![]() |
No i przede wszystkim żeby cieszył się nie tylko ze swoich bramek ale również po trafieniach kolegów.
W ogóle to jakiś skandal że strzelali tylko Polacy.... |
Cytat:
Zwolak już nie jest parodystą, szrotem i wygłupem zaskrońca? |
Gdyby jeszcze Baenę i Alfaro można było zastąpić, brawoPolacy byliby w siódmym niebie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli pytasz o karnego to tutaj jest zgodność że Duda zawalił. Jaroch i Biedrzycki to oczywiście naturalni kandydaci. Fakt że w pierwszym składzie wyszedł Szot nie jest chyba przypadkiem. Może być tak że Duda ratował to co tamci odpuścili i spadło na niego. Pasowałoby do tej dwójki, krycie na radar to u nich norma. Często ten kto teoretycznie spowodował karnego jest najmniej winny. |
Cytat:
|
Przepraszam, czy wskazujemy winnych akcji w meczu, którego nie widzieliśmy? To jakiś absurd
|
Były takie czasy kiedy mecze się słuchało, albo czytało relacje, więc nie bądź śmieszny.
Cytat:
A tym, którzy w sierpniu i wrześniu biadolili porcja bluzgów. Potwierdź czy przyjąłeś :) |
Nawet głupkowi uda się raz na jakiś czas coś mądrego powiedzieć. To nie ma co brandzlować kolby, bo to nie jest reguła .
Potwierdź czy przyjąłeś. :D |
Po ilu minutach / meczach obstawiacie czerwoną dla Biedrzyckiego lub zawalenie bramki?
Cytat:
|
Cytat:
Nie udawaj głupszego niż jesteś. |
Cytat:
To co naptawdę napisałem: że możliwe że Duda nie był tak naprawdę winny, tylko próbował ratować sytuację. To że niby zawalili Jaroch i Biedrzycki napisał Karherop. Odpowiedziałem, że jedno nie wyklucza drugiego i interwencja Dudy mogła być wynikiem błędu tego duetu. W sensie - istnieje kożliwość że obie relacje są niesprzeczne. Winę przypisano Dudzie ale realnie zawalił ktoś inny. Prawdy nie znam i niczego nie zakładam - to Twoja bezpodstawna nadinterpretacja A teraz - idioto - wskaż niby gdzie twierdzę że to wersja którą przyjmuję. Że niby domyślam się przebiegu akcji po relacji na tt, SB i wisłaportal? Otóż - nie wynika to z mojej odpowiedzi na post Karheropa. Jest to Twoja chamska i nieudolna manipulacja wynikająca ze złej woli, żałosna próba przedstawienia mnie jako mitomana albo kogoś niespełna rozumu. To, albo nie jesteś w stanie zrozumieć kilku prostych zdań. Dlaczego się sam krzywdzisz i to publicznie, skoro nie rozumiesz tego co czytasz? Ja gdybym był tak ograniczony to bym tego nie eksponował. Chodzi o to że mnie nie lubisz? Że wielokrotnie Cię ośmieszyłem? Zastanawia mnie Twoja postawa. P.S. Ja rozumiem że wszystko co napiszę może zostać złośliwie zmanipulowane, takie jest życie, ale trzymajmy jakiś poziom... P.S. 2 Jeszcze prościej, bo Witalis nie zajarzy: 1) Karherop zapytał czy widziałem, bo on czytał że to Biedrzycki i Jaroch zawalili (w domyśle, ponieważ obaj raczej nie sfaulowali w tym samym momencie, raczej dopuścili do sytuacji) 2) ja - wp i relacja na sb twierdzą że to Duda, ale obie relacje są niesprzeczne i podaję przykład dlaczego 3) Witalis, wiedziony negatywnymi emocjami próbuje przekręcić moją wypowiedź w sposób obraźliwy dla mojej inteligencji To tak gdybyś chciał to ciągnąć. Oszczędź sobie tego. |
Naprawdę można darować sobie używanie słów jak: " ludźmi ograniczonymi intelektualnie", "idioto", "chamska i nieudolna manipulacja", "gdybym był tak ograniczony".
Waga przekazu od tego nie rośnie, a rzekłbym, że nawet maleje. |
Cytat:
Mogłem sobie darować. |
Cytat:
|
Cytat:
QUOTE=Drozd;1642390]Brandzlują to się płaczki za każdym razem jak Wiśle nie idzie, prześcigają się w biadoleniu, a jak się okazuje tak jak z Mikulcem czy Zwolakiem to uszy po sobie i teorie o regułach. Śmichu warte :).[/QUOTE] Czekaj to mówisz, że ten płacz jest śmiechu warty. To ja ci napiszę, 1)nasz prezes z Wisłą gowno osiągnął, zadłużając go prawie jak cwelke (tylko że ich właściciel ma kasę nasz jest biedakiem) i gdzie są oni a gdzie my. 2) jest skłócony ze wszystkimi i wszędzie widzi podstęp i każdy czycha na nasz klub 3) poucza innych jak należy robić samemu niewiele a wzasadzie to nic nie dokonując. No jedynie to udało mu się spaść z hukiem z eklapy. 4) gość jest mocno toksyczny A wisienką na torcie jest to ,że ten kołek się tym wszystkim chwali . Ba znajduje takich jak ty opatulonych folią aluminiową łykających każde jego słowo jak guru sekty Ja Tobie dobrze radzę albo zmień lekarza albo bież połowę przepisanej dawki A weryfikacja to przyjdzie jak ruszy liga . Wiec już się nie brandzluj jeszcze musisz trochę poczekać |
Wczorajszy mecz z Hutnikiem podobny do tego, co Wisła gra w lidze. Taktyka na udo.
Albo się.udo albo się nie udo, przy czym najczęściej się nie udaje. Dużo niedokładności, dużo prostych strat. Tutaj naprawdę nic się nie zmienia. Podobnie jak fakt, że zaczyna się runda a Fazlagic łapie "drobny uraz" który następnie wyłącza go z gry do czerwca:) |
Cytat:
Głuptoku... |
Cytat:
|
Zwichnięta moszna, typowy uraz dla tej pory roku.
Co za różnica co mu się stało, grać i tak nie będzie, a przynajmniej nie będzie w....iać reszty swoją obecnością na treningach :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ile byś inwektyw nie dodał, wilczku, jakbyś się nie rzucał, to pieprzyłeś trzy po trzy w tym swoim typowym poniżającym innych stylu, a jak ktoś na to zwrócił uwagę, dostałeś amoku. Jest to żenujące, a tolerowanie tego rynsztoka przez moderację i niektórych użytkowników wystawia najgorsze świadectwo. |
Obstawiam Dudę jako objawienie kolejnej rundy.
Chłop się spalał psychiczne, bo nie potrafił gola strzelić i obstawiam, że siedziało mu to z tyłu głowy i nie potrafił pokazać pełni potencjału. Teraz dwa gole w dwóch ostatnich meczach sprawią, że będzie lekki jak balonik. Oczywiście to taki zwyczajny strzał na pałę, może się okazać że nic z tego nie będzie, ale mam przeczucie, że to będzie jego najlepsza runda. Szczególnie pod względem liczb. |
Cytat:
Dobrze by było żeby szybko złapał jająś bramkę albo asystę. |
Marco Poletanović na badaniach medycznych.
|
Klub za to wyleczył sie z informowania o nich na najblizsze 3 okienka.
Duże wzmocnienie. Niezmienie mnie cieszy jego powrot. |
Cytat:
Poletanović na pewno przynajmniej gra na tej pozycji co trzeba. |
Będę nudny do urzygu ale jeszcze na prawą obronę trzeba. A, no i najpierw tego poletanovicia podpiszmy, żeby nie skończyło się jak przy legendarnych transferach z Rumunii
|
Cytat:
Mamy jednego defensywnego pomocnika w kadrze a KUPUJEMY Sukiennickiego, przedłużamy Łasickiego, Talara i Brodę bo takie ma właściciel widzimisię a potem okazuje się że brak pieniędzy. Totalny burdel, zero myślenia o konsekwencjach poszczególnych ruchów. Realnie będzie tylko Poletanović, o ile w ogóle ktokolwiek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepszy taki Poletanović, niż nic.
Szkoda tej wyrwy na prawej obronie, gdzie mamy schyłkowego Jarocha i Szota w bliżej nieokreślonej formie (chociaż on nawet w formie jest w stanie odjebać taką akcję, że zęby wypadają). Trzeba będzie grać wg. zasady: tracimy trzy, to strzelamy pięć. |
Cytat:
A nie, czekaj. Najwyżej dozna kontuzji, wtedy Szefito na pewno go nie zostawi. |
Środkowy obrońca jest nierealny, skoro mamy Urygę i Biedrzyckiego, ale na boku obrony nie ma tłoku, a tam potrzebujemy bardzo wzmocnienia. Jaroch na ławkę, ktoś na poziomie Mikulca do pierwszego składu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: czerwiec 2025. No ale jak złapie kontuzję to przecież nie zostawimy go na lodzie... Magiczny będzie czerwiec 2026 (o ile dotrzymamy). Kontrakty kończą się wtedy m.in. Fazlagiciowi, Talarowi, Starzyńskiemu i Brodzie. Enisa bym z buta podpisał na kolejne pięć, raz że to już legenda a po drugie - chłop non stop kontuzjowany. |
Sparing z Banikiem II 1-1, łaskawie wynik podali.
Jedyne co ważne w tym meczu to fakt że Poletanovicia nie było nawet na ławce, ewidentnie kłamano o tym jak poważna jest jego kontuzja żeby nie drażnić kibiców. Bajeczki o treningach Jopa sobie darujmy, jesteśmy w dupie. |
Ktoś mi wyjaśni jaki jest sens organizowania obozu jeśli jest tam jakaś totalna zbieranina tych co jeszcze nie uciekli i szrotu z rezerw?
|
Cytat:
Po drugie - wobec coraz większej katastrofy finansowej nie spodziewam się istotnych wzmocnień. Oczywiście jakieś transfery "na sztukę" będą ale wbrew pozorom wydaje mi się, że na ten obóz wyjeżdża trzon drużyny, która będzie grała na jesień (oczywiście pomijając Rodado). Np. jeżeli prawdą jest, że Biedrzycki i Kutwa nadal nie są zdolni do normalnych treningów to taki Woś z rezerw będzie odgrywał istotną rolę w pierwszej drużynie, zwłaszcza wobec historii zdrowotnej Łasickiego. Ziarko to będzie zmiennik Krzyżanowskiego. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl