![]() |
dj_ibutti - pomyśl trochę, maci0s nie odpowiada za transfery i negocjacje- podal infa o Hristovie i Kasperczaku kiedy nikomu przez myśl nie przeszło ze moga przyjść.Dał info o rozmowach z drugim napastnikiem i to sie potwierdziło.Co Ty myślisz że tu Cupiał sie wpisuje żebyś miał jeszcze info o szczegółach negocjacji?Jak ci nie pasuje nie komentuj szkoda Twoich spalonych kalorii przy klepaniu w klawisze
Widze że ci bardziej pasuje forum na którym tylko są tylko tematy i posty w stylu " wg.mnie Cupiał powinien kupić, ja bym ustawił zespół tak czy siak, tego powinni wyrzucic a ten jest zajebisty etc.czyli rozmowy na poziomie przedszkola nie mające nic wspólnego z rzeczywistością |
Cytat:
|
Cytat:
ad 2. Tobie się jakoś nie trafia... ad 3. Nie odpowiadam za negocjacje!! Nie wiem do chol...y o co tam poszlo... Ale negocjacje były faktem i nawet Skorża temu nie zaprzeczał ad 4. A pisz nawet ze ITI nas odkupi... Naprawde nie zależy mi na Twoim zaufaniu... Ale nie neguj wszystkiego ad 5. Mam Ci podac imie i nazwisko? Moze pesel? Gośc jest przedstawicielem firmy , która robiła u nas na stadionie uszczelnienia, co jakiś czas mają spotkania z wykonawcą, szkolenia itd... Nie musze Ci chyba mówić, ze w ten sposob bardzo łatwo sie jest dowiedzieć co się dzieje w Polsce... Mówił jeszcze np o autostradzie A4..., o centrum kongresowym na Rondzie Grunwaldzkim ale to juz inny temat |
Myślę ,że nazwy poszczególnych trybun to najmniejszy problem w tym momencie.
Tak nawiasem mówiąc jest ktoś w stanie zrobić coś takiego jak na Legii ? http://www.youtube.com/watch?v=6KtP8kfi63M&feature=sub Z chęcią bym zobaczył nasze cudeńko z takiej perspektywy:) |
Co to jest to co zwisa na srodku C z dachu ? Czy to pozostalosc jakiegos rusztowania czy tam ma byc jakas tablica swietlna na przyklad ?
|
jeśli o to chodzi http://i40.tinypic.com/m8px1u.jpg
to się dopiero co obudziłeś? to wisi od paru tygodni.. telebim |
edit: info znalazłem na innym forum, nie przeglądająć poprzedniej strony tego tematu stąd mój błąd, gdyż nie było tam tego obrazka. :))
post do usunięcia |
Cytat:
Odpowiedź masz na obrazku :shock: |
W dodatku FraMat jest krewnym jednego ze współwłaścicieli tej ekipy - niejakiego Mata...
|
Cytat:
|
Cytat:
W drugim Twoim poście na forum który ma dwa krótkie zdania dwa razy napisałeś Wisła z małej litery , a zapewniam na całym forum nie znajdziesz trzeciego takiego przykładu. |
Cytat:
Nie mogę tego filmu znaleźć, ale pamiętam że model latający startował czy też lądował z parku Jordana. |
Cytat:
Nie żebym się czepiał, ale nie uważam tego za objaw _nie_bycia kibicem Wisły tylko raczej niechlujstwa. I każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, travaux również. Moim zdaniem porusza on ważną kwestię, gdyż wielu rodziców w trosce o uszy swoich dzieci po prostu nie zabierało ich na stadion. Bo jeśli nie trybuny to komentarze kolegów z rzędu wyżej i dziecko słucha czegoś takiego, a chyba żaden rodzic by sobie tego nie życzył. Teraz miejsce na stadionie będzie dla każdego, a wśród dzieci zabieranych na mecze mam nadzieję wyrośnie nowe pokolenie ABG. |
Cytat:
Nikomu nie zabraniam wyrażać swojego zdania , ale niech robi to jak należy tym bardziej że może poprawić swój błąd a tego nie robi. |
Offtop...
Fortuna Artur show: http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=2395 Riposta: http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=2406 :lol: |
Ten koleś ma ładnie nasrane w głowie. Jak czytam czasami wątek to mnie krew zalewa. Budują im typowy, nisko zadaszony kurnik, a ten wychwala ten stadionik w każdej wypowiedzi. A tego jego nawiązania do historii, Wawelu, Błoni itp mogą świadczyć o poważnych problemach z głową.
|
Cytat:
|
Tam jest sporo schizowcow. Kiedys czytalem ze stadion Cracovii bedzie stal na przecieciu linii miedzy Kopcem Kosciuszki, Rynkiem i Wawelem (nie wiem jak mu to wyszlo :lol: ) i w zwiazku z tym.... czakram wawelski bedzie wspoldzialal z (pisze z pamieci) tajemnica kopca i magia Rynku w zwiazku z tym bedzie to najlepiej naladowane energetyczne miejsce w Polsce. Brakuje mi ikonki zeby wyrazic to co pomyslalem czytajac to...
Co do fortuny, czasem mam wrazenie ze to wislak przebrany w chałat i robiacy im siare pod przykrywka "historyka/budowlanca". |
Miałem z nimi parę razy nie-przyjemność dyskutować na forum SSC. Wariat.
|
Cytat:
|
Cytat:
Myśle, że jest to typ gościa, który ma poważne problemy z własną osobowością. Zaczął kibicować pare lat temu, przed 30. Nagle będąc matematykiem próbuje udawać historyka. .......i takie bzdury, że szkoda go czytać. Na bank przed tym jak został nagle kibicem był ukrytym pedofilem albo obczajał teorie jak zbawić świat i wprowadzic nowy system FortArta. Przykre jest jedynie to, że część ludzi łyka jego historie z wikiparchów. |
Cytat:
Czy dobrze zrozumiałem ? |
Cytat:
:lol: :lol: :lol: o k*** tekst roku, leze i kiwcze najlejpiej naladowane energetycznie miejsce :lol: chyba buractwem :lol: |
Cytat:
|
Wiadomo już coś na temat dnia otwartego na stadionie? Do końca marca czasu już nie wiele..
|
Pisało już że dnia otwartego nie będzie w marcu.Być może w maju
|
Darku mam czysto teoretyczne i nieco laickie pytanie dotyczące hali.
Czy w sytuacji kiedy brakowałoby powiedzmy 30 milionów na dokończenie hali Wisły możemy rozpisać konkurs na sponsora tytularnego hali na okreś powiedzmy 10-15 lat dzięki, któremu otrzymalibysmy powiedzmy 10 milionów złotych i następnie wykorzystać te środki na budowę hali. Chodzi mi o takie zaoczne uzyskanie funduszy na budowę hali poprzez sprzedaż praw do bycia sponsorem tytularnym. Kolejne pytanie - Jakie jeszcze warunki musimy spełnić aby pieniądze na budowę zostały uruchomione czy jest to przekazanie terenu miastu oraz zapisanie funduszy w planie wieloletnim czy coś jeszcze? - Czy plan wieloletni uchwalają jedynie radni i czy może być on zmieniany niejako na bieżąco czy też są ścisłe terminy dotyczace planu wieloletniego? |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taka mała dygresja
swego czasu toczona była dyskusja o konkretnym modelu krzesełek tj czy będą składane czy nie. Na szczęście ponownie w ostatniej chwili, ale zdecydowano się na krzesełka składane. Zatem w tym małym detalu powiało optymizmem. Szczegóły dotyczące konkretnego modelu i firmy być może uda się przedstawić na dniach. Wtedy też zapewne informacja będzie nie w 95 a w 100 % pewna :) |
to nie jest dygresja. To jest świetna wiadomość :D
|
Jeśli w plotce o Polimexie jako operatorze stadionu jest jakieś ziarenko prawdy, to w sumie wybór krzesełek składanych to dla nich bardziej opłacalny ruch z punktu widzenia późniejszego utrzymania stadionu i ponoszenia mniejszych kosztów sprzątania.
|
plotka o której wspominasz i tak nie ma nic wspolnego z Polimeksem, bo Polimex wynajmowałby przestrzen komercyjna a nie trybuny od strony murawy
|
A jednaktrochę ma:-)
Model jeszce nie jest znany więc nie ma się co cieszyć |
Jeśli to prawda co piszecie o krzesełkach to jest to świetna nowina. Jeżeli tak się stanie to prawdopodobnie krzesełka z D i E będa do wymiany , może byłaby możliwość lobbować na rzecz czerwonych krzesełek z ewentualnymi niebieskimi akcentami i białymi w napisie oraz gwieździe ?
|
a jaki jest sens dawania składanych na D?
przeciez to młyn.. wiekszosc i tak stoi na nich.. zeby nie bylo tam zadnych to jeszcze mozna by pomyslec, ale wymieniac i wyrzucac w bloto sporo pieniedzy.. niech lepiej za ta kwote zadasza w 100% stadion bo te szpary w naroznikach sa dramatyczne i wlasnie takie wpadki szpeca wyglad stadionu,, a nie brak skladanych krzeselek, bo to najmniejszy problem |
Kuba, jeżeli zdecydowano się na krzesełka składane, to czy dotychczasowe krzesełka na trybunie D i E zostaną zmienione na składane? ;)
|
Fajna sprawa że krzesełka będą składane.
Wcale bym się nie zdziwił że będą takie same jak na Legii . Polimex zamawiając w tej samej firmie pewnie wynegocjuje dobrą cenę , w końcu razem to ok. 65t. A nie 32t . Mnie osobiście dużo bardziej podobają się te z Lubina , a te które będą u nich na głównej miękkie obicia z wyhaftowanym logo Zagłębia to już w ogóle. |
nie uwierze poki nie zobacze tych krzeselek, co do D i E zostawic te krzeselka takie jakie sa
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl