat:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...ack+4.8.5+Full wcześniej usuń stare. |
Jakiś "głębszy" powód dlaczego buczą na Beckhama ? :shock:
|
Zna ktoś jakąś stronkę gdzie można zakupic koszulki nacjonalistyczne bądź patriotyczne?
|
ktoś coś może powiedzieć o Małopolska Wyższa Szkoła Zawodowa im. Józefa Dietla w Krakowie ?
proszę o kontakt priv |
witam, mam problem z internetem. mianowicie chodzi mi o uruchomienie bezprzewodowego internetu na swoim laptopie (laptop MSI). internet mam z neostrady - korzystam z liveboxa i ponoć mogę odebrać połączenie internetowe bez tego badziewnego adaptera....
w laptopie mam wbudowane WIFI, ale nie wiem jak to uruchomić. czy ktoś może wie?:) |
Cytat:
|
Cytat:
http://footballfans.pl/sztandar-cat-3-id-29.aspx może ktoś coś o tym powiedziec? Dobry materiał, nadruk? |
z Rapidshare:
Error This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is cheddarach. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. ?? |
Jakie polecacie sklepy z odzieża uliczna ??
|
Cytat:
|
Witma! Poleccie jakąs dobrą firmę co robi nadruki na koszulkach, bluzach? A nadruk żeby mógłbyć własnego projektu;) No i oczywiście wmiare tenio;)
|
Witam mam pytanie w sprawie tej koszulki i tego allegrowicza : Czy ta koszulka jest oryginalna w której grali piłkarze bo wydaje mi się że mieli na kołnierzu napisane WISŁA KRAKÓW MISTRZ POLSKI jak to jest w ogóle czy ktoś miał do czynienia z tym allegrowiczem ? Dziwi mnie że licytował ją Legiafan
Podaje linka do aukcji i proszę o jakąś odpowiedź jak myślicie : http://allegro.pl/item659622854_wisl...a.html#gallery |
Cytat:
Oryginalna koszulka napewno jest, jezeli chodzi o firme itd, ale napewno nie gral w niej Baszczu Jak widac na innych aukcjach, wychodzi na to ze chlop kupuje koszulki np w Wislackim Swiecie, potem dokleja/doszywa logo orange i robi napis zwykla czcionka i puszcza za 3x tyle... Edit: Napis na czerwonej koszulce Brozka mnie zmiazdzyl :lol: |
|
Patrząc na jego inne aukcje ma również koszulkę Sobolewskiego i napisane że odbiór z jego rąk osobiście , więc co Sobol by wręczał komuś podrobioną koszulkę ?Chyba że gość na lewo handluje a po aukcji napisze że jednak odbiór nie może być z rąk osobiście . 0 komentarzy więc chyba wiadomo co jest a te herby Orange się wydają takie doklejane :D
|
http://www.legialive.pl/zdjecia/03lech2_d.jpg
Ciekawi mnie dlaczego motyw z tej oprawy nazywany jest "LIZBOŃSKIE OCZY". |
Cytat:
|
Cytat:
"Zwycięsca aukcji odbierze koszulke osobiście z rąk Pawła Brożka w ustalonym terminie lub wysyłka pocztą." Lepsze deko handlu, niż kilo roboty. :lol: |
ej w rapidshare nie na się czegoś zrobić z tym czekaniem np. u mnie 10 minut pomiędzy ściągnięciem jednego paru a drugiego ?? :)
|
Ma ktoś z was kod rejestracyjny do FIFA MANAGER 2009 Tylko nie CD-key tylko kod który podaje sie gdy włącza sie gre!!
|
Abonenci cyfry+...
Dziala wam C+sport2 i Orange Sport...?? Bo mam wszytskie inne a na tych czarny ekran(mam je w pakiecie.a dzis zniknely..) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl