![]() |
|
Cytat:
|
Ponoć pół roku temu się nim interesowaliśmy , i Regensburg smudy też nim się interesował w tym czasie.
|
O ja pier***olę. Smuda dał do pieca nieźle:
Cytat:
|
Czyli juz nawet nie ukrywaja, ze to amator a i tak daja mu szanse!! Cupial cos ty zrobil z tym klubem. Dzwi mnie spokoj kibicow, autentycznie
|
Sytuacja wyglada dramatycznie.
|
Podobno student zaprezentował się korzystnie i podpisze kontrakt...
PS. info telefoniczne ;) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A ja będę się starał bardziej i przez kilka miesięcy trenowałęm w trampkarzach:P |
załatwcie mi testy w Wiśle, mam 22 lata, jestem bardzo szybki, lubię grać na prawym albo lewym skrzydle.
Jestem prawonożny około 178 cm wzrostu, trenowałem kiedyś w Zniczu Pruszków i GKP Targówek raptem kilka dni ale zawsze coś! Pomożecie? Dla Wisły mogę grać nawet za darmo, dałbym z siebie wszystko! :D |
@Franeklowcabramek ładnie to tak Warszawiak w Wiśle?
BTW. Ja też mogę grać, nigdy nie trenowałem piłki ale trenuje sport walki może to się do czegoś przyda mogę grać jak on: http://www.youtube.com/watch?feature...5u129Q0#at=136. |
Cytat:
Są jeszcze tylko dwa problemy: - jesteś (zapewne) Polakiem - nie masz menedżera :) |
ładnie ładnie, jak Surma mógł z Wisły do Legii przejść to czemu Warszawiak nie może zagrać dla Wisły?
Warszawiak nie znaczy, że kibicuje Legii czy Polonii, właśnie dzięki ojcu kibicuje Wiśle :D |
Cytat:
1. Poczucie humoru, 2. Student - pewnie może być wieczorowy albo zaoczny, 3. Doświadczenie w pracy w parku rozrywki no ewentualnie w jakimś aquaparku. Dodatkowym atutem będzie zapewne udział w Idolu lub ewentualnie Gwiazdy Tańczą na lodzie, o Tap Madl nie wspominając. |
|
albo piłka albo studia ja tego nie pogodzę :D
poczucie humoru mam zajebiste. Pomóżcie mi :D Jestem dokładnie spod Warszawy z miejscowosci nie należacej do stolicy :P Menedzera zawsze mozna jakiegos poudawac :D |
Mamy kłopot z napastnikami..
Mam ciekawego gościa, co prawda nie jest to typowa 9 - bardziej coś w stylu Boguskiego. Szybki, zwrotny, dobry do gry kombinacyjnej. Idealny do gry z kontry, ewentualnie do wybijania piłki na pałę. Zawsze coś przejmie i ukłuje. Zgodzi się grać za marne pieniądze. Wychowanek KS Bieszczady. Tą rundę spędził na wypożyczeniu w KS Wieczysta Kraków. W 10 meczach zdobył 9 bramek i zanotował również 4 asysty. Tylko trza się chyba dogadać z Bieszczadami - ale dużo chcieć nie będą bo za pół roku będzie do wzięcia za darmo. Obecnie w związku ze spadkiem Wieczystej i końcem wypożyczenia będzie się prawdopodobnie rozglądał za nowym klubem. Zdzisiek! Pisz prędko na priv! Dam Ci namiary! Bo Cię Proszowianka ubiegnie! Ponoć jest w kręgu ich zainteresowań! Jednym Boguskim i ewentualnie Małeckim w ataku całej ligi nie zagramy.. |
Zastanawiam się czy dzisiejszy brak podań do 'turysty' był spowodowany inicjatywą zespołu czy tez było przykazanie 'od góry'. Zdecydowanie bardziej prawdopodobna wydaje mi się ta druga opcja.
|
Od "góry"? Wtedy w ogóle nie wszedłby na boisko.
Nasi kopacze zobaczyli, że to amator, więc bali się mu podawać, żeby nie stracił piłki |
Cytat:
Mnie się jednak dalej wydaje że Rumun został do końca na testach i wyszedł na sparing tylko po to aby psów nie wieszać na 'królu YouTube'a'. Aby nie pogarszać sytuacji w mediach ekipa dostała szlaban na wszelakie podania do turysty - miał jedynie wybiec i pobiegać do końca meczu, co mu i tak, sądząc po relacji, koślawo wyszło. |
Cytat:
Szkoda, że jedzie do domu, teraz menedżer mu wpisze na Wikipedii, że pół sezonu grał u nas. Zdjęcia są? Są. Może stał z telefonem i nagrywał, to będzie dopiero z tego Oscarowy montaż, jak braknie materiału to najwyżej doklei kogoś z Widzewa albo Liverpoolu. |
Watts - dobrze napisane
Z Kapką w roli dyrektora sportowego nic dobrego nas nie może spotkać... |
Cytat:
Cytat:
Ja skromnie wysunę swoją kandydaturę. Pozycjas na boisku - wolny elektron. Doskonały zmiennik i eliminator. Specjalista od gry na czas i taktycznych fauli. Gdy wymaga tego sytuacja, potrafię .......nąć swojaka lub sprokurować jedenastkę. Szanuję i cenię swoje umiejętności dlatego testy czy gra za szampana nie wchodzi w rachubę... Dewiza: Piłka przejdzie, zawodnik nigdy! |
Nie zaglądałem tu przez 2 tygodnie, i chyba nie żałuję...
Zastanawiam się jakim cudem dostaliśmy licencje... http://images.wikia.com/nonsensopedi...a_.......e.jpg http://images.wikia.com/nonsensopedi...a_.......e.jpg |
Cytat:
|
Smuda napisał(a):
Słyszałem o tym wszystkim. Ale to nie jest tak, że to nie jest piłkarz, tylko jakiś murarz albo piekarz - broni Oproiescu Smuda i przekonuje, że i tak da szansę piłkarzowi. - Wie pan, jaką mamy sytuację kadrową. Muszę kogoś znaleźć. Sprawdzę każdego, kogo ktoś mi poleci - podkreśla. Wzruszająca lojalność wobec kolegi Zdzisława i tzw. klubu. Z drugiej strony w robieniu z siebie durnia nie ma sobie równych. |
Porównajcie sobie Sorina i Murawskiego.
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25274/murawski.jpeg http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...1473674978.jpg Przynajmniej wyglądał jak zawodowy piłkarz :D |
Piłkarz? Ja tu widzę chippendale'sa ;D
|
Cytat:
chyba każdy by był chętny, nie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:01. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl