![]() |
|
Jestem niemile zaskoczony ostatnimi doniesieniami transferowymi. To jest kpina, żeby w tak znanym klubie jak Wisła zapraszano na testy zawodników z łapanki, czy których widziano na Youtube. Błędy z przeszłości są dalej powielane. Ludzie, którzy są za to odpowiedzialni powinni odejść. Trener Smuda, niedawno zaczął pracę z klubem a już mydli oczy ludziom. W Wiśle miało być więcej utalentowanych polaków,a do tej pory nie zakontraktowaliśmy żadnego, natomiast udało się pozbyć trzech. Na dodatek jeden z nich był prawdziwą legendą. Przymierzani do gry są kolejni obcokrajowcy o wątpliwych umiejętnościach, czy nawet CV:-/. To nie ta droga, gra w Wiśle to powinna być zaszczytem dla piłkarza a nie możliwością łatwego zarobku dobrej kasy za pobieganie sobie po zielonej trawie.
|
Stach 14 nie rozumiesz ze nas nie stac na młodych polaków nawet Legi czy Lecha na nich nie stac jeśli trzeba zapłacić 500tysiecy euro za takiego stępińskiego
|
Parodia.
Sprawdzić przebierańca i niech ktoś od przygotowana fizycznego (jeśli w ogóle ktoś taki jest w sztabie trenerskim) zafunduje mu "ścieżkę zdrowia". Z drugiej strony w obecnym składzie jest kilku, może nie studentów, ale osób udających piłkarzy -więc jeszcze jedna być może nikomu nie zaszkodzi. Jak mogli wziąć Niemca, żeby ewentualnie penetrować niemiecki rynek, to możemy wziąć i Rumuna... |
Cytat:
* Transfer Legii. "To wielkie wydarzenie dla całej ligi" * Gigantyczny transfer Chelsea. Londyn nie dla "Lewego" * Co za wpadka! Rumuński student udający piłkarza na testach w Wiśle Kraków :haha: |
Z tego, co widzę na fb, chłopak głównie zajmuje się kolekcjonowaniem ładnych koleżanek. W Krakowie, a szczególnie na Wiśle takich znajdzie sporo.
PS. Chciałem się wpisać w klasycznym temacie, a po cholerę pisać to, co inni. |
Cytat:
|
Ja nie rozumiem tylko jednego dlaczego łysa pała nie prowadziła zadnych działań(żadnych o których było słychać) w związku z pozyskaniem zawodników ze zdegradowanej Polonii czy też z Bełchatowa. Kilku graczy by się wyłapało z tych drużyn z pewnością.
Co do testowanych to myślę, że Cleber by nas nie wyciulał i nie podesłał jakiegoś szrotu. A z resztą testowanych to zobaczymy na sparingu ale jeżeli to prawda z tym Rumunem to widać jaka jest nasza polityka transferowa, jak dobrze się zna na swojej roli wspomniana łysa pała. Mamy tyle kontaktów poprzez piłkarzy którzy grali i tą grę bardzo dobrze wspominają a nie potrafimy ich wykorzystać, nie potrafimy nawet znaleźć grajków w naszych niższych ligach to jak my możemy gracza znaleźć sami na zagranicznym podwórku? |
Nie rozumiesz że trzeba za Polaka młodego zaplacic a za rumuna turyste nie trzeba
|
Dokładnie, nie chodzi mi tylko o tych, którzy grają w Ekstraklasie. W 1 lidze, też są napewno utalentowani zawodnicy, tylko trzeba ruszyć 4 litery i zacząć ich oglądać. Wolę dać szanse młodemu rodakowi, nawet jeśli to będzie niewypał niż jakiemuś przebierańcowi z zagranicy.
|
Cytat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Oproiescu_Sorin_Virgil I w być może bardzo prawdopodobnie grał w Politehnica Timişoara ... tylko że w rzeczywistości to był IIIio, albo niżej ligowy zespół złożony ze studentów. W rumuńskiej ekstraklasie i pierwszej lidze wędrowała wtedy drużyna pod nazwam: FCU Politehnica Timișoara FC Timișoara ACS Poli Timişoara |
Cytat:
W tekstach, ktore zalinkowałeś prasa rumuńska pisze o sensacji, że jakiś nieznany nikomu Rumun podpisuje kontakt za grube miliony z szejkami. W rumuńskich portalach sportowych po wklepaniu hasla Oproiescu nie pokzuje się nic... (słownie nic) |
Jeżeli to faktycznie prawda, to Wisła się kompletnie skompromitowała. Dobrze, że to rozgryźliście.
Jakby co to dodałem to na swojej stronie na fb, aby trochę to nagłośnić: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
Masakra, jeden taki przypadek moglby byc smieszny nawet, ale to niestety pokazuje jaka w tym klubie panuje mizeria i jak sie przeprowadza transfery. To jest przerazajace. Czarno na bialym widac, ze nie robi sie zadnej, nawet podstawowej analizy kogo sie zaprasza.
|
Ale spójrzcie na stronę główną, tam obok tematu rumuna przemknęli i napisali tylko jedno zdanie w artykule o brazylijczykach... To potwierdza, że nasz klub bierze na testy ludzi, o których nie ma pojęcia, ....a największy klub w Polsce XXI wieku jak nisko trzeba upaść?
|
Boss. Powinien zrobić porządek raz na zawsze z tym skautem, co go sciągnął na testy.
|
Nie rozumiecie że ten Rumun nie ma agenta i dlatego się nim interesujemy??? Bierzemy tylko "graczy" bez płacenia prowizji...
|
nie .......
bo proponowany był chłopak bez prowizji i nawet og nie chcieli przetestować. wiec cos jest nie tak.wały/układy |
Podczas oglądania tego filmiku z YT z Rumunem, faktycznie już na początku coś mi nie pasowało. Mianowicie, w niektórych akcjach raz typek był wysoki, a raz dość niski. Większość z nas mogła sobie odpuścić rozkminianie tego tematu, bo nam za to nie płacą, ale jeśli wszystko się potwierdzi i Wisłę tak ośmieszono (gdzie jest dno?), to wszyscy ci pracownicy klubu, którzy choćby trochę maczali paluszki w tej gigantycznej kompromitacji powinni być dyscyplinarnie wyp...ni na zbity pysk. No chyba, że ośmieszanie Wisły wchodzi w zakres ich obowiązków.
|
Może sie zrzucimy Bednarzowi na FM'a, bedzie miał chociaż baze danych.
|
Podobno rumun jest od poniedziałku na zgrupowaniu, to w takim razie jakim cudem nikt nie zauważył, że gość piłkarsko nie odstaje od naszych profesjonalistów ?
|
haha, ciężko zauważyć na ich tle
|
Cytat:
Nie wiem jak wy, ale ja idę zmontować swoja kompilacje bramek z orlika, a nóż mnie na testy zaproszą :) |
A) Nasze Garguły nadają się tylko do rumuńskiej ligi akademickiej.
B) Smuda to trener na poziomie wuefisty w Wyższej Szkole Ludowej w Transylwanii. C) Odpowiedzi A i B są poprawne. |
jak go zatrudnią wtedy będą jaja :) a z resztą zobaczycie, dzisiaj strzeli hat- tricka Zawiszy :P
|
Video na temat Carlosa Eduardo.
http://www.sports21.com.br/atleta.asp?id=613 Technikę kopania ze stojące piłki ma fajną. |
Jakby był lepszy od naszych zawodników to podpisać z nim roczny kontrakt na poziomie 500 euro miesięcznie + premie za bramki. Niech się wykaże przebieraniec :D
|
No jak podpisali nowego Roy'a Keana z Magdeburga to i nowego Hagiego skądś tam podpiszą :)
|
Cytat:
No wiec po długich bojach znalazłem potwierdzenie tego, że Oproiescu jednak był zawodnikiem Politehniki Timisoara. Tylko, że jak można łatwo się przekonać zaglądając nawet na polską wiki ( http://pl.wikipedia.org/wiki/FC_Politehnica_Timiszoara ) w 2002 roku w tym klubie nastąpił rozłam. I grał on w tej części, która kontynuuje tradycje klubu. Tyle że pałęta się ona po 3 i 4 ligach. A zwana bywa też, zapewne od daty rozłamu, jako Poli 2002. http://www.prosport.ro/fotbal-intern...aresul-6443557 A poniżej link ze śladem obecności Oproiescu w Poli 2002 w roku 2009: http://www.renasterea.ro/stiri-sport...u-la-drum.html |
Cytat:
Cytat:
|
Sparing przeniesiony.Możliwe że analizują wykryty wałek z Rumunem :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:48. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl