![]() |
Cytat:
|
jakieś jeszcze informacje są przewidziane odnośnie transferów?
|
Cytat:
Tylko troche przykro że taki Panathinaikos przy Wiśle jest traktowany jako wielki klub |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedna z gazet lub jakis portal podawal kiedys, ze Marcelo ma wpisana do kontraktu, klauzule odstepnego w wysokosci 1m E.
|
W tej chwili wydaje się że drużyna GKS będzie budowana od nowa. Osobiście uważam że lepiej by było dla GKS zamknąć stary rozdział i póścić Gargułę za normalną sumę jakąś.
Mam nadzieję że tak do tego podejdą w Bełachatowie i będą chcieli te pieniądze z kontraktu Garguly przeznaczyć na inne cele. O ile pamiętam to coś mówili o klauzuli ale nie o 1 mln Euro tylko chyba o 2mln. |
Marcelo na 2mln ale dolarów. Ile to euro ? 1,3 mln?
|
Cytat:
Dla mnie liczy się coprawda bardziej sukces sportowy, ale to niezła sumka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
i co z tą konferencją? jakos tak poniedzialek ucieka a oprocz tego ze od wczoraj jest info o Gargule dalej nic nie wiadomo.
A jeszcze odnosnie transferów brazylijczykow. nie sciagalbym na miejscu klubu kolejnego stopera z Brazylii.Marcelo + wiekowy juz Cleber wystarcza.Gdyby to ode mnie zalezalo staralbym sie wyszukac polską perełkę na to miejsce, pilkarza mlodego, który powoli wchodzilby w druzyne. Chyba ze transfer tego kolesia jest traktowany w kategorii pakietu z Beto, badz sam piłkarz nie bedzie drogi w utrzymaniu. |
Nie opłaca się teraz żadnych klauzul robić ,ceny rynkowe w naszej ekstraklasie będą z miesiąca na miesiąc rosły ,a jak powstaną te stadiony to będzie można zacząć zupełnie inaczej gadać .
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast ci dwaj goscie, jak slusznie zauwazasz, z wystepami w brazylijskiej Serie A, nie maja za duzo wspolnego. Zamiast tego byli miotani od klubu do klubu i niestety nie wiazalo sie to ze sportowym awansem. |
No wlasnie - byle z tym agentem nie bylo jak z ujowym dilerem - pierwsza transakcja palce lizac, a potem sam szajs;)
Ja sie tak zastanawiam czy my zamierzamy ich jakos testowac, czy wezmiemy kota w worku |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bednarz ostatnio w jakiejs wypowiedzi mowil o brazilijczyku ktory bedzie zaskoczeniem dla kibicow.
Wiec, juz wiemy o kim mowa... tylko troche nie rozumie, na co nam 4 srodkowy obronca... |
Cytat:
Mnie dziwi tylko jedno... Dlaczego z Gargułą podpisali kontrak do 2014roku????:shock: ani on mlody ani tani w utrzymaniu. troche chyba JB przegiął z długością kontraktu... no chyba ze jeszcze liczą na jego sprzedaż za 2-3 sezony MACIUŚ David Braz (z lewej) i Beto w krakowskim hotelu. wg INTERIA.PL |
|
Tej z prawej wyglada mi na srodkowego obronce.
|
Cytat:
|
Cytat:
Arek to okaz zdrowia i nie miewa kontuzji, nie? Zostaje dwóch i co? Mają grać całą rundę we dwójkę? Czy może Diaza znowu na środek dawać, kiedy bardziej jest potrzebny gdzie indziej. Myślcie zanim napiszecie! Chociaż raz na dziesięć postów! |
Maciuś - a jest napastnikiem, prawdopodobnie.
Być może Braz może grać jako defensywny pomocnik i to tam widzi go Skorża. Poza tym jeśli to dobry zawodnik i możemy mieć go za darmo - brać. Wielkie brawa za transfer Garguły, wszak rywalizowaliśmy z wieloma mocnymi firmami. Zawsze mi się ten zawodnik najbardziej podobał spośród naszych ligowych "rozgrywających", mam nadzieję, że szybko zgra się z zespołem, no i że dołączy do nas już teraz. |
Cytat:
|
^^ot po prostu dwóch dzieciaków z Brazylii w wielkim mieście:P
|
Właśnie oglądałem na TVP Info wywiad z JB, i wypowiadał się na temat tych dwóch Brazyljanów. Powiedział, że jednym z nich naprawde są zainteresowani, jednak drugi (nie mówił który) to wyssana z palca bzdura...
|
Hehehe Beto sobie z kolegą przyjechał i od razu pisamaki szukały po zdjęciach kogo najbardziej przypomina :)
|
To po co oni są w Krakowie we dwoje? Pedały czy jaki huj?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl