Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

jendrus 10.01.2020 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wściekłe pięści węża (Post 1549162)
Poprzedni prezes TSu, to też poprzedni prezes SA. Dlaczego więc TS jest winny wg Ciebie, a SA już nie?

Bo moim zdaniem winni są Dukat i Sarapata, a nie TS.

Wisłocki był w zurychu. On przygotował umowe. Sam to przyznał. Wiedział co tam jest i co się kroi.tak samo odpowiada za szkody wizerunkowe Wisły jak Marzenka i Dukat.
Do tego jeszze brak certyfikatu gdzie to on ma zwierzchnictwo nad swoimi praconikami. Śmiech na sali. Narobił syfu i został prezesem TS i dalej robi syf i zament.

bódyń 11.01.2020 19:12

Legendarny inwestor Vanna Ly jak sie pojawil to TS sprzedawal Wisle bez zajakniecia.
Malo znana postac w Polsce jak Blaszczykowski no to nic pewnego , moze oszust?? Lepiej wydziwiac.

bardziej zgodnie z tematem
Ze niby Holownia ze Slaska w Wisle
https://transfery.info/aktualnosci/m...-krakow/132417

Szneka 11.01.2020 21:13

Jeśli Hołownia trafi do nas to pożegnamy Grabowskiego. 21 lat czyli jeszcze Hołownia jest młodzieżowcem?

1q2 11.01.2020 21:50

Słabo to wygląda, patrząc na doniesienia mediów, boje się że tylko cud nas uratuje...Za mało pesos, brak rozeznania, za tydzień pierwszy z jedynie 4 sparringów. No cóż, wypada jedynie kupić karnet bo cholera wie co będzie po zakończeniu sezonu.

wolfy 12.01.2020 16:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1549202)
Słabo to wygląda, patrząc na doniesienia mediów, boje się że tylko cud nas uratuje...Za mało pesos, brak rozeznania, za tydzień pierwszy z jedynie 4 sparringów. No cóż, wypada jedynie kupić karnet bo cholera wie co będzie po zakończeniu sezonu.

Jest bardzo źle, ale cyrk z TS uniemożliwia jakiekolwiek inne działania. Nie można dołożyć własnej kasy, bo TS jest właścicielem i uj wie co planują (o ile cokolwiek planują), sponsorzy tą patologię omijają szerokim łukiem...

Napisałem że bez sensownych wzmocnień raczej się nie utrzymany, nie ma sensownych wzmocnień. Pozostaje liczyć na cud.

gizmowisla 12.01.2020 20:42

po prostu z TSem spadamy z ligi - jesli nie teraz to za rok

czaro 12.01.2020 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1549229)
Jest bardzo źle, ale cyrk z TS uniemożliwia jakiekolwiek inne działania. Nie można dołożyć własnej kasy, bo TS jest właścicielem i uj wie co planują (o ile cokolwiek planują), sponsorzy tą patologię omijają szerokim łukiem...

Napisałem że bez sensownych wzmocnień raczej się nie utrzymany, nie ma sensownych wzmocnień. Pozostaje liczyć na cud.

Nie wiem, czy BJK dokapitalizowaliby spółkę, aby zrobić 1-2 dobre transfery - pewnie nie. Wiem, że na pewno nie zrobią tego, dopóki nie przejmą klubu i że nie zrobi też tego TS.

MaLk 12.01.2020 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1549238)
Nie wiem, czy BJK dokapitalizowaliby spółkę, aby zrobić 1-2 dobre transfery - pewnie nie. Wiem, że na pewno nie zrobią tego, dopóki nie przejmą klubu i że nie zrobi też tego TS.

Nikt nie dokapitalizuje tej spółki i nikt jej nie przejmie dopóki nie nastąpi CAŁKOWITE odcięcie jej JAKICHKOLWIEK relacji z TS.

Stąd zresztą zapewne takie parcie BJK na "propozycje nie do odrzucenia". Do momentu zlikwidowania wszelkich, nawet choćby iluzorycznych i śladowych, "punktów wspólnych" z TS, spółka będzie skazana tylko i wyłącznie na siebie. Także w kwestii transferów.

wolfy 12.01.2020 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1549240)
Nikt nie dokapitalizuje tej spółki i nikt jej nie przejmie dopóki nie nastąpi CAŁKOWITE odcięcie jej JAKICHKOLWIEK relacji z TS.

Stąd zresztą zapewne takie parcie BJK na "propozycje nie do odrzucenia". Do momentu zlikwidowania wszelkich, nawet choćby iluzorycznych i śladowych, "punktów wspólnych" z TS, spółka będzie skazana tylko i wyłącznie na siebie. Także w kwestii transferów.

Co jest oczywiste dla mnie, dla Ciebie, dla wielu innych osób, ale "starej gwardii" związanej z TS w ten czy inny sposób - nie. Wczoraj na sb próbowałem wytłumaczyć serek.c2 dlaczego nie można pozwolić na szkółke "dla mniej zdolnych dzieciaczków" pod skrzydłami TS - jak do ściany.

Królewski powiedział że tak samo wyglądała rozmowa z TS.
- Zgadzacie się?
- Nie.
- Macie alternatywny plan?
- Nie.

Nikt normalny nie będzie tego ciągnął w nieskończoność...

I to mnie martwi bardziej niż nasze szanse na utrzymanie, bo tu chłopaki może dadzą radę samym zaangażowaniem (a tego nie brakowało). Będzie trudno, nie sądzę żeby jakiś Tupta bardzo się wykazał (nie mam nic przeciwko, ale po prostu nie wierzę) ale może Paweł będzie zdrowy a Zdybowicz pokaże się z dobrej strony. Widząc jednak roszczeniowe podejście i nierealne postulaty TS - nie widzę opcji. Bardzo możliwe że to TS zgasi światło, z cichym poparciem trybun i kumatych, bo nie będzie im jakiś "Binarny" czy "Żeglarz" rządził.

gizmowisla 12.01.2020 21:46

malk - Ts nie jest w stanie zrobic nic - to banda nieudacznikow ktrozy przez rok siedza na garnuszku i poswieceniu sie ludzi JBK , Oni tego nigdy nie odpuszcza , ,zaluje tylko ze TRIO dalo tym nieudacznikow ro k - a nie np pol roku - zeby TS sam zaczal kolejny sezon , jesli sie utrzymaja wogole , bo szcfzerze nie daje na to duzych szans

czaro 12.01.2020 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1549240)

Przecież ja to właśnie napisałem?

MaLk 12.01.2020 22:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1549244)
Przecież ja to właśnie napisałem?

Kurde, weź zrozum wreszcie, że nie każdy wpis na forum cytujący Twoją wypowiedź musi mieć charakter zaprzeczenia. Można po prostu pociągnąć temat :D

pepe72 12.01.2020 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gizmowisla (Post 1549242)
malk - Ts nie jest w stanie zrobic nic - to banda nieudacznikow ktrozy przez rok siedza na garnuszku i poswieceniu sie ludzi JBK , Oni tego nigdy nie odpuszcza , ,zaluje tylko ze TRIO dalo tym nieudacznikow ro k - a nie np pol roku - zeby TS sam zaczal kolejny sezon , jesli sie utrzymaja wogole , bo szcfzerze nie daje na to duzych szans

Może liczą na prokuraturę i TV. Choć teraz to już tak medialnie nie będzie.

czaro 12.01.2020 23:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1549245)
Kurde, weź zrozum wreszcie, że nie każdy wpis na forum cytujący Twoją wypowiedź musi mieć charakter zaprzeczenia. Można po prostu pociągnąć temat :D

Sorry, ale masz ten swój mentorski styl i czasem tak to odbieram.

Pozdrawiam ;)

Karherop 13.01.2020 12:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1549229)

Pomijając że zgadzam się z oceną sytuacji TS-SA, to na dzień dzisiejszy nie ma sensu oceniać czy sie wzmocnimy czy w ogóle transferów bo do żadnych jeszcze nie doszło.
Co nie znaczy że żadnych nie będzie. Bez sensu jest ocena przed finalizacja rozmów.

Kto daje sobie uciąć rękę za to że nie ma żadnych rozmów poza tymi które wyciekły do mediów? Myślicie że Obi lub Dawid Błaszczykowski dzwonią do Bialonskiego i się chwała: "hej Michał Napisz że Kowalskim jesteśmy zainteresowani"?

Ja jestem spokojny, że kadra będzie mocniejsza niż na jesień, lepiej przygotowana fizycznie (gorzej się nie da), a w utrzymanie również wierzę.
Nawet jeśli dojdą do nas tylko Zukov, Peszko, Tupta, Cholewiak to kadra będzie mocniejsza. A i nie wierzę że na tym ruchy kadrowe się skończą.

_ukoL 13.01.2020 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1549252)
Nawet jeśli dojdą do nas tylko Zukov, Peszko, Tupta, Cholewiak to kadra będzie mocniejsza. A i nie wierzę że na tym ruchy kadrowe się skończą.

Cholewiak poszedł do Legii. O Hołownię chyba chodziło?

Karherop 13.01.2020 13:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _ukoL (Post 1549253)
Cholewiak poszedł do Legii. O Hołownię chyba chodziło?

Tak, mój błąd.

Dodam jeszcze P.S. Że transfery lubią ciszę, a wedle większości kibiców (głównie na tt, w internecie), jeśli do mediów nie wyciekają żadne informacje, tzn że zarząd, scouting, dział sportowy leżą do góry brzuchem i w tematach transferowych nic się nie dzieje. Co okienko się to powtarza i zawsze to samo larum. (i nie piję tu personalnie do nikogo). To nie Barcelona, gdzie w interesie klubu jest aby o każdym kroku klubu pisały media na całym świecie.

Adrio 13.01.2020 18:12

TT to jest stan umysłu, tam jest rzeźnia i 0 konstruktywnej dyskusji :D Tak jak wyżej, wydaje mi się, że to że nie słyszymy nic o transferach jest na plus, jeżeli było mówione o wzmocnieniu zespołu przez prezesa, trójkę rządzącą(nawet Jarek na TT dzisiaj coś napomknął o transferach) czy trenera to myślę, że te faktycznie będą.

Już sam Żukow powinien być wzmocnieniem środka pola, do tego przynajmniej 2 wartościowe transfery do obrony i ataku i można uznać że kadra będzie skompletowana(nie liczę Peszki oraz Hołowni którzy niby mają być u nas w tym tygodniu)

Wydaje mi się, że najważniejsze to dopiąć transfery w tym tygodniu przed wylotem na zgrupowanie i chyba wszyscy w klubie o tym wiedzą.

Cycu 14.01.2020 14:24

To okienko transferowe w naszym wykonaniu wygląda jak na razie słabo, a jest najważniejsze od kilkudziesięciu lat, bo walczymy o utrzymanie. Kadra jest wąska co było widać w poprzedniej rundzie, przyjdą kontuzje, kartki i co zrobimy?

Szkoda Peszko, bo gwarantował pewny poziom, umiejętności i doświadczenie, które jest nam potrzebne w walce o utrzymanie.

Młokosów to można ogrywać jak ma się zapewniony pewny ligowy byt, a my jesteśmy w innym miejscu, To nie czas na eksperymenty i ściąganie młodych.

Nadal brakuje napastnika i obrońcy. Kadra powinna być już w komplecie- zamknięta przed zgrupowaniem, bo potem znowu będą narzekania, że ktoś się nie zaaklimatyzował, odstaje fizycznie czy nie ma zgrania z resztą drużyny.

Karherop 14.01.2020 15:45

To okienko w gwoli ścisłości nie jest jeszcze otwarte.

1q2 14.01.2020 20:59

No ale nie wygląda to za ciekawie.Obawiam się że posilimy się szrotem, chłopaki nie pójdą va banque, do tego ostatnie 6 pkt w 2 meczach może zafałszować naszą sytuacje kadrową.
Obym się mylił, ale wystarczy spojrzeć w tabelę by zobaczyć że kandydatów do spadku jest nie wielu więcej niż miejsc spadkowych.

s1mone 14.01.2020 21:39

Rly???

Zimowe okienko transferowe jest otwarte do bodajże 2 marca, a tu już lament 14 stycznia, że jest najgorsze lub słabe??

Idźcie sobie kupcie jakąś grę, książkę, film, serial. Wysłałbym Was na sanki ale pogoda wybitnie nie sprzyja.

sl@y 14.01.2020 21:47

No ale wiesz, Skowronek im obiecał w zeszłym tygodniu napastnika.....no i nima

kolarz90 14.01.2020 22:13

Spoko, oby tylko 2 marca nie było już za późno

s1mone 14.01.2020 22:35

I kolejny oderwany od rzeczywistości komentarz.

Powiem dosadnie : nawet za Cupiała nie widziałem całkowicie skompletowanej kadry na dzień 14 stycznia.
Sorry, ale ni chuja. Nie mamy ani dużej kasy, ani mocnej pozycji negocjacyjnej - spodziewam się transferów JAK ZWYKLE w trakcie trwania obozu lub nawet po nim. NORMALKA.

Darujcie sobie te durne komentarze tak wcześnie.

Cycu 15.01.2020 00:42

Głupotą to jest czekanie na transfer do ostatniej chwili.

bridgeburner 15.01.2020 10:01

Moim zdaniem transfery Tupty i Hołownii mocno pocieszające
Oznaczają bowiem, że po ewentualnym spadku przystąpimy do rozgrywek 1 ligi, skoro już teraz robimy transfery pod tym kątem ;)

Cycu 15.01.2020 10:16

Miga napisał, że Peszko trafi do Wisły, ale Płock:

https://sport.tvp.pl/46192022/peszko...ka-wisla-plock

Coś musiało być na rzeczy, że do nas nie przyjdzie, Królewski strasznie się wczoraj zdenerwował odnośnie tekstu Hanejko, ale w każdej plotce jest ziarno prawdy:

https://transfery.info/aktualnosci/w...-peszki/132513

Szkoda, bo Peszko byłby wzmocnieniem składu, a nie uzupełnieniem jak Hołownia czy Tupta.

nero 15.01.2020 11:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1549310)
Rly???

Zimowe okienko transferowe jest otwarte do bodajże 2 marca, a tu już lament 14 stycznia, że jest najgorsze lub słabe??

Idźcie sobie kupcie jakąś grę, książkę, film, serial. Wysłałbym Was na sanki ale pogoda wybitnie nie sprzyja.

Spoko, że okienko jest do 2 marca, ale liga kończy się w maju... Więc na spokojnie ściągajmy ludzi tak na 1 marca :)

tomasz_19 15.01.2020 11:38

Ludzie piszecie takie bzdury jakbyście się dopiero wczoraj obudzili... A zasypiali w erze Cupiała.

....a nie ma kasy na nic, a wy oczekujecie super transferów i to jeszcze przed wyjazdem do Turcji.
Jeszcze jakby tego było mało, to dopiero dziś SA porozumiało się z TS w sprawie funkcjonowania klubu na ten rok, a to było ważniejsze od jakichkolwiek transferów.
Może teraz coś się ruszy? Jak nie to trzeba się modlić o utrzymanie, bo będzie w huj ciężko z tym materiałem co mamy.

Karherop 15.01.2020 12:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1549326)
Moim zdaniem transfery Tupty i Hołownii mocno pocieszające
Oznaczają bowiem, że po ewentualnym spadku przystąpimy do rozgrywek 1 ligi, skoro już teraz robimy transfery pod tym kątem ;)

A kogo mieliby ściągnąć na lewą obronę? Przecież nikt konkretny nie przyjdzie tylko po to by zastępować w razie potrzeby Sadloka.

Tupta to nie jest gość do 1 składu, ale alternatywą na skrzydła. Konkretny napastnik jest podobno dogrywamy.

Natomiast obrońca Herbert Silva (czy jak mu tam) to wydaje się gość który może posadzić Janickiego na lawie.

Okienko które otwiera się 1 lutego oznacza nie mniej, nie więcej też to że zawodnicy dla których Wisła była 2 opcja, stracą możliwość angażu na zachodzie gdzie okienko jest do końca stycznia.

sandomingo 15.01.2020 13:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1549339)
A kogo mieliby ściągnąć na lewą obronę? Przecież nikt konkretny nie przyjdzie tylko po to by zastępować w razie potrzeby Sadloka.

Tupta to nie jest gość do 1 składu, ale alternatywą na skrzydła. Konkretny napastnik jest podobno dogrywamy.

Natomiast obrońca Herbert Silva (czy jak mu tam) to wydaje się gość który może posadzić Janickiego na lawie.

Okienko które otwiera się 1 lutego oznacza nie mniej, nie więcej też to że zawodnicy dla których Wisła była 2 opcja, stracą możliwość angażu na zachodzie gdzie okienko jest do końca stycznia.

Też tak odbieram ew. wypożyczenie Hołowni. To jest zamiana Grabowski - Hołownia do roli zastępcy Sadloka. Grabowski został zweryfikowany negatywnie, więc gorzej być nie może a Skowronek w niego wierzy.

Oprócz tego oprócz Szoty (zupełnie póki co niesprawdzonego) stanowi alternatywę dla Pawłowskiego jako młodzieżowca, bo na Kamilę już raczej Skowronek nie liczy.

Hebert to gość w miejsce Janickiego i też gorszy być nie może a wręcz daje duże nadzieje na to, że będzie lepszy. Widać było pod koniec rundy, że Skowronek mocno pracuje nad SF a tutaj Hebert może być wartością dodaną.

Co do Tupty nie mam pojęcia - ale jeżeli faktycznie może pograć coś na skrzydle jako zmiennik to czemu nie? Część kontraktu będzie pewnie płacić Werona. W każdym razie jako napastnika bym go nie liczył.

Jeszcze ten napastnik jest konieczny...Tyle że jak sobie przypomnę w jaki sposób trafiali do nas w ostatnim czasie napastnicy, którzy strzelali bramki to tak:
-Ondraszek - zachęcony kominową pensją w końcówce ery Cupiała, zaczął strzelać pół roku przed odejściem.
- Carlitos - przyszedł do nas tylko dlatego, że Mallorca spadła (tam miał już dograne sprawy)
- Kolar - znajomy chorwacki menago, odpalił też po roku i na pół roku:)

Dlatego w tym przypadku pewnie nie ma wyjścia i trzeba czekać na zamknięcie okienka "europejskiego" o czym pisze Królewski.

Mar85 15.01.2020 13:38

Tyle że nic nie da podpisanie umowy między SA a TS jak się nie utrzymamy. Wiem że to było konieczne do funkcjonowania klubu, ale utrzymanie to priorytet i wiadomo o tym nie od dziś. Transfery powinny być dopięte najszybciej jak to możliwe. To że nie mamy kasy teraz oznacza że będziemy mieć ją za 2 miesiące? My musimy punktować od 1 meczu w rundzie a nie od marca czy kwietnia bo może być za późno. Chyba że liczymy na cud.
Kasy to nie będzie dopiero jak polecimy. W zasadzie to nic nie będzie.

bridgeburner 15.01.2020 15:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1549339)

Jeżeli dojdzie Hebert i "konkretny napastnik" to oczywiście optyka się zmieni
Tupta z tego co wyczytałem to jakieś sporadyczne występy ma na boku, nie wiem co to za alternatywa? Łapać minuty to może i powinien Buksa, nawet z boku, bo szybkość ma a nie wypożyczony Słowak który ostatni mecz rozegrał w maju. Nie ten czas na takie eksperymenty pod tytułem "może zatrybi"
Z tym zamknięciem okienka to tez tak nie do końca, jeżeli celujemy w darmowych graczy to tacy takze mogą podpisywać umowy po okienku, co najwyzjen bez zgłoszenia do pucharów ale z drużynami grającym w pucharach na wiosnę raczej o zawodników nie rywalizujemy ;)
Zamiana Grabowskiego na Hołownia to klasyczne zamienił stryjek...
W razie czego to prędzej tam Bury pójdzie więc po co wydawać na jego pensje?
Kluczowy jest czas, moim zdaniem sens maja tylko transfery zrobione przed obozem, najłatwiejsze mecze do ugrania punktow są na początku, w lutym, jak ktoś przyjdzie 3.02 to raczej Skowronek go po 2-3 treningach nie wystawi
W ogóle to ciekawi mnie sprawa młodzieżowca, Zukov na ławkę nie przyszedł, liczę że do formy wróci Vukan, Basha to nasz najlepszy zawodnik, w odwodzie jeszcze jest Chuca który zaczynał przypominać piłkarza grając w srodku
Szkoda sadzac 2 z 4 takich graczy na ławie kosztem Pawłowskiego (który z mlodziezowcow fakt faktem wyglądał najlepiej)

w0lno. 15.01.2020 16:29

Jak nie Peszko, to może Makuszewski? Lech podobno go odpalił. Gdyby zszedł ze swoich wygórowanych oczekiwań, to chętnie zobaczyłbym go w koszulce z białą gwiazdą na piersi.

gizmowisla 15.01.2020 16:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1549360)
Jeżeli dojdzie Hebert i "konkretny napastnik" to oczywiście optyka się zmieni
Tupta z tego co wyczytałem to jakieś sporadyczne występy ma na boku, nie wiem co to za alternatywa? Łapać minuty to może i powinien Buksa, nawet z boku, bo szybkość ma a nie wypożyczony Słowak który ostatni mecz rozegrał w maju. Nie ten czas na takie eksperymenty pod tytułem "może zatrybi"
Z tym zamknięciem okienka to tez tak nie do końca, jeżeli celujemy w darmowych graczy to tacy takze mogą podpisywać umowy po okienku, co najwyzjen bez zgłoszenia do pucharów ale z drużynami grającym w pucharach na wiosnę raczej o zawodników nie rywalizujemy ;)
Zamiana Grabowskiego na Hołownia to klasyczne zamienił stryjek...
W razie czego to prędzej tam Bury pójdzie więc po co wydawać na jego pensje?
Kluczowy jest czas, moim zdaniem sens maja tylko transfery zrobione przed obozem, najłatwiejsze mecze do ugrania punktow są na początku, w lutym, jak ktoś przyjdzie 3.02 to raczej Skowronek go po 2-3 treningach nie wystawi
W ogóle to ciekawi mnie sprawa młodzieżowca, Zukov na ławkę nie przyszedł, liczę że do formy wróci Vukan, Basha to nasz najlepszy zawodnik, w odwodzie jeszcze jest Chuca który zaczynał przypominać piłkarza grając w srodku
Szkoda sadzac 2 z 4 takich graczy na ławie kosztem Pawłowskiego (który z mlodziezowcow fakt faktem wyglądał najlepiej)

Albo po prostu zagrac klasycznym 4-4-2 ( wg mnie proste i idealne ustawienie na nasza smieszna lige gdzie kazdy 4-5-1) i wystawic Bukse w parze z Broziem , i klopot mlodziezowca chwilowo zazegnany , srodek 2 z 4 ( Vukan, hamulcowy, Zukov czy Chuca) na skrzydlach zdrowy Kuba z Makiem ...obbbrona ? obrony ten zespol nie ma zadnej

1q2 15.01.2020 16:45

Buksa - kompletna niewiadoma
Brozio i jego zdrowie - kompletna niewiadoma
Vukan - fatalna forma w zeszłej rundzie - kompletna niewiadoma
Basha - słaba runda - niewiadoma.
Zukov - kompletna niewiadoma
Chuca - jak na razie dziad.
Błaszczu - zdrowy...heh
Mak - coś tam powinien namiszać na skrzydle.

No i brak obrony.Jak do tego dodamy kartki, kontuzje...Tak że...

gizmowisla 15.01.2020 16:48

4-4-2 z Buksa i Broziem na szpicy , chwilowy problem z mlodziezowcem zazegnany , druga opcja myslalem ze bedzie Grabowski za Sadloka, no ale niestety nic z tego nie wyjdzie

bridgeburner 15.01.2020 16:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gizmowisla (Post 1549366)
Albo po prostu zagrac klasycznym 4-4-2 ( wg mnie proste i idealne ustawienie na nasza smieszna lige gdzie kazdy 4-5-1) i wystawic Bukse w parze z Broziem , i klopot mlodziezowca chwilowo zazegnany , srodek 2 z 4 ( Vukan, hamulcowy, Zukov czy Chuca) na skrzydlach zdrowy Kuba z Makiem ...obbbrona ? obrony ten zespol nie ma zadnej

Do 4-4-2 musisz mieć albo 2 chamow w środku albo jednego z napastnikow zadziore co będzie oral boisko jak Zdenek

gizmowisla 15.01.2020 18:04

Ale inteligencja , doswiadczenie i technika Brozia + mlodziencza fantazja Buksy , hhhmmm , czemu nie sprobowac ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl