![]() |
Gwoli przypomnienia dla wszystkich chętnych, już dziś (środa) spotkanie z piłkarzami, trenerami i zarządem Wisły Kraków.
Początek o 17 w klubie "Back to Track" (dawna "Jama") w starej hali Wisły. PS: Kto będzie miał na zbyciu worek słodyczy to niech przyniesie, całośc zostanie przeznaczona na akcję mikołajkową. PS2: A po spotkanu wszyscy do hali na bardzo ważny mecz Wisły w koszykarskiej Lidze Mistrzów (początek 19:30) |
Tak w sumie to z tej rundy zapamiętałem więcej dobrych zagrań Boukhariego, niż Garguły. (np. ekstra podanie do Brożka z Bełchatowem po którym był karny). Gdyby nie ta dupiana kondycja, to na prawdę piłkarz nietuzinkowy.
P.S. Nie to, żebym narzekał na Gargułe :) Z nim wygrywamy, z Boukharim nie wygrywaliśmy więc jest ok. |
Cytat:
|
No fakt, jak tak popatrzyć na ostatnie 4 wygrane mecze, i wskazać kogoś kto się najmniej wyróżnia i jest najbledszy, to wychodzi na to, że każdy miał dobre momenty, poza Gułą. Mam nadzieje, że w następnej rundzie "zaskoczy" stary, dobry Garguła.
|
Boukhari miażdży system, ale myślę że i tworzy "team spirit". Dlatego mam nadzieję, że Boukhari u nas zostanie po zakończonym sezonie i dalej będzie "miażdżył system" :-).
|
Ta 4 jak widać to najlepsi kumple. Wszędzie razem.
|
|
A za świąteczne paczki płaci klub czy piłkarze z własnej kieszeni?
|
Z tego co czytałem, to piłkarze zrobili zrzutę.
|
Fajna akcja i fajni ludzie! Na prawdę, szacuneczek. :)
|
żeby grali w połowie tak, jak są sympatyczni :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zrzutkę robiła całą drużyna..
Cytat:
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...1414768923.jpg
ciekawe czy te aspiryny to Dragan do Paczki czy dla siebie wziął :-D ogólnie podoba mi się to, że chłopaki robili te zakupy z uśmiechem i im to dawało satysfakcję, a nie z miną, że muszą coś robić. Tu ukłony dla Rafałka Boguskiego ;) |
Cytat:
Zresztą, dla wszystkich : jeśli ma ktoś końcowy gwizdek na Polonii (o ile sie nei myle ze to koncowy gwizdek) to zobaczcie na zachowanie Paljica... |
Wiślacy malarzami.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ateczne_banki/ |
Andraż widać się starał jak umiał najlepiej :)
|
Jak zwykle Boukhari musiał wymyślić coś aż za bardzo oryginalnego :rotfl:
|
a gdzie bańki od starej gwardii ?
Oczywiście, tyko Nordin zrobił bańkę Mistrz Polski |
No, i jak wrażenia po spotkaniu ?
moim zdaniem było super,fajna atmosfera, wszyscy zadowoleni ;) |
Zgadzam się - fajnie sympatycznie tylko mam jedno ale : otóż w momencie rozdawania autografów bliźniacy B, Boguś , Czarek , Guła, Tomas czy Erik jakoś tak szybko "wyparowali" . Wielki szacun za to dla Andy`ego i Osmana , którzy bardzo bardzo długo i cierpliwie rozdawali autografy i pozowali do zdjęć :)
reasumując - oby więcej takich spotkań! |
Ja to odbieram tak, że polscy piłkarze mają taki swój snobistyczny krąg, do któego ciężko się przedostać.Oni sami się odcinają od reszty i chyba jest im z tym dobrze. I nie mam tu na myśli tylko polskich gwiazd z WK.
Natomiast obcokrajowcy( pisze o naszych, nie interesuje sie innymi drużynami jak tam sie zachowują stranieri)to takie otwarte chłopaki chętni do róznych akcji czy udzielania się publicznego. |
Cytat:
|
Spotkanie bardzo pozytywne wrażenia pozostawiło :) Osman i Andy bardzo sympatyczne, uśmiechnięte chłopaki, z każdym pozowali do zdjęć ;) Nordi sypał żarcikami na lewo i prawo :D Kilka niezłych wejść po polsku ;)
Oby w przyszłości więcej takich spotkań. Bardzo fajna inicjatywa. P.S. Dla mnie gwoździem wieczoru był moment, kiedy wyszliśmy z klubu z kumplem i kierowaliśmy się w stronę Cichego Kącika przez drogę koło boiska bocznego. Przed nami szli do samochodu Andy z Osmanem. W pewnym momencie Andy wywinął orła na śniegu :D. Kupe śmiechu mieliśmy razem z nimi. :) |
|
Buahahahahah , to co Boukhari daje po berecie to nie wierze :D
|
Jak nazywa się wasz lekarz...
Brozio - doktor House :lol: |
Burliga ma przerąbane u trenera :D
|
Boukhari i tak miażdży :D
|
Boukhari jest dla mnie równie pozytywnym gościem, jak swego czasu Marek Penksa. Lubię takich wesołków, są potrzebni drużynie.
|
Cytat:
Dokladnie mam podobny "podzial :" niestety. Warto zauwazc na zdjeciach z jakis imprez charytatywnych ,z meczow ,z jakischs filmikow itd z przeciagu poczatku sezonu jak wyglada podejscie niektorych i jak sie zmienialo. Wszyscy zaczynali jakby niechetni do siebie i niezabardzo sie sie integrowac. Ale potem z czasem Pajlic,Boukhari ,Bunoza ,Cikos zaczeli sie "rozgrzewac" przez co atmosfera w samym zespole sie zmianiala.Juz nie musielismy tak czesto ogldac zmianierowanych grajkow "kochajacych "Wisle (Brozków.,Malelckiego) tylko widzilelismy obcokrajowców ktorzy cieszą sie po golach jak dzieci. To odmnilo choc troche atmosfere w tym zepole i pozwolila na wiekszy luz na i poza boiskiem. A Kirm?Czy jego lepsza gra spowodowana jest zwyzka formy czy tym ze ma luz psychiczny bo nie wydziera sie na niego taki Malecki ?? |
Cytat:
Mam nadzieję, że ostatnie spotkania, eventy, zbiórki są przejawem coraz lepszej atmosfery w klubie. |
Cytat:
To taki typ zawodnika, podobnie zresztą jak Mały - trzeba ich próbować lekko temperować ale lekko bo oni muszą mieć możliwość dryblingów, ryzykowania, strzałów.Inaczej to mamy Kirma i Małego z poprzedniej rundy.Pierwszego było stać na całą jedną asystę, drugiego na jednego gola i 3 asysty. Razem daje to 1 gol i 4 asysty, w tej rundzie mają 7 goli i 8 asyst a wcale nie grają rewelacyjnie |
Coach z dziewczyną:
http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...f778c67_g1.jpg Więcej na http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...a,id,t,tm.html |
Cytat:
|
|
Cytat:
couch-kanapa :-p |
Mistrz autopromocji :) Czapki z głów! Widzieliście kiedyś taką sesje ze Skorżą, albo Kasperczakiem? I jeszcze robi to dopiero jak już poukładał drużynę jako tako, a nie zamiast. Szacuneczek, jak to powiada Mirek Szymkowiak.
Uważam, że po zakończeniu przygody z Wisłą jako trener, powinien zacząć pracować w dziale marketingu :) |
Ale juz widac ze druzyna przewinela coachowi ich ulubiony lokal na rynku..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl