![]() |
No to ja od tego sezonu wlacznie z pucharami za kazdym razem musialem okazywac dokumenty + nieraz jeszcze dowod.
|
bo to jest tak że jak siedzisz na najtańszych trybunach to zawsze sie przysrają a jak na d albo e to nigdy nawet możesz nóż wnieść w plecaku bo go nie sprawdzają.
|
Nie do końca. Na C tylko raz zapytał się mnie ochroniarz czy mam legitymacje. Ja na to, ze tak i zaczynam jej szukać, a on żebym szedł dalej. I tyle.
A przeszukiwanie to oczywiście zależy od ochroniarza. Zdarza się taki co 3 razy sprawdzi plecak i Cię przeszuka, a taki co dotknie Cię po plecach i mówi żebyś szedł dalej. |
/\/\ no tak zależy jaki ochroniarz ale na E był mój kumpel na meczu z cracovią był z torbą przechodzi przez bramki i ochroniarz sie go pyta czy ma jakieś niebezpieczne przedmioty on na to że nie a ochroniarz mówi żeby szedł dalej więc ja nie mam pytań.
|
Cytat:
2) Ochrona NIE MA PRAWA żądać od ciebie dowodu. Wie ktoś, czy na mecz z Odense jest wymagana karta kibica (wiem, że pytanie już było na poprzedniej stronie, ale odpowiedzi nie było)? |
na Odense nie jest potrzebna KK i ,ochrona ma prawo żądać od ciebie dowodu niestety ...
|
Cytat:
Cytat:
(Wydrukowane na każdym bilecie) |
Tak w ogóle to chciałbym w tym momencie "pozdrowić" ekonomistów, którzy wmawiali na wiosne mi i innym, że ceny biletów na wiosne były za drogie i jakby były tańsze to na mecze chodziłoby dużo więcej osób.
Teraz macie tańsze bilety i gdzie te tłumy na meczach ligowych? Czyżby jednak wyszło na to, że to nie jest tak że jak15 tysięcy kupiło bilety po 30 zł, to w przypadku jakby bilety było po 25 zł to kupiłoby je 23 tysiące kibiców? |
Cytat:
|
jakie źródło ? na mecze pucharowe nie jest potrzebna KK
|
Cytat:
|
|
Wg mnie z cenami przesadzili przynajmniej dla tych co nie mają karnetów.
|
Nie można było zrobić karnetu na trzy spotkania :/
Tylko 3 mecze, 3 wizyty po bilet. Masakra. Gdzie Ci ludzie z marketingu się uchwali :/ |
Patryk stwierdził żeby pikniki nie przychodzili - to teraz marketing musi zarobić na fanatykach.
|
Cytat:
|
Fuck nie starczy mi na kiełbasę z takimi cenami biletów...
Jak za oglądanie w.......u z mało atrakcyjnym rywalem to sporo sobie życzą. Cytat:
|
Legia ma droższe na mecze ligowe z Podbeskidziem więc ceny ok
|
Cytat:
|
Ceny są ewidentnie tak ustawione żeby zmusić ludzi do kupienia karnetu. Czy ten manewr okaże się sukcesem przekonamy się wkrótce. W obecnej sytuacji uważam, że bardzo realne jest niesprzedanie wszystkich biletów.
|
jesli nominalnie sa takie same (sam nie sprawdzalem) to biorac pod uwage inflacje znaczy ze faktycznie sa tansze ;)
|
Cytat:
http://www.legia.com/www/images/news...c8d7b53d92.jpg |
O wiele się nie pomyliłem, a przypominam że to ceny na mecze ligowe a nie na fazę grupową LE
Tfu, na niektóre sektory mają droższe bilety od nas na mecz w LE najtańszy od 35 zł (normalny) , u nas ulgowy od 36 zł. i to z karnetem! Cytat:
|
O wiele nie, ale jednak.
Cytat:
:D Cytat:
Cytat:
Zaczynasz mi udowadniać że jednak ceny na Wisła- Odense jest wyższa :D A teraz piesze, no tak są wyższe ale to przecież LE :D PADŁEM :D |
Cytat:
|
Zauważcie różnicę między zarobkami w Krakowie i Warszawie oraz koszt utrzymania.
|
Widzę że niestety pomysłu mini-karnetów na LE nie udało się wprowadzić...
A daleko w przestrzeni i czasie szukać nie trzeba było. Bystrzaki. |
Wisła teraz też za dobrze nie gra, tak więc ciężko płacić za oglądanie marnego widowiska, do tego dochodzi środek tygodnia, mało atrakcyjny rywal. Bilety powinny być tańsze przynajmniej o 10 zł. każdy.
|
Cytat:
do ptk. 2 to wcale nie jestem tego taki pewny. Mamy cos takiego jak ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych http://www.nettax.pl/dzienniki/du/2009/62/poz.504.htm i np. Art. 20. 1. Służby porządkowe i informacyjne są uprawnione do: 2) legitymowania osób w celu ustalenia ich tożsamości oraz Art. 3. Ilekroć w ustawie jest mowa o: 19) dokumencie potwierdzającym tożsamość - należy przez to rozumieć dowód osobisty, tymczasowe zaświadczenie tożsamości, paszport, prawo jazdy, legitymację szkolną lub studencką, dokument stwierdzający tożsamość cudzoziemca albo inny dokument potwierdzający tożsamość zaopatrzony w wizerunek twarzy i adres zamieszkania osoby. Może nie jest stricte to tak samo ujete ale zapewne o to chodzi, bo na KK nie ma adresu zamieszkania. Nie kończył ktoś prawa może aby potwierdzić/ zaprzeczyć bo ja moge sobie to rozumieć na chlopski rozum. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl