![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
w eurobanku masz darmowe konto i kartę od ręki w te przysłowiowe 10 minut - oczywiście aktywną od razu :-) karty od ręki to karty niespersonalizowane (na PIN i podpis) bez wytłoczonych danych (kolejna już jest z danymi) ale to normalna pełnowartościowa karta płatnicza. Używałam takiej przez rok, zresztą to żadna nowość bo eurobank ma takie od 6 lat :) |
Cytat:
polecam tą firme wydawałem już u nich pare razy są porządni i vlepy też eleganckie wychodza! Pzdr |
Cytat:
|
był ktoś ostatnio w aquaparku? w jakich cenach są bilety? chodzi mi o ten całodniowy.
bo słyszałem że te ceny się zmieniają często dlatego na stronke nie ma co patrzeć. (w cenniku napisali że 32 zł ulgowy ) z góry thx :) |
Jest ktoś w stanie polecić jakieś fajne pole namiotowe nad jakims jeziorem/kąpieliskiem na kilka dni niedaleko Krakowa w wakacje? (np. coś takiego http://www.siamoszyce.pl/, może być np. w świętokrzyskim)
|
Cytat:
i równowaga w przyrodzie zachowana australopitku :D Moje pytanie (raczej nie oczekuję pisemnych odpowiedzi): Byłaś/eś głosować? Pamiętaj, masz czas do 22.00 :-p |
Cytat:
|
Czy ma ktoś fotke Naszej flagi wiszącej wczoraj na meczu Serbia-Austria?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ktoś może wyjaśnić z jakiej paki na meczu eliminacyjnym pomiędzy Serbią a Austrią, znalazła się i wisiała flaga Polski oraz Wisły Kraków ? Doskonale to widać przy powtórkach z rzutu karnego dla Serbii.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam mam pytanie czy u was też tak wolno wchodzi stronka eSKaWuKa czy tylko ja mam z tym kłopot ??
|
a ja mam pytanie, dlaczego strona SKWK jest cenzurowana?
|
Cytat:
podbijam... |
Cytat:
ot. czy w nokii N73 google maps są darmowe czy trzeba za to płacić ? |
Cytat:
|
Cytat:
18 ulgowy? |
Wie ktoś do której jest czynna najlepsza lodziarnia w Krakowie na ul. Starowiślnej? :P
|
Mam problem z radiem w domu. Co jakies 10-15 sekund sygnal slabnie i zaczyna chwilke przerywac. Ma ktos jakąs rade wzmocnienia sygnalu, unkajac kupowania wzmacniacza. Google nic nie pomoglo.
|
nie mogę sie dostać do tematu : 'poszukuję mp3' więc napiszę tutaj
szukam nutki w której słowa idą tak : 'teraz ten utwór tobie dedykuje czy wiesz dlaczego bo na to zasługujesz... nigdy ciebie nie zapomne i bede docenial..' jak ktoś zna to proszę o pomoc:D |
Cytat:
Cytat:
|
Wielkie dzięki :)
tytuł to : Stok - nigdy nie zapomnę |
gdyby Korona weszła do ekstraklasy po barażach to wpuszczą nas na sektor gości, czy znów może coś wymyślą? orientuje się ktoś?
|
Gdzie mogę obejrzeć mecze Wisełki w częściach, istnieje takie coś w ogóle ?
|
Gdzie można zobaczyć jak zmieniała się tabela po poszeczególnych kolejkach? Chętnie prześledzę tojeszcze raz:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Programuje ktoś w Języku C ??
Potrzebowałbym pomocy |
możecie przeglądać aukcje na allegro i logować się do serwisu normalnie?
edit:ok, aukcje mogę przeglądać oprócz motoAllegro. logować i tak się nie mogę. |
Ja mam takie pytanko. Kiedy jest losowanie Wisełki w eliminacjach CL ?
|
Cytat:
|
Poszukuje tytułu piosenki,którą śpiewa facet.A w tekście jest coś takiego,jak "reiss up reiss up" czy coś takiego...
|
Cytat:
Sadze ze latwiej bylo by wejsc przez granice do Koreii Północnej niz nam na stadion w Kielcach. |
Cytat:
http://haziu.wrzuta.pl/audio/75vhGsS...jaba_-_rise_up ale tam nie ma nic o Piotrze R. :) |
W sobotę zostawiłem samochód na ul. Piłsudskiego (nie wiedziałem, że postój tam jest płaty). Wróciłem do auta ok 24 i znalazłem mandat włożony za wycieraczkę. Nie jest to wystawione przez straż miejską czy policję tylko przez jakiś zarząd parkowania czy coś takiego. Chcą żebym zapłacił 50 zł.
Miał ktoś kiedyś coś takiego ? Płacić czy wywalić do kosza ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl