![]() |
Ten wywiad to pewnie jest tylko takie gadanie, ale gdyby okazało się, że otrzymamy chociaż trochę pomocy, to spoko. Każda tu się przyda, zwłaszcza właścicielowi, który nie ma kompetencji do prowadzenia klubu. Na pewno jest to jakiś promyk nadziei, a chwytać się musimy/będziemy teraz każdej.
|
Cytat:
Przedrukowały to wszystkie media sportowe w Polsce. Główny kanał jest dostępny nie tylko na YT ale również na ich stronie (https://talksport.com) i w normalnym radiu. Ja sobie odsłuchałem całość (na X jest wycięty fragment) właśnie na stronce. Pokaż mi jakieś radio sportowe, które ma większe zasięgi zamiast pi***ć o jakimś patostreamerze. Jeden hejter narzekał, że "nie było konferencji prasowej" kilka godzin po tym jak wrzuciłem tłumaczenie (nie chciałem korzystać z polskich mediów), a teraz kolejny pi...sze o "tylko 1,7 miliona"! TVN ma 2,07 mln, TV Republika - 1,4 mln. Polsat news 342 tys, Polsat sport - 151 tys, TVN24 151 tys. Nie masz bladego pojęcia o rynku medialnym na świecie więc może przestań robić z siebie idiotę! Jaka konferencja prasowa w Polsce miała by większe przebicie niż to co się stało wczoraj? |
Cytat:
Zaskroniec zapowiadał cuda, a skończyło się na konkretach w stylu "opakowujemy fajnie mecz ze Slovanem", gościu przejął akcje i nawet nie pojawił się w Krakowie żeby razem z Królewskim ogłosić mocne wejście i jakieś konkretne plany. Oznacza to, że ma wyjebane na tego waszego Zaskrońca i was, po prostu będzie za 5 procent akcji Zaskrońcowi mówił, żeby dobrze opakowywał mecze, a na 120 lecie klubu dobrze wybrał rywala bo są mistrzostwa na jakimś kontynencie. A może jak coś się uda dzięki jemu nazwisku to wejdą tu jacyś sponsorzy czy inwestor. Tyle cudów zrobi w Wiśle bez kasy, co Rude cudów zdziałał. Wy jesteście tak omotani bajkami Zaskrońca, że wam się całkiem we łbach .......i od tego lizania się po fiutach. Jak na szumne zapowiedzi czegoś wielkiego to słabo wygląda, że chłop nie pojawił się w Krakowie, nie ma żadnych konkretów podanych, nie ma jakichś planów. Ja jedynie póki co, słyszę tu typową gadkę Zaskrońca, czyli pieprzenie trzy po trzy o budowie wielkiego klubu przyszłości. Zapamiętaj jak się plujesz teraz do mnie i przeproś w odpowiednim momencie jak już się okaże, że miałem rację. |
Jaroo1, tobie nienawiść do Królewskiego tak się rzuciła na głowę, że nawet nie czytasz tego co powiedział Peter Moore.
Fragment, który odnosi się do twoich wysrywów na tym portalu i oczywiście im zaprzecza: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale to jest klasyczne szukanie dziury w całym, hejterki muszą narzekać i pluć na Królewskiego tak już mają i tyle. Zostaje jedynie uśmiech politowania. Media mediami, ale czy każdy z kim Moore będzie rozmawiał nie zapyta o Wisłę z czystej ciekawości? Nie dziennikarze tylko jego znajomi, ludzie z którymi robi interesy itd. I co on wtedy powie? Będzie promował Wisłę czy nie? Jakim trzeba być tumanem żeby nie pojmować siły i potencjału która w tej relacji drzemie. |
Hejtowanie Królewskiego jest dziecinnie proste i wielokrotnie na niego zasługiwał. Ale żeby krytykować akurat ten ruch, zwłaszcza na tym etapie, trzeba mieć wbity kołek w mózg.
|
Cytat:
|
Nie bryndzlowac sie lizodupy tylko ssać pałę padalca
|
Oj wy lubicie mokre szmaty w mordę od Zaskrońca.
|
Cytat:
|
Daj nam wszystkim Boże żebyśmy my "hejterzy" Królewskiego w niedalekiej przyszłości musieli przepraszać za swój brak wiary w Zaskrońca.Na prawdę życzę wam sekciarze hańczowskiego kościoła,żebyście mogli się z nas napierdalać.Niestety na razie wygląda to średnio.
|
Przecież jaroo1 cały czas pisze o lizaniu się po fiutach, o spermie itp...wzniosłe frazesy...on nie może mieć dziewczyny, jak tu ktoś wspominał. On wyraźnie jest cieplutki. Albo fantazuje na ten temat :D
A czytanie jego chorego hejtu, lepsze niż telenowela. Mam niezłą bekę. |
Cytat:
|
Wy to bredziliście, że zdobycie PP to żaden sukces, a z pucharów odpadniemy w pierwszej rundzie przy pustych trybunach bo są wakacje no i meczu nie pokaże żadna telewizja bo nie będą dopłacać. :lol: Można takie idiotyzmy tłumaczyć brakiem mózgu, ale może też być gorzej i jest to w niektórych przypadkach robienie kreciej roboty. Bo nie ważne co będzie z Wisłą, ważne żeby udupić Królewskiego "a potem się zobaczy". To jest modus operandi hejterskiego stadka. Kiedy okazało się, że Królewski na trenera wybrał młodego ambitnego chłopa z Hiszpanii niektórzy zapluli monitory już pół godziny po ogłoszeniu tej informacji, na długo zanim facet przyleciał do Krakowa był już alfonsem :). Czy to objaw braku mózgu hejterków? Czy świadome działanie mające na celu storpedować wszystko co może dać pozytywne efekty. Teraz jest podobnie tyle że Królewski ściągając do Wisły taką personę jak Moore zwyczajnie pozamiatał. Wytrącając klasyczne narzędzia hejterkom :). Ależ to musi boleć :> Tak kusi żeby przylepić mu jakiegoś alfonsa albo padalca, ale tak głupio trochę. To "wstrzymują się z oceną", "nie pompują balonika" itp, itd. Mam dla was hejterki smutną prognozę, Wisła będzie się budować na zdrowym fundamencie którego planowanie i wylanie przeprowadzą Królewski z kierownikiem budowy Peterem Moorem. Na tym fundamencie będą dobudowywane kolejne kondygnacje strzelistego nowoczesnego gmachu który będzie rósł przez kolejne 120 lat, a młody narwaniec bez kasy, który w dużej części własnymi zaskórnikami powstrzymywał przed zawaleniem piękny i dostojny, ale przestarzały ponad stuletni budynek, stanie się już na zawsze symbolem tej przeprowadzki. A za sto lat potomni nie będą się mogli nadziwić, że byli tacy, którzy Jarosława Królewskiego opluwali, ale ich nikt z imienia i nazwiska nie będzie pamiętał.
|
Drozd to jest trolling. Nie ma innej możliwości.
|
Cytat:
Kto niby twierdzil, że zdobycie PP to żaden sukces? Ja zawsze mówiłem, że tym bardziej należy docenić ten triumf, tym bardziej w morzu upokorzeń sportowych z jakimi mamy do czynienia od wielu lat, bo takowym jest czwarty rok z rzędu w I lidze. Nigdy też nie najezdzalem na Moora, akurat on jest poważną osobą, a o nie pompowaniu balonika pisałem dlatego, że wielokrotnie przyszło potem rozczarowanie i mokra szmata w pysk, a ponadto obawiam się, że Królewski swoim charakterem może do siebie zrazić Moora. Żeby była jasność, trzymam kciuki, żeby coś dobrego dla Wisły z tego wynikło, najlepiej żeby pojawił się poważny inwestor, który wykupi udziały Królewskiego. Nie jestem przeciwnikiem tego ruchu Królewskiego, ale zarazem wolę poczekać na konkrety. Bawi mnie też bronienie trenera Rude, owszem wygrał PP, ale w lidze pod jego wodzą Wisła się skompromitowała, nie przypominam sobie ani jednego dobrego meczu za jego kadencji w I lidze. PS. To że ktoś się z Tobą nie zgadza nie oznacza, że jest agentem Cracovii i wrogiem Wisły. Przypomina mi to trochę czasem obsesję POPiS-u na punkcie ruskich agentów. |
Ja to rozumiem że to działa jak w każdej sekcie - z czasem następuje wewnętrzna rywalizacja o to kto ma czystsze poglądy i radykalizacja do granic absurdu.
Dlatego powstała kategoria "brawoszefów" - ludzi którzy nie krytykują Królewskiego przy każdej okazji, nawet jeśli przypadkiem zrobił albo powiedział coś co ma sens. Powie że finansowanie klubów z budżetów samorządowych to patologia - hejt. Ściągnie kolesia z zupełnie innej ligi jako doradcę i współwłaściciela - hejt. Nie ma tego dużo, fakt, ale tu chodzi o zasady :-) |
Cytat:
A jak moja prognoza zacznie się materializować to będzie bolała jeszcze bardziej ;) |
Wydaje mi się, że obie strony troche przesadzają. Przecież jedni nie krytykują samego faktu wejścia Moora do klubu, lecz głównie jak to zostało wszystko "opakowane" bo nadal nie wiemy jak to ma wszystko wyglądać i jak to chcą uczynić, na ten moment niczym się to nie różni od wejścia trio i opowiadania na prawo i lewo że będziemy za X lat potęgą. Pożyjemy zobaczymy, ale drugiej stronie radziłbym nie pompować balona bo robicie to od paru lat, na grę mówicie, że jest super, na transfery, że są super, na trenera, że super, że ligę zaoramy, a my nadal tkwimy w 1 lidze i mamy kilkanaście milionów strat co sezon. Więc radziłbym trochę zbastowania z tym wierzeniem we wszystko co przeczytacie na necie bo nie bądźcie naiwni bo ja nie wierzę, że taka osoba przyszła tutaj bo zakochała się w średniaku 1 ligi i jest tutaj bezinteresownie. Niestety w naszym kraju jest kilkanaście innych klubów gdzie łatwiej i lepiej zainwestować. Może po prostu wolfy warto czasami spojrzeć na takie sytuacje z dwóch stron. Może prezes wreszcie przygladnąć się wydatkom Wisły, a nie patrzeć czy jakiś samorząd kogoś finansuje. Problem w tym Drozd, że Ty i reszta już wiele razy coś prognozwaliście i jakoś to się nie sprawdzało, a wtedy głupio próbowaliście z tego wybrnąć i na siłę kogoś bronić.
|
Cytat:
|
Cytat:
Problem z prognozowaniem wynika z tego, że cała ta zabawa to jest sport i to jeden z bardziej nieprzewidywalnych sportów. W finale PP fortuna się uśmiechnęła, z Miedzią Duda czy Rodado obili ramkę i wszystko szlag trafił. Dlatego można działaniami około boiskowymi zwiększać szanse, ale decyduje zawsze to co na murawie. To był fundamentalny błąd Trio. Założyli i głośno o tym mówili ustami Królewskiego. Teraz porządkujemy sprawy finansowe a na wyniki Wisła ma czas. Popieprzono priorytety. Założono, że aspekt sportowy jest wprost pochodną finansów, że jak piłkarz dostanie więcej kasy to z automatu będzie lepiej grał. W efekcie zniknęła drużyna, pojawiła się miła atmosfera niezależnie od wyników i mając budżet na środek tabeli, zlecieliśmy z ligi, wygrywając 1 mecz na 13 podczas heroicznej walki o utrzymanie. Wtedy mając kasę graliśmy słabo, a teraz nie mając kasy musimy grać dobrze to jest mentalny przełom, który nie jest łatwy do osiągnięcia. Jeżeli go osiągniemy to piłkarze i starzy i młodzi zaczną u nas grać coraz lepiej, na meczach będzie widać walkę, kibice będą chcieli taki zespół oglądać itd. To jest droga którą musimy przejść. |
Cytat:
|
Cytat:
Od trzech lat krytykuję życie na kredyt, przedłużanie kontraktów po kontuzji, ściąganie młodego szrotu za gotówkę, bezsensowne obozy na których kopią się po czole głównie rezerwy - bo skład jak zwykle rozgoniony i budujemy, a Ty mi piszesz że może warto byłoby się przyjrzeć wydatkom?! Jak nie czytasz i się nie orientujesz to się nie wypowiadaj zaniast próbować wcisnąć mnie w rolę jaką jesteś w stanie ogarnąć intelektualnie. I takich jak ja jest więcej - nie krytykujących wszystkiego dla zasady, ale widzących że idziemy w ... Proporcje krytyki do pochwał u mnie to jakieś 90/10, ale jak widać dla "silnych razem, słabych na umyśle" tego forum oznacza to bycie klakierem Królewskiego. |
No, ale o .... Ci chodzi jak odniosłem się tylko w jednym zdaniu do Ciebie? W kontekście takim, że często obie strony mają po części rację, a Ty zesrałeś się w poście i odrazu atakujesz.
|
Rozmowę z Mórem na talkSport oglądało...9,2 tysiąca ludzi, z czego pewnie większość to wiślacy:)
To apropos bredni pepe o światowym rozgłosie. Nie nazywajcie gówna czekoladą, nie pompujcie po raz kolejny balonika. Nikt tutaj nie krytykuje samego zaangażowania Móra, chodzi tylko o to, ze efekty moze będą a moze nie. Pokaże czas. |
Cytat:
Tak właśnie było za Rude, gdy przedstawiał go jako nadzieję trenerki. Gość zdobył PP ale też skomprmitował Wisłę w lidze. To nadal nie przeszkadza Zaskrońcowi mówić, że on będzie pracował w najlepszych klubach top5 lig (czy jakąś tam podobną bajkę wymyślił) albo, że tak żałuje, że go w Wiśle nie zatrzymał - chwilę wczesniej bredząc o planach trzyletnich partych na jednej osobie - Rude. I teraz jest podobnie. Nazwisko Moore samo w sobie nie robi dla mnie roboty. Wierzę, że ten chłop przyczyzni się do załatwienia sponsorów i inwestorów i więcej od niego nie oczekuję bo niby co on tu ma zrobić? Doradzić żeby najpierw zapłącić dług za stadion czy za obiady dla dzieciaków z akademii? Gadki szmatki o opakowaniu meczu ze Slovanem czy meczu na 120 lecie klubu to jest poziom żenady. Zaskroniec odtrąbia sukces stulecia i jako konkrety odaje mecz ze Slovanem i na 120 ecie klubu. I od tego jest ten doradca? Po prostu xd Brak Moorea tutaj i jakaś oficjalna konferencja to kolejna czerwona flaga. Dlatego piszę swoje spostrzeżenia przed faktami a nie po faktach (bo wtedy najłatwiej być mądrym) i jak dla mnie póki co, wygląda to po prostu komicznie. Bardziej na zasadzie, jakoś oczaruję gościa, dam mu akcje, on coś tam pogada o Wiśle i kupię sobie tym czas, a być może on zainteresuję kimś Wisłę i dalej to pójdzie. Także planu rozwoju jak nie było tak nie ma. Są kolejne bajki i gadki szmatki. Brawoszefy mają pożywkę a o najwazniejszym czyli wzmocnienia i walka o awans się nie mówi. Zaskroniec pięknie przykrył najwazniejsze tematy tzn czy Wisła wyjdzie w tym roku z tej zapiździałej I ligi? Nie mówi też o długach itd itp. Także kij wam w ryj za przykładanie ręki do tego bagna, a jak mówicie, ze dziwnym jest pisanie o robieniu Zaskrońcowi laski to przeczytajcie posty drozda i pomyślcie czy tu nie ma miejsce wirtualne obciąganie xd |
Cytat:
|
Cytat:
Moore jest udziałowcem Wisły od tygodnia, zamiast normalnej konferencji prasowej przedstawił się dziennikarzom w największej sportowej sieci radiowej. Uważasz, że Karcz zadałby lepsze pytania? Cała prasa zrozumiała co powiedział Peter w radiu, poniżej Fakt, ale na forum płacz, że "nie było konferencji prasowej". Co więcej Peter Moore jest jak znaną osobą, że jego przyjście do Wisły opisał nawet Business Insider Polska! https://www.fakt.pl/pieniadze/kazal-...moorea/vefcnlq Cytat:
|
Cytat:
|
Wiesz co pepe nie wiem czego bym oczekiwał, ale jeśli się powtarza i powtarzało ciągle na X i w wywiadach, że bardzo ważna jest transparentność to oczekiwałbym podstawowych informacji. Nie interesuje mnie jakakolwiek gadka z pseudo dziennikarzami tylko po prostu zwykła konferencja prasowa na której byłby PM przedstawiony. Nie wiem jakaś prezentacja tego co planują zrobić w tym klubie, jak to planują zrobić, jakie pieniądze za tym wszystkim stoją. Po prostu denerwuje mnie gadanie o transparentności, wizjach tylko wtedy jak to jest potrzebne do narracji. Ja po prostu po ostatnich 10 latach jestem pesymistycznie nastawiony do wszystkiego i nasza przeszłość nauczyła mnie głównie tego, żeby w ślepo każdemu nie ufać i oczekiwać, że każdy ma dobro klubu w sercu. Może być biednie i słabo sportowo, ale ma być normalnie. Nie chciałbym by ten klub był czyimś eksperymentem(zwłaszcza w momencie gdzie nad nim wisi ponad 110 milionów długów) i w momencie gdzie nie mamy kasy na opłacenie faktur na 50 zł miastu, gówniarzom klikającym w kąkuter czy za jakieś obozy. Najbardziej denerwuje mnie u nas przytaczanie statystyk na prawo i lewo, z których wynika, że jesteśmy top, ale jednak gnijemy w 1 lidze od lat. Nie wiem co by musiał zrobić Królewski by mieć czystą kartę, wydaje mi się, że niestety jest to niemożliwe. Chciałbym wreszcie usłyszeć jakiś plan, jakąś wizję, której się będą trzymać i jak ją zamierzają finansować bo teksty, że jest ciężko, ale hajs sie znajdzie jakoś do mnie nie przemawiają.
|
Obejrzałem ostatnie dwa wywiady Zaskrońca i oprócz gadki szmatki o niczym, podaniu zero konkretów na temat Moorea, roztaczał po prostu wizje jak to jest dobrze, a że będzie jeszcze lepiej, dał się złapać na jednej kwestii.
Oto wasz mitoman-oszust: Artykuł z 4 stycznia 2024 czyli 1,5 roku temu https://sport.tvp.pl/75155800/notes-...je-transferowe Cytat:
https://www.youtube.com/watch?app=de...C5%82awLangier Pytanie od widza "co z działem AI, były wielkie wizje a ciągle robi to jedna osoba?" Zaskroniec trochę zakłopotany ale szybko przybiera rolę moralizatora: "a nie wiem dlaczego ludzie twierdzą, że jedna. Moim zdaniem robi to już prawie trzy. To jest pierwsza rzecz. No to jest właśnie kwestia tego jak ludzie postrzegają, jakie sobie kalki budują. W tym momencie mamy 2,5 etatu, które zajmuje się kwestiami dotyczącymi danych i naszych produktów własnych i będziemy go jeszcze rozwijać więc to jest nasz pomysł na to" Czyli przez 1,5 roku do działu dołączyło pół osoby xd W takim razie w czym my jesteśmy klubem przyszłości? Pomijam fakt, że to już dwa lata temu miało być oparte na algorytmach, transferach z AI itd Oraz fakt najwazniejszy, jaki to jest jebany mitoman i kłamca. Dlatego dla mnie jesteście zjebami, że mu wierzycie we wszystko na słowo. Sprawa z Moorem wygląda dokładnie tak samo jak cała działalnosć Zaskrońca. Oprócz tego, że to jest mocne nazwisko, to wszystko jest budowane na braku transparentności, obietnicach, braku konkretów i .......eniu jak będzie super. O tym pomyśle, gdzie Zaskroniec stworzy wielką miedzyklubową czy międzynarodową bazę analityków, do tworzenia algorytmów dla dobra świata nie wpsominam. Też coś pieprzył, że szuka ludzi, podał mejla i żeby się zgłaszać. Ze dwa lata temu to było i nic z tego xd |
Cytat:
Ja jestem fanem Wisły Kraków a Ty sprawiasz wrażenie, że ważniejszy od Wisły jest Królewski. Dla mnie najważniejszy jest klub, a kto jest jego właścicielem to w zasadzie mnie nie interesuje. Pod jednym warunkiem- że sprawy klubu idą w dobrym kierunku. W każdym razie, do jego "sekty" nie mam zamiaru należeć. Cytat:
Pomińmy jakie długi zostawili poprzednicy bo to jest powszechnie znane. Skupmy się tylko na okresie działania Królewskiego. Przez te prawie 3 lata zadłużył on klub na 40 milionów. Czterdzieści milionów!!! Dociera to do Ciebie? I proszę, nie argumentuj że teraz "zasypuje dziury". Bo zasypuje je przede wszystkim po sobie. Trawersując znane powiedzenie co do charakteru socjalizmu można rzec: Królewski dzielnie walczy z problemami, które sam sobie stworzył. Cytat:
Ja dostrzegam w zasadzie tylko uzasadnioną krytykę i brak wiary w sprawczość. Do tego dochodzi potworna jego megalomania. Przypomnę fakty strategiczne- czwarty rok w pierwszej lidze+ zadłużenie I żeby była jasność- bardzo życzę obecnemu zarządowi spłacenia wszystkich długów oraz awansu do ekstraklasy. Szczerze życzę, ale w to za bardzo nie wierzę. W każdym razie - CZYNY NIE SŁOWA:-) Cytat:
To że u nas "przepalano " kasę jest obiektywnym faktem. Problem w tym, iż tak jak działo się to za Blaszczykowskiego, tak samo dzieje się i teraz, choć jakieś otrzeźwienie na pewno jest ( przykład Jamesa). Ale zasadniczo nie zgadzam się z tezą że aspekt sportowy nie jest pochodną finansów. Jak sie ma kasę to często coś wychodzi. Porównaj obecną naszą sytuację i przykładowo Widzewa, Pogoni, Motoru czy nawet Wieczystej :D Ja wiem, teraz będą WIELKIE RZECZY... Uwierzę jak zobaczę... Cytat:
Bo przyszedł Moore? Na razie z tego powodu nie wpłynęła ani złotówka do klubu. A klub w żaden sposób nie stanął z otwartą przyłbicą na konferencji prasowej, aby przekazać choćby zarysy konkretów. Zadowolił się tylko wrzutkami w mediach, głównie opublikowanych przez znajomych dziennikarzy. Przedłużając Rodado? Oczywiście bardzo dobry ruch ale trzeba pamiętać, że za swój podpis na nowym kontrakcie na pewno dostał znaczącą podwyżkę. Z jakiego źródła zamierzamy to sfinansować ? Z drugiej strony piszesz, że Wisła ma czas na wyniki. To samo w sobie jest, delikatnie mówiąc, nieakceptowalne. A nawet jeśli tak, to po co wtedy Rodado? Cytat:
|
Zastanawiałem się czy po przekonaniu Angela do pozostania w Wiśle nadal będzie hejt na Królewskiego.
Nawet 24 godziny nie minęły ... #jprdl Ćwiąkała też wam nic do rozumu nie przemówi ale dla reszty normalnych polecam: https://youtu.be/rEtY0h3Jzkw?si=rN-QpM6mFLr1MSzr |
Pisanie prawdy, to nie jest hejt. A czy zostanie Rodado się opłacało, to się dopiero okaże - jeśli awansujemy z nim to tak, jeśli nie, to tylko niepotrzebny komin płacowy i pogłębianie długów. Czyli w drugim przypadku się nie opłaci bo awansu nie zrobi, a tylko powiększy długi i skomplikuje sytuację na przyszłość.
Brawoszefy tak mają najebane w głowie, że dla nich kłamanie, robienie długów i czwarty czy nawet 40 rok w I lidze, to jest normalka i profesjonalizm. |
No fajnie, ze przekonal Rodado do pozostania. Teraz juz na pewno awansujemy i nie będzie długów i kompromitacji wizerunkowych
|
Cytat:
Nikt nie kwestionuje tego, że z punktu widzenia poziomu sportowego to pozostanie Rodado jest dla Wisły super sprawą. Ale każdy myślący człowiek powinien przynajmniej spróbować popatrzeć na to szerzej. Dlaczego pozostanie Rodado w Wiśle jest super opcją? A no m.in. dlatego, że każdy zdroworozsądkowy człowiek wie, że Basza i algorytmy Królewskiego w połączeniu z brakiem kasy nie są w stanie sprowadzić tutaj żadnego napastnika, który da 50% tego co Rodado. I w tym wszystkim naprawdę ciężko jest niedostrzec winy Królewskiego, który przepala kasę w sposób wybitny, chwaląc się jednocześnie inwestycjami w "technologie", które nie dają efektów w aktualnej sytuacji. Czy naprawdę tak trudno to rozróżnić? A może w normalniejszym niż Wisła klubie wyglądałoby to tak, że Rodado odchodzi do Bułgarii a Wisła za powiedzmy 1/3 czy nawet 1/2 kasy z jego transferu sprowadza realne zastępstwo z realnej listy potencjalnych kandydatów? Ale to trzeba by mieć realne narzędzia i działać normalnie a nie brylować wyłącznie w mediach społecznościowych jak Królewski. Jeżeli prawdą jest, że w Wiśle Rodado ma zarabiać 600k euro rocznie a Bułgarzy proponowali mu 700k rocznie - to w sumie nic dziwnego, że zdecydował się zostać. Pytanie, czy Wisłę stać na potężny kontrakt Rodado jest otwarte, o tym przekonamy się.za jakiś czas, może nawet szybciej niż się wydaje. |
Cytat:
Jak w pazdzierniku przeczytamy ze zalegamy z wyplatami ponad 3 miesiące to nikt nie będzie pamiętał o tym że udało mu sie przedłużyć Rodado, ale o tym ze nie ma pieniędzy na jego kontrakt. |
Cytat:
czy szczyra prawda? ps. jak prawda to ku.wa dżizas ja prdole |
To jest kwota z czapy. To sa jakies 220k pln miesięcznie
Fernandez mial skandalicznie wysokie zarobki, a bylo to potwierdzane w wielu miejscach 120k pln miesiecznie i Rodado dopiero teraz to przebił. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl