![]() |
Gdzie jest napisane, że chodzi o podstarzałego gwiazdora?
|
Cytat:
|
Cytat:
2.Skąd pewność,że podstarzały? To kto to ....a jest,jak rata za Brozka ma być za sam podpis!Dobrze ja to rozumiem,że chodzi o samą sygnaturę,czy chodzi zwyczajnie o wynagrodzenie w wielkości raty?Z drugiej strony niezły jazz, że nie wystarczą umowy, tylko kasa ma być tu i teraz,bo inaczej z podpisu nici:)Oni tacy napaleni czy z nasza wiarygodnością średnio? |
Cytat:
Żaden z tych zawodników, prócz może Kowalczyka, nie nadaje się do Wisły mającej walczyć o MP. |
Gdybym byl bogaty to sprowadził bym jedenego z napastników PSG np. Peguy Luyindula. Najlepszy napisz cos o nim co???
Luyindula |
Najlepszy - może będziesz na necie wieczorem, ale na pewno nie na tym forum. W każdym razie nie z tym nickiem. Miarka się przebrała.
|
ale co wy od niego chcecie póki co pisze normalnie, ewentualne bany dla niego powinny nastąpić jeśli takowy napastnik nie pojawi się po sprzedaniu braci B.
|
Cytat:
|
flamengista spoko rozumiem to, bo sam tak miałem raz, ale dostałem ostrzeżenie i zrozumiałem swój błąd, jeśli w jego przypadku to nie pomoże to wiesz co robić :P
pozdrawiam |
Cytat:
|
tomasz_19
" Do klubu, do Młodej Ekstraklasy, żeby nie było potem narzekań" tak napisał użytkownik Wisła Kraków może warto poprawić czytanie ze zrozumieniem? :P hehe pozdro i bez napinki ;) |
Cytat:
|
na początku tak napisali ale potem pojawiło się info z Pawełkiem i tamten post usunęli... to takie trudne??..
|
Cytat:
|
jendrus jakby go usunęli to bym go tu nie cytował :P takie to trudne?? :P
ps nadal tam jest hehe:P ps2 no i wszystko jasne Sebastian Czapa w ME, powiem szczerze 16 lat.. właśnie takich chce by sprowadzano do ME :P |
skoro Lech ściaga Pawłowskiego to może warto zainteresowac sie Plizgą ?
|
Nie warto.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czech już jest długo z nami, jaki jest każdy widzi, nie zbawił nas i nigdy tego nie zrobi. A asysta raz na jakiś czas.... nawet Chiacu brameczke zaliczył z Sevilla |
Polaków Wisło! Polaków!
Podpisujemy: -Pawłowskiego -Kowalczyka -Lisowskiego/Łagiewke do tego dobrego napadziora: -Wondolowski (?) 2-3 talenty do MESY i LM nasza%-) |
Cytat:
No i ma 27/8 lat. |
Przecież Wondolowski (podobno) miał iść do śledzi ale nie wypaliło i podpisał nowy kontrakt w USA wiec po co go tu wymieniacie??
|
A może tak ściagnać Kamila Kosowskiego podobno bedzie rozwiązywal umowe z klubem za darmo zawodnik z charyzmom na rok góra dwa
|
Jak rozumiem kolega najlepszy (o ile dobrze pamiętam jego nick) jest już zbanowany :)?
|
na wypadek nie wykupienia Czikosza.
http://www.transfermarkt.de/de/marci...ler_15667.html w czerwcu tego roku, konczy mu się kontrakt w Turcji. byłby wyciągnięcia za darmo. |
Z Polaków to w Bełchatowie wietrzenie, Janusz Gol, Mateusz Cetnarski i Tomasz Wróbel - kończą im sie kontrakty a z GKSem sie nie dogadali. Można by coś pomyśleć w tym kierunku
|
Cytat:
|
Z Bełchatowa to co najwyżej można wungiel kupić,brunatny.
O co chodzi z Brożkami. Fotografują się w ubraniach Trabzonsporu, jadą do Belek a u nas żadnego info,że zostali sprzedani, tylko,że dostali zgodę na testy medyczne. Wtf? |
Przeciez to jest banalnie prosta sprawa
Szukamy w pospiechu kogoś z kim mozna podpisać kontrakt, żeby od razu "przykryc" news o odchodzacych Brożkach Jak to niby sprawnie klub dział, ledwo co sprzedani a tu prosze zastepstswo jest |
Cytat:
|
Lacina Traore wlasnie ogladalem filmik na weszło jak gra ,chciałbym mieć takiego napadziora:D Niestety tranfer w sferze marzeń:(:(
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Rcf9sDH21WE |
No to co z tą Wisełką ? Żal mi braci ale niech idą i promują ten klub ... Teraz liczę na porządne transfery chociaż, jakiegoś rep. afrykańskiego zespołu, Grosickiego, może Janote wypożyczyć, Białkowskiego, liczę na tych naszych nowych scoutów ale wątpię że porządni gracze bd chcieli przejść do naszego klubu ... ;/
|
JANOTE JANOTE JANOTE!
w końcu z Holandii, niech Stachu wykorzysta znajomości! |
A ja już kiedyś o nim pisałem. Etien Velikonja (ur. 26 grudnia 1988 w Šempeter pri Gorici) - piłkarz słoweński grający na pozycji napastnika. Mierzy 177 cm wzrostu, waży 72 kg.
Trochę wyższy od Messiego ;p Już kiedyś o nim właśnie pisałem, wtedy był chyba królem strzelców w swojej lidze i jak widać strzelanie bramek u niego pozostało. Dobrze byłoby się kimś takim zainteresować;) Tu trochę jego bramek: http://www.youtube.com/watch?v=ARJ0EjXLOhM&translated=1 |
Cytat:
|
Cytat:
Mamy uzupełnić luke po Pawle a nie ściągać drugiego Ćwielonga. @jendrus A ty co? Cupiał ci mówił że Wisła nie ma pieniędzy a on ma to w dupie czy tylko zaczynasz płakać? |
Janote , Cetnarskiego jak najbardziej . Jeden bardzo perspektywiczny i wyszkolony wg zachodniego systemu szkolenia , prezentuje się całkiem przyzwoicie , Centarski ma za to bardzo dobry przegląd pola , inteligencje boiskową. Ale mamy bardziej palące problemy na innych pozycjach. Traore jest poza zasięgiem , za niego w tej chwili Rumuni już mogą spokojnie krzyknąć 3,5-4mln euro.
|
z kasy za Brozkow dalbym jakies 800 tys za Sernasa + do tego Boguskiego w rozliczeniu zeby przebic oferte Lecha (mial jeden sezon dobrej wspolpracy z Brozkiem, teraz jak Pawel odszedl nie bedzie z niego juz zadnego pozytku szczeglnie z jego techniką użytkową)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl