![]() |
Cytat:
|
Boukhari niezły jajcarz :)
Bardzo dobrze, ze takich zawodników mamy w ekipie. Oby pokazywał swoje umiejętności i został z nami jak najdłużej. Najbardziej żal mi Riosa, bo koleś ma technikę, a nie dostaje szans... Oby w przerwie przepracował dobrze ten okres i zaczął regularnie grać, chyba, że klub chce obniżyć cenę jego kupna |
Robert na rowerze z dziewczyna :D ładnie :) zaraz się zacznie Robert kup auto :p
|
a może Robert prawka nie posiada...
E: tak? jakie |
Przecież Robert ma auto... ;)
|
Nowi trenerzy na ostatnim treningu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tnim_treningu/ |
Na miejscu trenera, po wzmocnieniu lewej obrony do środka pomocy wstawiłbym Paljicia.
Jest przebojowy, szybki, dynamiczny, ma świetne podanie prostopadłe otwierające drogę do bramki. Umie wyprowadzić piłkę, bardzo dobry technicznie. Ma co prawda kiepski strzał, ale obecnie i tak z dystansu to nie strzelamy. Sam zawodnik na początku przygody z Wisłą w wywiadach mówił, że lub grać w środku. Zresztą, często tam schodził, nawet gdy grał na skrzydle. Jak dla mnie, byłbym to strzał w dziesiątkę, zwłaszcza, że obecnie środek mamy nieco niemrawy. |
|
|
Wywiad z Chavezem kapitalny...
Polecam full: http://futbolnet.pl/wiadomosci/czwarta-proba-chaveza |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oglądałem właśnie Ligę + ekstra i brechtałem prawie 2 godziny... najbardziej rozwalają mnie tzw. "eksperci"... kto oglądał ten wie, nie mam zamiaru publicznie podważać ich kompetencji.
żadnego zawodnika Wisły w 11 rundy jesiennej i jedynie Pawełek (ale w 11 rezerwowej!) co odebrałem jako istną kpinę.. Bo takiej formy jaką on prezentuje na dzień dzisiejszy to chyba już nigdy nie osiągnie...należało mu się miano najlepszego zawodnika tej rundy w lidze... bo wiele razy popisywał się kapitalnymi interwencjami którymi ratował nam skórę. polecam jako program satyryczny. Nie wiem jak Wy, ale wolę już chyba Matiego i Romana :P |
no wiesz Mati....co o tym sądzisz Romanie.....
Ligi+ nie oglądałem ale widziałem Cafe Futbol i to jak lizali dupe lechowi przez godzinę to dramat... a wracając do tematu piłkarzy moim zdaniem Pawełkowi się należalo miano bramkarza rundy a Kirmowi moim zdaniem chociaż 11 rezerwowych |
Cytat:
|
Jest opcja że JW z Polonii wyciągnie nam Mariusza z drużyny... Dla mnie u Pawełka to są właśnie dni czy miesiące konia. Wyciąga niesamowite rzeczy ale dobrze piszą o nim na weszło. Każda kolejna dobra interwencja zbliża go do pięknego klopsa...
|
To jest słuszna koncepcja. Niech go nam Wojciechowski podkupi. W końcu ktoś samobója w przyszłym sezonie na Konwiktorskiej strzelić musi, by tradycji stało się zadość. A na Przyrosia w nieskończoność liczyć nie można.
A na poważnie: zgadzam się z przedmówcami, obserwujemy właśnie objawy zieńczukopodobne w przypadku Pawełka. Moim zdaniem to chwilowy wyskok, a nie stała tendencja. Dlatego ja bym był za miłym, kulturalnym rozstaniem z naszym bramkarzem. Obawiam się jednak że zarząd i trener Maaskant są innego zdania. Cała nadzieja więc w Prezesie Wojciechowskim. |
Ale Mariusz się do Wawy nie wybiera raczej ... jak coś to w grę wchodzi praktycznie już jeden klub, zagraniczny.
|
Wiesz jak to jest, jak się zera będą zgadzać to i bilet kupi...
|
Cytat:
|
Ale co przeszli na np podpisywanie umowy o dzieło przed każdym meczem :) ewentualnie jakieś miesięczne kontrakty.
|
Pawełek jak poczuł pewność i zaufanie trenera to zaczął dobrze grać. Właściwie jego gra na miarę oczekiwań się rozpoczęła dopiero w tej rundzie. Ciężka sprawa co z nim począć ale wydaje mi się, że o rok można przedłużyć kontrakt. Maksymalnie o półtora. Jestem zdania, że zaslużył na szansę, ale nie na wysoki i długi kontrakt.
|
Coś mi się wydaje, ze jak przedłużymy kontrakt z Pawełkiem to w następnej rundzie kilka cabajów puści.
|
Wszystko ustalone kontrakt na 3 lata .Tylko zgody bossa brakuje
|
Załamujesz mnie zbymak. Pozostaje mieć nadzieję że ta zwyżka formy to tendencja stała.
Idę spać może chociaż Mikołaj coś mi przyniesie :) |
Cytat:
|
Cytat:
Pisząc że w grę wchodzi już tylko 1 klub, miałam na myśli alternatywę dla Wisły. Zapewne wiesz jaki, i nie jest to KSP. Zobaczymy ... |
Cytat:
|
A ja jestem za Pawełkiem...
Zaklepmy go i temat będzie z głowy. Bramkarz to nie jest i nigdy nie było największe nasze zmartwienie. Bramkarz ligi nie wygrywa (co najwyżej daje wicemistrza - jak bramkarze Legii) |
Ja także jestem za Pawełkiem. Ale na boga nie na 3 lata !! Najchętniej na rok albo półtorej, z opcja automatycznego przedłużenia przy dobrej grze o następne powiedzmy dwa lata.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W sensie że Majdan zawalił z PAO?
Co to za bzdura? |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=szKd0...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=BuIV5DBMUto Dla mnie to są błędy. B.duży (2) i spory (4). |
To nie bardzo jest miejsce na dyskusje o Atenach... Ja pozostanę przy swoim - wolałbym Fabiańskiego na bramce, ale mamy to, co mamy. Jeśli Pawełek wystarczył na Polonię Warszawa, to wystarczy i na Kazachów, Węgrów, Białorusinów... A w grupie z United, Porto i Valencią to i tak żaden bramkarz z osiągalnych przez nas "różnicy nie zrobi" ( żeby zacytować siwego bufona:) )
|
Cytat:
1. potężny strzał, mógł odbijać gdzieś w bok, no ale, siła była spora 2. nawet jakby stał na linii to by nie obronił zdania mogą być podzielone dobry bramkarz to skarb, Majdan był solidny, na pewno lepszy niż Pawełek, gorszy niż Dolha tak w ogóle to za czasów Cupiała, poza połówką rundą Dolhy, to nie było na tej pozycji rewelacji może Sarnat, ale też bez szału |
Cytat:
2. Gdyby stał na linii bez problemu by obronił to . |
Zawalił, tak jak i obrona.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl