![]() |
Jak Śląsk i Lechia dziś wygrają, to spodziewam się najazdu Braci z Wrocławia na nasz stadion i komplet w niedzielę;)
|
myślę że ludzi z Wrocławia będzie około 8-10tys:)
|
Będzie feta na rynku!! Kupować bilety :)
|
mam takie pytanie nie chodze na narozniki tylko zawsze na g , ale mam takie pytanie z którego sektora na narozniku widac najlepiej miejsce bo chce widzieć mecz i dopingowac naszych przyjaciół
|
Cytat:
A znajomi ostatnio mówili, ze parter tez jest Ok. |
Jedynie dla pokazania jak strasznie założenia co do frekwencji są nierealne wskaże wam tą kolejkę . Ogólem było prawie 93.000 widzów na 8 stadionach. Wynik byłby lepszy o parenascie tysięcy gdyby mecz Gornika z Wisłą odbył się w Krakowie ;-). Ale do rzeczy. Srednio wyszo po ok. 11.580 widzów na mecz. W takim ukłądzie wynik 15-22 tysięcy na Wiśle jest wręcz fantastyczny. A chyba tylko na meczu ŁKSem i Zagłębiem Lubin było mniej niż 15.000. Także nie ma co narzekać.
|
Jak sytuacja z biletami kupie jeszcze na c lub g?
|
OczywiŚcie, Że kupisz! Nie byŁo komunikatu, Że nie ma biletÓw
|
Czy to prawda, że w Krakowie zostanie utworzona specjalna kasa dla kibiców Śląska, gdzie bez wyrabiabia karty kibica będzie można kupić bilet? Znalazłem takie info na FanŚląsku, może coś wiecie?
|
Cytat:
Zagłębie 12 825 Lechia 13 550 GKS 11 280 Ruch 16 280 Jaga 15 323 TSP 13 620 Górnik 15 830 Widzew 14 830 Polonia 13 020 srednia: 14 062 Ilość kibiców R22 w rundzie wiosennej: Korona 13 550 Lech 21 046 Legia 24 010 ŁKS 15 019 derby 23 215 Śląsk ???? średnia: 19 368 średnia po 14/15 spotkań :15 949 liczby za 90minut.pl |
kupię bilet na c/g przed meczem czy raczej mam się nastawić na wizytę w krk? :D
|
Kupić może i kupisz ale na mecz wejdziesz pewnie koło 30 minuty.
|
Bez przesady, jak przyjedzie wcześniej (2-3 h) to spokojnie zdąży na pierwszy gwizdek.
|
a pół godziny przed derbami zero kolejek , myślałem nawet że bilety się skończyły ale gdzie tam - nie po 50 zeta!
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Takie srednie, jak nie lepsze to mielismy przy starym stadionie tj z poludniowa i polnocna, i starym wzdluz boiska. Wtedy pojemnosc 21 tys byla, i na wielu meczach bylo 18-21 tys.. Przyzwoita srednia jak dla nas to ok 25 tys, a spokojnie jestem potencjal na komplet. Ale to dluzsza rozmowa dlaczego komplet mozna miec (i to nie jest kwestia cen) |
Cytat:
|
Jak tam bilety schodzą na jutrzejszy mecz?
|
Śląsk sprzedał juz wszystko co dostał czyli 3600 i starają sie o nastepną pulę ;) Stawiam ze ich z 8k przyjedzie
|
Cytat:
1600 tak jak dla gosci, i dodatkowe 2 tysiące :p |
a tak, zwracam honor :D
|
kolejne 1164 biletów do sprzedaży we Wrocławiu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ibicow_slaska/ |
Cytat:
|
Gdyby cena biletow byla nizsza i nasz dzial marketingowy cos robil sensownego ,do tego gdyby nie grali padaki i mieli bysmz lepszy sklad to mzsle ze frekfencja byla by na poziomie co najmniej 20 tysiecy lub wyzsza
|
Pytanie do zorientowanych: jest jutro szansa na pobicie rekordu frekwencji, czyli 24k z Polonią na koniec ubiegłego sezonu? Ze Śląska będzie co najmniej 4700 osób, a wiadomo że jeszcze jutro dokupią.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Da się jakoś kupić przez net bilety na jutrzejszy mecz ze Śląskiem? W ogole są jeszcze na C albo G ? Mieszkam za Tarnowem i niechce w ciemno jechać ;)
|
Cytat:
|
Bilety na Wisłę przez net? Dobry żart. :)
Są jeszcze bilety, nawet jak jutro nie kupisz na C albo G, to zostają narożniki (i oczywiście reszta stadionu). |
Nie liczyłbym na tanie wejsciówki przed meczem, Śląsk dostał jedne z najtanszych wejsciówek ponad połowe G i jeden naroznik B prawie cały, zostały wiec tanie wejsciówki tylko na C i D których zapewne duzo niema i jestem całkowicie pewien ze około południa bedą zjawiac sie Wrocławianie którzy nie nabyli biletów u siebie i bedą wykupywac co bedzie i spodziewam sie ich dodatkowo 3-4 tysiące
|
Dzisiaj Strefa Kibica tylko do 16, czy może jest otwarta dłużej? Dzięki za info.
|
wie ktos jak sytuacja z biletami na C ? ile zostało tak pi razy drzwi? kupie jutro kolo godziny 12 czy moze ma ktos informacje ze została koncowka ?
|
Na C zostało 500 biletów.
|
Cytat:
|
Do wszystkich co pisza ze nizsze ceny sprawia ze gwaltownie podskoczy nam frekwencja: parchy mialy bilety po kilka złotych a i tak frekwencja im znaczaco nie wzrosla.
Kto na Wisle przychodzi regularnie temu cena niestrasza. Komu sie nie chce wcale albo go to nie interesuje to i bilety po 1zł nie sprawia zeby do nas zawital. Pula ludzi na ktorych bilet tanszy o 10-2p zł (zaleznie od sektoru) to suma decydujaca jest moim zdaniem znikomy. Frekwencje moglaby poprawic sprzedaz przez internet (zwlaszcza dla ludzi mieszkajaych po za Krakowem) oraz jakies promocyjne akcje w szkolach gdzie na mecz przychodzi wieksza grupa. |
Cytat:
Nie zauważasz istotnej różnicy. Ja pisałem ile biletów poszło, a nie ile będzie na meczu (nie jestem prorokiem). Zresztą jeśli byłeś to widziałeś, że przed meczem nie było znacznych kolejek do kas. Ci ludzie którzy chcieli iść zazwyczaj kupili bilety wcześniej. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl