![]() |
Jakby przeanalizować jeszcze kilka sezonów wstecz, to ta pozycja Groningen nie jest czymś niezwykłym. To średniak na miejsca 5-8, który wrócił na swoje miejsce. Mieli przez jeden sezon jakiegoś doła :)
|
Cytat:
|
Piotr Brożek wolnym zawodnikiem. Dziś Lechia rozwiązała obowiązujący kontrakt za porozumieniem stron.
http://lechia.pl/news,1731-lechia-ro...-brozkiem.html |
Wlasnie mialem to wklejac... zarowno Piotrka jak i Pawla widzialbym teraz w Wisle. co jak co ale oprocz tego ze byli dobrymi zawodinkami, to zapier*** na boisku az milo. Niby machali lapami, ale jak stracil ktorys pilke to potrafil i pol boiska przebiec... do dzis mam przed oczyma obraz jak Pietia w ktorys derbach na poczatku meczu zapieprzal za pasiastym z lewej obrony az na prawe skrzydlo..
|
Cytat:
technicznie jest drewniany jak stół, co wiele razy udowodnił. no ale to nie temat na dywagacje o Rasiaku, bardziej mozna o Pietii który jest free E: Skoro ma technike jak typowy polski piłkarz ...to jest drewnem. A na youtube to ja Ci moge z Beto pokazać filmik, Sikorskim i Grześkiem Kmiecikiem. |
Apropo drewna Rasiaka. polecam obejrzeć: https://www.youtube.com/watch?v=USL-4MDaxOk szczególnie 0:50 ciekawe jacy Wy w takim razie drewniani jesteście ;]
|
Cytat:
Ja również bym ich widział w nowym sezonie, to są Wiślacy, zawsze waleczni Co do Piotrka, udowodnił w Lechii że daje rade, warty przemyślenia Co do Pawła, nie poradził sobie za granicą ale też niestety źle wybierał bo Recreativo gra samymi Hiszpanami a obcokrajowcy podzielili los Brożka. Paweł w barwach Wisły Kraków zdobył ponad 100 goli, dwa sezony temu po kontuzji miał 10 goli(6 goli w lidze) w połowie sezonu, dziś lider Demjan po 29 kolejkach ma tylko 2 więcej. Paweł nie mógł tak poprostu zapomnieć jak się gra, jestem pewien że 5-10 goli w sezonie jeszcze by strzelił Finansowo napewno by się dogadali PS: Wszystko zależy jaka jest wizja klubu, wszystko od nowa czy raczej wymiana poszczególnych piłkarzy Oczywiście są inne możliwość ale jak ponoć nie ma $$$ to taki wariant może być ok, choć napewno nie przyszłościowy |
Cytat:
drewniany to jest np. Boguski a Rasiak może jest mało zwrotny, czasem ślamazarny, ale techniki mu odmówić nie można (owszem, ma ją na średnim poziomie, jak typowy polski piłkarz). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Adenalix, zrozumiałem że w przyszłym sezonie mamy grać ME + to co zostanie. gratuluje.. Jeśli myślisz że Cupiał zacznie sypać kasą na wielkie transfery to po raz drugi.
|
Cytat:
|
Cytat:
Paweł w mediach zapewnił że kwestia finansowa w przypadku Wisły jest dla niego na ostatnim miejscu, jestem przekonany że doszli by do porozumienia 2 Liga Hiszpańska jest napewno lepsza niż nasza liga, a jego doświadczenie z gry czy nawet z treningów napewno jest spore PS: Transfer napewno nie przyszłościowy bo ma 30 lat ale na ten moment nie mamy nikogo dobrego |
paweł Brozek za 100 tyś to tutaj grać nie przyjdzie, to jest pewne w hiszpanie zarabia pewnie 600-700 tyś. no chyba ze ze tonący chwyci się brzytwy i nikt inny go nie bedzie chciał.
jak dla mnie jeden i drugi Brozek nie są juz wcale potrzebni, obydwoje zblazowani i wygrani, do tego wiecznie im coś nie pasowało |
Cytat:
Litości... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pietia miał katastrofalną końcówkę sezonu w wyniku czego został zesłany do ME. Jeżeli na lewej obronie dalej ma nas męczyć swoją grą Burliga, to oczywiście jestem za sprowadzeniem Piotrka na R22.
|
Cytat:
gdzie napisalem że jest burliga jest lepszy?? poprostu chodzi o to że Brozki za frytki nie przyjdą, myśle że za to co trzeba by zapłacić Brożkom to można jakiegoś młodego ZDOLNEGO grajka, już bym wolał kogoś pokroju Zbozienia. Cytat:
ja caly czas mówie o rocznych zarobkach |
Znając Smudę to pewnie każe sobie ściągnąć Pawła co jeśli Paweł jest zdrowy i może jeszcze dość szybko biegać wydaje mi się niezłym pomysłem. Z kolei Pietia dla mnie bez sensu - wiek, po ciężkiej kontuzji (w Turcji) i przeciętny poziom bez nadziei na jakikolwiek progres.
|
Nawet po 40-ce, trzech zawałach i chemioterapii , Brożek będzie głównym pretendentem do korony króla strzelców.
|
Cytat:
- albo na lewej stronie będzie grał Piotrek Brożek, albo Łukasz Burliga. Wybór wydaje mi się oczywisty. W wynalazki Bednarza nie wierzę... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Warto odnotować, że Michał Wróbel, notoryczny rezerwowy dream teamu Kasperczaka, mało, że zepsuł nam wszystkim humor wczoraj to strzelił drugiego (!) gola w sezonie.
|
ten Michał Wróbel a`ka "mam białą renówke a skrzeku nie ma nogi" ?
nie dziwi nikogo ze w meczu O NIC dla Olimpii Grudziądz bramkarz idzie na rożnego? Dla mnie to dośc niespotykana sytuacja.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
30-letni napastnik strzelający 10 goli+kilka asyst (zakładam, że zdrowy Paweł spokojnie to zrobi), a 30-letni przeciętny nawet na nasze warunki LO to dla mnie różnica i stąd moja opinia. |
Cytat:
czyli jak mniemam, właczajac kazdy mecz czołowej ligi europejskiej w ktorym bedzie roznica jednej bramki, ja zobacze w końcówce meczu bramkarza który wchodzi na stały fragment gry. |
wielkie mi mecyje, poszedł chłop bo mu sie zachciało strzelił bramke bo mu sie udało a wy już spisek weszycie...., jak juz to predzej gks by dał dupy cracovi..
|
Kosa - klasa. Mimo w....ienia na Kulawika, to potrafił się z klasą pożegnać. Brawa. Podarował koszulkę Kulawikowi na zgodę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Z całym szacunkiem dla Pawła/Piotra, na pożegnalny sezon w Wiśle mają jeszcze czas. Jeśli słowa Smudy o budowie nowej, młodej Wisły miałyby się ziścić, to budowa drużyny nie może być opierana na zawodnikach branych na zasadzie sentymentów (patrz Żurawski). |
Kilka dni temu pisaliście na stronie że Mariusz Jop jest w stanie ciężkim:
wis.la/s7qqc Ale to gówno prawda: wis.la/xm9tg |
Probierz chce stworzyc w Lechii gdańskie piekło:
http://lechia.przegladsportowy.pl/Pi...150,1,787.html |
|
Śląsk się wzmacnia przed pucharami ;]
|
Cytat:
|
Jak informują angielskie media, były trener Wisły Kraków - Dan Petrescu zostanie nowym trenerem dubajskiego zespołu Al Nasr.
Petrescu poprowadził Wisłę Kraków w 23 oficjalnych meczach. W Krakowie spekuluje się, że do dziś właściciel klubu Bogusław Cupiał żałuje zwolnienia charyzmatycznego trenera |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl