![]() |
Brest, Cean i Schalke
|
Ja dziś 7 singli.
Wisła Odra Schalke no i powoli rusza bejsbol wiec zająłem sie tym. Boston Red Sox New York Yankees Kansas City Royals Oakland Athletics |
Mnie wczoraj Ben Afra załatwił w 90 minucie - dziś tylko zostały 2 tasiemce za dychę;)
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak w ogóle to jestem za Milanem :P |
Cytat:
|
CSKA Moskva - Amkar 1
NK Zagreb - Varteks 1 Jagiellonia Bialystok - Wisla Krakow 2 Schalke 04 - VfB Stuttgart 12 Catania - FC Internazionale 2 Twente - ADO Den Haag 1 Jak narazie fajnie jest kurcze balem się tego CSKA bo dopiero w 90 strzelili |
Dziś ostatni raz zagrałem na drużyne piłkarską Wisłę Kraków. Macie jakiś pewny typ na noc?
|
No i ciotunie zjebały mi ako 29
|
CAtania :)
Wisłe na szczescie podparłem remisem |
Jednak muszę Ci Dudi zwrócić honor :)
Eh, po pierwszych 10 min myślałem, że Wisła to wygra, ale skończyło sie jak zwykle... A Inter, jak to Dudi napisał... cipeczki |
No i coś mi się wydaje że moje wszystkie cipeczki czyli Wisła,Inter i Real nie zdobędą mistrzostwa z taką grą:|
Na noc Schiavone-Date Krumm 2-0 dokładny wynik Żeby się nie okazało że ta komisja hazardowa do Krakowa przyjechała w sprawie Dudiego i jego szemranych interesów z Diabłem ... |
Nie ma bata - pan Dudi zaprzedał dusze diabłu:P
|
Pan Dudi szacun, jeden z lepszych szpeców od buka jeśli patrzeć na jego typy.
|
Cytat:
Bóg nas nie chce, a diabeł się nas boi. ;) Jestem lekko nadupcony plus w****iony, bo wszyscy pojechali na mecz, tylko ja ****a muszę iść jutro do roboty i musiałem oglądać w knajpie. Poszedł kupon na New Jersey i Atlantę (NHL). |
To zobaczymy co wejdzie z tego NHL, bo ja gram na Penguins i Rangers :D
|
Monaco - Żyrondyści 2
Warta - Widzew 2 Slask - Lechia 1x |
Cytat:
Edit: Zagrałem Tottenham i BVB. |
Na dziś:
Samara-Zenit 2 Dynamo-Poltava 1 Videoton-Papa 1 Getafe-Mallorca 1 Nancy-Boulogne 1 |
Cytat:
|
Cytat:
|
ode mnie dubel na słowacja: Banska Bystrzyca + Slovan Bratysława. kurs łączny ok 2,00 w zaleznosci od buka :p
|
Panowie a co powiecie na
Cracovia-Korona 1 DNB , po kursie 1.60 za grubszą kasę?? |
Cytat:
Oprócz tego, co wpisałem w poprzednim poście puściłem taki kupon, który raczej jest ciekawostką, niż rzeczą wartą naśladowania ;) 1. Sevilla - Deportivo La Coruña 1.65 2010-03-13 22:00 Piłka Nożna - Hiszpańska Primera Division Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:1 2. Birmingham - Everton 4.20 2010-03-13 16:00 Piłka Nożna - FA Premiership Margines zwycięstwa , Stawiasz na:Remis z bramkami 3. Polonia Warszawa - Ruch Chorzow 2.10 2010-03-13 17:00 Piłka Nożna - - PL - Polska Ekstraklasa Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:1 4. Slask Wroclaw - Lechia Gdansk 3.00 2010-03-13 19:15 Piłka Nożna - - PL - Polska Ekstraklasa Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:X |
no ,no , rozumuję, że to druzuna na C ma wygrać ?? a co to wgl jeeest DNB skrót ?
|
międzynarodowe closed forum:
http://www.eurobookie.fora.pl/ Bayern Alzenau - Karlsruher (Am) Typ:Bayern Alzenau Kurs:4.62 5Dimes 10/10 Mecz o godz:14:00 Germany --> Regional liga South 3for3: GERMANY: 3. Liga Offenbach - Regensburg TIP : x kurs: 4.00 3/10 Paksi SE vs. Vasas typ:1 kurs:2,10 Interwetten stawka:5/10 |
Leci kurs w dół na ten mecz Alzenau,może warto się za 50 zł skusić:)
|
Cytat:
|
jeśli ktoś lubi szaleć z kursami, to polecam
MKS Kluczbork - Sandecja Nowy Sącz 2 @ 2.45 Warta Poznań - Widzew Łódź 2 @ 2.10 Znicz Pruszków - Podbeskidzie 2 @ 2.65 (mecz w niedzielę) bet-at-home |
Wyczytałem właśnie w swoim horoskopie "przybędzie ci sporo złotych monet w kieszeni i okrągłej sumki na koncie" :p
także na dziś 1. Napoli - Fiorentina obie strzela Borussia M - Wolfsburg obie strzela Sevilla - Deportivo obie strzela 2. Dortmunt, Polonia W. plus jeszcze mocarz na czuja, ale to raczej nie ma ma się co chwalić... mam nadzieje, że nie będzie to dźwięk miedzianych monet, a na koncie okrągłą sumką nie będzie 0 :foch: Cytat:
cóż jak typ już w większości buków wycofany.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl